Filiz Mete Terazi Burcu 2012

Filiz Mete Terazi Burcu 2012

Filiz Mete Terazi Burcu 2012


Filiz Mete Terazi Burcu 2012. Ünlü astrolog Filiz Mete 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. Terazi burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.


TERAZİ BURCU

( 24 Eylül - 23 Ekim )

2012 YILINDA YÜKLERİNİZDEN KURTULACAK BAŞKALARININ DESTEĞİNİ ALACAK
YENİ ÇIKIŞ YOLLARI BULACAKSINIZ GİZLİ DÜŞMANLIKLARA DİKKAT!


2012 yılında

Uğurlu sayınız: 6, 8, 11, 17, 71
Uğurlu taşınız: Opal, pembe necef, pembe kuvartz, pembe turmalin
Uğurlu kokunuz: Gül, misk, gardenya, yasemin
Uğurlu renginiz: Uçuk pembe, pastel renkler, açık yeşil, krem
Giymemeniz gereken renkler: Siyah, kırmızı, koyu kahve

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALANLAR


2012 yılında burcunuzda hareket eden Satürn‘ün etkisiyle kararlı ve disiplinli hareket etmeyi ve her şeyden önce kendinize güvenmeyi öğreneceksiniz. Bu etki altında sorumluluk isteyen büyük projelere imza atabilir ve disiplinli çalışmalar ile büyük başarılar elde edebilirsiniz. Yılın ilk yarısında Boğa burcunda hareket eden Jüpiter para konusunda şansınızı açıyor ve güven artırıcı gelişmelere işaret ediyor. Aldığınız kozmik enerji ile kredi olanaklarından yararlanabilir, hisseli paralar ve miras gibi konulardan kazanç elde edebilirsiniz. Para konusunda sevindirici gelişmeler yaşayabilir, ortak bir kazançtan pay alabilir ve güven artırıcı yatırımlar yapabilirsiniz. Bu etki altında sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilir ve sizi zorlayan maddi yüklerden ve ilişkilerden kurtulmaya çalışabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında İkizler burcunda hareket eden Jüpiter size her alanda yeni olanaklar sunuyor. Aldığınız kozmik enerji ile inançlarınızı güçlendirebilir, hayatınıza yenilikler katabilir ve sıkıcı koşullardan kurtulma olanağı bulabilirsiniz. Yüksek lisans, doktora ve yurtdışında eğitim olanaklarını değerlendirebilir, akademik alanda önemli adımlar atabilir ve kariyer aşamasında yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Eğitim ve dinsel amaçlı ( hac gibi ) gezilere katılabilir, uzun yolculuklar yapabilir ve tatil fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerden ve yabancılar ile kurduğunuz ilişkilerden çok şey kazanabilir, size ışık tutacak kişiler ile temasa geçebilirsiniz. Şansı uzaklarda, yeni tanışacağınız kişilerde, eğitim alanında, basın ve yayın kuruluşlarında aramalısınız.

ZORLANACAĞINIZ ALANLAR

Uzun süredir burcunuzda hareket eden Satürn size daha fazla sorumluluk ve planlı hareket etme zorunluluğu getirirken, bazı konularda kendinizi baskı altında hissetmenize ve engellere takılmanıza neden oluyor. Satürn‘ün etkisiyle kendi gücünüzün farkına varacak, güvenliğinize önem verecek ve planlı hareket etmeyi öğreneceksiniz. İlerleyen süreçte Akrep burcunda hareket edecek olan Satürn‘ün zorlayıcı etkisini parasal konularda hissedeceksiniz. Zorluklar ve kısıtlanmalar söz konusu… Satürn‘ün etkisi altında parasal konularda daha akılcı olmanız, daha çok çalışmanız ve lüks harcamalarınızdan vazgeçmeniz gerekiyor. Yani paranın değerini anlama zamanı. Önümüzdeki yıllarda Koç burcunda hareket edecek olan Uranüs‘ün etkisiyle evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde değişen koşullar nedeniyle zorlanabilir ve kontrolünüzün dışında gelişen olayların peşinden gidebilirsiniz.

SATÜRN

Uzun süredir burcunuzda hareket eden ve saklı süreç konumunda olan Satürn önümüzdeki yıllarda yaşamınızı yeniden yapılandırmanız için gerekli enerjiyi ve disiplini size verecek ve de bunları yaparken de sizi zaman zaman test ederek zorlayacaktır. Hiç kuşkusuz bu etki altında öğrenmeniz gereken dersler vardır. Disiplinli hareket eder ve gerekeni yaparsanız başarı ve ödül yakın gelecekte sizin olacaktır. Sorumluluktan kaçan ve rahatına düşkün biriyseniz daha fazla engelle karşılaşarak sorunlarla yüzleşmek zorunda kalırsınız. Satürn‘ün etkisi altında ilişkilerinizi, işinizi, elde ettiğiniz değerleri sorgulayarak kendinize yeni bir yön çizebilir, daha disiplinli ve kararlı hareket edebilir, iradenizi ise güçlendirebilirsiniz. Satürn‘ün zorlayarak öğreten, sınav bittikten sonra da ödüllendiren bir öğretmen olduğunu unutmamalısınız.

Satürn 7 Şubat - 25 Haziran arası geri gidiyor. Bu dönemde kendinizi başkalarına karşı fazlasıyla sorumlu hissedebilir ve karşınıza çıkan engeller nedeniyle zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi geri çekerek kabuğunuza saklanabilir ve her şeye karamsar gözler ile bakabilirsiniz. Özellikle 15 Ağustos civarında transit Satürn‘ün transit Mars ile oluşturacağı birleşimin açığa çıkaracağı dönüşüm enerjisi 16, 17, 18, 19 Ekim doğumlu olanları bir hayli zorluyor. Bu etki altında her şeyden önce kaza türü şeylere ve enfeksiyonlara karşı açık olduklarını unutmamalı ve de sağlıklarına dikkat etmeliler. Yine bu etki altında kişilik çatışmaları ve inatlaşmalar ilişkilere zarar verebilir.

5 Ekim itibariyle Akrep burcuna geçecek olan Satürn‘ün zorlayıcı etkisini önümüzdeki süreçte parasal konularda hissedeceksiniz. Satürn‘ün etkisiyle gelirinizde kısıtlanma olurken daha tutumlu olmayı öğrenecek ve lüks harcamalarınızdan vazgeçmek zorunda kalacaksınız. Paranın değerini daha iyi anlayacak ve kazanmak için daha çok çalışacaksınız. Bu etki altında kişisel kazancınız için fazlasıyla endişe duyabilir, ticari işlerde gecikme ve engellenmeler ile karşılaşabilirsiniz. Kalıcı yatırımlara yönelebilir, bir şeylere sahip olmaya çalışırken para konusunda sıkıntı çekebilirsiniz.

PLÜTON

2012 yılında Oğlak burcunun 6, 7, 8, 9 derecelerinde hareket eden Plüton en çok 28, 29, 30 Eylül, 1, 2, 3, 4 Ekim doğumlu olanları ev ve aile ile ilgili konularda etkileyecek. Bu etki altında aileleri ile ilgili konularda ortaya çıkan yeni koşullar nedeniyle özel yaşamlarında yeni düzenlemeler yapabilir, yaşadıkları yeri ve evi değiştirebilirler. Ev ve aileyi ilgilendiren bir konuda yeni sorumluluk alabilir ve aile büyükleri ile olan ilişkilerinde değişen koşullar nedeni ile zorlanabilirler. İşlerinde yeni adımlar atabilir ve güçlü kişilerden aldıkları destek ile yeni çıkış yolları bulabilirler.

Plüton 10 Nisan - 18 Eylül arasında geri gidiyor. Bu dönemde kendinizi güvensiz hissedebilir, ev ve aile ile ilgili ortaya çıkan yeni koşullara uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz.

NEPTÜN

Uzun yıllardır Kova burcunda hareket eden Neptün‘ün etkisini aşk, eğlence, toplum hayatı ile ilgili konularda hissettiniz. Artık Balık burcuna geçen Neptün etkisini önümüzdeki yıllarda genel sağlık, günlük işler, yakın akraba ve çalışma ortamındaki ilişkilerde hissettirecek. Neptün‘ün etkisi altında işte belirsizlikler ve yanılgılar yaşayabilir ve sağlığınız için gereğinden fazla endişe duyabilirsiniz. Yanlış tanı ve yanlış tedavi olasılığını aklınızdan çıkarmamalı, iş ilişkilerinizde ise ön yargı oluşturmamalısınız.

Neptün 4 Haziran - 11 Kasım arası geri gidiyor. Bu dönemde işte her şeyi oluruna bırakmanız ve gerçeklerden kaçmanız zarar verici olabilir. Neptün‘ün konumundan 2012 yılında en çok 23, 24, 25, 26 Eylül doğumlu olanlar etkileniyorlar.

URANÜS

Uzun yıllardır Balık burcunda hareket eden Uranüs sizi işte yeni koşulları ortaya çıkararak değişikliklere neden oldu ve sağlığınız açısından risk oluşturdu. Artık Koç burcuna geçen Uranüs‘ün etkisini önümüzdeki yıllarda ortak çalışmalarınızda ve evlilik ilişkilerinizde hissedeceksiniz. Değişen koşullar nedeniyle ortaya çıkan sorunlar ve anlaşmazlıklar söz konusu… Uranüs‘ün enerjisi yürümeyen ilişkiler kopma noktasına getirebileceği gibi, aynı zamanda yeni birliktelikler için harekete geçirici etken de olacaktır.

Uranüs 15 Temmuz - 13 Aralık döneminde geri gidiyor. Uranüs‘te Merkür gibi geri gittiği dönemlerde kafa karışıklığına neden olabilir, iş ve ilişkiler açısından zorlayıcı koşulları ortaya çıkarabilir. Bu dönemde her türlü ilişkinizde dikkatli olmalı, eksiyi ve artıyı iyi değerlendirmelisiniz. Uranüs 2012 yılında en 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 Eylül doğumlu olanları etkiliyor.

JÜPİTER

2012 yılında Jüpiter 12 Haziran‘a kadar olan dönemde Boğa burcunda hareket ediyor, yılın ikinci yarısını ise İkizler burcunda geçiriyor. 2012 yılının ilk yarısında Boğa burcunda hareket eden Jüpiter‘in etkisiyle para konusunda şansı yakalayabilir, başkalarının parasından ve kredi olanaklarından yararlanabilirsiniz. Güven artırıcı yatırımlar yapabilir, ortak kazançlardan ve miras türü şeylerden pay alabilir ve de aradığınız finansal desteği bulabilirsiniz. Cinsel arzu ve isteklerinizdeki artışın etkisiyle duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilir, bağımlılık duyduğunuz ilişkileri sorgulayabilir ve farklı arayışlar içinde olabilirsiniz. Sizi zorlayan maddi yüklerden, zararlı alışkanlıklarınızdan ve ilişkilerden kurtulmaya çalışabilirsiniz.

2012 yılının ikinci yarısında İkizler burcunda hareket eden Jüpiter size her alanda yeni olanaklar ve çıkış yolları sunuyor. Aldığınız kozmik etkiyle yüksek eğitimde başarılı olabilir, doktora ve yüksek lisans eğitimi yapabilir ve yurtdışı eğitim olanaklarından yararlanabilirsiniz. Uzun yol gerektiren ve yurtdışı bağlantılı işlerden ve ticaretten iyi para kazanabilir, güzel gezi ve tatil fırsatları yakalayabilirsiniz. Eğitim ve dinsel amaçlı ( hac gibi ) gezilere katılabilir, sizi sıkan koşullardan kurtulabilir, güçlenen inançlarınızla ideallerinizi gerçekleştirme olanağı bulabilir ve hayatınıza yenilikler katabilirsiniz. Ruhsal enerjinizi yükseltebilir, yabancılar ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir ve kariyer aşamasında yeni adımlar atabilirsiniz. Şansı uzaklarda, yeni tanışacağınız kişilerde ve eğitim alanında aramalısınız.

Jüpiter 4 Ekim 2012 - 30 Ocak 2013 arasında geri gidiyor. Jüpiter geri giderken aşırı rahatlama ile birlikte oluşan motivasyon eksikliği fırsat kaçırmanıza neden olabilir. Oysaki şans kapınızı çalarken açmasını bilmeli ve yeniliklere açık olmalısınız.

MARS

Cazibe savaş ve seks temsilcisi Mars burçlar kuşağında hareket ederken sizde etkisini farklı alanlarda hissedeceksiniz.

Yılın ilk yarısında Başak burcunda hareket eden Mars gizli düşmanlıkları açığa çıkarabilir ve engelleyici faktörler oluşturabilir. Bu dönemde yaşanan belirsizlikler ve içsel sıkıntılar yıpratıcı olacaktır. 24 Ocak - 14 Nisan arası Başak burcunda geri giden Mars etkisinde atacağınız adımlara ve ilişki içinde olduğunuz kişilere dikkat etmeli, şansınızı fazla zorlamamalı ve harekete geçmeden önce iyi düşünmelisiniz. Her şey sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir. Bu dönemde kendinizi güvensiz hissedebilir, yersiz endişe ve korkulara kapılabilirsiniz. Ruhsal sağlığınız dikkat etmeli ve her şeyi kendinize dert etmemelisiniz. Bu etki altında düşüncelerinizdeki karışıklığın sizi hataya düşürmesine izin vermemeli, adımlarınızı dikkatli atmalı, harekete geçmeden önce iyi düşünmeli ve ruhsal sağlığınıza özen göstermelisiniz. Engeller karşısında yılmamalı ve moralinizi yüksek tutmalısınız. Sıkıntının geçici olduğunu bilmeli, her şeyi zamanın akışına bırakmalı ve şansınızı fazla zorlamamalısınız. Kızdığınız kişileri affetmeniz ve olayları zamanın akışına bırakmanız rahatlatıcı olacaktır.

3 Temmuz - 23 Ağustos arası Mars‘ın burcunuzdaki transiti fiziksel enerjinizi ve cesaretinizi artırıyor. Oluşan enerjiyi olumlu kullanarak kişisel alanda yeni adımlar atabilir ve çok iş başarabilirsiniz. Sinirsel olarak gergin olacağınız bu dönemde kaza ve enfeksiyonlara karşı açık olduğunuzu unutmamalısınız. Etkisini hafifletmek için daha önlemci olmalı, ani hareketlerde bulunmamalı ve oluşan fazla enerjiyi sportif aktivite ve yürüyüşler ile atarak rahatlamalısınız. Özellikle burcunuzun ilk günlerinde doğanlar Mars ile Uranüs‘ün karşıt açı oluşturacağı 4 Temmuz civarında ikili ilişkilerde dikkatli olmalı ve öfkelerini kontrol altında tutmalılar. Bu etki altında evlilik ve ortaklık ilişkilerinde bir takım sorunlar ile karşılaşabilirler. Birikmiş sorunlar, tartışmalar ve karşılıklı inatlaşmalar ilişkileri kopma noktasına getirebilir. Mars ile Satürn‘ün birleşim oluşturacağı 15 Ağustos civarında ise artan ve harcanamayan enerji sorunlara neden olabilir. Oluşan fazla enerjiyi sportif aktivite ve yürüyüşler ile atmalı, yani enerji sizi kullanmadan siz onu kullanmalısınız.

23 Ağustos - 7 Ekim arası Akrep burcunda hareket eden Mars harcamalarınızda artışa ve para konusunda sıkıntı verici durumlara neden olabilir. Açığa çıkan kozmik enerji beklenmedik aksiliklere ve kontrol dışı parasal kayıplara neden olabilir, para konusunda sıkıntı verici durumları ortaya çıkabilir. Gerçekleşmeyen beklentiler, artan harcamalar, beklenmedik anda ortaya çıkan aksilikler ve can sıkıcı durumlar söz konusu… Her şeyin hesabını iyi yapmalı, alışveriş yaparken dikkatli olmalı ve elinizi cebinize götürürken iyi düşünmelisiniz. Farkında olmadan sınırı aşabilir ve zor durumda kalabilirsiniz.

7 Ekim arası - 17 Kasım arası Yay burcunda hareket eden Mars‘ın etkisiyle yakın çevrenizde bulunanların sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilir, eğitim ve iletişim alanında daha aktif hareket etme zorunluluğu duyabilirsiniz. Bu dönemde ifade edilemeyen düşünceler, yolculuklarda yaşanan sorunlar, ilişkilerde ortaya çıkan engeller, üretilen dedikodular her şeyi içinden daha da çıkılmaz hale getirebilir. Bu etki altında aceleci ve agresif davranışların ilişkilerinizi olumsuz etkileyebileceğini unutmamalısınız. Etkisini hafifletmek için yolculuklarınızda dikkatli olmalı, konuşmalarınıza özen göstermeli, tartışmalardan ise uzak durmalısınız.

17 Kasım - 26 Aralık arası Oğlak burcunda hareket eden Mars ev ve aile ile ilgili zorlayıcı koşullara dikkat çekiyor. Bu dönemde ev için yaptığınız harcamalarda artış olurken, aile içi anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Taşınma, onarım, değişiklikler gibi işler, aile büyükleri ile ilgili sorunlar ve sıkıntı verici durumlar söz konusu… Bu etki altında ev ve iş arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilir, işte ise sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Her şeyi uzun vadeli düşünmeli, gelişmeler karşısında ani tepkiler vermemeli ve zamanı iyi değerlendirmelisiniz. Bu dönemde vereceğiniz ani kararlar ve tartışmalar ilişkilere ve iş yaşamınıza olumsuz yansıyabilir.

VENÜS

Yıldızınız Venüs burçlar kuşağından geçerken sizi değişik alanlarda etkiliyor ve hayatınıza yeni renkler getiriyor. Etkilerini iş, para, aşk ve sağlık bölümlerinde okuyabilirsiniz.

15 Mayıs - 27 Haziran arası İkizler burcunda geri giden Venüs‘ün etkisini eğitim ve hukukla ilgili konularda, yabancılar ile ilişkilerde, ticari işlerde ve uzun yolculuklarında hissedeceksiniz. Bu dönemde yüksek eğitimde kaçırdığınız bir fırsatı yeniden yakalayabilir ve uzun süredir sürüncemede kalmış hukuksal bir soruna çözüm bulabilirsiniz. Ticari işlerde ve yabancılar ile ilişkilerde kendinizi yeterince ifade edemeyebilir, yolculuklarında ise bazı engellere takılabilirsiniz. Bu etki altında düşüncelerinizdeki karışıklık inançlarınıza olumsuz yansıyabilir.

MERKÜR

Merkür 2012 yılında burçlar kuşağında hareket ederken, 12 Mart - 4 Nisan, 15 Temmuz - 8 Ağustos, 6 - 26 Kasım arasında geri gidiyor. Merkür tersken hiçbir konuda yenilik ve değişiklik yapmamalı ve yeni başlangıçlar için harekete geçmemelisiniz. Bu devrelerde sürüncemede kalmış işlerinizi kısa zamanda tamamlayabilir ve kafanızda soru işareti oluşturan konuları yeniden ele alabilirsiniz.

12 - 23 Mart arası Koç burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde farkında olmadığınız bir durum ile karşılaşabilir ve ilişkinizi yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu dönemde kararsızlık ve motivasyon eksikliği fırsat kaçırmanıza neden olabilir.

24 Mart - 4 Nisan arası Balık burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle tamamlanması gereken işler sıkıntı yaratırken, iş yerine ait düzenlemeler oyalayıcı olabilir. Yine bu etki altında daha önce önemsemediğiniz bir sağlık sorunu ortaya çıkarak sizi uğraştırabilir.

15 Temmuz - 8 Ağustos arası Aslan burcunda Merkür‘ün ters hareketi ortak işlerde ve grup çalışmalarında iletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunları ortaya çıkarabilir. Mesleki projelerinizi yeniden gözden geçirme ihtiyacı doğabilir. Bu dönemde katıldığınız arkadaş toplantılarında eski bir dostunuza rastlayabilir ve aranızdaki ilişkiyi yeniden canlandırabilirsiniz. Bu etki altında bulunduğunuz ortamlarda konuşmalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. İstemeden pot kırabilirsiniz.

6 - 15 Kasım arasında Yay burcunda geri giden Merkür‘ün enerjisi iletişimle ilgili işlerde, yakın çevre ilişkilerinde ve eğitim konusunda sıkıntı verici durumlara neden olabilir. Bu etki altında kardeş komşu gibi yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde dedikodu ve yanlış anlaşılmadan kaynaklanan sorunlar ortaya çıkabilir. Konuşmalarınıza dikkat etmeli, yolculuklarınızda ve iletişim gerektiren işlerde daha önlemci olmalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

15 - 26 Kasım arası Akrep burcunda geri giden Merkür‘ün etkisi ile gereğinden fazla harcama yapabilir, geciken ödemeler ve beklenmedik aksilikler nedeniyle nakit sıkıntısı çekebilirsiniz. Para kaynaklarınızı yeniden gözden geçirme ihtiyacı duyabilir, unuttuğunuz ya da kaybettiğiniz bir değeri de yeniden elde edebilirsiniz. Bu etki altında yapılan ticari anlaşmalar zarar verici olabilir. Mümkünse bu dönemde alışverişlerinizi ertelemeli, elinizi cebinize götürürken de iyi düşünmelisiniz.

AY UTULMALARI

2012 yılında iki kere Ay tutulması olacak.
4 Haziran‘da gerçekleşecek parçalı Ay tutulmasının etkisi kardeş veya yakın çevrenizle ilgili bir sorun olarak yorumlanabileceği gibi, iletişim ve eğitimle ilgili zorlayıcı bir durum olarak ta değerlendirilebilir.

28 Kasım‘da gerçekleşecek gölgeli Ay tutulmasının etkisiyle yüksek eğitimde ve hukuksal konularda sorunlar ve farkında olmadığınız durumlar ile karşılaşabilir, ticari işlerde, yabancılar ile ilişkilerde ve uzun yolculuklarda beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu tutulma dini inanç ve düşüncelerinizde çelişkilere de neden olabilir.

GÜNEŞ TUTULMALARI

2012 yılında iki kere Güneş tutulması olacak.
21 Mayıs‘ta gerçekleşecek gölgeli Güneş tutulması en çok 23, 24, 25, 26 Eylül doğumlu olanları etkiliyor. Bu tutulmanın etkisiyle yabancılar ile ilişkiler, yüksek eğitim, uzun yolculuklar ve hukuksal konular ile ilgili yeni bir durum ortaya çıkabilir. İdeallerinizde ve inançlarınızda değişiklikler olabilir. Ayrıca ufkunuzu aydınlatacak ve size ışık tutacak kişiler hayatınıza girebilir.

14 Kasım‘da gerçekleşecek tam Güneş tutulması ise 13, 14, 15, 16, 17, 18 Ekim doğumlu olanları etkileyecek. Bu tutulmanın etkisi ise para durumunuzla ilgili yeni bir gelişme olarak yorumlanabilir. Doğum haritanızdaki yıldız konumlarına göre etkisi olumlu ya da olumsuz olabilir.

Not: Ay ve Güneş tutulmalarının etkileri bir ay öncesinde ya da bir ay sonrasında hissedilebilir.

KİŞİSEL GELİŞİM

2012 yılının ilk yarısında heyecan verici gelişmeler yaşayabilir ve yaşamın gizemli yönlerine ilgi duyabilirsiniz. Sizi kısıtlayan ve zorlayan her şeyden kurtulmaya çalışabilir ve ruhsal arınma yoluna gidebilirsiniz. Sıradan düşüncelerin ötesine geçip yaşamın gerçek amacını öğrenmeye çalışabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında kendinizi yenileyebilir, ruhsal amaçlarınıza ulaşmaya çalışabilir ve ideallerinizi gerçekleştirme olanağı bulabilirsiniz. Bilgi edinme ve ruhsal aydınlanma amaçlı “hac gibi” gezilere katılabilir, gittiğiniz yerlerde düşüncelerinizi değiştirecek olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Jüpiter‘in etkisiyle kariyer aşamasında kendinizi geliştirebilirsiniz. Yapacağınız yolculuklar, iletişim kuracağınız yeni kişiler, katılacağınız fuar ve seminer gibi düzenlemeler ufkunuzu aydınlatacak etkenler olacaktır. Tüm bu etkenler altında yaşadığınız yeni deneyimler, gördüğünüz şeyler ve edindiğiniz bilgiler hayata bakış açınızı, inançlarınızı ve düşüncelerinizi değiştirebilir. Doğru kişiler ile kuracağınız iletişim sizi aydınlatırken, yanlış seçimler düşünce ve inançlarınızda karışıklığa neden olabilir.

İŞ VE PARA

2012 yılının ilk yarısında maddi durumunuzu güven altına almaya çalışabilir, kredi olanaklarından yararlanabilir ve aradığınız maddi desteği bulabilirsiniz. Ortak kazançlara ve yatırımlara ilgi duyabilir ve miras türü şeylerden ve ortak kazanımlardan pay alabilirsiniz. Şansı ortak işlerde ve yatırımlarda aramalısınız. Yine para yönetimi ile ilgili bir iş de size çok iyi para kazandırabilir. Prime dayalı işlerde başarılı olabilir, çalışansanız maaşınıza zam alabilir, yaşınız gelmişse emekli olabilirsiniz. Birikimlerinizi yatırım fonlarında değerlendirebilir ya da değeri katlanarak artacak emlak türü taşınmaz bir mala yatırabilirsiniz. Telif hakkı olan işlerden de iyi para kazanabilir, parasal bolluktan yararlanarak borçlarınızı ve sigorta primlerinizi ödeyebilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında işiniz ile ilgili edineceğiniz bilgiler kariyerinizi olumlu yönde etkileyecek, bu durumda kazancınıza olumlu yansıyacaktır. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirerek kariyer aşamasında yeni adımlar atabilir ve yüksek kazançlı işler yapabilirsiniz. Şansı ithalat ve ihracata yönelik işlerde, basın yayın, reklâmcılık, halkla ilişkiler, ulaşım, eğitim ve hukukla ilgili iş alanlarında aramalısınız. Jüpiter‘in olumlu etkisi ile size ışık tutacak kişiler ile temasa geçebilir ve kazançlı ticari işler yapabilirsiniz.

Yılın ilk yarısında Başak burcunda hareket eden Mars‘ın etkisiyle gizli düşmanlıkla karşılaşma olasılığını aklınızdan çıkarmamalı, içinizdeki kuşku ve endişelerin sizi hataya düşürmesine izin vermemeli, attığınız adımlara ve ilişki içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Herkes sizin kadar iyi niyetli olmayabilir. Yılın son aylarında 1. on günlük dönemde doğanlar Akrep burcuna geçecek olan Satürn‘ün etkisiyle parasal konularda zorlanabilirler.

EĞİTİM

2012 yılının ilk yarısında her ne kadar ilginiz başka alanlara kaysa bile yılın ikinci yarısında Jüpiter size ufkunuzu genişletecek yeni olanaklar sunuyor ve yüksek eğitimde başarı vaat ediyor. İşiniz ile ilgili yeni eğitim programlarına katılabilir, felsefi ve bilimsel çalışmalara ilgi duyabilirsiniz. Akademik alanda başarılı olabilir, yüksek lisans ve doktora eğitimi yapabilir ve yurtdışı eğitim olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sanatsal çalışmalarda adınızı duyurabilir ve bu konu ile ilgili bir hayalinizi gerçekleştirme olanağı bulabilirsiniz. Bu etki altında hayatınıza giren yeni kişiler ve karşılaştığınız olaylar eğitsel anlamda sizin için sıçrama taşı olacaktır. 2012 yılının ikinci yarısında her ne kadar Jüpiter size yüksek eğitimde başarı vaat etse bile diğer kozmik etkenler ve Merkür‘ün ters hareketi sizi bir hayli zorluyor. Zoru başarmak durumundasınız. Moralinizi bozmadan ve disiplini elden bırakmadan düzenli çalışmalısınız.

İLİŞKİLER

AŞK

2012 yılında oluşan kozmik enerjiler karşı cinsle olan ilişkilerinizde önemli değişikliklere neden oluyor. Burcunuzda hareket eden Satürn‘ün yarattığı baskı, karşıt burcunuzda hareket eden Uranüs‘ün enerjisi ilişkilerin boyutunu değiştirebilir. Bu etki altında yeni birlikteliklere adım atabilir ya da ortaya çıkan yeni koşullar nedeniyle süregelen ilişkinizi bitirebilir ve yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.

2012 yılının ilk yarısında Jüpiter‘in etkisiyle duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilir, sevgiliniz ya da eşiniz ile ortak geleceğinizi biçimlendirme çabası içinde olabilirsiniz. Tutkulu aşklar ve sıra dışı ilişkiler yaşayabilir, artan cinsel arzu ve isteklerinizin etkisi ile değişik arayışlar içine girebilir ve gizli maceralara sürüklenebilirsiniz. Evliyseniz yaşanan yasak duyguların ve kaçamakların evliliğinize olumsuz yansıyabileceğini unutmamalısınız. Süregelen ilişkinizde mutsuzsanız uygun bir şekilde ayrılabilir ve sizi zorlayan ilişkilerden kurtulabilirsiniz. Kalbiniz boşsa duygularınızın etkisinde yanlış seçim yapma olasılığınızın yüksek olduğunu unutmamalısınız. Pişman olacağınız deneyimler yaşayabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında Jüpiter‘in enerjisi size hayatınızı renklendirecek olanaklar sunuyor ve aşk hayatınızı olumlu etkiliyor. Bu etki altında süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilir eşiniz ya da sevgilinizle yaşamın farklı zevklerini paylaşabilirsiniz. Kalbiniz boşsa gideceğiniz tatillerde, katılacağınız fuar ve seminer gibi etkinliklerde, eğitim kurumlarında tanışacağınız biri ile yeni bir aşka kucak açabilirsiniz. Açığa çıkan kozmik enerji dul olanlara ikinci bir evlilik şansı verebilir.

Yılın ilk yarısında Başak burcunda hareket eden Mars‘ın etkisiyle içinizde açıklayamadığınız duygular taşıyabilir ve gizlilik içeren ilişkiler yaşayabilirsiniz. Evli veya bekâr olun fark etmez bu etki altında hatalara açık olduğunuzu bilmeli, gizli düşmanlık olasılığını ise aklınızdan çıkarmamalısınız. Mutluluğunuzu kıskanan ve sevgilinizle aranızı açmaya çalışanlar olabilir.

14 Ocak‘a kadar olan dönemde yaşamdan zevk alacağınız ve mutlu olacağınız bir zaman dilimi. Sevgiliniz ya da eşinizle birlikte gezip eğlenebilir ve yaşamın farklı zevklerini tadabilirsiniz. Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla. Gideceğiniz eğlence yerlerinde ve kalabalık ortamlarda yeni tanışacağınız biri ile aşka kucak açabilirsiniz. Evlilik aşamasındaysanız çok güzel bir düğünle mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz. 14 Ocak - 8 Şubat arası iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir.

Kalbiniz boşsa bu dönemde iş ortamında tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. 8 Şubat - 5 Mart arası Venüs‘ün enerjisi ilişkilere olumlu yansıyor. Bekârsanız yeni teklifler alabilir ve mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle iyi anlaşabilir ve her konuda desteğini alabilirsiniz. 5 Mart - 3 Nisan arası Venüs‘ün etkisiyle sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilir ve partnerinize karşı farklı bir bağımlılık duygusu geliştirebilirsiniz. Bu etki altında ilişkinizde tutkuyla hareket edebilir ve kıskançlık duygusu geliştirebilirsiniz. Evliyseniz yaşanan kaçamakların evliliğinize olumsuz yansıyabileceğini unutmamalı, gizli ilişkiye heves etmemeli ve duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Yaşanan kaçamaklar ve yasak duygular bu dönemde ilişkilere zarar verebilir. Çünkü aynı dönemde Mars‘ın konumu gizlenen şeyleri açığa çıkabilir. Bu dönemde kalbiniz boşsa gezip eğlenmeli, ciddi ilişki düşünmemelisiniz. Uygun kişiyi seçmekte zorlanabilir ve pişman olacağınız deneyimler yaşayabilirsiniz. 3 Nisan -6 Ağustos arası Venüs‘ten olumlu etki alıyorsunuz. Sevgiliniz ya da eşinizle tatil ve gezi programlarına katılabilir ve ilişkinizi renklendirecek olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Bu dönemde kalbiniz boşsa katılacağınız fuar ve seminer gibi yererde ya da eğitim kurumlarının çevrelerinde tanışacağınız üstün ve deneyimli birinden çok hoşlanabilirsiniz. Bu etki altında dul olanlar ikinci eşleri ile tanışabilir ve hatta ikinci bir evlilik yapabilirler. 14 Mayıs - 28 Haziran arası Venüs‘ün ters hareketi uzaklarda kalan bir sevgiliyi tekrar karşınıza çıkarabilir. 7 Ağustos - 6 Eylül arası iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. 6 Eylül - 3 Ekim arası Venüs‘ün enerjisi ilişkilere olumlu yansıyor. Sevecek sevilecek ve sevgilinizle birlikte katılacağınız toplantılarda mutluluğunuzu etrafınızda bulunanlar ile paylaşacaksınız. Bu dönemde kalbiniz boşsa arkadaş çevrenizde tanışacağınız birinden çok etkilenebilir ve geleceğe yönelik ilişki başlatabilirsiniz. Arkadaşça sürdürdüğünüz bir ilişkinin aşka dönüştüğünü görebilirsiniz. Ekim ayında yıldızınız Venüs duygularınızı derinden etkileyen ve gizlilik içeren ilişkilere dikkat çekiyor. Bu etki altında gizli maceralara sürüklenebilir ya da hayallerinizde mutlu olmayı seçebilirsiniz.

Evli veya bekâr olun fark etmez bu dönemde hatalara açık olduğunuzu bilmeli ve duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Duygusal anlamda her zamankinden daha hassas olacağınız bu dönemde geçmişte kalan bir ilişkiyi içinizde fazlasıyla sorgulayabilirsiniz. 27 Ekim - 22 Kasım arası Venüs‘ün burcunuzdaki transiti çekiciliğinizi artırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Bu dönemde karşı cins üzerinde etkili olabilir, süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir ve eşinizle olan ilişkinizde kontrolü elinizde tutabilirsiniz. Kabiniz boşsa bu etki altında sizinle ilgilenenler olacaktır içlerinden birini seçebilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı. Kasım sonunda ve Aralık ayında Mars‘ın konumu evli olanlar için risk oluşturuyor. Bu etki altında eşiniz ile ailenizi bir araya getirmemelisiniz. Ufak tefek anlaşmazlıklar mutluluğunuza gölge düşürebilir.

Aralık ayının ikinci yarısında Venüs‘ten olumlu etki alıyorsunuz. Bu dönemde sevgilinizle iletişim içinde olacak ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayacaksınız. Aranızda sorun varsa konuşarak çözüm bulabilir ve birlikte kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönemde kısa yollarda veya yakın çevrenizde tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. Aralık sonunda Mars‘ın açığa çıkaracağı kozmik enerji sizi duygusal ilişkilerinizde zorlayabilir. Mars‘ın etkisi altında aşırı duygusal tepkiler, kıskançlıklar, tartışmalar ve eleştiriler ilişkilere olumsuz yansıyabilir. Tartışmalardan uzak durmalı, sosyal konumunuzu olumsuz etkileyebilecek ve toplum tarafından yanlış anlaşılabilecek davranışlarda bulunmamalısınız. Zararlı çıkan siz olursunuz.

AİLE

Siz Teraziler, ailenizi seversiniz ama onlara düşkün olduğunuzda söylenemez. Bunun nedeni rahatınıza ve kendi evinizdeki düzene düşkünlüğünüz olabilir. Ailenizle daima uyumlu ilişkiler içinde olmayı ister fakat sıkı sıkıya bağlanmazsınız. Aile ilişkilerinde ılımlı davranır, ailenizdeki kişilerin doğum günlerini unutmaz ve sorunları ile ilgilenir ama her zaman kendi çıkarlarınızı göz önünde bulundurursunuz.

2012 yılında Satürn‘ün burcunuzdaki transiti sorumluluklarınızı artırarak üzerinizde baskı oluşturuyor. Oğlak burcunda hareket eden Plüton‘un etkisiyle ailevi konularda köklü değişiklikler yaşayabilir ve kendinize yeni bir yön çizebilirsiniz. Yaşam yerinin ve aile ile olan ilişkilerin değişmesi söz konusu… Tüm bu etkenler altında aile ilişkilerini mutlu bir şekilde sürdürebilmeniz için çaba sarf etmeniz gerekiyor. İşteki sorumluluklarınız nedeniyle zorlanacağınız bu yılda yaşadığınız sorunları eve yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Yılın ilk yarısında miras ya da ortak paylaşımlar ile ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilir ve bu konular ile ilgili sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise Jüpiter‘in etkisiyle evliyseniz eşinizin ailesinin desteğini alabilir ve uzaktaki akrabalarınızla iyi ilişkiler içinde olabilirsiniz.

ARKADAŞLIK


Siz Teraziler, Venüs etkisinde nazik, anlayışlı, herkesle uyumlu ilişkiler içinde olmayı isteyen insanlarsınız. Arkadaşlık sizin için bir ihtiyaç olsa bile sıkı sıkıya bağlı ilişkilerden hoşlanmaz ve araya mesafe koymaya çalışırsınız. Arkadaşlarınızı genellikle toplumda yeri olan kişiler arasından seçer, ahlaki ve sosyal değerlere önem vermeyen kişilerden uzak durursunuz. Kabadayı ve saldırgan tiplerden hoşlanmaz, ilişki içinde olduğunuz insanlarda belirli özellikler ararsınız. Etrafınızda bulunanların beğenisini ve saygısını kazanmak sizin için önemlidir. Her zaman için iyi bir dost olabilirsiniz.

2012 yılında artan sorumluluklarınız ve özel yaşamınızda değişen koşullar nedeniyle arkadaşlarınıza zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. Mars‘ın Başak burcunda hareket edeceği yılın ilk yarısında gizli düşmanlık konusunda dikkatli olmalı ve ilişki içinde olduğunuz kişileri iyi seçmelisiniz. Sizi kıskanan ve önünüzü kesmeye çalışan kişiler ile karşılaşma olasılığınız çok fazla. Yılın ikinci yarısında gideceğiniz tatil yerlerinde, katılacağınız fuar ve seminer gibi etkinliklerde ya da eğitim kuruluşlarında yeni kişiler ile tanışabilir ve aranızda dostluk ilişkisi geliştirebilirsiniz. Yabancı kişiler ile yapacağınız arkadaşlıktan çok şey kazanabilir ve ufkunuzu aydınlatacak yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Arkadaşlarınızın etkisi ile inanç ve düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz. Bu etki altında uzun yolculuklarda ya da gideceğiniz gezilerde yeni tanışacağınız bir arkadaşınız size yeni ufukların kapısını açabilir. Bu kişi yabancı uyruklu veya yabancı ülke de yaşayan biri de olabilir.

SAĞLIK

Hayatınızdaki küçük bir sorun siz Terazi‘lerin keyfinin kaçmasına ve hasta hissetmesine yeterde artar bile. Vücut direnciniz oldukça azdır. Değişen koşullardan çabuk etkilenir, soğuk algınlığına ve bulaşıcı hastalıklara çabuk yakalanırsınız. Böbrekleriniz ve boşaltım sisteminiz hassastır, ayrıca göz sorunlarınız olabilir. Sizler genellikle sağlık sorunlarınızı abartır ve etrafınızda bulunan herkesten ilgi beklersiniz. Uzun süredir burcunuzda hareket eden Satürn‘ün etkisi ile kendinizi keyifsiz hissediyor ve her konuda kısıtlandığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Satürn sizden sabırlı olmanızı istiyor. Satürn‘ün etkisiyle hiç neden yokken kilo kaybedebilirsiniz. Sağlığınıza daha çok dikkat etmeli, yaşanan her ne ise kabullenmeli ve olaylara gerçekçi bir şekilde yaklaşmalısınız.

2012 yılında önemli bir sağlık sorununuz yok. Hatta yılın ilk yarısında Jüpiter‘in olumlu etkisiyle zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulma şansınız var. Arınma döneminde olduğunuzu bilmelisiniz. Denemeye değer. Yine bu etki altında operasyon gerektiren sorunlarınızdan da rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Hem bedensel hem de ruhsal arınma yoluna gidebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında Jüpiter‘in etkisiyle hayatınıza yenilikler katabilir, sıkıcı koşullardan kurtulma olanağı bulabilir ve her şeye daha olumlu açıdan bakabilirsiniz.

Yılın ilk yarısında Başak burcunda hareket eden Mars‘ın etkisiyle içsel sıkıntılar duyabilir ve karamsar düşüncelere kapılabilirsiniz. 15 Ocak - 8 Şubat arası Venüs‘ün enerjisi sağlığınıza olumlu yansıyor. Diyet ve egzersiz programlarına başlamanız için uygun olan bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. 27 Ocak - 14 Şubat arası zevk alacağınız uğraşılara yönelebilir ve yaşamın farklı zevklerini tadabilirsiniz. 14 Şubat - 2 Mart arası Merkür‘ün etkisiyle sağlıklı yaşam ürünlerine, diyet ve egzersiz programlarına ilgi duyabilirsiniz. Mart ayının ilk yarısında Merkür‘ün karşıt konumu sinirsel gerilim oluşturabilir ve baş ağrılarını ortaya çıkarabilir. 24 Mart - 15 Nisan arası Merkür‘ün konumu ve ters hareketi daha önce göz ardı ettiğiniz bir sağlık sorununu ortaya çıkararak sizi zorlayabilir. Nisan ve Mayıs aylarında hayatınıza katacağınız yenilikler motivasyonunuzu artıracaktır. Temmuz ve Ağustos aylarında burcunuzda hareket eden Mars enerjinizi artırıyor ve üzerinizde gerilim oluşturuyor. Mars‘ın etkisi altında kaza ve enfeksiyonlara karşı açık olduğunuzu unutmamalısınız.

Oluşan fazla enerjiyi açık havada yapacağınız yürüyüşler ve yapacağınız sportif faaliyetler ile atarak rahatlamalısınız. Eylül ayının ilk yarısında içinizde geçmişi sorgulayabilir ve harekete geçememenin verdiği tedirginlikle gergin olabilirsiniz. Bu dönemde düşüncelerinizdeki karışıklık ve moral bozukluğu hayatı sizin için zorlaştırabilir. Hemen pes etmemeli aldığınız kozmik etkinin geçici olduğunu bilmeli ve iyimser düşünceler ile hareket etmelisiniz. Eylül ve Ekim aylarında aldığınız kozmik enerjiler yaşam enerjinizi yükseltiyor ve içinizde yeni hevesler oluşturuyor. Kasım ayında burcunuzda hareket eden Venüs‘ün etkisiyle hayata daha iyimser gözler ile bakabilir ve mutlu olabilirsiniz. Aralık iş ve ilişkiler açısından yorucu bir ay. Yoğun bir çalışma temposu içinde olabilir ve her şeye yetişmeye çalışırken yorgun düşebilirsiniz.

2012 yılında sağlığınızı korumak için her şeyden önce kendinize güvenmeli ve moralinizi yüksek tutmalısınız. Hayatın güzel yanlarını görmeye çalışmalı ve her şeyi kendinize dert etmemelisiniz. Uyku ve yemek düzeninize dikkat etmeli, dinlenmek için kendinize zaman ayırmalısınız. Çıkabilecek sağlık sorunlarını ciddiye almalı ve ne gerekiyorsa yapmalısınız. Bol su içerek boşaltım sisteminize yardım etmeli, sportif faaliyet ve aktivitelerle vücudunuzu canlı tutmalısınız.

TERAZİ BURCUNUN YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE

YILLIK YORUMLARI

Koç yükselen Terazi: 2012 yılında kozmik enerjiler gelirinizi artırabileceğiniz iş olanaklarına ve yakın çevreniz ile ilgili mutlu edici gelişmelere dikkat çekiyor. Kazancınızda belirgin bir artışın olacağı yılın ilk yarısında uzun süredir istediğiniz bir şeyi alabilir ve güven artırıcı yatırımlar yapabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bu dönemde ortak bir kazançtan, kredi olanaklarından ya da miras türü şeylerden yararlanabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir, yurtdışı bağlantılı ticari ilerden iyi para kazanabilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Bu yıl Satürn‘ün etkisiyle evlilik ilişkinizde ve ortak çalışmalarda zorlanabilir, karşı tarafın baskısını üzerinizde hissedebilirsiniz.

Boğa yükselen Terazi: 2012 sizin için her bakımdan dönüm noktalarının yaşanacağı bir yıl olacak. Yılın ilk yarısında Jüpiter sizin için her şeyi kolaylaştırırken, burcunuzda hareket eden Satürn‘ün etkisiyle ikili ilişkilerinizde zorlanabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kişisel girişimlerinizde başarılı olabilir, sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilir ve başkalarının desteğini alabilirsiniz. Yeni sorumluluklar alabilir, bekârsanız mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir ve her konuda risk alma eğiliminde olabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında sizi zorlayan her şeyden kurtulmaya çalışabilir ve ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilirsiniz. Çalışma kapasitenizin yüksek olacağı bu dönemde para konusunda şansı yakalayabilir, birikimlerinizi değerlendirmenin yollarını araştırabilir, yaşamın gizemli yönlerine ilgi duyabilir ve sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilirsiniz.

İkizler yükselen Terazi: 2012 yılının ilk yarısında artan hislerinizle birçok şeyi önceden algılayabilir ve düşüncelerinizle hayat akışınızı olumlu yöne çevirebilirsiniz. İnançlarınızı güçlendirebilir ve içsel aydınlanma yoluna gidebilirsiniz. Düşünce gücünüzün etkin olduğu bu dönemde neyi düşünür ve hayal ederseniz düşündüklerinizin önünüzdeki yıllarda gerçekleşme olasılığının fazla olduğunu bilmelisiniz. Yılın ikinci yarısında kişisel girişimlerinizde başarılı olabilir ve yabancılar ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilirsiniz. Şansı uzaklarda, basın, yayın ve medya kuruluşlarında ve de ticari işlerde aramalısınız. Bu yıl Satürn‘ün etkisiyle artan iş yükü ve para konusunda karşılaştığınız engeller nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Yengeç yükselen Terazi: 2012 yılının ilk yarısında da yeni arkadaş gruplarına katılabilir, idealist çalışmalara yönelebilir ve kendinizden çok başkalarının mutluluğu için çalışabilirsiniz. Mesleki atılımlarda bulunabilir ve grup çalışmaları ile başarıyı daha kolay yakalayabilirsiniz. Projelerinizi destekleyecek kişiler ile tanışabilir ve başarılarınızı sosyal çevrenize kabul ettirebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında artan inanç ve düşüncelerinizle geleceğinizi yönlendirebilir, hislerinize güvenerek hareket edebilir ve gizlilik gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Gizli yardımlar alabilir ve mistik konulara ilgi duyabilirsiniz. Bu dönemde neyi düşünür ve hayal ederseniz önümüzdeki yıllarda gerçekleşme olasılığının yüksek olduğunu bilmelisiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle toplumsal ilişkilerinize sınırlama koyabilir ve zarar görmemek için etrafınıza duvar örebilirsiniz.

Aslan yükselen Terazi: 2012 her anlamda sizin için yeni çıkış yılı olacak. Yılın ilk yarısında çalışmalarınızın karşılığını alarak işte istediğiniz yere gelebilir, kariyer edinebilir ve yeni iş bağlantıları kurabilirsiniz. Otorite konumunda bulunan kişilerin desteğini alabilir ve ortak bir kazançtan pay alabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında yeni eğitim olanaklarından yararlanabilir, size ışık tutacak kişiler ile temasa geçebilir ve mesleki projelerinizi uygulama alanı bulabilirsiniz. Güçlenen iradenizle isteklerinizin doğrultusunda hareket edebilir ve ideallerinizin peşinden koşabilirsiniz. İşinizden gelen kazancınızı artırabilir, kazançlı yatırımlar yapabilir ve büyük organizasyonlara imza atabilirsiniz. Yılın son aylarında ev ve aile ile ilgili konularda daha çok sorumluluk alabilir ve sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Başak yükselen Terazi: 2012 yılında ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir ve işinizde istediğiniz yere gelebilirsiniz. Yılın ilk yarısında yeni tanışacağınız biri ile yapacağınız işbirliği size yeni çıkış yollarının kapısını açabilir. Şansı uzaklarda, yurtdışı bağlantılı işlerde ve eğitim alanında aramalısınız. Jüpiter‘in olumlu etkisiyle ruhsal aydınlanma amacı ile yolculuklar yapabilir, sıkıcı koşullardan kurtulma olanağı bulabilir ve akademik alanda yeni adımlar atabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında otorite konumunda bulunan kişilerden aldığınız destek ile işinizde yükselebilir ve kariyerinizle ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Yılın son aylarında iletişim gerektiren işlerde, yakın çevre ilişkilerinde ve eğitim alanında zorlanabilirsiniz. Anlaşmazlıklar, engellenmeler ve değişen pozisyonlar söz konusu…

Terazi yükselen Terazi: 2012 yılında para konusunda şansı yakalayabilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Yılın ilk yarısında kredi olanaklarından yararlanabilir, ortak bir kazançtan pay alabilir ve ödemelerinizi yaparak rahatlayabilirsiniz. Güven artırıcı yatırımlar yapabilir ve sizi zorlayan her şeyden kurtulmaya çalışabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında yeni eğitim olanaklarından yararlanabilir ve size ışık tutacak kişiler ile temasa geçebilirsiniz. Sizi sıkan koşullardan kurtulabilir, yurtdışı bağlantılı işlerde başarılı olabilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Güçlenen iradenizle isteklerinizin doğrultusunda hareket edebilir ve ideallerinizin peşinden koşabilirsiniz. Satürn‘ün etkisi ile sorumluluklarınızda artış olurken, birçok engelle uğraşmak zorunda kalabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

Akrep yükselen Terazi: 2012 yılında burcunuzda hareket eden Satürn‘ün etkisi ile sorumluluklarınızda artış olurken, birçok engelle uğraşmak zorundasınız. Daha disiplinli hareket etmeniz gerekiyor. Yılın ilk yarısında evlilik ve ortaklık ilişkilerinde şansı yakalayabilir ve güven artırıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle iyi anlaşabilir, bekârsanız mutlu olacağınız bir evlilik yapabilirsiniz. Kazançlı çıkacağınız ortak projelere imza atabilir, eşinizin ve ortağınızın her konuda desteğini alabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında para konusunda şansı yakalayabilir, ortak bir kazançtan pay alabilir ve yaşamın gizemli yönlerine ilgi duyabilirsiniz. Sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilir ve bağımlılık yaratan durumların farkına varabilirsiniz.

Yay yükselen Terazi: 2012 iş ve ilişkiler açısından şanslı olduğunuz bir yıl. Yılın ilk yarısında işinizde kendinizi geliştirebilir ve yeni iş fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Yakın akrabalarınızın desteğini alabilir ve işten gelen kazancınızı artırabilirsiniz. Süregelen sağlık sorunlarınıza çözüm bulabilir, yeni diyet ve egzersiz programları uygulayabilirsiniz. Sağlık ve kilo sorunlarınıza çözüm bulabilir ve olanakların daha iyi olduğu yeni bir işe geçiş yapabilirsiniz. Yalnız bilinçaltı düşüncelerinizin sizi girişimlerinizde engellemesine izin vermemelisiniz. Yılın ikinci yarısında kazançlı ortak işler yapabilir ve bekârsanız mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. Bu yıl Satürn‘ün etkisiyle elinizde olmayan nedenler ile bazı konularda engellenebilir, para konusunda zorlanabilir ve içsel sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Oğlak yükselen Terazi: 2012 mutlu olacağınız ve işte başarıyı yakalayacağınız bir yıl. Yılın ilk yarısında Jüpiter‘in etkisi ile aradığınız aşkı bulabilir ve mutlu olacağınız bir evlilik yapabilirsiniz. Evliyseniz çocuk konusunda mutlu edici gelişmeler yaşayabilir şansınızı deneyebilir ve hayatın farklı zevklerini tadabilirsiniz. Yaratıcılık isteyen çalışmalarda ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir, işinizde kendinizi geliştirebilir ve çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. İşiniz için gerekli finansal kaynağı bulabilir ve iş yerinizde yenilikler yapabilirsiniz. Bu yıl Satürn‘ün etkisi ile sosyal ilişkilerinize sınırlama koyabilir ve mesleki alanda yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

Kova yükselen Terazi: 2012 yılında gerek işte gerekse evde dönüm noktası oluşturacak gelişmeler ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Yılın ilk yarısında ailenizin her konuda desteğini alabilir, işinizi genişletme olanağı bulabilir ve hayatınızdan bazı şeyleri çıkararak kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Jüpiter‘in olumlu etkisi altında mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir, eviniz için istediklerini alabilir ve emlak türü şeylere yatırım yapabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında aradığınız aşkı bulabilir, çocuk ve para konusunda mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şansınızı deneyebilir, ortak bir kazançtan pay alabilir ve sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilirsiniz. Satürn‘ün etkisiyle işte artan sorumluluklar, baskı oluşturan gelişmeler ve daha çok çalışmanızı gerektiren durumlar söz konusu…

Balık yükselen Terazi: 2012 yılının ilk yarısında eğitim ve iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilir ve yakın çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilirsiniz. Bu yıl kardeş veya komşu gibi yakın biri ile yapacağınız işbirliği ile yeni çıkış yolları bulabilir, iletişim ve hareketle çok kazanabilirsiniz. Sanatsal çalışmalarda başarılı olabilir ve zihinsel aktivite gerektiren projelere ilgi duyabilirsiz Yılın ikinci yarısında ev ve aile ile ilgili mutluluk verici gelişmeler yaşayabilir ve geleceğe yönelik güvenilir adımlar atabilirsiniz. Satürn‘ün etkisi ile ödemeler konusunda zorlanabilir ve bir şeylere sahip olmaya çalışırken ağır maddi yüklerin altında ezilebilirsiniz.
Yeni yılda şans, mutluluk ve sağlık sizinle olsun…

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp