Kova Burcu Mart 2011

Kova Burcu Mart 2011

2011 Mart Ayında Kova Burcunun İş,Aşk,Sağlık Durumu Nasıl Olacak

2011 yılı mart ayında kova burcunun hayatında ne gibi gelişmeler olacak.Aşağıdaki makelemizde uzman astrologlar kova burcunun iş,aşk,para ve sağlık konularında yaptıkları yorumları okuyabilirsiniz.


2011 Mart Ayında Kova Burcunun İş,Aşk,Sağlık Durumu Nasıl Olacak

AŞK VE İLİŞKİLER



2 Mart-27 Mart tarihleri arasında burcunuzda ilerlemesini sürdürecek Venüs, sizler açısından ilişki konusunda gayet olumlu bir etkidir. Yeniye yer açabilmek adına, eskilerin devre dışı kalması veya ilişkinizde yaşadığınız sorunların gözden geçirilerek bundan sonrası adına yeni bir sayfa açılması bu süreçte mümkündür. Burada söz konusu olan, yaşanmış ve bitmiş durumları deşelememek ve önünüzdeki yeni yol için harekete geçmektir. Bu süreçte bağımsızlık olgunuz ön planda yer alacağı için, tüm sınırlamalar ve dayatmalardan uzak durmaya çalışmanız doğaldır. Yasaklar kurallar içinde yaşamak yerine, kendinize yeni bir dünya kurarak, ilerlemek çok daha mantıklıdır. Sizin düşünceniz, tarafsız bir şekilde herşeyi gözlemlemek, kimi zaman duygularınızı gizlemek kimi zaman sempatik bir şekilde ifade etmeye çalışmaktır. Eğer durmuş oturmuş bir ilişkiniz varsa bu süreçte başkalarıyla temasta bulunsanız dahi, bu bir ihanet anlamına gelmez. Fakat eski yaşanmışlıklar hatırına bazı kişileri arayıp sormanız, hatta kimi zaman bir araya gelerek geçmişten söz etmeniz mümkündür.

İlişkisi olmayanlar ise bu dönemde aşkta şanslı olacakları için, karşı cins üzerinde zaten etkili olmaları kolaydır. Bu etki ise, yeni tanışmalara ve yeniden anlaşmalara vesile olabilir. Burcunuzun en özgür kişilerinde ise, bu enerji, yeni insanlara, deneyimlere açık olma zamanı anlamındadır. Bu etki sizin fiziksel görünümünüz açısından da destekleyicidir. Bu dönemde A dan Z ye kendinize daha fazla dikkat edebilir, gözlerin üzerinizde olmasından zevk duyabilirsiniz. Yine bu uzun seyirde dostça paylaşımlarda bulunmak, kimi zaman yeni bir aşkın doğmasını sağlayabilir. Aslına bakacak olursak, ilişkiniz olsun veya olmasın, bu dönemde sizin gönlünüzü fethetmenin yolu öncelikle kafanıza hitap edebilmektir. Zihinsel anlamda, karşınızdaki kişiyle bağ kurabiliyorsanız, onu çekici bulmanız ve bunun devam etmesi halinde ilişkiye dönüşmesi mümkündür.

İŞ VE KARİYER



21 Şubat-9 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür etkisi altında, düşünceleriniz ve iletişim şeklinizde duyarlılık ön plandadır. Maddi konular son derece önemli hale gelir. Derinlemesine düşünür fakat dışarıdan gelen sert etkiler karşısında kolayca kırılabilirsiniz. Bireysel hareket etmekten hoşlanan bir kişi olduğunuz için, sizi esir alan veya bağımlı hale getiren, önünüzde set oluşturan her şey aklınızın kıvrımları arasında önem taşımaya başlar. Sezgileriniz oldukça güçlüdür. Ancak bunların sesine kulak verme taraftarı değilsinizdir. Siz görünen ve ortada olana önem verirsiniz. Özgürlüğünüz ve vizyonunuz sizin kıymetlidir. Bunlara gelebilecek en ufak bir zarar karşısında sürüye boyun eğeceğinizi düşünürsünüz. Bu yüzden hem bir yandan derinlemesine düşünmek hem de bireysel isteklerinizi ifade ederek elde etme arzusu duyarsınız. Fakat bu süreçte son derece dikkatli olmanız gerekir. Bazı durumlarda tembellik, kendinizi beceriksiz bulma bazı anlarda ise kaygısızlık ve dalgınlık içinde kendinizi bulabilirsiniz.

Çalışma konusunda güçlü bir arzunuz yoktur. Sabır ve sorumluluktan uzaksınızdır. Genelde iletişim kurmaktan ziyade kendi içinize gömülmeyi ve kimseyle irtibatta bulunmamayı tercih edebilirsiniz. Duygularınız öyle yoğundur ki, fakat bunların gerçek dünyayla savaşmakta bir işinize yaramayacağınızı bilirsiniz. Sizin gibi bağımsızlığına düşkün birinin yapması gereken en öncelikle bu enerjinin yaratabileceği yansımalar karşısında kendini hazırlaması ve ideallerinin peşinde koşmak için daha tutarlı hareket etmesidir. Teslimiyetçilik kimi zaman iyidir ancak hayatın kontrolünü tümüyle elden bırakmanız anlamına gelmez. Hayal etmek başarmanın yarısı ise, sizlerin bu süreçte yaratıcı özelliklerinizi, fikirlerinizi kafanızın içindeki tasarımları dile getirmeniz gayet olumludur.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp