Yengeç Burcu 2012

Yengeç Burcu 2012

Yengeç Burcu 2012


Yengeç Burcu 2012. Yengeç burcunun 2012 yılında yaşayacağı gelişmeler nelerdir. 2012 yılı yengeç burçları için nasıl geçecek. Yengeç burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

Yengeç Burcu 2012

2012 Yılı Yengeçlerin ailesine ve sevdiği insanlara daha düşkün olacağı bir dönem. Bu dönemde çok iyi bir arkadaş edinip onun dertleriyle oyalanıp kendinizi daha mutlu hissedeceğiniz bir dönem olarak da görünüyor; dikkat etmeniz gereken şey, sizde arkadaşınıza dertlerinizi anlatırken onun söylediği şeylere kulak vermeniz ve hayatınızla ilgili inatçılıklarınızdan vazgeçmeniz.

Yeni dönemde zorluklar yaşayacağınız dönemlerde olacak, bazen kendinizi savunmasız hissedebilirsiniz. Ama sakın üzülmeyin inançlı ve zorluklar karşısında güçlü olmayı bilen bir karakterdesiniz. Sorumluluklarınızın daha çok farkında olacak ve karşınızdaki insanlarıda etkileyeceksiniz.

İçinize kapanıp düşmanlarınızı sevindirmek isteyecek en son burç sizin burcunuz sayın Yengeç; Yengeç Burcu insanının başladı işi yarım bıraktığı hiç görülmemiştir; O yüzden silkinip kalın duvarlarınızı yıkmanın vakti geliyor.

2012 yılı hayatınıza daha fazla yolculuk, yabancılarla ilişki ve aynı zamanda bilginizi geliştirebileceğiniz, akademik çalışmalar getirebilir. Zihinsel açından daha dikkatli, anlaşmalara özen gösteren, ilişkilerinizi daha iyi kullanan bir konuma gelmektesiniz. Kardeşlerle ilişkilerinizde daha dengeli olmak, uyum ve anlaşma yaratmak durumundasınız.

Bu yıl eğitim hayatı devam eden Yengeçler içinde başarılı bir yıl olacak. Hayata bakış açınız canlanırken, eğitsel konular ufuklarınızı genişletebilir. Düşünsel açıdan özgürleştiğinizi hissedebileceksiniz. Bu yıl çocuklarınıza daha çok vakit ayırdığınız onlarla ilişkileriniz her zamankinden daha iyi olduğu bir olacak. Uzakta yaşayan çocuklarınızla daha sık haberleşeceksiniz varsa aradaki kırgınlıkların veya yanlış anlaşılmaların düzeldiğini göreceksiniz.

Yurt dışında yaşayan Yengeç burçları ise bu yılın ilk yarısı memleketlerine dönüş yapabilir yâda yapmayı düşüneceklerdir. Maddi sıkıntılar bu yıl çözüme kavuşabilir ancak şunu da belirtmeliyiz ayağınızı yorganına göre uzatmalısınız. Artık sizi sıkan kemerlerden kurtuluyorsunuz. Bazılarınız oldukça zorlandılar.

2012 yılı sizi ödüllendirecek. Hem iş, hem aşk konusunda şanslı bir yıla giriyorsunuz. İş kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenize daha kararlı davranarak, size sunulan fırsatları değerlendireceksiniz. Gelirler konusunda kazançlarınız olabilir. Kredi, sigorta, miras ve alacaklarınız ile ilgili beklentileriniz olumlu sonuçlanabilir.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp