Koç Burcu 2012

Koç Burcu 2012


Koç Burcu 2012 Yılında Nasıl Gelişmeler Yaşayacak Koç Burcu 2012 Yılında Nasıl Bir Yıl Geçirecek


Koç burcu 2012 yorumu. İdeallerine odaklanmak seni hayata yakınlaştıracak, eğitim ve seyahatle ilgili yeni fırsatlar seni heyecanlandıracak. Yaratıcı konularda ortak bir çalışmaya imza atabilirsiniz.

Koç Burcu 2012

Dış olaylar sizi başka yöne sevk edecek gibi görünüyor. Planlar boşa gidebilir kısacası. Ama yine de siz planlarınızı yapın diyeceğim. Daha uzak, daha büyük amaçlar edinmekten korkmadan. Hedefinizi büyütmeniz lazım bence, sene boyunca karşınıza çıkacak tıkanıklığı, aksilikleri aşmak, onlara göğüs germek için geri dönün ve çıtayı yükseltin. Sadece kısa sürede ulaşacağınız hedeflere değil daha uzak ve daha büyük hedeflere odaklanın. Esnekliği de elden bırakmayarak… Katı tutum, aşırı savunmacı yaklaşım hem sizi gerer hem de işleri kötüleştirir.

Disiplin ve kısıtlama yıldızı Satürn bir engel, bir bent gibi duracak karşınızda.İyi tarafıyla alırsak Satürnü, onu bir heykeltıraşa benzetiyorum. Sizi şekillendirmek üzere kolları sıvayan bir sanatkar. Şekilleneceksiniz. Değişeceksiniz. Yenileneceksiniz. Planlarınız, yapmak istedikleriniz değişecek. Ama önce sancılarını çekeceksiniz, değişimin sancılarını…

Hele, Koç burcunun başında doğanlar bunu 2012 yılını derinden yaşayacaklar. Yani, onlar için değişim erken başlayacak. Çünkü Haziranda şans yıldızı Jüpiter ve büyük değişim yıldızı Uranus geçici bir süre Balıktan çıkıp burcunuza girecek ve Ağustos ilk yarısında, Teraziye geçmiş olan Satürn‘ün yanına Mars eklenecek ve bu ikisi Koçtaki Uranus ve Jüpiterle zıt açı oluşturacak. Buna Oğlaktaki dönüşüm yıldızı Plüto‘yu da eklersek, tam bir kadersel durumla karşı karşıyasınız diyebilirim. Ciddi bir gerilim dönemi.

Yani, bu değişim keyifli gelişmelerle başlamayacak maalesef, gerilimle, sizi zorlayan olaylarla başlayacak. Kesin olarak bir şeylerin, bir dönemin sonu demektir bu. Bir hayat çarkının geride kalması demektir. Bu yıldızlarla gelen stresli, çatışmalı, insanı ciddi bir ikilem içine koyan olaylar insanı kökten değiştirir kaçınılmaz olarak.

Sizin yapmanız gereken en önemli şey; bu senenin diğerlerine benzemediğini önceden görmek, anlamak ve bu seneyi çok özenli yaşamak ve çok esnek olmak. Hem kararlı olun hem esnek. Burnunuzun dikine asla gitmeyin. Şimşekli, gök gürültülü bir havada yol alacaksınız, önlemini alın derim ve unutmayın, en keskin havanın ardından pırıl pırıl güneş açar!.

Yıldızlara baktığımda gördüğüm en belirgin şey böyle bir şey işte. Beklenmedik dış olaylar sizde ciddi kişilik çatışması, kriz ve ardından hem hayatınız hem siz çok ciddi ve köklü bir değişimi yaşayacaksınız. Tabii esnek olmayıp, değişime karşı çıkarsanız, küçülürsünüz. Diğer Koçlar, yani ilk dilimden sonra doğanlar bu dediklerimi seneye yaşamaya başlar ama tohumları bu sene atılır.

Koçun ilk başında doğanlara aylık burç yorumlarını iyi takip etmelerini tavsiye ederim, aylık zamanlarda kritik günleri, sakin ve temkinli olmaları gereken zamanları bilmeleri kendileri için çok faydalı olacaktır. Böyle kritik bir yolda yürürken rotasız, rehbersiz yollara düşmek sakıncalıdır. Bu kritik zamanda, sizin kurtarıcılarınız, öncelikle geçmiş yaşam kredileriniz, yani geçmişte attığınız doğru ve güzel adımlar, hayata sağlıklı pencereden bakmayı bilen pozitif tavrınız ve şans faktörü olacak.

Satürn zıt açısı, Plüto sert açısı vs insana akla gelmeyen veya gelip de önemsemediği aksilikleri yaşatır. Aksiliklerin dozu bireysel haritanıza ve şansınıza bağlıdır. Mesela, böyle zamanlar insana düşme, kol, bacak kırma, küçük veya büyük ev vs kazaları, mahkemelik durumlar, büyük aile yakınlarınızın sağlık sorunu veya kendinizde ortaya çıkan bir sağlık sorunu, açık ve ciddi bir rekabet veya düşmanlık, işten çıkma veya adı bir skandala veya suça karışma gibi sorunlar yaşatabilir.

Bu arada, şans faktörü önemli dedim ve ayrıca sizin geliştirdiğiniz bilinç düzeyi de çok önemli. Bu çatışmalı dönemi, bilinç düzeyi yüksek bir Koç hafif sorunlar şeklinde yaşayıp geçebilir. Yani, böyle bir dönemde, bir kitlenme, bazı aksiliklerin onu uğraştırması ile sıkılma gibi olaylar yaşayabilir ve sakin, sağduyulu yaklaşımla dönemi atlatır. Hatta bu krizli dönemi bir fırsat bilip, kendinde ve hayatında yapmayı düşündüğü değişiklikleri hayata geçirme şansı olarak değerlendirebilir.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp