Filiz Mete Yengeç Burcu 2012

Filiz Mete Yengeç Burcu 2012

Filiz Mete Yengeç Burcu 2012


Filiz Mete Yengeç Burcu 2012. Ünlü astrolog Filiz Mete 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. Yengeç burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

YENGEÇ BURCU
( 21 Haziran - 22 Temmuz)

2012 YILINDA SOSYAL ÇEVRENİZİ GENİŞLETECEK DÜŞÜNCE GÜCÜNÜZDEN YARARLANACAK
ORTAK ÇALIŞMALARDA BAŞARILI OLACAK AŞKTA VE İLİŞKİLERDE İSE ZORLANACASINIZ


2012 yılında

Uğurlu sayınız: 2, 7, 12, 21
Uğurlu taşınız: İnci, yakut, ay taşı, doğal kristal, pembe kuvars
Uğurlu kokunuz: Leylak, menekşe, hanımeli
Uğurlu renginiz: Beyaz, krem, açık mor, açık mavi, uçuk gri
Giymemeniz gereken renkler: Siyah, koyu kahve ve bordo

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALANLAR

2012 sizin için dostlukların ve arkadaşlıkların değerini anlayacağınız, sürpriz gelişmeler ile dolu bir yıl olacak. Yılın ilk yarısında Boğa burcunda hareket eden Jüpiter sizi her konuda destekliyor ve sosyoekonomik yönden mutlu edici gelişmelere dikkat çekiyor. Jüpiter‘in olumlu etkisi ile başarılarınızı sosyal çevrenize kabul ettirebilir ve güç sahibi dostlarınızdan aldığınız destek ile yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Bu yıl içinde maddi veya manevi bir dileğinizin gerçekleştiğini görebilir, sosyal çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilirsiniz. Kendinizden çok başkalarının mutluluğu için çalışabilir, mesleki atılımlarda bulunabilir ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Ortak çalışmalara yönelebilir, mesleki atılımlarda bulunabilir ve grup çalışmaları ile başarıyı daha kolay yakalayabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında İkizler burcuna geçen Jüpiter duygu ve hislerinizde artışa neden oluyor ve bilinçaltı düşüncelerinizi etkiliyor. Aldığınız kozmik enerji ile birçok şeyi önceden algılayabilir ve hislerinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Olumlu düşünceler ile geleceğinizi yönlendirebilir ve artan inançlarınızla her şeye farklı açıdan bakabilirsiniz. Gizli ve mistik konulara ilgi duyabilir, size sıkıntı veren duygusal ve ruhsal yüklerinizden arınmaya çalışabilirsiniz. Bu etki altında neyi düşünür ve hayal ederseniz ilerdeki yıllarda onun gerçekleştiğini göreceksiniz. Satürn‘ün etkisiyle işinize daha iyi organize olabilir ve sabırlı çalışmalar ile istediğiniz hedefe ulaşabilirsiniz.

ZORLANACAĞINIZ ALANLAR

Uzun süredir Terazi burcunda hareket eden Satürn‘ün zorlayıcı etkisi ile evde ve işte sorumluluklarınızdaki artış ve sıkıntı verici durumlar nedeni ile bir hayli zorlandınız. Satürn‘ün saklı süreç konumunu tamamladığı bu dönemde gerek işte gerekse özel hayatınızda önemli dönüm noktaları oluşturacak gelişmeler yaşamış ve zorlanma sonucu kendinize yeni bir yön çizmiş olabilirsiniz. Etkisi kaçınılmazdı. Bu etki altında sevilmeme hissi ile etrafınıza duvar örebilir ve ilişkilerinize sınır koyabilirsiniz. Yılın ilk yarısında geri giden Mars‘ın etkisiyle iletişim gerektiren işlerde daha aktif hareket etme zorunluluğu duyabilir ve yakın çevrenizden kaynaklanan sorunlar ile uğraşabilirsiniz. Önünüzdeki yıllarda Uranüs‘ün etkisiyle işte ani kararlar ile değişiklikler yaşayabilir ve yeni koşullara uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Neptün‘ün etkisi ile olmayacak hayallerin ve sahte dinsel öğretilerin peşinde koşabilir, eğitim ve yabancılar ile ilişkiler konusunda yanıltıcı durumlar nedeniyle zorlanabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında hayal dünyasına sığınmanız ve pasif hareket etmeniz işinizi zorlaştırarak gerçekler ile aranızdaki bağı koparabilir. İşte ve ortak çalışmalarda ortaya çıkan yeni koşullara uyum sağlamak ve de yeniliklere açık olmak durumundasınız. Yılın son aylarında Satürn‘ün kısıtlayıcı etkisini aşk hayatınızda ve toplumsal ilişkilerinizde hissedeceksiniz.

SATÜRN

Geçtiğimiz yıllarda Satürn‘ün Terazi burcundaki transiti ev ve aile ile ilgili sorumluluklarınızı artırdı ve can sıkıcı durumları ortaya çıkardı. Satürn döngüsünün saklı süreç konumunu bitirdiği dönemi yaşıyorsunuz. Bu etki altında seçtiğiniz hedeflere ulaşmak için çabalarken kendinizi baskı altında hissetmiş, gerek işte gerekse özel yaşamınızda radikal kararlar almış olabilirsiniz. Bu durum iş hayatınıza da olumsuz yansımış, Satürn ve Uranüs‘ün karşıt etkisi ile değişen iş ve yaşam koşulları sizin için köklü değişiklikleri kaçınılmaz hale getirmiş olabilir. Bu etki altında hayatınızı yeniden yapılandırmaya çalışmalı ve kendinize yeni bir dönem için hazırlamalısınız.

Satürn 7 Şubat - 25 Haziran arası geri gidiyor. Bu dönemde özel yaşamınızdaki her şeyin değerlendirmesini yapabilir ve bazı şeyleri hayatınızdan çıkarma gereği duyabilirsiniz.

Özellikle 15 Ağustos civarında transit Satürn‘ün transit Mars ile oluşturacağı birleşimin açığa çıkaracağı dönüşüm enerjisi 14, 15, 16 Temmuz doğumlu olanları işte ve evde zorlayabilir. Bu etki altında her şeyi uzun vadeli düşünmeli, ev ve iş arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız. İşteki sorunları eve, evdeki sorunları ise işe taşımamalısınız.

5 Ekim‘de Akrep burcuna geçen Satürn‘ün zorlayıcı etkisini önümüzdeki süreçte aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde hissedeceksiniz. Bu etki altında zevk aldığınız şeylere ilginiz azalırken, kendinizi keyifsiz hissedebilir ve sevilmeme hissi ile etrafınıza duvar örebilirsiniz. Toplumsal ilişkilerinize sınır koyabilir ve disiplinli çalışmalar ile organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ve çocuklarınızla daha çok ilgilenme zorunluluğu duyabilirsiniz.

PLÜTON

Artık Oğlak burcuna yerleşen ve önümüzdeki yıllarda Oğlak burcunda hareket edecek olan Plüton‘un etkisini ortak çalışmalarda ve evlilik ilişkinizde hissedeceksiniz. 2012 yılında Oğlak burcunun 6, 7, 8, 9 derecelerinde hareket eden Plüton en çok 26, 27, 28, 29, 30 Haziran doğumlu olanları etkiliyor. Bu etki altında ilişkilerinde kendilerini baskı altında hissedebilir ve değişen koşullara uyum sağlamakta zorlanabilirler. Plüton 10 Nisan - 18 Eylül arasında geri gidiyor. Bu dönemde içinizde ilişkilerinizi sorgulayabilir, kendinizi güvensiz hissedebilir ve daha çok desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz.

NEPTÜN

Uzun yıllardır Kova burcunda hareket eden Neptün‘ün etkisini ortaklaşa kazançlar, vergi, sigorta, taksit, miras, ödemeler ve duygusal bağımlılıklar konusunda hissettiniz. Neptün olumlu etkili olduğu günlerde bu konularda sevindirici gelişmelere neden olurken, olumsuz etkili olduğu günlerde yanıldınız ve hayal kırıklıkları yaşadınız. Artık Balık burcuna geçen Neptün önümüzdeki yıllarda inançlarınızı, uzun yolculuklarınızı, yabancılar ile ilişkilerinizi ve eğitim hayatınızı etkileyecek. Neptün olumlu etki yaptığı günlerde bu konularla ilgili hayallerinizi gerçekleştirme olanağı bulurken, olumsuz etkili olduğu günlerde bu konularda hayal kırıklıklarına ve belirsizliklere neden olabilir. Neptün‘ün etkisi altında olmayacak hayallerin ve sahte dinsel öğretilerin peşinde koşabilirsiniz.

Neptün 4 Haziran - 11 Kasım arası geri gidiyor. Geri gittiği dönemde yaşanan belirsizlikler moralinizi bozabilir. Bu etki altında ne istediğinizi iyice analiz etmeli, yabancı kültür ve inançların sizi etkilemesine izin vermemeli ve farkındalık geliştirmelisiniz.

Neptün‘ün konumu 2012 yılında en çok 21, 22, 23 Haziran doğumlu olanları etkiliyor.

URANÜS

Uzun yıllardır Balık burcunda hareket eden Uranüs yüksek eğitim, dış ticaret, inanç, uzun yolları ilgilendiren olaylar ve yabancılar ile ilişkiler konusunda etkili oldu. Uranüs‘ün etkisi altında hayatınıza yenilikler kattınız ve ufkunuzu genişletecek olanaklardan yararlandınız. Uranüs bu konumunda ideallerinizi, inançlarınızı ve düşünce gücünüzü güçlendirerek hayata bakış açınızı değiştirdi. Artık Koç burcuna geçmiş bulunan Uranüs önümüzdeki yıllarda işte yeni koşulları ortaya çıkararak değişikliklere neden olabilir. Özel haritanızdaki yıldız konumlarına göre etkisi olumlu veya olumsuz olabilir. Zararlı etkisini hafifletmek istiyorsanız işte risk almamalı, ani kararlardan kaçınmalı, hırs ve tutkuyla hareket etmemelisiniz. Olumsuz etkisinde iş ilişkilerinde tartışmalar ve inatlaşmalar zarar verici olabilir. Olumlu etkisinde ise işte ani yükselme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Uranüs 15 Temmuz - 13 Aralık döneminde geri gidiyor. Uranüs‘te Merkür gibi geri gittiği dönemlerde kafa karışıklığına neden olabilir, iş ve ilişkiler açısından zorlayıcı koşulları ortaya çıkarabilir. Bu dönemde ilişki içinde olduğunuz herkese dikkat etmeli, işte ise şansınızı fazla zorlamamalısınız. Zarar verici sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz. Uranüs 2012 yılında 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 Haziran doğumlu olanları etkiliyor.

JÜPİTER

2012 yılında Jüpiter 12 Haziran‘a kadar olan dönemde Boğa burcunda hareket ediyor, yılın ikinci yarısını ise İkizler burcunda geçiriyor. Yılın ilk yarısında Jüpiter‘in Boğa burcundaki transiti size sosyoekonomik yönden mutluluk verici gelişmeler vaat ediyor. Jüpiter‘in etkisi altında mesleki projelerinizi destekleyecek kişiler ile tanışabilir ve sosyal çevrenizden aldığınız destek ile yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Güçlü kişilerin yardımını alabilir ve mesleğinizde istediğiniz yere gelebilirsiniz. Arkadaş çevrenizi genişletebilir ve kalıcı dostlar edinebilirsiniz. Organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir ve evrensel konulara ilgi duyabilirsiniz. İnsancıl amaçlar için çalışan kuruluşlara katılabilir ve idealleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Doğum haritanızda olumsuz etkileşim varsa kendinizden çok başkaları için çalışabilir, gösteriş için aşırı harcamalar ve arkadaş etkisinde hatalı işler yapabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında İkizler burcuna geçen Jüpiter duygu ve hislerinizde artışa neden oluyor ve sizi hayal dünyasına çekiyor. Jüpiter‘in etkisi altında yaşça sizden büyük yakınlarınızın desteğini alabilir ve içinizdeki sese kulak vererek yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Meditasyon ve yalnızlık yolu ile içinize kapanabilir, hayallerinizde mutlu olabilir ve ruhsal araştırmalar yapabilirsiniz. İçsel aydınlanma ile size sıkıntı veren düşünce kalıplarından kurtulabilir, olumlu düşünceler eşliğinde geleceğinizi yönlendirebilirsiniz.

Jüpiter 4 Ekim 2012 - 30 Ocak 2013 arasında burcunuzda geri gidiyor. Jüpiter geri giderken sizce şans tatile mi çıkıyor dersiniz. Hayır, öyle bir şey yok. Hayır, öyle bir şey yok. Siz sadece bu etki altında bazı durumları kabullenmekte zorluk çeker, fazlasıyla hayallere kapılarak gerçeklerden uzaklaşabilirsiniz. Her şeyi içinizde sorgulamaya başlar, olumsuzluklar karşısında geri çekilir ve kendinizi yalnız hissedersiniz. Bu dönemde kendinizi yargılayıcı olmaktan çok kabullenmeyi öğrenmeli, onur ve saygıyı elde etmek için her şeyden önce kendinize karşı dürüst olmalısınız. Olaylara gerçekçi açıdan bakmanız ve mutluluk için özgürlüğü seçmeniz işinizi kolaylaştıracaktır.

MARS


Cazibe savaş ve seks temsilcisi Mars burçlar kuşağında hareket ederken sizde etkisini farklı alanlarda hissedeceksiniz.

Yılın ilk yarısında Başak burcunda hareket eden Mars‘ın etkisiyle yakın çevrenizde bulunanların sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilir, eğitim ve iletişim alanında daha aktif hareket etme zorunluluğu duyabilirsiniz. 24 Ocak - 14 Nisan arası Başak burcunda geri giden Mars‘ın etkisiyle zihinsel olarak yorucu projeler ile ilgilenebilir, yolculuklarınızda ve yakın çevre ilişkilerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Bu dönemde ifade edilemeyen düşünceler, yolculuklarda yaşanan sorunlar, ilişkilerde ortaya çıkan engeller, üretilen dedikodular her şeyi içinden daha da çıkılmaz hale getirebilir. Bu etki altında aceleci ve agresif davranışların ilişkileri olumsuz etkileyebileceğini ise unutmamalısınız. Etkisini hafifletmek için yolculuklarınızda dikkatli olmalı, konuşmalarınıza özen göstermeli ve tartışmalardan uzak durmalısınız.

3 Temmuz - 23 Ağustos arası Terazi burcunda hareket eden Mars ev ve aile ile ilgili zorlayıcı koşullara dikkat çekiyor. Bu etki altında ev için yaptığınız harcamalarda artış olurken, aile içi anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Taşınma, onarım, değişiklikler gibi işler, aile büyükleri ile ilgili sorunlar ve sıkıntı verici durumlar söz konusu… Bu dönemde ev ve iş arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilir, işte ise sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Her şeyi uzun vadeli düşünmeli, gelişmeler karşısında ani tepkiler vermemeli ve zamanı iyi değerlendirmelisiniz. Mars ile Satürn‘ün birleşim oluşturacağı 15 Ağustos civarında işte ve evde her şeyi hassas dengeler üzerinde tutmanız gerekiyor. Oluşan dönüşüm enerjisi köklü değişikliklere neden olabilir. Bu etki altında vereceğiniz ani tepkiler ve tartışmalar ilişkilere ve iş yaşamınıza olumsuz yansıyabilir.

23 Ağustos - 7 Ekim arası Akrep burcunda hareket eden Mars‘ın etkisi altında duygularınızı paylaşmakta zorlanabilir ve sizi fazlasıyla zorlayan bir ilişki içinde olabilirsiniz. Süregelen ilişkinizde tartışmalar ve kıskançlıklar nedeniyle sorun yaşayabilir, çocuklar ile ilgili sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınızla daha çok ilgilenme gereği duyabilir ve işinize odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Bu etki altında hatalara açık olduğunuzu bilmeli ve sosyal konumunuzu olumsuz etkileyebilecek olaylara ise izin vermemelisiniz. Toplumsal değerlere uymayan davranışlarda bulunmamalı, yasal olmayan işlerden, ilişkilerden ve spekülatif yatırımlardan uzak durmalısınız. Kontrol dışı kayıplarınız olabilir.

7 Ekim arası - 17 Kasım arası Mars‘ın Yay burcundaki transiti iş ortamında sizi zorluyor ve sağlığınız açısından risk oluşturuyor. Daha çok çalışmanızı gerektiren durumlar, tamamlanması gereken işler, ortaya çıkan aksilikler ve iş ortamında yaşanan gerginlikler söz konusu… Bu dönemde kendinizi fazla yormamalı, çıkabilecek sağlık sorunlarını ciddiye almalı, sağlığınıza ise dikkat etmelisiniz. İşte sorumluluklarınızı aksatmamalı, iş ilişkilerinizde ise daha dikkatli olmalısınız. Zamanı iyi değerlendirmeli ve çok daha planlı hareket etmelisiniz.

17 Kasım - 26 Aralık arası Oğlak burcunda hareket eden Mars evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde zorlayıcı koşullara işaret ediyor. Mars‘ın etkisi altında eleştirilerin hedefi haline gelebilir ve kendinizi tartışmaların içinde bulabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın yarattığı sorunlar ile uğraşabilir ve sinirsel yönden gergin olabilirsiniz. Özellikle Mars ile Plüton‘un birleşim oluşturacağı 28 Kasım civarında birikmiş sorunlar açığa çıkarak yürümeyen ilişkileri son noktaya getirebilir. Ayrıca Mars bu konumunda hukuksal konularda, toplumsal ilişkilerde, anlaşma ve satış işlerinde beklenmedik sorunları ortaya çıkarabilir ve açık düşmanlıkla karşılaşmanıza da neden olabilir. Bu dönemde yeni bir beraberliğe adım atmamalı, ortak çalışmalardan ise uzak durmalısınız.

VENÜS

Sevgi güzellik yıldızı Venüs burçlar kuşağından geçerken sizi değişik alanlarda etkiliyor ve hayatınıza yeni renkler katıyor. Etkilerini iş, para, aşk ve sağlık bölümlerinde okuyabilirsiniz.

Venüs 15 Mayıs - 27 Haziran arası İkizler burcunda geri giden Venüs‘ün etkisiyle duygu ve hislerinde artış söz konusu… Bu dönem her zamankinden daha hassas olacaksınız. Aldığınız kozmik etkiyle geçmiş olayların değerlendirmesini yaparak kendinize yeni dersler çıkarabilir ve artan hislerinizle birçok şeyi önceden algılayabilirsiniz. Yalnız bu dönemde kuruntu ve kuşkuların sizi hataya düşürmesine izin vermemeli ve harekete geçmek için acele etmemelisiniz. Zira pek çok şey düşündüğünüz gibi olmayabilir.

MERKÜR

2012 yılında Merkür burçlar kuşağında hareket ederken 12 Mart - 4 Nisan, 15 Temmuz - 8 Ağustos, 6 - 26 Kasım arasında ters hareket ediyor. Merkür tersken hiçbir konuda yenilik ve değişiklik yapmamalı ve yeni başlangıçlar için harekete geçmemelisiniz. Bu devrelerde sürüncemede kalmış işlerinizi kısa zamanda tamamlayabilir ve kafanızda soru işareti oluşturan konuları yeniden ele alabilirsiniz.

12 - 23 Mart arası Merkür‘ün Koç burcundaki ters hareketi işte belirsizliklere ve bazı aksamalara neden olabilir. Bu etki altında daha önce önemsenmeyen ve gözden kaçan bir ayrıntı sorunların kaynağını oluşturabilir. Bazı planlarınızı değiştirmek ve bazı işleri yeniden ele almak zorunda kalabilir, yaşananlardan dolayı gergin olabilirsiniz. Sorun yaşamamak için dikkatli olmalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

24 Mart - 4 Nisan arası Balık burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle yüksek eğitimde, yolculuklarınızda, yabancılar ile ilişkilerde ve ticari işlerde engellere takılabilir, yaşanan belirsizlikler nedeni ile sıkıntı duyabilirsiniz. Yine bu etki altında önemsemediğiniz bir durum hukuksal sorun olarak karşınıza çıkabilir. Sorun yaşamamak için önleminizi almalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

15 Temmuz - 8 Ağustos arası Aslan burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle gereğinden fazla harcama yapabilir, geciken ödemeler ve beklenmedik aksilikler nedeniyle nakit sıkıntısı çekebilirsiniz. Para kaynaklarınızı yeniden gözden geçirme ihtiyacı duyabilir, unuttuğunuz ya da kaybettiğiniz bir değeri de yeniden elde edebilirsiniz. Bu etki altında yapılan ticari anlaşmalar zarar verici olabilir. Mümkünse alışverişlerinizi ertelemeli, elinizi cebinize götürürken ise iyi düşünmelisiniz.

6 - 15 Kasım arasında Yay burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle işte sorumluluklarınızı aksatmanız ve gözden kaçırılan küçük ayrıntılar önemli sonuçlar doğurabilir. Yeniden ele alınan ve düzeltilmesi gereken işler söz konusu… Ayrıca bu dönemde daha önce önemsemediğiniz bir sağlık sorunu ortaya çıkarak sizi zorlayabilir. Bu etki altında yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilir, işinizde kendinizi geliştirme olanağı bulabilir ve iş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

15 - 26 Kasım arası Akrep burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle çocuklarınız ya da toplumsal ilişkilerinizle ilgili daha önce farkında olmadığınız bir durumu öğrenebilir ve ilişkilerinizi yeniden düzenleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Yine bu dönemde geri giden Merkür‘ün enerjisi geçmişte kalmış bir ilişkiyi yeniden canlandırabilir. Bu etki altında yeni başlangıçlar için harekete geçmemeli ve yatırımlar konusunda dikkatli olmalısınız. Sonradan pişman olabilirsiniz.

AY UTULMALARI

2012 yılında iki kere Ay tutulması olacak.
4 Haziran‘da gerçekleşecek parçalı Ay tutulmasının etkisiyle sağlık sorunları ortaya çıkabileceği gibi iş ortamında bazı aksilikler ve değişiklikler de yaşanabilir.

28 Kasım‘da gerçekleşecek gölgeli Ay tutulmasının etkisiyle de duygu ve hislerinizde karışıklık gözlemlenirken, geçmişinizle yüzleşebilir, sizden gizlenen bir gerçeği öğrenebilir ve gizli düşmanlıkla karşılaşabilirsiniz. Etkisi duygusal anlamda yıpratıcı olabilir.

GÜNEŞ TUTULMALARI

2012 yılında iki kere Güneş tutulması olacak.
21 Mayıs‘ta gerçekleşecek gölgeli Güneş tutulması en çok 21, 22, 23, 24 Haziran doğumlu olanları etkiliyor. Bu tutulmanın etkisiyle düşüncelerinde karışıklık olabileceği gibi, yaşça büyük bir yakınları ile ilgili bir sorun da ortaya çıkabilir. Yine bu etki altında gizli düşmanlıkla karşılaşmaları da söz konusu olabilir.

14 Kasım‘da gerçekleşecek tam Güneş tutulması ise 12, 13, 14, 15, 16, 17 Temmuz doğumlu olanları etkileyecek. Bu tutulmanın etkisiyle de toplumsal ve duygusal ilişkilerinde önemli değişiklikler olabilir. Etkisini çocuk konusunda yeni bir durum, yeni bir aşk ya da hayat akışlarını değiştirecek yeni bir fırsat olarak düşünebilirler.

Not: Ay ve Güneş tutulmalarının etkileri bir ay öncesinde ya da bir ay sonrasında hissedilebilir.

KİŞİSEL GELİŞİM

2012 yılında Jüpiter‘in enerjisi sosyoekonomik yönden mutlu edici gelişmelere işaret ediyor ve düşüncelerinizi etkiliyor. Yılın ilk yarısında sosyal olarak aktif hareket edebilir ve yeni arkadaş gruplarına katılabilirsiniz. Yeni edindiğiniz arkadaşlar sayesinde bilginizi artırabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Uranüs‘ün etkisi ile işinizde yenilikler yapabilir ve kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz yeni bir işe geçebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında aldığınız kozmik enerjiyle düşünce gücünüzden yararlanarak geleceğinizi şekillendirebilir ve hislerinize güvenerek hareket edebilirsiniz. İnançlarınızı güçlendirebilir, her şeye farklı açıdan bakabilir ve mistik konulara ilgi duyabilirsiniz. Telepatik bağlantılar kurabilir ve güçlenen inançlarınızla ruhsal enerjinizi yükseltebilirsiniz.

İŞ VE PARA

2012 yılının ilk yarısında Boğa burcunda hareket eden Jüpiter‘in etkisiyle sosyal çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir ve mesleki projelerinizi destekleyecek kişiler ile tanışabilirsiniz. İşinizde yeni atılımlar başlatabilir, buna bağlı olarak ta gelirinizi artırabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz için fazla para harcayabilir ve katılacağınız toplantılarda işiniz ile ilgili yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Satürn‘ün etkisiyle işinize daha iyi organize olabilir ve disiplinli çalışmalar ile istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında duygulara hitap eden ve gizlilik gerektiren işlerde başarılı olabilir, başkalarının olanaklarından yararlanabilir ve de gizli yardımlar alabilirsiniz.

EĞİTİM

2012 yılının ilk yarısında Boğa burcunda hareket eden Jüpiter‘in etkisiyle kültürel alanda kendinizi geliştirme olanağı bulabilir, mesleki alanda yeni eğitim fırsatlarından yararlanabilir, bilimsel çalışmalara ilgi duyabilir ve evrensel amaçlar için çalışan gruplara katılabilirsiniz. Yine bu dönemde Başak burcunda hareket eden ve geri giden Mars etkisinde zihinsel açıdan fazlasıyla yorucu çalışmalar içinde olabilir ve bazı aksilikler ile karşılaşabilirsiniz. Planlı hareket etmeli ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız. Yılın ikinci yarısında İkizler burcunda hareket eden Jüpiter‘in etkisiyle hayal dünyasında yaşayabilir, geçmişi fazlasıyla düşünebilir ve derslerinize odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz. Başarılı olmak için her şeyden gerçeklerin farkına varmalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız. Aslında bu etki altında duygu ve esin gerektiren sanatsal çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.

İLİŞKİLER

AŞK

2012 yılında Plüton‘un konumu 26, 27, 28, 29, 30 Haziran doğumlu olanları evlilik ilişkilerinde koşulları değiştirerek zorluyor. Yılın ilk yarısında sağlam ve geleceğe yönelik bir ilişki arayışı içinde olabilirsiniz. Katıldığınız sosyal etkinliklerde ve arkadaş toplantılarında böyle biri ile karşılaşma olasılığınız oldukça fazla. Bu dönemde Jüpiter‘in etkisiyle uzun süredir arkadaş olarak sürdürdüğünüz bir ilişki aşka dönüşerek evlilikle noktalanabilir. Bekârsanız arkadaşlarınızın tanıştıracağı biri ile anlaşmanız da mümkün. Evliyseniz eşiniz ile iyi anlaşabilir ve mutluluğunuzu sosyal çevreniz ile paylaşabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında İkizler burcunda hareket eden Jüpiter duygu ve hislerinizi artırarak sizi farklı arayışlar içine itiyor. Aldığınız kozmik etkiyle gizli ilişkilere heves edebilir, duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilir ve hayallerinizde mutlu olabilirsiniz. Evli olanlar bu etki altında gizli ilişkiye heves etmemeliler. Yaşanan kaçamaklar ve yasak duygular evlilik ilişkilerine zarar verebilir.

14 Ocak‘a kadar olan Venüs‘ün etkisiyle sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilir ve partnerinize karşı farklı bir bağımlılık duygusu geliştirebilirsiniz. 14 Ocak - 8 Şubat arası Venüs‘ten olumlu etki alıyorsunuz. Sevgiliniz ya da eşinizle tatil ve gezi programlarına katılabilir ve ilişkinizi renklendirecek olanaklardan yararlanabilirsiniz. Kalbiniz boşsa uzun yolculuklarda, tatil ve gezilerde, fuar seminer gibi yerlerde, eğitim kurumlarının çevrelerinde tanışacağınız üstün deneyimli biriyle macera yaşayabilirsiniz. 8 Şubat - 5 Mart arası iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. 5 Mart - 3 Nisan arası eşiniz ya da sevgilinizle katılacağınız kültürel etkinliklerde hoşça vakit geçirebilirsiniz. Bu dönemde kalbiniz boşsa arkadaş çevrenizde tanışacağınız birinden çok etkilenebilir ve geleceğe yönelik ilişki başlatabilirsiniz. Bu dönemde arkadaşça sürdürdüğünüz bir ilişkinin aşka dönüştüğünü görebilir ve gelecekte evlilikle noktalanacak yeni bir ilişki başlatabilirsiniz. 3 Nisan - 15 Mayıs arası Venüs duygularınızı derinden etkileyen ve gizlilik içeren ilişkilere dikkat çekiyor. Bu etki altında gizlilik içeren maceralara sürüklenebilir ya da hayallerinizde mutlu olmayı seçebilirsiniz. Evli veya bekâr olun fark etmez bu dönemde hatalara açık olduğunuzu bilmeli ve duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

15 Mayıs - 27 Haziran arası İkizler burcunda geri giden Venüs‘ün etkisiyle duygu ve hislerinde artış olurken kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, zor anlarınızda hayal dünyasına sığınabilir ve geçmişte kalan bir ilişkiyi içinizde fazlasıyla sorgulayabilirsiniz. Bu dönem her zamankinden daha hassas olacaksınız. Duygularınızın etkisinde hatalı hareket edebileceğiniz unutmamalısınız. Zira bu etki altında gizlilik içeren maceralara sürüklenmenizde söz konusu… Temmuz ayında yine Venüs‘ün enerjisi duygularınızı derinden etkileyen ve gizlilik içeren ilişkilere dikkat çekiyor. Bu etki altında gizlilik içeren maceralara sürüklenebilir ya da hayallerinizde mutlu olmayı seçebilirsiniz. Evli veya bekâr olun fark etmez bu dönemde hatalara açık olduğunuzu bilmeli ve duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. 8 Ağustos - 6 Eylül arası Venüs‘ün burcunuzdaki transiti çekiciliğinizi artırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Bu dönemde karşı cins üzerinde etkili olabilir, süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir ve eşinizle olan ilişkinizde kontrolü elinizde tutabilirsiniz. Kabiniz boşsa bu etki altında sizinle ilgilenenler olacaktır içlerinden birini seçebilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı.

6 Eylül - 3 Ekim ilginiz başka alanlara kayarken aşk hayatını es geçebilirsiniz. 3 - 27 Ekim arası Venüs‘ten olumlu etki alıyorsunuz. Sevgilinizle iletişim içinde olabilir ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Aranızda sorun varsa konuşarak çözüm bulabilir ve birlikte kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönemde kısa yollarda veya yakın çevrenizde tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. 28 Ekim - 22 Kasım arası evliyseniz eşiniz ile iyi analaşabilir ve süregelen ilişkinizi mutlu olacağınız bir evliliğe götürebilirsiniz. Bu dönemde her konuda ailenizin desteğini alabilir ve güven içinde olabilirsiniz. Sevgiliniz varsa ailenizle tanıştırmanın ve evlenmenin tam zamanı. 17 Kasım - 28 Aralık döneminde Mars‘ın karşıt konumu evli olanları ilişkilerinde zorluyor. 22 Kasım - 18 Aralık dönemin yaşamdan zevk alacağınız ve mutlu olacağınız bir zaman dilimi. Venüs size aşkta mutluluk vaat ediyor. Bu dönemde gezecek eğlenecek, güzel duygusal ilişkiler yaşayacaksınız.

Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla. Gideceğiniz eğlence yerlerinde ve kalabalık ortamlarda yeni tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. Evlenmeyi düşünüyorsanız çok güzel bir düğünle mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Aralık ayının ikinci yarısında iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. Yılın son günlerinde cinsel arzu ve isteklerinizde artış söz konusu… Aldığınız kozmik etkiyle maceralara sürüklenebilir, sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilir ve farklı arayışlar içinde olabilirsiniz. Evliyseniz aşırı isteklerinizi kontrol altında tutmalı ve gizli ilişkilerden uzak durmalısınız. Yaşanan kaçamaklar ve yasak duygular evliliğinize zarar verebilir.

Yeni yıla biraz gergin ama yeni beklentiler içinde girebilirsiniz.

AİLE

Siz Yengeç‘ler ailenize ve yuvanıza düşkün insanlarsınız. Tek başınıza yaşamaktan hoşlanmaz ve ailenizin yanında olmak istersiniz. Sizin için yuva sevdiklerinizin ve ailenizin olduğu, sevgi ve duyguların paylaşıldığı, güven ve huzur veren bir yerdir. Sizler evinizde dinlenir ve ailenizle mutlu olursunuz. Anne ve babanızı sever, kendi çocuklarınıza da iyi anne ve baba olursunuz.

Uzun süredir Terazi burcunda hareket eden Satürn sizi ev ve aile ile ilgili konularda zorladı ve sorumluluklarınızı artırdı. Bu etki altında aile büyüklerinizin baskısını üzerinizde hissettiniz ya da onların sorunları ile ilgilenmek zorunda kaldınız. 15 Ağustos civarında Mars ile Satürn‘ün oluşturacağı birleşim 3. on günlük dönemde doğanları bir hayli zorlayabilir. Oluşan dönüşüm enerjisi sıkıntı verici durumlara neden olabilir ve yeni bir dönemin başlangıcını oluşturabilir. Sonbaharda zorlayıcı etkisi geçmiş olacak. İlerleyen süreçte Satürn‘ün etkisiyle çocuklarınız ile ilgili sorunlar ile karşılaşabilir ve onlar ile daha çok ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Yine bu etki altında sosyal ilişkilerinize, eğlence hayatınıza sınırlama koyabilir ve yalnızlığı seçebilirsiniz. 2012 yılının ilk yarısında sosyoekonomik yönden tatmin edici gelişmeler yaşayabilir ve yuvanızdaki huzurun temini için sosyal çevrenizde bulunanların desteğini alabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise aile büyüklerinizden gizli yardımlar alabilirsiniz.

ARKADAŞLIK

Sizler kendi halinde içinize kapanık insanlar olduğunuz için az sayıda arkadaş edinir, yüzeysel ve sıradan ilişkilere yanaşmaz, kalıcı dostluk ilişkilerine yönelirsiniz. İlişkilerinizde çıkarlarınızı iyi gözetir ve mümkün olduğunca zarar verici insanlardan uzak durursunuz. Sizin için güven çok önemlidir. Gururunuz çok fazla olduğu için kendinizi küçük düşürecek ilişkilerden kaçınır, kendiniz gibi koruyucu ve geleneklerine bağlı dürüst insanlardan dost ve arkadaş seçersiniz. İlişkilerinizde sahiplenme duygusu ile hareket eder, sevdiğiniz kişiler için endişelenir ve onları kötülüklerden korumaya çalışırsınız.

2012 yılının ilk yarısında Boğa burcunda hareket edecek olan Jüpiter‘in etkisiyle yeni arkadaş gruplarına katılabilir ve arkadaşlarınız ile yapacağınız işbirliğinden çok şey kazanabilirsiniz. Katıldığınız arkadaş toplantılarında düşüncelerinizi paylaşabilir ve arkadaşlarınızdan aldığınız destek ile yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise eski dostlarınızla bir araya gelmeye çalışabilir, derin duygu ve hisler yaşayabilirsiniz. Ya da tam tersi içinize kapanarak yalnızlığı seçebilir ve kendinizden çok başkalarının mutluluğunu düşünebilirsiniz.

SAĞLIK

2012 yılında önemli bir sağlık sorununuz yok. Yılın ilk yarısında ev ve aile ilgili yaşanan sorunlar nedeni ile kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Artan sorumluluklar, ilişkilerdeki hareketlilik ve yoğun iş temposu nedeniyle yorgun düşebilir ve sinirsel yönden gergin olabilirsiniz. Etkinin geçici olduğunu bilmeniz ve tartışmalardan uzak durmanız işinizi kolaylaştıracaktır. Yılın ikinci yarısında kendinizi keyifsiz ve mutsuz hissedebilir, dış dünyadan soyutlayarak içinize kapanabilir ve ruhsal arınma yoluna gidebilirsiniz. Duygusal yönden aşırı hassas olacağınız bu dönemde ruhsal sıkıntılardan arınmaya çalışabilir ve güçlenen inançlarınızla huzuru bulabilirsiniz. Zikir, dua, ibadetler, yoga ve meditasyon gibi uygulamaların rahatlatıcı etken olacağını unutmamalısınız.

Yılın ilk yarısında Mars‘ın etkisiyle iletişim gerektiren işlerde yaşanan aksilikler ve ilişkilerdeki hareketlilik nedeniyle gergin olabilirsiniz. Mart ve Nisan aylarında iş ve ilişkilerde yaşanan aksilikler canınızı sıkabilir. 26 Mayıs - 7 Haziran arası içinizde geçmişi sorgulayabilir ve harekete geçememenin verdiği tedirginlikle gergin olabilirsiniz. Bu dönemde düşüncelerinizdeki karışıklık ve moral bozukluğu hayatı sizin için zorlaştırabilir.

Hemen pes etmemeli aldığınız kozmik etkinin geçici olduğunu bilmeli ve iyimser düşünceler ile hareket etmelisiniz. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında aldığınız kozmik enerjiler yaşam enerjinizi yükseltiyor ve içinizde yeni hevesler oluşturuyor. Ağustos ayında burcunuzda hareket eden Venüs‘ün etkisiyle hayata daha iyimser gözler ile bakabilir ve mutlu olabilirsiniz. Eylül ayı iş ve ilişkiler açısından yorucu bir ay. Yoğun bir çalışma temposu içinde olabilir ve her şeye yetişmeye çalışırken yorgun düşebilirsiniz. Aşırı yapılan her şeyin beraberinde bazı sağlık sorunlarını da getirebileceğini unutmamalısınız. Ekim ve Kasım aylarında Mars‘ın konumu sağlığınız için risk oluşturuyor. Kendinizi fazla yormamalı, çıkabilecek sorunları ise ciddiye almalısınız. Aralık ayında Mars‘ın enerjisi ve yıldızların karşıt konumu sinirsel gerilim oluşturabilir. Aşırı yorgunluk ve stres bazı sağlık sorunlarını ortaya çıkarabilir. Aralık ayının ikinci yarısında Venüs‘ün enerjisi sağlığınıza olumlu yansıyor ve çıkabilecek sorunlara çözüm bulmanızda kolaylaştırıyor. Yani, yeni tedavi, uygun diyet ve egzersiz uygulamanın tam zamanı.

Görünen o ki 2012 yılında her ne kadar önemli bir sağlık sorununuz olmasa bile kozmik enerjiler sizi sağlık konusunda biraz zorluyor. Sağlığınızı korumak için yıl boyunca dengeli ve yeterli beslenmeli, yemekleri vaktinde yemeli ve kilonuzu kontrol altında tutmalısınız. Sportif faaliyet ve yürüyüşlerle vücudunuzu canlı tutmalı, Sağlığınızı korumak için sinirlerinizi bozacak ortamlardan uzak durmalı ve duygularınızı dengede tutmalısınız. Dünyanın yükünü siz taşımak zorunda değilsiniz. Bırakın biraz da başkaları düşünsün.

YENGEÇ BURCUNUN YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE

YILLIK YORUMLARI


Koç yükselen Yengeç: 2012 çalışma kapasitenizin yüksek olduğu bir yıl. Yılın ilk yarısında Aldığınız kozmik etki ile para konusunda şansı yakalayabilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Mesleki alanda yeni adımlar atabilir, yeni çevrelerde yeni arkadaşlar edinebilir ve bilimsel çalışmalar ilgi duyabilirsiniz. Kazançlı çıkacağınız ortak projelere sıcak bakabilir ve sosyoekonomik yönden tatmin edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız ödemeler konusunda dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında eğitim konusunda yeni fırsatlar yakalayabilir, yakın çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir, iletişim ve zihinsel aktivite gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Yılın son aylarında bağımlılıklarınızı sorgulayabilir ve duygusal anlamda baskı oluşturan durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Boğa yükselen Yengeç: Yılın ilk yarısında işte başarılı olabilir, kişisel alanda yeni atılım fırsatları yakalayabilir ve artan sorumluluklarınız nedeniyle zorlanabilirsiniz. Bulunduğunuz toplumda kendinize iyi bir yer edinebilir ve sosyal çevrenizden aldığınız destek ile yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Risk alma eğiliminde olabilir ve grup çalışmaları ile hedefinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında düşüncelerinizle geleceğinizi yönlendirebilir, hislerinize güvenerek hareket edebilir ve gizlilik gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Para konusunda şansı yakalayabilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Yılın son aylarında ortak çalışmalarda daha çok sorumluluk alabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

İkizler yükselen Yengeç: 2012 yılının ilk yarısında hisleriniz sizin için iyi bir yol gösterici olacaktır. Boğa burcunda hareket eden Jüpiter‘in etkisiyle gizli yardımlar alabilir, ruhsal aydınlanma yoluna gidebilir, gizli ve mistik konulara ilgi duyabilirsiniz. Bu dönemde neyi düşünür ve hayal ederseniz önümüzdeki yıllarda gerçekleştiğini göreceksiniz. Aldığınız kozmik etkiyle duygularınızı derinden etkileyen deneyimler yaşayabilir ve evrensel konulara ilgi duyabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında kişisel alanda yeni atılım fırsatları yakalayabilir ve hayatınızda dönüm noktası oluşturacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yılın son aylarında işinizde kendinizi fazlasıyla yorabilir ve sağlığınız için endişe duyabilirsiniz.

Yengeç yükselen Yengeç: 2012 yılının ilk yarısında mesleki projelerinize hız verebilir ve sosyal çevrenizden aldığınız destek ile işinizde yeni atılım fırsatları yakalayabilirsiniz. Büyük organizasyonlara imza atabilir ve sosyoekonomik yönden mutluluk verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. İletişim gerektiren işler ve ilişkiler açısından aktif olacağınız bu dönemde konuşmalarınıza dikkat etmeli yolculuklarınızda ise daha önlemci olmalısınız. Yılın ikinci yarısında düşünceleriniz önem kazanıyor. Neyi düşünür ve hayal ederseniz ilerde gerçekleştiğini göreceksiniz. Yılın son aylarında kendinizi keyifsiz hissedebilir ve toplumsal ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Duygusal yönden zarar görmemek için etrafınıza duvar örebilir ve çocuklarınızla daha çok ilgilenme gereği duyabilirsiniz.

Aslan yükselen Yengeç: 2012 yılının ilk yarısında kariyeriniz için önemli adımlar atabilir ve fırsatları değerlendirerek işte istediğiniz yere gelebilirsiniz. Toplumdaki yerinizi sağlamlaştırmak için çalışabilir ve otorite konumundaki kişilerin desteğini alabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında İkizler burcunda hareket eden Jüpiter‘in etkisiyle sosyal çevrenizin desteğini alabilir ve yeni arkadaş gruplarına katılabilirsiniz. Bilimsel çalışmalara ilgi duyabilir, ortak çalışmalarda başarılı olabilir ve kendinizden çok başkalarının mutluluğu için çalışabilirsiniz. Parasal konularda hareketliliğin olacağı bu dönemde harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Yılın son aylarında ailevi konularda sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Başak yükselen Yengeç: 2012 yılının ilk yarısında ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir, yurtdışı bağlantılı işlerden iyi para kazanabilir ve inançlarınızı güçlendirebilirsiniz. Kariyer aşamasında yeni sorumluluklar alabilir ve hayatınıza yenilikler katabilirsiniz. Yüksek eğitimde başarılı olabilir ve akademik alanda önemli adımlar atabilirsiniz. Bu etki altında yapacağınız yolculuklar, alacağınız eğitim ve hayatınıza giren yeni kişiler size yeni çıkış yollarının kapısını açabilir. Son derece enerjik olacağınız bu dönemde ani çıkışlarda bulunmamalı ve aceleci kararlar vermemelisiniz. Yılın ikinci yarısında işte başarılı olabilir ve kariyerinizi etkileyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yılın son aylarında yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizde sorunlar ile karşılaşabilir, eğitim konusunda ise zorlanabilirsiniz.

Terazi yükselen Yengeç: 2012 yılının ilk yarısında para ve yatırım konusunda şansı yakalayabilir ve sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilirsiniz. Sizi zorlayan yüklerden kurtulabilir ve gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz. Ortak bir kazançtan pay alabilir ve güven artırıcı yatırımlar yapabilirsiniz. Zararlı alışkanlıklarınızdan ve sizi zorlayan ilişkilerden kurtulmaya çalışabilirsiniz. Yılın bu döneminde karamsar düşüncelerin sizi engellemesine izin vermemeli, gizli düşmanlık konusunda ise dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir, uzun yolculuklar yapabilir, yabancılar ile ilişkilerden ve yurtdışı bağlantılı işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Yılın son aylarında paranın değerini daha iyi anlayabilir ve duygusal ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz.

Akrep yükselen Yengeç: 2012 yılının ilk yarısında şansı ve çıkış yolunu ortak çalışmalarda aramalısınız. Jüpiter‘in olumlu etkisi ile mutlu olacağınız bir evlilik yapabilir, her konuda eşinizin ve ortağınızın desteğini alabilirsiniz. Kazançlı ortak işler yapabilir ve büyük projelere imza atabilirsiniz. Sosyal yönden aktif olacağınız bu dönemde ortak işlerde daha çok sorumluluk alabilir ve bulunduğunuz ortamlarda öne çıkabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında kredi olanaklarından yararlanabilir ve geleceğe yönelik güven artırıcı yatırımlar yapabilirsiniz. Ortak bir kazançtan pay alabilir, duygularınızı derinden etkileyen sıra dışı ilişkiler yaşayabilir, yaşamın gizemli yönlerine ilgi duyabilir, sizi zorlayan yüklerden ve ilişkilerden kurtulmaya çalışabilirsiniz Yılın son aylarında sorumluluklarınızda artış olurken, birçok engelle uğraşmak durumundasınız.

Yay yükselen Yengeç: Jüpiter 2012 yılının ilk yarısında yeni iş olanaklarını değerlendirebilir ve yakın akrabalarınızın desteğini alabilirsiniz. İşinizin geleceği için sağlam temeller kurabilir ve iş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Süregelen sağlık sorununuz varsa Jüpiter‘in olumlu etkisi ile çözüm bulabilirsiniz. Çok çalışacağınız ve çok yorulacağınız bu dönemde çalışmalarınızla öne çıkabileceğiniz gibi hatalarınızla da göze batabileceğinizi unutmamalısınız. Yılın ikinci yarısında mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilir ve kazançlı ortak işler yapabilirsiniz. Şansı ve çıkış yolunu ortak çalışmalarda aramalısınız. Yılın son aylarında bilinçaltı düşüncelerinizin girişimlerinizde sizi engellemesine izin vermemeli ve moralinizi yüksek tutmalısınız.

Oğlak yükselen Yengeç: 2012 yılının ilk yarısında Jüpiter size çocuk ve aşk konusunda mutluluk vaat ediyor. Evliyseniz çocuk sahibi olabilir ve kalbiniz boşsa yeni bir aşka kucak açabilirsiniz. Bu etki altında kazançlı yatırımlar yapabilir, toplumsal ilişkilerde başarılı olabilir, kariyerinizi etkileyecek yeni adımlar atabilir, şansınızı deneyebilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Bu dönemde yabancılar ile ilişkilerde ve iletişim gerektiren işlerde dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında yeni iş olanaklarını değerlendirebilir ve işten gelen kazancınızı artırabilirsiniz. Yılın son aylarında sosyal hayatınıza sınırlama koyabilir ve ciddi mesleki projelere yönelebilirsiniz.

Kova yükselen Yengeç: 2012 yılının ilk yarısında mutlu olacağınız bir evlilik yapabilir, biraz sıkıntı ile hayallerinizdeki eve sahip olabilir ve işinizi genişletme olanağı bulabilirsiniz. Her konuda ailenizin desteğini alabilir ve sosyal çevreniz ile yapacağınız işbirliğinden çok şey kazanabilirsiniz. Artık bazı şeyleri geride bırakarak yeni başlangıçlar için harekete geçmenin zamanı geldi. Yalnız bu dönemde ödemeler, ortak maddi sorumluluklar ve borçlanma konusunda dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında aşkta mutluluğu yakalayabilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Yaratıcı düşünce gücü gerektiren çalışmalarda ve toplumsal ilişkilerde başarılı olabilir ve de çocuklarınızla ilgili mutluluk verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yılın son aylarında işte artan sorumluluklarınız nedeniyle zorlanabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

Balık yükselen Yengeç: 2012 yılının ilk yarısında yakın çevrenizde bulunanlar ile yapacağınız işbirliğinden çok şey kazanabilir ve yeni eğitim olanaklarından yararlanabilirsiniz. İletişim gerektiren işlerde daha aktif hareket edebilir, sosyal çevrenizde bulunanların desteğini alabilir, yeni arkadaşlar edinebilir ve yakın çevrenizde bulunanlar için bazı fedakârlıklarda bulunabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında işte ve evde mutlu edici gelişmeler yaşayabilir, ailenizin desteğini alabilir ve kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. Yılın son aylarında yabancılar ile ilişkilerde ve ortak paylaşımlarda zorlanabilir, güçlenen inançlarınızla yaşamınızın gerçek amacını öğrenmeye çalışabilirsiniz.
Yeni yılda şans, mutluluk ve sağlık sizinle olsun…

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp