Filiz Mete Yay Burcu 2012

Filiz Mete Yay Burcu 2012

Filiz Mete Yay Burcu 2012


Filiz Mete Yay Burcu 2012. Ünlü astrolog Filiz Mete 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. Yay burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.


YAY BURCU
( 22 Kasım - 22 Aralık )

2012 YILINDA İŞTE BAŞARILI OLACAK
YENİ BİRLİKTELİKLERE ADIM ATACAK
İŞİNİZDE YENİ SORUMLULUKLAR ALACAKSINIZ


2012 yılında

Uğurlu sayınız: 3, 5, 8, 13, 31
Uğurlu taşınız: Turkuvaz, almandit, lapis, ametist
Uğurlu kokunuz: Menekşe, nergis, zambak
Uğurlu renginiz: Menekşe moru, lila, koyu mavi
Giymemeniz gereken renkler: Siyah, bordo, turkuvaz

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALANLAR

2012 yılında kazançlı ortak işler yapabilir, işinizi genişletme olanağı bulabilir ve yeni birlikteliklere adım atabilirsiniz. Yılın ilk yarısında Jüpiter‘in enerjisi iş hayatınıza ve sağlığınıza olumlu yansıyor. Boğa burcunda hareket eden Jüpiter‘den aldığınız kozmik etki ile işinizde kendinizi geliştirebilir ve yeni iş fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Her konuda iş arkadaşlarınızın ve yakın akrabalarınızın desteğini alabilir ve işten gelen gelirinizi artırabilirsiniz. Yeni bir iş kurabilir veya olanakların daha iyi olduğu yeni bir işe geçebilirsiniz. Yine bu dönemde Jüpiter‘in olumlu etkisiyle süregelen sağlık sorununuz varsa çözüm bulabilir, uygun rejim ve egzersiz ile fazla kilolarınızdan da kurtulabilirsiniz. Satürn‘ün etkisiyle sorumluluk isteyen büyük projelere imza atabilir ve mesleki alanda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Disiplinli çalışmalar sonucunda ileriye yönelik yeni projeler geliştirebilir ve grup çalışmalarında elle tutulur sonuçlar elde edebilirsiniz. Güç sahibi dostlarınızın yardımını alabilir ve kalıcı dostluklar kurabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında İkizler burcunda hareket eden Jüpiter‘in olumlu etkisini ortak çalışmalarda ve yakın beraberliklerde hissedeceksiniz. Bu etki altında süregelen ilişkinizi mutlu olacağınız bir evliliğe götürebilir ve bekârsanız yeni evlilik teklifleri alabilirsiniz. Evliyseniz eşiniz ile iyi analaşabilir ve yuvanızda mutlu olabilirsiniz. Kazançlı ortak projelere imza atabilir, her konuda eşinizin ve ortağınızın desteğini alabilirsiniz. Öyleyse şansı ve çıkış yolunu ortak işlerde ve yeni birlikteliklerde aramalısınız.

ZORLANACAĞINIZ ALANLAR

Yılın ilk yarısında Başak burcunda hareket eden Mars işte zorlayıcı koşullara dikkat çekiyor. Daha çok çalışmanızı gerektiren durumlara ve rekabetten kaynaklanan sorunlar söz konusu… Mayıs ve Haziran aylarında Venüs‘ün ters hareketi ortak çalışmalarda ve ikili ilişkilerde farkında olmadığınız bir durumu ortaya çıkararak ilişkilerin boyutunu değiştirebilir. Bu yıl 3. on günlük dönemde doğanlar Satürn‘ün etkisiyle sosyal ilişkilerinizde kısıtlanabilir ve mesleki alanda aldıkları sorumluluklar nedeniyle zorlanabilirler. Kalıcı dostluklara yönelebilir, dostluk ilişkilerini ve mesleki projelerini yeniden düzenleme gereği duyabilirler. 1. on günlük dönemde doğanlar ise Uranüs‘ün etkisiyle farklı arayışlar içine girebilir, aşk konusunda sorunlar ile karşılaşabilir ve risk içeren yatırımlar yapabilirler. Bu etki altında özgür ve bağımsız düşünceleri, isyankâr ve asi tutumları ilişkilerini zorlaştırabilir. Yasal olmayan işlerden ve toplumsal değerlere uymayan ilişkilerden uzak durmalılar. Her şey zararlarına sonuçlanabilir. Özellikle yılın ikinci yarısında Uranüs ve Jüpiter etkisinde aşırı uç noktalarda dolaşabilir, her şeye pembe gözlükler ile bakabilir ve olmayacak hayaller peşinde koşabilirler. Yılın son aylarında Akrep burcuna geçen Satürn‘ün etkisiyle karamsar düşünceler eşliğinde endişelere kapılabilir ve engellenme korkusu ile yeterince cesur hareket edemeyebilirsiniz. Fiziksel olarak yorgun, duygusal olarak çöküntü içinde olabilirsiniz.

PLÜTON

Oğlak burcunda hareket eden Plüton‘un etkisini parasal konularda hissediyorsunuz. Para ile ilgili yeni koşullar ve değişen kaynaklar söz konusu… Doğum haritanızdaki yıldız etkilerine ve ev konumlarına göre etkisi olumlu veya olumsuz olabilir. 2012 yılında Oğlak burcunun 6, 7, 8, 9 derecelerinde hareket eden Plüton en çok 27, 28, 29, 30 Kasım, 1, 2, 3, 4 Aralık doğumlu olanları etkiliyor. Para ile ilgili yeni koşullar ve değişen kaynaklar söz konusu… Plüton 10 Nisan - 18 Eylül arasında geri gidiyor. Bu dönemde para ile ilgili oluşan yeni koşullar zorlayıcı olabilir.

NEPTÜN

Uzun yıllardır Kova burcunda hareket eden Neptün yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim hayatınızda ve iletişimle ilgili konularda etkili oldu Oluşturduğu kozmik enerji ilişkilerinizin gerçek boyutunu anlamanızı zorlaştırdı ve yanılgılara neden oldu. Ayrıca Neptün bu konumunda sizi hayal dünyasına çekti, düşüncelerinizde karışıklığa neden oldu ve eğitimde hayal kırıklıkları yaşattı. Artık Balık burcuna geçen Neptün etkisini önümüzdeki yıllarda ev ve aile ile ilgili konularda hissedeceksiniz. Bu etki altında aile büyükleri ile ilgili sorunlar ile uğraşmak zorunda kalabilir, gerek işte gerekse özel yaşamlarında gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz.

Neptün 4 Haziran - 11 Kasım arası geri gidiyor. Bu dönemde işte ve ailevi konularda belirsizlikler ve yanıltıcı durumlar söz konusu… Neptün‘ün konumu 2012 yılında en çok 24, 25, 26, 27, Kasım doğumlu olanları etkiliyor.

URANÜS

Uzun yıllardır Balık burcunda hareket eden Uranüs ev ve aile ile ilgili önemli değişikliklere neden oldu. Uranüs‘ün etkisiyle özgür ve sıra dışı bir yaşam arzunuz üst seviyeye çıkarken oturduğunuz evi veya şehri değiştirmiş ve de ailenizden uzaklaşmış olabilirsiniz. Artık Koç burcuna geçen Uranüs‘ün etkisiyle önümüzdeki yıllarda değişik heyecanlar peşinde koşabilir ve hayatınızı değiştirecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yalnız toplumsal değerlere uymayan düşünce, davranış ve ilişkilerin zararla sonuçlanabileceğini de bilmelisiniz. Olumlu etkili olduğu günlerde güzel fırsatlar ile karşılaşırken, olumsuz etkili olduğu günlerde aşk, yatırım ve ilişkiler konusunda hatalara açık olduğunuzu unutmamalısınız. Kontrol dışı kayıplarınız olabilir.

Uranüs 15 Temmuz - 13 Aralık döneminde geri gidiyor. Uranüs‘te Merkür gibi geri gittiği dönemlerde kafa karışıklığına neden olabilir, iş ve ilişkiler açısından zorlayıcı koşulları ortaya çıkarabilir. Bu dönemde her türlü ilişkinizde dikkatli olmalı, eksiyi ve artıyı iyi değerlendirmelisiniz. Hiçbir konuda risk almamalı, aşk konusunda ve toplumsal ilişkilerinizde daha dikkatli olmalısınız. Uranüs 2012 yılında en çok 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 Kasım doğumlu olanları etkiliyor.

JÜPİTER

2012 yılında Jüpiter 12 Haziran‘a kadar olan dönemde Boğa burcunda hareket ediyor, yılın ikinci yarısını ise İkizler burcunda geçiriyor.

Yılın ilk yarısında Boğa burcunda hareket eden Jüpiter‘in etkisiyle işte motive edici gelişmeler yaşayabilir, işten gelen gelirinizi artırabilir ve çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. İşinizde kendinizi geliştirme olanağı bulabilir, yeni bir iş kurabilir veya olanakların daha iyi olduğu yeni bir işe geçebilirsiniz. Jüpiter‘in olumlu etkisiyle süregelen sağlık sorunlarınızda iyileşme olurken, ortaya çıkabilecek sorunlara da kısa sürede çözüm bulabilir, uygun diyet ve egzersiz programları ile kilo sorununuzdan kurtulabilirsiniz. Yalnız doğum haritanızda 6. evinizde olumsuz etkileşim varsa Jüpiter‘in sağlık sorunlarını ortaya çıkarıcı etken olabileceğini de unutmamalısınız.

Yılın ikici yarısında İkizler burcunda hareket edecek olan Jüpiter evlilik ilişkinize ve ortak çalışmalarınıza olumlu enerji getiriyor. Jüpiter‘in etkisiyle süregelen ilişkinizi mutlu olacağınız bir evliliğe götürebilir, bekârsanız yeni evlilik teklifleri alabilirsiniz. Evliyseniz eşiniz ile iyi anlaşabilir ve mutlu beraberlikler yaşayabilirsiniz. Kazançlı ortak işler yapabilir, ortak çalışmalar ile yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Yalnız Jüpiter‘in karşıt etkisiyle sizde motivasyon eksikliği ve isteksizlik gözlemlenebilir. Hareketsizlik ve aşırı rahatlama sonucunda kilo alabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmalısınız.
Jüpiter 4 Ekim 2012 - 30 Ocak 2013 arasında geri gidiyor. Bu dönemde isteksizlik ve motivasyon eksikliği hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırırken, aşırı gevşeme zarar verici boyutta olabilir.

SATÜRN

Uzun süredir Terazi burcunda hareket eden Satürn‘ün etkisiyle sosyal ilişkilerinizde zorlandınız, kısıtlandığınızı düşündünüz ve ilişkilerinizi yeniden değerlendirme ihtiyacı duydunuz. Mesleki alanda daha ciddi çalışmalara yöneldiniz, kariyer ve güç sahibi dostlarınızın yardımını aldınız ve de kalıcı dostluklar kurdunuz. Mesleki alanda edindiğiniz başarıları sosyal çevrenize kabul ettirmeye çalıştınız ve ortak çalışmalarda daha çok sorumluluk üslenen taraf siz oldunuz.

Satürn 7 Şubat - 25 Haziran arası geri gidiyor. Bu dönemde ilişkilerinizi ve mesleki projelerinizi yeniden gözden geçirebilir, sosyal çevrenizin baskısını üzerinizde hissedebilir ve ilişkilerinize sınır koyabilirsiniz. Özellikle 15 Ağustos civarında transit Satürn‘ün transit Mars ile oluşturacağı birleşimin açığa çıkaracağı dönüşüm enerjisi 17, 18, 19, 20 Aralık doğumlu olanları bir hayli zorluyor. Ortak çalışmalarda zorluklar, dostluk ilişkilerinde ise sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Bir yandan daha aktif hareket etmenizi gerektiren durumlar, diğer yandan ise karşınıza çıkan engeller söz konusu… Bu etki altında zorluklar karşısında yılmamalı, her şeye rağmen sabırla çalışmalı, duygusal ilişkilerinizi ise hassas dengeler üzerinde tutmalısınız. Bu günlerde işte yaşanan sorunlar ve artan sorumluluklar nedeniyle sevgilinizi ihmal etmeniz sonucunda aranıza soğukluk girebilir.

5 Ekim itibariyle Akrep burcuna geçerek 12. evinizde hareket edecek olan Satürn‘ün etkisiyle önümüzdeki yıllarda kendinizi birçok konuda engellenmiş hissedebilir, karamsar düşünceler eşliğinde endişelere kapılabilir, içinizde geçmişi sorgulayabilir, yoğun duygu ve istekler yüzünden huzursuz olabilirsiniz. Satürn‘ün yarattığı etki ile cesaretinizde ve çalışma hevesinizde kırılma gözlemlenebilir. Bu etki altında bilinçaltı düşüncelerinizin atılımlarınızda sizi engellemesine izin vermemeli, bunun bir geçiş dönemi olduğunu düşünmeli ve ruhsal sağlığınıza özen göstermelisiniz.

MARS

Cazibe savaş ve seks temsilcisi Mars burçlar kuşağında hareket ederken sizde etkisini farklı alanlarda hissedeceksiniz.

Yılın ilk yarısında Başak burcunda hareket eden Mars işte zorlayıcı koşullara dikkat çekiyor. Rekabetten kaynaklanan sorunlar, daha çok çalışmanızı gerektiren durumlar, yeni alınan sorumluluklar ve beklenmedik anda ortaya çıkan aksilikler söz konusu… Bu dönemde işte sorumluluklarınızı aksatmamalı, tartışmalardan uzak durmalı ve risk almamalısınız. 24 Ocak - 14 Nisan arası Başak burcunda geri giden Mars etkisinde işte çalışmalarınızla dikkat çekebileceğiniz gibi hatalarınızla da göze batabileceğinizi unutmamalı, risk almamalı, üstlerinizle olan ilişkilerinizde ise dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde zararlı çıkan taraf siz olursunuz.

3 Temmuz - 23 Ağustos arası Terazi burcunda hareket eden Mars sosyal yönden aktif olacağınız ve mesleki atılımlarda bulunacağınız bir dönemi gösteriyor. Aldığınız kozmik enerji ile bulunduğunuz ortamlarda öne çıkabilir ve mesleki projelerinize hız verebilirsiniz. Ortak işlerde daha dikkatli olmalı, çıkabilecek pürüzlere karşı hazırlıklı olmalı ve kendi çıkarlarınızı iyi korumalısınız. Farkında olmadan zararınıza sonuçlanabilecek projelerin ve ilişkilerin içinde olabilir, ortak çalışmalarda ise daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Özellikle Mars ile Uranüs‘ün karşıt açı oluşturacağı 4 Temmuz civarında katıldığınız toplantılarda konuşmalarınıza dikkat etmeli ve ilişki içinde olduğunuz kişileri iyi incelemelisiniz. Farkında olmadan zararınıza sonuçlanabilecek projelerin ve ilişkilerin içinde olabilirsiniz. Mars ile Satürn‘ün birleşim oluşturacağı 15 Ağustos civarında ise engeller karşısında yılmamalı, ortak çalışmalarda çıkabilecek pürüzlere karşı ise hazırlıklı olmalısınız.

23 Ağustos - 7 Ekim arası Terazi burcunda hareket eden Mars‘ın enerjisi gizli düşmanlıkları açığa çıkarabilir ve engelleyici faktörler oluşturabilir. Bu dönemde yaşanan belirsizlikler ve içsel sıkıntılar yıpratıcı olacaktır. Bu etki altında atacağınız adımlara ve ilişki içinde olduğunuz kişilere dikkat etmeli, şansınızı fazla zorlamamalı ve harekete geçmeden önce iyi düşünmelisiniz. Her şey sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir. Etkinin geçici olduğunu bilmeli ve her şeyi zamanın akışına bırakmalısınız.

7 Ekim arası - 17 Kasım arası Mars‘ın burcunuzdaki transiti fiziksel enerjinizi ve cesaretinizi artırıyor. Oluşan enerjiyi olumlu kullanarak kişisel alanda yeni adımlar atabilir ve çok iş başarabilirsiniz. Sinirsel olarak gergin olacağınız bu dönemde kaza ve enfeksiyonlara karşı açık olduğunuzu unutmamalısınız. Etkisini hafifletmek için daha önlemci olmalı, ani hareketlerde bulunmamalı ve oluşan fazla enerjiyi sportif aktivite ve yürüyüşler ile atarak rahatlamalısınız. Yani enerji sizi kullanmadan siz onu kullanmalısınız. Çünkü bu konumda artan ve harcanamayan enerji sorunlara neden olabilir.

17 Kasım - 26 Aralık arası Oğlak burcunda hareket eden Mars harcamalarınızda artışa ve para konusunda sıkıntı verici durumlara neden olabilir. Açığa çıkan kozmik enerji beklenmedik aksiliklere ve kontrol dışı parasal kayıplara yol açabilir. Gerçekleşmeyen beklentiler, artan harcamalar, beklenmedik anda ortaya çıkan aksilikler ve can sıkıcı durumlar söz konusu… Her şeyin hesabını iyi yapmalı, alışveriş yaparken dikkatli olmalı ve elinizi cebinize götürürken iyi düşünmelisiniz. Farkında olmadan sınırı aşabilir ve zor durumda kalabilirsiniz.

VENÜS

Venüs burçlar kuşağından geçerken sizi değişik alanlarda etkiliyor ve hayatınıza yeni renkler getiriyor. Etkilerini iş, para, aşk ve sağlık bölümlerinde okuyabilirsiniz.

15 Mayıs - 27 Haziran arası İkizler burcunda geri giden Venüs‘ün etkisiyle evlilik ve ortaklık ilişkilerinde farkında olmadıkları bir durumu öğrenerek ilişkilerini yeniden gözden geçirme ihtiyacı duyabilirler. Bu etki altında beklentilerin gerçekleşmemesi ve güvensizlik hissi sorunlara neden olabilir. Venüs geri giderken süregelen ilişkilerde sorunlar masaya yatırılarak çözüm bulunabilir. Ayrı olanlar ise yeniden bir araya gelerek ilişkilerine yeni bir şans daha verebilirler. Bu etki altında yeni bir beraberliğe adım atmamalı ve alınan ortaklık tekliflerine sıcak bakmamalısınız. Zira ilerleyen dönemde her şey istediğiniz doğrultuda gerçekleşmeyebilir.

MERKÜR

Merkür burçlar kuşağında hareket ederken; 12 Mart - 4 Nisan, 15 Temmuz - 8 Ağustos, 6 - 26 Kasım arasında geri gidiyor. Merkür tersken hiçbir konuda yenilik ve değişiklik yapmamalı ve yeni başlangıçlar için harekete geçmemelisiniz. Bu devrelerde sürüncemede kalmış işlerinizi kısa zamanda tamamlayabilir ve kafanızda soru işareti oluşturan konuları yeniden ele alabilirsiniz.

12 - 23 Mart arası Koç burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle çocuklarınız ya da toplumsal ilişkilerinizle ilgili daha önce farkında olmadığınız bir durumu öğrenebilir ve ilişkilerinizi yeniden düzenleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Yine bu dönemde geri giden Merkür‘ün enerjisi geçmişte kalmış bir ilişkiyi yeniden canlandırabilir. Bu etki altında yeni başlangıçlar için harekete geçmemeli ve yatırımlar konusunda dikkatli olmalısınız. Sonradan pişman olabilirsiniz.

24 Mart - 4 Nisan arası Balık burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle eviniz ve ailenizle ilgili daha önde farkında olmadığınız bir durumu öğrenebilir ve ilişkilerinize yeni düzenlemeler getirebilirsiniz. Sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilir ve hayatınızdan bazı şeyleri çıkarma gereği duyabilirsiniz. Bu etki altında her şeyi uzun vadeli düşünmeli ve harekete geçmek için acele etmemelisiniz.

15 Temmuz - 8 Ağustos arası Merkür‘ün Aslan burcundaki ters hareketi yüksek eğitimde, yabancılar ile ilişkilerde ve yolculuklarda belirsizliklere ve de aksiliklere neden olabilir. Bazı planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Yine bu etki altında daha önce önemsemediğiniz hukuksal bir sorun gündeme gelerek sizi uğraştırabilir. Sorun yaşamamak için her şeyin alternatifini hazırlamalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

6 - 15 Kasım arasında burcunuzda geri giden Merkür bazı işlerinizde aksamalara ve motivasyon eksikliğine neden olabilir. Bu etki altında fiziksel görünümünüzde dağınıklık gözlemlenirken, kendinizi ifade etmekte ve karar vererek harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel girişimlerinizde dikkatli olmalı ve hazırladığınız projeleri yenide gözden geçirmelisiniz. Eksik tarafları olabilir. Merkür tersken alınan kararların ve yapılan işlerin daha sonra incelenme ve düzeltmeler ile sekteye uğrayacağını unutmamalı ve harekete geçmek için acele etmemelisiniz.

15 - 26 Kasım arası Akrep burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle düşüncelerinizde karışıklık söz konusu… Bu etki altında geçmişi fazlasıyla sorgulayabilir ve olmayacak hayaller peşinde koşabilirsiniz. Sizden saklanan bir gerçeği öğrenebilir ve elinizde olmayan nedenler ile bazı girişimlerinizde engeller ile karşılaşabilirsiniz. Bekleme zamanında olduğunuzu bilmeli ve hiçbir şey için acele etmemelisiniz.

AY UTULMALARI

2012 yılında iki kere Ay tutulması olacak.
4 Haziran‘da gerçekleşecek parçalı Ay tutulmasının etkisi kişisel alanda bir hayal kırıklığı olarak yorumlanabilir.
28 Kasım‘da gerçekleşecek gölgeli Ay tutulmasının etkisiyle de evlilik ve ortaklık ile ilgili konularda yeni ve zorlayıcı durumlar ortaya çıkabilir. Süregelen ilişkilerde sürtüşmeler ve zorunlu koşullar altında yeni birliktelikler söz konusu…

GÜNEŞ TUTULMALARI

2012 yılında iki kere Güneş tutulması olacak.
21 Mayıs‘ta gerçekleşecek gölgeli Güneş tutulması en çok 23, 24, 25, 26, 27 Kasım doğumlu olanları etkiliyor. Bu tutulmanın etkisiyle evlilik ve ortaklık ilişkilerinizi etkileyen yeni bir durum ortaya çıkabilir.

14 Kasım‘da gerçekleşecek tam Güneş tutulmasının etkisiyle 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 Aralık doğumlu olanların düşüncelerinde karışıklık olabileceği gibi, yaşça büyük bir yakınları ile ilgili bir sorun da ortaya çıkabilir. Yine bu etki altında gizli düşmanlıkla karşılaşmaları da söz konusu…
Not: Ay ve Güneş tutulmalarının etkileri bir ay öncesinde ya da bir ay sonrasında hissedilebilir.

KİŞİSEL GELİŞİM

2012 yılının ilk yarısında Jüpiter‘in olumlu etkisi ile sağlıklı ve formda kalmak için yeni alışkanlıklar edinebilirsiniz. İşinizde kendinizi geliştirebilir ve yeni teknik beceriler kazanabilirsiniz. Bilimsel çalışmalarda sabırla çalışabilir ve kalıcı dostlar edinebilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında ortak çalışmalarda başarılı olabilir ve kendinizden ödün vererek başkalarına adapte olmayı öğrenebilirsiniz. Büyük bir olasılıkla evlilik veya eğitim nedeni ile bulunduğunuz yerden ayrılarak başka bir yere yerleşebilirsiniz.

İŞ VE PARA

2012 yılında kozmik enerjiler iş ve para konusunda sizi destekliyor. Aldığınız kozmik etkiyle işte motive edici gelişmeler yaşayabilir ve kazançlı çıkacağınız ortak işler yapabilirsiniz. Yılın ilk yarısında Jüpiter‘in olumlu etkisiyle işinizde kendinizi geliştirebilir ve iş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. İşten gelen gelirinizi artırabilir ya da olanakların daha iyi olduğu bir işe geçebilirsiniz. İş ortamında uyum içinde çalışabilir, iş arkadaşlarınızın her konuda desteğini alabilir ve işiniz için gerekli finansmanı kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu yıl şansı ve çıkış yolunu üretime dayalı işlerde ve ortak çalışmalarda aramalısınız.

Yılın ikinci yarısında İkizler burcunda hareket eden Jüpiter‘in karşıt etkisiyle kazançlı ortak işler yapabilir, eşinizin ve ortağınızın her konuda desteğini alabilirsiniz. Eşinizin maddi ve manevi desteği, ortaklarınızın olanakları ve danışmanlarınızın doğru yönlendirmesi ile rahat hareket edebilirsiniz. Kazançlı çıkacağınız ortak projelere imza atabilir, pazarlama ve halkla ilişkilere dayalı işlerde başarılı olabilirsiniz.

Yılın ilk yarısında Başak burcunda hareket eden ve geri giden Mars işte sizi zorlayabilir. Artan sorumluluklar, daha çok çalışmanızı gerektiren durumlar ve rekabetten kaynaklanan sorunlar söz konusu… Bu etki altında dikkatlerin üzerinizde olacağı bu dönemde sorumluluklarınız aksatmamalı, sizden üst konumda bulunan kişiler ile olan ilişkilerinizde ise dikkatli olmalısınız. Risk faktörünü göz önünde bulundurmalı, rekabete açık konularda dikkatli olmalısınız. Zira bu dönemde çalışmalarınızla öne çıkabileceğiniz gibi hatalarınızla da göze batabilirsiniz.

EĞİTİM

2012 yılının ilk yarısında Jüpiter‘in enerjisi size işinizde kendinizi geliştirebileceğiniz yeni olanaklar sunuyor. Bu etki altında uzmanlık eğitimi alabilir, işiniz ile ilgili staj yapabilir, değişik kurs ve seminerlere katılarak bilgi ve becerilerinizi artırabilirsiniz. Yalnız karamsar düşüncelere kapılarak kendi kendinizi engellememelisiniz.

Yılın ikinci yarısında Jüpiter‘in karşıt konumu motivasyon eksikliği oluşturarak başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. Başarılı olmak için daha disiplinli olmalı ve bu günün ödevini yarına bırakmamalısınız.

2012 yılında eğitim konusunda yıldızların konumu sizi eğitim konusunda zorlasa bile yinede başarılı olacağınız dönemler ve güzel fırsatlar var. Başarılı olmak için daha çok çalışmalı, moralinizi yüksek tutmalı ve hiç bir şeyi şansa bırakmamalısınız. Her şeyden önce ilginizin dağılmasına müsaade etmemeli karamsar düşüncelerden sıyrılmalı ve disiplinli olmalısınız.

İLİŞKİLER

AŞK

2012 yılının ilk yarısında iş ve para aşk hayatınızın önüne geçebilir. Yinede Jüpiter‘in olumlu etkisiyle kalbiniz boşsa iş ortamında tanışacağınız biriyle ilişki başlatabilir ve ilerleyen süreçte ilişkinizi evlilikle noktalayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında İkizler burcunda hareket eden Jüpiter evlilik konusunda şansınızı açıyor ve evli olanlara ilişkilerinde mutluluk vaat ediyor. Jüpiter‘in etkisi altında mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir ve eşinizin her konuda desteğini alabilirsiniz. Kalbiniz boşsa yeni evlilik teklifleri alabilir ve mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Ama ne var ki Satürn‘ün etkisi ile ilişkilere kuşku ile yaklaşıyor olabilirsiniz. İçinizdeki kuşku ve endişelerin sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

14 Ocak‘a kadar olan dönemde Venüs‘ün enerjisi ilişkilere olumlu yansıyor. Birlikte gezip eğlenebilir ve aranızdaki sorunları konuşarak halledebilirsiniz. 14 Ocak - 8 Şubat arası evliyseniz eşiniz ile iyi anlaşabilir ve aileyi mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bekârsanız sevgilinizi ailenizle tanıştırabilir ve mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz. 8 Şubat - 5 Mart arası yaşamdan zevk alacağınız ve mutlu olacağınız bir zaman dilimi.

Sevgiliniz ya da eşinizle birlikte gezip eğlenebilir ve yaşamın farklı zevklerini tadabilirsiniz. Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla. Gideceğiniz eğlence yerlerinde ve kalabalık ortamlarda yeni tanışacağınız biri ile aşka kucak açabilirsiniz. Evlilik aşamasındaysanız çok güzel bir düğünle mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Mart ayında iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. Kalbiniz boşsa bu dönemde iş ortamında tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. 3 Nisan - 14 Mayıs arası Venüs‘ün enerjisi ilişkilere olumlu yansıyor. Bekârsanız yeni teklifler alabilir ve mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle iyi anlaşabilir ve her konuda desteğini alabilirsiniz. 14 Mayıs - 27 Haziran döneminde geri giden Venüs‘ün enerjisi süregelen ilişkilerde bu güne kadar farkında olunmayan bir durumu ortaya çıkararak sorunlara neden olabilir. Bu etki altında yeni bir beraberliğe adım atmamalısınız. Ayrıca bir ilişkiyi bitirmek içinde güzel bir zaman değildir.

Önemli kararlar ve yeni başlangıçlar için etkinin geçmesini beklemeniz gerekiyor. 28 Haziran - 7 Ağustos arası karşıt burcunuzda hareket eden Venüs size mutluluk vaat ediyor. Süregelen ilişkinizde mutlu edici gelişmeler yaşayabilir ve yeni beraberliklere adım atabilirsiniz. 7 Ağustos - 6 Eylül arası Venüs‘ün etkisiyle sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilir, ilişkinizde tutkuyla hareket edebilir ve partnerinize karşı farklı bir bağımlılık ve kıskançlık duygusu geliştirebilirsiniz. Bu dönemde hatalara açık olacaksınız. Evliyseniz yaşanan kaçamakların evliliğinize olumsuz yansıyabileceğini unutmamalı, gizli ilişkiye heves etmemeli ve duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Bu dönemde kalbiniz boşsa gezip eğlenmeli, ciddi ilişki ise düşünmemelisiniz. Uygun kişiyi seçmekte zorlanabilir ve pişman olacağınız deneyimler yaşayabilirsiniz. 6 Eylül - 3 Ekim arası Venüs‘ten olumlu etki alıyorsunuz. Sevgiliniz ya da eşinizle tatil ve gezi programlarına katılabilir ve ilişkinizi renklendirecek olanaklardan yararlanabilirsiniz. Bu dönemde kalbiniz boşsa katılacağınız fuar ve seminer gibi yererde ya da eğitim kurumlarının çevrelerinde tanışacağınız üstün ve deneyimli birinden çok hoşlanabilirsiniz. Bu etki altında dul olanlar ikinci eşleri ile tanışabilir ve hatta ikinci bir evlilik yapabilirler.

Ekim ayında iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. Kalbiniz boşsa bu dönemde gideceğiniz iş yelerinde karşınıza çıkan biri ilginizi çekebilir. Yalnız bu ilişkide aşktan çok çıkarların ön planda olacağını unutmamalısınız. 27 Ekim - 22 Kasım arası Venüs‘ün enerjisi ilişkilere olumlu yansıyor. Sevecek sevilecek ve sevgilinizle birlikte katılacağınız toplantılarda mutluluğunuzu etrafınızda bulunanlar ile paylaşacaksınız. Bu dönemde kalbiniz boşsa arkadaş çevrenizde tanışacağınız birinden çok etkilenebilir ve geleceğe yönelik ilişki başlatabilirsiniz. Arkadaşça sürdürdüğünüz bir ilişkinin aşka dönüştüğünü görebilirsiniz. 8 Ekim - 17 Kasım arası Mars‘ın burcunuzdaki transiti çekiciliğinizi ve cesaretiniz artırıyor. Karşı cins üzerinde etkili olabilir ve ilişkinizin kontrolünü elinizde tutabilirsiniz. 22 Kasım - 16 Aralık döneminde Venüs duygularınızı derinden etkileyen ve gizlilik içeren ilişkilere dikkat çekiyor.

Bu etki altında gizli maceralara sürüklenebilir ya da hayallerinizde mutlu olmayı seçebilirsiniz. Evli veya bekâr olun fark etmez bu dönemde hatalara açık olduğunuzu bilmeli ve duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Duygusal anlamda her zamankinden daha hassas olacağınız bu dönemde geçmişte kalan bir ilişkiyi içinizde fazlasıyla sorgulayabilirsiniz. Aralık ayının ikinci yarısında Venüs‘ün burcunuzdaki transiti çekiciliğinizi artırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Bu dönemde süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilir ve karşı cinsten yeni teklifler alabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir ve eşinizle olan ilişkinizde kontrolü elinizde tutabilirsiniz. Kabiniz boşsa bu etki altında sizinle ilgilenenler olacaktır içlerinden birini seçebilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı. Yeni yılı mutlu bir şekilde karşılayabilirsiniz.

AİLE

Sizler ailenizi çok sever, haklarınıza saygı duydukları müddetçe onlarla uyum içinde yaşarsınız. Anne ve babanız tarafından çok sevilir, onlarla iyi anlaşırsınız. Yalnız aileniz baskıcı, kısıtlayıcı bir tutum içindeyse onlara karşı koyarak durumu düzeltmeye çalışır, olmazsa isyan edersiniz. Ev içinde hareketli, neşeli konuşur, değişik şeylerle ilgilenir, herkesin sevgi ve beğenisini kazanmaya çalışırsınız. Eve geliş gidiş saatlerinde özgür olmak ister, hesap sorulmasından hoşlanmazsınız. Arkadaşlık ve dostluklarınız sizin için önemlidir, sınır koyulmasını istemezsiniz. Yenilikler peşinde koşmanız bir yere bağlanmanıza engel olabilir. Doğduğunuz yerden çok uzaklara yerleşebilirsiniz.

2012 yılının ilk yarısında Jüpiter‘in olumlu etkisi ile amca, dayı, hala, teyze gibi yakın akrabalarınızla güzel ilişkiler içinde olabilir ve de her konuda desteklerini alabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise evli olanlar eşlerinin her konuda desteğini alabilirler. Bekâr olanlar ise evlenerek yeni bir yuva kurabilirler.

ARKADAŞLIK

Sizler hareketli, sempatik, neşeli, uyumlu aranılan bir dost ve arkadaşsınız. İletişim kurmakta başarılı olduğunuz için çok sayıda arkadaşınız vardır. Zihinsel ve duygusal canlılığınızı korumak için sosyal çevreye ihtiyaç duyuyor, etrafınızda hep birilerinin olmasını istiyorsunuz.

2012 yılında sizden yaşça büyük kişiler ile dostluk bağlarınızı güçlendirebilir, Satürn‘ün etkisi ile arkadaş ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşayabilir ve yalnızlığı seçebilirsiniz. Yılının ilk yarısında çalıştığınız iş ortamında tanışacağınız biri ile arkadaşlık ilişkinizi ilerletebilir ve mutluluk duyacağınız saatler geçirebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ilginiz başka alanlara kayarken arkadaş ilişkilerinizi es geçebilirsiniz.

SAĞLIK

2012 yılının ilk yarısında Boğa burcunda hareket eden Jüpiter‘in enerjisi sağlığınızı olumlu etkiliyor. Aldığınız kozmik etki ile süregelen sağlık sorunlarınızda iyileşme gözlemlenirken, çıkabilecek rahatsızlıklara çözüm bulmanız da kolay olacaktır. Bu dönemde Jüpiter‘in olumlu etkisiyle uygun diyet ve egzersiz uygulayarak fazla kilolarınızdan kurtulabilir, kişisel bakımınızla ilgilenebilir, estetik ve güzellikle ilgili uygulamalara yönelebilirsiniz. Özel doğum haritanızda olumsuz yıldız etkileşimi varsa Jüpiter enerjisinin sağlık sorunlarını tetikleyici etken olabileceğini unutmamalısınız. Yılın ikinci yarısında Jüpiter‘in karşıt konumu sizi gereğinden fazla rahatlatarak motivasyonunuzu aşağı çekebilir ve kilo almanıza neden olabilir. Daha hareketli olmak ve kilonuzu kontrol altında tutmak zorundasınız. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle karamsar düşünceler eşliğinde korku ve endişelere kapılabilir, içsel sıkıtılar yaşayabilirsiniz.

Yılın ilk yarısında Başak burcunda hareket eden Mars‘ın konumu işte zorlayıcı koşullara ve daha çok çalışmanızı gerektiren durumlara işaret ediyor. Bu etki altında kendinizi fazla yormamalı ve dinlenmek için kendinize zaman ayırmalısınız. Bu dönemde aşırı yorgunluk ve stres sağlık sorunlarını tetikleyici etken olabileceğini unutmamalısınız. Mart ayında Venüs‘ün enerjisi sağlığınıza olumlu yansıyor. Diyet ve egzersiz programlarına başlamanız için uygun olan bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. 17 Nisan - 8 Mayıs arası zevk alacağınız uğraşılara yönelebilir ve yaşamın farklı zevklerini tadabilirsiniz. 8 - 24 Mayıs arası Merkür‘ün etkisiyle sağlıklı yaşam ürünlerine, diyet ve egzersiz programlarına ilgi duyabilirsiniz. 24 Mayıs - Haziran döneminde Merkür‘ün karşıt konumu sinirsel gerilim oluşturabilir ve baş ağrılarını ortaya çıkarabilir. Temmuz ve Ağustos aylarında hayatınıza katacağınız yenilikler motivasyonunuzu artıracaktır. 23 Ağustos - 8 Ekim arası Mars‘ın konumu içsel sıkıntılara neden olabilir. Açığa çıkan kozmik enerji psikosomatik kökenli sağlık sorunlarının tetikleyicisi olabilir. Ekim ayında içinizde geçmişi sorgulayabilir ve harekete geçememenin verdiği tedirginlikle gergin olabilirsiniz.

Bu dönemde düşüncelerinizdeki karışıklık ve moral bozukluğu hayatı sizin için zorlaştırabilir. Hemen pes etmemeli aldığınız kozmik etkinin geçici olduğunu bilmeli ve iyimser düşünceler ile hareket etmelisiniz. 7 Ekim - 18 Kasım arası burcunuzda hareket eden Mars enerjinizi artırıyor ve üzerinizde gerilim oluşturuyor. Mars‘ın etkisi altında kaza ve enfeksiyonlara karşı açık olduğunuzu unutmamalısınız. Oluşan fazla enerjiyi açık havada yapacağınız yürüyüşler ve yapacağınız sportif faaliyetler ile atarak rahatlamalısınız. Kasım sonunda ve Aralık ayında aldığınız kozmik enerjiler yaşam enerjinizi yükseltiyor ve içinizde yeni hevesler oluşturuyor. Aralık ayının ikinci yarısında burcunuzda hareket eden Merkür ve Venüs‘ün etkisiyle hayata daha iyimser gözler ile bakabilir ve mutlu olabilirsiniz.

2012 yılında sağlığınızı korumak için her şeyden uyku ve yemek düzeninize dikkat etmeli, dinlenmek için kendinize zaman ayırmalısınız. Yıl boyunca hareketli olmalı, sportif faaliyetler ile eklem ve kaslarınızı güçlendirmeli ve vücudunuzu canlı tutmalısınız. Karamsar düşüncelere kapılmamalı ve hayatın güzel yanlarını görmeye çalışmalısınız. Çıkabilecek sağlık sorunlarını ciddiye almalı ve ne gerekiyorsa yapmalısınız.

YAY BURCUNUN YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE


YILLIK YORUMLARI

Koç yükselen Yay: 2012 para ve iletişim gerektiren işler açısından şansın ve olanakların bol olduğu bir yıl. Yılın ilk yarısında kazancınızda belirgin bir artış söz konusu… Yeni iş olanaklarını değerlendirerek gelirinizi artırabilir ve işe yönelik yatırımlar yapabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilir ve işiniz için gerekli finansal kaynağı bulabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında eğitim ve iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilir ve zihinsel aktivite gerektiren projelere ilgi duyabilirsiz. Yakın çevrenizde bulunan biri ile yapacağınız işbirliğinden çok şey kazanabilir, duygu ve esin gerektiren sanatsal çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Jüpiter‘in olumlu etkisi altında ortak çalışmalara sıcak bakabilir ve mutlu olacağınız bir evlilik yapabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün konumu borç - alacak ilişkileri, yatırımlar ve ödemeler konusunda zorlayıcı koşullara işaret ediyor.

Boğa yükselen Yay: 2012 yılının ilk yarısında Jüpiter kendinize olan güveninizi artırıyor ve her şeyi sizin için kolaylaştırıyor. Aldığınız kozmik etki ile yeni çıkış yolları bulabilir ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Yeni atılımlar başlatmanın tam zamanı. Yalnız Jüpiter‘in etkisiyle uç noktalarda dolaşabilir ve her konuda risk alma eğiliminde olabilirsiniz. Ortak çalışmalarda daha çok sorumluluk alabilir ve sosyal ilişkilerinize sınır koyabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında yeni iş olanaklarını değerlendirerek gelirinizi artırabilir ve işe yönelik yatırımlar yapabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilir ve işiniz için gerekli finansal kaynağı bulabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde artan sorumluluklarınız nedeniyle kendinizi baskı altında hissedebilir, engeller ve sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.

İkizler yükselen Yay: 2012 yılının ilk yarısında Jüpiter‘in konumu hislerinizi artırıyor ve inançlarınızı güçlendiriyor. Bu etki altında mistik konulara ilgi duyabilir, düşüncelerinizle geleceğinize yön verebilir ve gizli yardımlar alabilirsiniz. Düşüncelerinizin etkin olacağı bu dönemde neyi düşünür ve hayal ederseniz düşündüklerinizin önünüzdeki yıllarda gerçekleşme olasılığının fazla olduğunu bilmelisiniz. Yine bu etki altında gizlilik içeren ve duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler söz konusu… Yılın ikinci yarısında Jüpiter‘in etkisiyle her şeye daha iyimser gözler ile bakabilir, para iş ve aşk konusunda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kişisel girişimlerinizde başarılı olabilir ve işte motive edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle işte zorlanabilir, kendinizi baskı altında hissedebilir ve sağlık sorunları ile uğraşabilirsiniz.

Yengeç yükselen Yay: 2012 yılının ilk yarısında sosyal çevrenizin desteğini alarak işte yeni atılımlar başlatabilir, idealleriniz doğrultusunda hareket edebilir ve geleceğe yönelik yeni planlar yapabilirsiniz Yeni arkadaş gruplarına katılabilir, başarılarınızı sosyal çevrenize kabul ettirebilir ve evrensel konulara ilgi duyabilirsiniz. Bu dönemde şansı ortak çalışmalarda ve toplumsal ilişkilerde aramalısınız. Yılın ikinci yarısında artan hisleriniz sizin için iyi bir yol gösterici olabilir. İkizler burcuna geçen Jüpiter‘den aldığınız kozmik etkiyle gizlilik gerektiren işlerde başarılı olabilir ve düşünce gücünüzü kullanarak geleceğinize yön verebilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle aşk konusunda engellere takılabilir, zarar görmemek için etrafınıza duvar örebilir ve çocuklarınızla daha çok ilgilenme gereği duyabilirsiniz.

Aslan yükselen Yay: 2012 yılının ilk yarısında yıldızların konumu hayatınızda dönüm noktası oluşturabilecek gelişmelere dikkat çekiyor. Aldığınız kozmik etki ile sürpriz bir şekilde işinizde yükselme olanağı bulabilir ve yaşadığınız yeri değiştirebilirsiniz. Otorite konumunda bulunanların desteğini alabilir ve toplumdaki yerinizi etkileyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında sosyal çevrenizden alacağınız destek ile yeni çıkış yolları bulabilir ve yeni arkadaş gruplarına katılabilirsiniz. Yeni mesleki projelerinizi uygulamaya koyabilir ve idealleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Bu dönemde şansı ve çıkış yolunu ortak çalışmalarda ve toplumsal ilişkilerde aramalısınız. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle ev ve aile ile ilgili konularda yeni sorumluluklar alabilir ve yaşananlardan dolayı kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

Başak yükselen Yay: 2012 yılının ilk yarısında ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir ve akademik alanda önemli adımlar atabilirsiniz. İnançlarınızı güçlendirebilir ve değişik düşüncelerin peşinden koşabilirsiniz. Hayatınıza yenilikler katabilir, güzel yolculuklar yapabilir ve sıkıcı koşullardan kurtulma olanağı bulabilirsiniz. Şansı ve çıkış yolunu yeni tanışacağınız kişilerde, uzaklarda ve eğitim alanında aramalısınız. Yılın ikinci yarısında çalışmalarınızın karşılığını alabilir ve işinizde sürpriz bir şekilde yükselme olanağı bulabilirsiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilir ve yeni iş fırsatlarını değerlendirerek gelirinizi artırabilirsiniz Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle iletişim gerektiren işlerde ve eğitim alanında zorluklar ile karşılaşabilir, yakın çevrenizden kaynaklanan engellere takılabilirsiniz.

Terazi yükselen Yay: 2012 yılının ilk yarısında para konusunda şansı yakalayabilir ve kalıcı değerlere yatırımlar yapabilirsiniz. Aradığınız finansal desteği bulabilir, ortak bir kazançtan pay alabilir ve miras türü şeylerden yararlanabilirsiniz. Şansınızı denemenin tam zamanı… Bu dönemde Jüpiter‘in etkisiyle sizi zorlayan her şeyden kurtulma şansınız var. Denemeye değer. Yılın ikinci yarısında ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir, yüksek eğitimde başarılı olabilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Yabancılar ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir ve ruhsal aydınlanma amacı ile yolculuklar yapabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle paranın değerini daha iyi anlayabilir ve bir şeylere sahip olmaya çalışırken daha az para ile yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Akrep yükselen Yay: 2012 yılının ilk yarısında evlilik ve ortaklık ilişkilerinde şansı yakalayabilir, yeni birlikteliklere adım atabilirsiniz. Kazançlı ortak işler yapabilir eşinizin ve ortağınızın her konuda desteğini alabilirsiniz. Bu dönemde şansı ortak çalışmalarda ve toplumsal ilişkilerde aramalısınız. Yılın ikinci yarısında para konusunda şansı yakalayabilir, ortak bir kazançtan pay alabilir ve aradığınız finansal desteği bulabilirsiniz. Kredi olanaklarından yararlanabilir, başkalarının yardımını alabilir ve sizi sıkan her şeyden kurtulmaya çalışabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisi ile sorumluluklarınızda artış olurken zorlanabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Daha disiplinli olmak durumundasınız.

Yay yükselen Yay: 2012 yılının ilk yarısında Jüpiter‘in olumlu etkisiyle güzel iş teklifleri alabilir, işinizi genişletme olanağı bulabilir ve işten gelen gelirinizi artırabilirsiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilir, organizasyon gerektiren ve çalışmalarda üretime dayalı işlerde başarılı olabilirsiniz. Kendinizi fazla yormamalısınız. Yılın ikinci yarısında kazançlı ortak işler yapabilir ve yeni birlikteliklere adım atabilirsiniz. Her konuda eşinizin ve ortağınızın desteğini alabilir ve işinizi genişletme olanağı bulabilirsiniz. Şansı ortak alanda ve anlaşmalarda aramalısınız. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle endişelere kapılabilir, bazı konularda engellenebilir ve belirsizlikler ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz… Sağlığınız için endişe duyabilir, düşüncelerinizle kendiniz için engeller oluşturabilirsiniz.

Oğlak yükselen Yay: 2012 yılının ilk yarısında Jüpiter‘in etkisiyle çocuk ve duygusal ilişkiler açısından mutluluğu yakalayabilir ve kendinize yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Şansınızı deneyebilir, hayatın farklı zevklerini tadabilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında çalışma arkadaşlarınızın ve yakın akrabalarınızın desteğini alabilir, işte kendinizi geliştirme olanağı bulabilir ve yeni iş olanaklarını değerlendirebilirsiniz. Süregelen sağlık sorununuza çözüm bulabilir, uygun diyet ve egzersiz programları ile fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle mesleki alanda yeni sorumluluklar alabilir ve disiplinli çalışmalar ile hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Sosyal çevreniz ile olan ilişkilerinizin değerlendirmesini yaparak kalıcı dostluklara yönelebilirsiniz.

Kova yükselen Yay: 2012yılının ilk yarısında Jüpiter‘in olumlu etkisi ile ev ve aile ile ilgili sevindirici gelişmeler yaşayabilir, ailenizin desteğini alabilir ve işinizi büyütme olanağı bulabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evlilik yapabilir, yeni bir ev sahibi olabilir ve yaşadığınız yeri değiştirebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında aradığınız aşkı bulabilir ve evliyseniz çocuklarınızla ilgili sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşe yönelik kazançlı yatırımlar yapabilir, şansınızı deneyebilir, sanatsal çalışmalarda başarılı olabilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn konumu işte sorumluluklarınızı artırıyor ve sizi zorluyor. Çok çalışacak, çok yorulacak ama disiplinli çalışmalar sonucunda başarılı olacaksınız.

Balık yükselen Yay: 2012 yılının ilk yarısı ilişkiler ve iletişim gerektiren işler açısından aktif olacağınız bir dönem. Aldığınız kozmik etkiyle eğitim konusunda güzel fırsatlar yakalayabilir ve yakın çevrenizle kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilirsiniz. Ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilir, kardeş ve komşu gibi kişilerden alacağınız destek ile yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ev ve aile ile ilgili mutlu edici gelişmeler yaşayabilir, işte güven artırıcı adımlar atabilir ve ailenizden aldığınız destek ile işinizi genişletme olanağı bulabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle yabancılar ile ilişkiler ve yüksek eğitim konusunda zorlanabilir, akademik alanda yeni sorumluluklar alabilir ve kariyer aşamasında yeni adımlar atabilirsiniz.

Yeni yılda şans, mutluluk ve sağlık sizinle olsun…

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp