Filiz Mete Kova Burcu 2012

Filiz Mete Kova Burcu 2012

Filiz Mete Kova Burcu 2012


Filiz Mete Kova Burcu 2012. Ünlü astrolog Filiz Mete 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. Kova burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.


KOVABURCU
( 20 Ocak - 19 - Şubat )

2012 YILINDA AŞKTA MUTLU OLACAK
GÜVEN ARTIRICI ADIMLAR ATACAK
PARA KONUSUNDA İSE ZORLANACAKSINIZ


2012 yılında

Uğurlu sayınız: 1, 4, 5, 6
Uğurlu taşınız: Ametist, yeşim, akuamarin, mor kristal
Uğurlu renginiz: Gece mavisi, fıstık yeşili, kırmızı, açık sarı
Giymemeniz gereken renkler: Siyah, turkuvaz ve pembe

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALANLAR

2012 yılında enerjinizin çoğu ev ve iş konularına yoğunlaşmış durumda. Yılın ilk yarısında Boğa burcunda hareket edecek olan Jüpiter‘in etkisi ile ev ve aile ile ilgili mutlu edici gelişmeler yaşayabilir ve işinizi genişletme olanağı bulabilirsiniz. Biraz sıkıntıya katlanarak yeni bir ev sahibi olabilir, daha rahat edeceğiniz bir yere taşınabilir ya da eviniz için istediklerinizi alabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evlilik yapabilir ve işinizde güven artırıcı adımlar atabilirsiniz. Geçmişinizi ve çocukluğunuzla ilgili konuları bilinçli bir şekilde gözden geçirerek geleceğe yönelik yeni kararlar alabilir ve ailenizle dayanışma içinde olabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında İkizler burcunda hareket eden Jüpiter aşk hayatınızı renklendiriyor, organizasyon gerektiren işlerde ve toplumsal ilişkilerde ise size başarı vaat ediyor. Bu yıl aldığınız kozmik etki ile kazançlı yatırımlar yapabilir ve pek çok alanda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu etki altında evli olanlar bebek sahibi olabilir, bekâr olanlar ise yeni bir aşka kucak açabilirler.

Terazi burcunda ilerleyen Satürn‘ün etkisiyle sahip olduğunuz akılcı bakış açısının getireceği faydaları görebilir ve kariyer aşamasında yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu etki altında yabancılarla ilişkiler, eğitim, medya, yayıncılık ve akademik alanda yapılan çalışmalar geleceğinizle ilgili beklentileriniz açısından önünüzü açacak etkenler olacaktır. Bu yıl Uranüs‘ün olumlu etkisiyle yeni düşünce ve fikirlerden yararlanabilir, yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde önemli değişiklikler yaşayabilir ve her şeye farklı bir açıdan bakabilirsiniz.

Kısaca 2012 yılını bugüne kadar yaşadıklarınızı ve yaşayacağınız her deneyimi belirli bir çerçeve içinde gözden geçirerek yeni bir yaşam felsefesi oluşturacağınız ve özel yaşamınızda köklü değişikliklere gideceğiniz bir yıl olarak düşünebilirsiniz.

ZORLANACAĞINIZ ALANLAR

Uzun süredir burcunuzda hareket eden Neptün‘ün Balık burcuna geçişiyle para konusunda yanıltıcı durumlar ile karşılaşmanız söz konusu… Sahip olduğunuz değerleri iyi kullanmalı ve daha gerçekçi olmalısınız. Artık Koç burcunda ilerleyen Uranüs‘ün etkisiyle zihinsel faaliyetlerinizde belirgin bir artış ve karışıklık gözlemlenirken olaylara bakış açınızda değişebilir. Kardeş komşu gibi kişiler ile ilişkilerinizde ortaya çıkan değişiklikler yıpratıcı ve düşündürücü olabilir. Bu etki altında ilişkilerinizde daha bağımsız ve başınıza buyruk hareket edebilir ve değişen koşullar nedeniyle ilişkilerinizi koparabilirsiniz.

2012 yılında Terazi burcunda hareket eden Satürn kariyer aşamasında sorumluluklarınızı artırarak sizi zorluyor. Bu etki altında akademik alanda, yurtdışı bağlantılı işlerde, yabancılar ile ilişkilerde ve hukuksal konularda engel ve sorunlar ile karşılaşabilir ve daha çok çaba gösterebilirsiniz. Yine bu etki altında dini ve felsefi konular ilginizi çekerken, metafizik veya mistik çalışmalar, araştırmalar veya bu yönde alınan eğitimler, öğretiler için bir hayli çaba sarf edebilirsiniz. Düşünce ve inançların fanatizm düzeyinde olmaması için bilinçli olarak aşırılıklara kaçmadan belirli çerçeve içinde hareket etmelisiniz. Oğlak burcunda bulunan Plüton ise zaman zaman karamsar düşüncelere kapılarak içsel sorgulamalar yaşamanıza neden oluyor. Yılın ilk aylarında geri giden Mars etkisinde ödemeler, kredi kullanımı ve borçlanma konusunda dikkatli olmalısınız. Kontrol dışı kayıplarınız olabilir.

NEPTÜN

Uzun süredir burcunuzda hareket eden Neptün 3 Şubat 2012 tarihinde Balık burcuna geçiyor ve etkisini parasal konularda hissettirmeye başlıyor. Neptün olumlu etki yaptığı günlerde para konusunda hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olurken, olumsuz etkili olduğu günlerde gerçekleri görmenizi zorlaştırarak yanılgılara ve zararlara yol açabilir. Bu etki altında borçlanma konusunda dikkatli olmalısınız. 2012 yılında Neptün en çok 20, 21, 22 Ocak doğumlu olanları etkiliyor. Neptün 4 Haziran - 11 Kasım arası geri gidiyor. Bu dönemde para konusunda gerçekleri görmekte zorlanabilir ve gerçekleşmeyen beklentiler nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

URANÜS

Uzun süredir Balık burcunda hareket eden yıldızınız Uranüs artık Koç burcuna geçmiş bulunuyor. Uranüs yıkarak özgürleştiren, aniden değiştiren ve bizi uyandıran bir enerjidir. Uranüs‘ün değişimleri kaçınılmaz hale getiren enerjisi kardeş, komşu gibi yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizi ve eğitim hayatınızı etkiliyor. Bu yıl Uranüs‘ün etkisiyle 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 Ocak doğumlu olanlar kendilerini daha rahat ifade edebilir, değişik fikirler peşinde koşabilir ve yakın çevreleri ile olan ilişkilerinde önemli değişiklikler yaşayabilirler. Bu etki yazarlar ve ozanlar için favori bir konumdur. Düşüncelerindeki değişkenlik ve zihinsel aktivitelerindeki yükselişle başarılı yapıtlara imza atabilirler. Önümüzdeki yıllarda Koç burcunda hareket edecek olan Uranüs‘ün etkisiyle çok daha bağımsız bir şekilde düşünebilir ve orijinal fikirler üretebilirsiniz. Bu etki altında olaylara bakış açınız ve algılama yeteneğiniz değişirken, daha açık ve net tavırlar sergileyebilir ve etrafınızda bulunanlar tarafından anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. Eğitsel konularda ve iletişimle ilgili alanlarda değişen koşullar sizi yeni arayışlara iterken ilişkilerinizin de boyutunun değişmesi söz konusu…

Uranüs 15 Temmuz - 13 Aralık döneminde geri gidiyor. Uranüs geri gittiği dönemlerde iş ve ilişkiler açısından aksiliklere neden olur ve engelleyici faktörler oluşturur. Bu etki altında iletişim gerektiren işlerde ve ilişkilerde daha dikkatli olmanız gerekiyor.

JÜPİTER

2012 yılında Boğa ve İkizler burcunda hareket edecek olan Jüpiter olumlu enerjisiyle evinize bolluk, size ise mutluluk getirecek. Yılın ilk yarısında biraz çabayla yeni bir ev sahibi olabilir, emlak türü kalıcı değerlere yatırım yapabilir veya daha rahat edebileceğiniz başka bir yere taşınabilirsiniz. Eviniz ile ilgili hayallerinizi gerçekleştirme olanağı bulabilir, aile büyüklerinizin desteğini alabilir ve mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. İşinizde güven artırıcı adımlar atabilir, işinizi genişletme olanağı bulabilir ve ailenizle dayanışma içinde olabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle iyi analaşabilir ve hatta yılın ikinci yarısında bir bebek sahibi olabilirsiniz. 14 Mart civarında transit Jüpiter‘in transit Venüs ile oluşturacağı birleşim 28, 29, 30, 31 Ocak ve 1Şubat doğumlu olanlar için ev ve aile ile ilgili bir konuda güven artırıcı bir gelişmenin işaretini taşıyor.

Yılın ikinci yarısında İkizler burcunda hareket eden Jüpiter aşk hayatınızı, çocuklarınızla olan ilişkinizi ve toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Aldığınız kozmik enerjiyle aşkta mutluluğu yakalayabilir, çocuklarınızla ilgili mutlu edici gelişmeler yaşayabilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Şansınızı loto, toto ve piyango gibi oyunlarda deneyebilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Organizasyon gerektiren işlerde ve sanatsal çalışmalarda başarılı olabilir, adınızı duyurabilir, keyif alacağınız uğraşılara yönelebilirsiniz. Bu etki altında yaşı genç evliler bebek sahibi olabilir, yaşı ilerlemiş olanlar ise çocukları ile ilgili mutlu edici gelişmeler yaşayabilir ve hayatın farklı zevklerini tadabilirler.

Jüpiter 4 Ekim 2012 - 30 Ocak 2013 arasında geri gidiyor. Bu dönemde aşırı zevk düşkünlüğü, riskli işler ve toplumsal değerlere uymayan davranışlar zarar verici olabilir. Yine bu etki altında her şeye pembe gözlükler ile bakabilir, risk alma eğiliminde olabilir ve olmayacak hayaller peşinde koşabilirsiniz.

SATÜRN

2012 yılında Terazi burcunda ilerleyen Satürn‘ün etkisiyle iradenizin ve inançlarınızı güçlendiğini ve zihinsel enerjinizin arttığını hissedeceksiniz. Bu etki altında kariyer aşamasında ve akademik alanda yeni sorumluluklar alabilir, ruhsal aydınlanma amacı ile araştırmalar yapabilirsiniz. Disiplinli çalışmalar ile ideallerinize ulaşabilir ve edindiğiniz bilgileri mesleki amaçlarınız için kullanabilirsiniz. Bu süreçte bugüne kadar yaşadıklarınızı ve yaşayacağınız her deneyimi belirli bir çerçeve içinde gözden geçirerek yeni bir yaşam felsefesi oluşturabilirsiniz. Mükemmellik anlayışınız ileri derecede artacağından, öğrendiklerinizi yetersiz bulabilir ve daha fazlasını öğrenmeye çalışabilirsiniz. Bu davranışınızın altında yatan neden ise hedeflerinize ulaşma ve toplum içinde kendinize güçlü bir yer edinme isteğinizdir. Çünkü sizler ne kadar çok bilgi ve deneyim sahibi olursanız o kadar başarılı olacağınızı düşünürsünüz. Satürn‘ün olumlu açı oluşturduğu günlerde yüksek eğitimde başarılı olabilir ve ticari ilişkilerden büyük paralar kazanabilirsiniz. Olumsuz açı oluşturduğu günlerde ise bu konularda engeller ve sorunlar ile karşılaşabilir ve yabancılar ile ilişkilerde ve eğitim alanında zorlanabilirsiniz.

Satürn 7 Şubat - 25 Haziran arası geri gidiyor. Satürn‘ün geri gittiği bu dönemde bazı işlerinizde engeller ile karşılaşabilir ve daha çok çaba sarf etme zorunluluğu duyabilirsiniz.

15 Ağustos civarı transit Satürn‘ün transit Mars ile oluşturacağı birleşim dönüşüm enerjisi oluşturarak, 14 Şubat civarında doğanları
5 Ekim‘de Akrep burcuna geçen Satürn zorlayıcı enerjisiyle yüksek eğitimde, iletişim gerektiren işlerde ve yabancılar ile ilişkilerde engelleyici koşulları ortaya çıkararak sorunlara neden olabilir. 2012 yılında Satürn‘ün konumu en çok 3. ve 1. on günlük dönemde doğanları etkiliyor.

PLÜTON

Oğlak burcuna yerleşen Plüton hislerinizi artırıyor ve bilinçaltı düşüncelerinizi etkiliyor. Aldığınız kozmik enerji ile yoğun duygular eşliğinde korku ve endişelere kapılabilir ve gizli düşmanlıklar ile karşılaşabilirsiniz. Plüton‘un etkisi ile bilinçaltınızda yaşattığınız korku ve endişelerin, aşmaya çalıştığınız sorunlar için engeller oluşturabileceğini unutmamalısınız. Bu etki altında ifade edilmeyen duygular ve karamsar düşünceler yıpratıcı olabilir. Bilinçaltınızdaki korkulardan, olumsuzluklardan ve yargılamalardan kendinizi kurtarmalısınız.

İnançlarınızı güçlendirmeniz, yüce yaratanın varlığını yüreğinizde hissetmeniz ve kendinizi bazı şeylerden izole etmeniz olumsuz etkisini hafifletebilir. Ayrıca bu süreçte etrafınızdaki insanları iyice tanımadan, insancıl duygular içinde hareket ederek sırlarınızı kimseyle paylaşmamaya da özen göstermelisiniz. Elinizdeki bilgileri, emek sarf ettiğiniz her şeyi ve size ait olan mahremiyetinizi korumaya çalışmalı, başkalarının sizi yönlendirmesine ise izin vermemelisiniz. 2012 yılında Oğlak burcunun 6, 7, 8, 9 derecelerinde hareket eden Plüton en çok 27, 28, 29, 30 Ocak doğumlu olanları etkiliyor. Plüton 10 Nisan - 18 Eylül arası geri gidiyor. Bu etki altında sağlığınıza dikkat etmeli ve düşüncelerinizi kontrol altında tutmalısınız.

MARS

Cazibe savaş ve seks temsilcisi Mars burçlar kuşağında hareket ederken sizde etkisini farklı alanlarda hissedeceksiniz.

Yılın ilk yarısında Başak burcunda hareket eden Mars‘ın etkisiyle parasal konularda ve duygusal ilişkilerde zorlanabilir, ödemeler konusunda sorun yaşayabilir ve ortak paylaşımlarda engeller ile karşılaşabilirsiniz. Artan cinsel arzu ve isteklerinizin etkisiyle farklı arayışlar içine girebilir, eşinize ya da sevgilinize karşı aşırı bağımlılık ve kıskançlık duygusu geliştirebilirsiniz. Bu dönemde aldığınız kozmik enerji ile içinizde duygusal bağımlılıklarınızı sorgulayabilir ve yasal olamayan ilişkilere sürüklenebilirsiniz. 24 Ocak - 14 Nisan arası Başak burcunda geri giden Mars‘ın etkisiyle ödenecek paralarda gecikmeler, ortak paylaşımlarda ise sorunlar yaşanabilir. Büyük yatırımlarda kararsız kalma ve sürekli ertelenme yüzünden kontrol dışı kayıplarınız olabilir. Yine bu etki altında artan cinsel isteklerinizin etkisiyle gizli maceralara sürüklenebilir, bastırdığınız duygularınız nedeni ile gergin olabilirsiniz. Bu etki altında şahsi eşyalarınızı ve birikimlerinizi iyi korumalı, ödemeler, borçlanma, kredi kullanımı ve paylaşımlar konusunda dikkatli olmalı, duygularınızı ise kontrol altında tutmalısınız. Kontrol dışı maddi ve manevi kayıplarınız olabilir.

3 Temmuz - 23 Ağustos arası Mars‘ın Terazi burcundaki transiti yüksek eğitimde, yapacağınız yolculuklarda, yurtdışı bağlantılı ticari işlerde, hukuksal konularda ve yabancılar ile ilişkilerde zorlanacağınız ve aktif olacağınız bir dönemi gösteriyor. Bu etki altında yolculuklarda, ticari işlerde ve ilişkilerde daha önlemci olmalı, sorun yaşamamak için her şeyin alternatifini hazırlamalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız. Özellikle Mars‘ın Satürn ile birleşeceği 15 Ağustos civarında çıkabilecek aksiliklere karşı hazırlıklı olmalısınız.
23 Ağustos - 7 Ekim arası Akrep burcunda hareket eden Mars işte zorlayıcı koşullara dikkat çekiyor. Beklenmedik aksilikler ve daha çok çalışmanızı gerektiren durumlar söz konusu… İşte yeni sorumluluklar üslenebilir ve rekabetten kaynaklanan sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu etki altında çalışmalarınızla dikkat çekebileceğiniz gibi hatalarınızla da göze batabileceğinizi unutmamalısınız. İş ilişkilerinizde dikkatli olmalı, risk faktörünü göz önünde bulundurmalı, ani çıkış ve tartışmalardan uzak durmalısınız. Her şey zararınıza sonuçlanabilir.

7 Ekim arası - 17 Kasım arası sosyal yönden aktif olacağınız ve mesleki atılımlarda bulunacağınız bir dönem. Yay burcunda hareket eden Mars‘ın etkisiyle bulunduğunuz ortamlarda öne çıkabilir ve mesleki projelerinize hız verebilirsiniz. Katıldığınız toplantılarda konuşulanlara dikkat etmeli ve ilişki içinde olduğunuz kişileri iyi incelemelisiniz. Ortak işlerde ise daha dikkatli olmalı ve kendi çıkarlarınızı iyi korumalısınız. Farkında olmadan zararınıza olan projelerin ve ilişkilerin içine çekilebilirsiniz.

17 Kasım - 26 Aralık döneminde Oğlak burcunda hareket eden Mars gizli düşmanlıkları açığa çıkarabilir ve engelleyici faktörler oluşturabilir. Bu dönemde yaşanan belirsizlikler ve içsel sıkıntılar yıpratıcı olacaktır. Adımlarınızı dikkatli atmalı, harekete geçmeden önce iyi düşünmeli ve ruhsal sağlığınıza özen göstermelisiniz. Özellikle Mars ile Plüton‘un birleşeceği 28 Kasım civarında atacağınız adımlara ve ilişki içinde olduğunuz kişilere dikkat etmeli, hiçbir şeyi aceleye getirmemeli ve moralinizi yüksek tutmalısınız. Her şey sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir. Sıkıntının geçici olduğunu bilmeli, her şeyi zamanın akışına bırakmalı ve şansınızı fazla zorlamamalısınız.

VENÜS

Sevgi güzellik yıldızı Venüs burçlar kuşağından geçerken sizi değişik alanlarda etkiliyor ve hayatınıza yeni renkler katıyor. Etkilerini iş, para, aşk ve sağlık bölümlerinde okuyabilirsiniz.

Venüs 15 Mayıs - 27 Haziran arası İkizler burcunda geri gidiyor ve etkisini aşk hayatınızda ve toplumsal ilişkilerinizde hissettiriyor. Bu dönemde geri giden Venüs‘ün etkisiyle geçmişte kalmış bir aşk ilişkisi yeniden canlanırken, kendinizi keyifsiz hissedebilir ve yatırım konusunda daha önce kaçırmış olduğunuz bir fırsatı yeniden yakalayabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizi ve çocuklarınız ile ilgili bir durumu ise yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz.

MERKÜR GERİLEMELERİ

2012 yılında Merkür burçlar kuşağında hareket ederken 12 Mart - 4 Nisan, 15 Temmuz - 8 Ağustos, 6 - 26 Kasım arasında ters hareket ediyor. Merkür tersken hiçbir konuda yenilik ve değişiklik yapmamalı ve yeni başlangıçlar için harekete geçmemelisiniz. Bu devrelerde sürüncemede kalmış işlerinizi kısa zamanda tamamlayabilir ve kafanızda soru işareti oluşturan konuları yeniden ele alabilirsiniz.

12 - 23 Mart arası Koç burcunda geri giden Merkür iletişim gerektiren işlerde aksamalara, yakın çevre ilişkilerinizde ise yanlış anlaşılma veya dedikodudan kaynaklanan sorunlara neden olabilir. Bu etki altında yakın çevre ilişkilerinizi yeniden değerlendirebilir ve düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Eğitim konusunda ise aksilikler ile karşılaşabilir ve daha önce kaçırmış olduğunuz bir fırsatı yeniden yakalayabilirsiniz.

24 Mart - 4 Nisan arası Balık burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle para ilgili işlerde sıkıntı verici durumlar ortaya çıkabilir. Alışverişlerde yanıltıcı durumlar, geliriniz ile ilgili gerçekleşmeyen beklentiler, geciken paralar ve belirsizlikler söz konusu… Bu etki altında harcamalarınızı kontrol altında tutmalı, gelecek paralara güvenerek hareket etmemeli ve her şeyin hesabını iyi yapmalısınız. Mümkünse alışverişlerinizi ertelemelisiniz.

15 Temmuz - 8 Ağustos arası Aslan burcunda geri giden Merkür evlilik veya ortaklık ilişkinizde farkında olmadığınız bir durumu açığa çıkararak ilişkinizin boyutunu değiştirebilir. Karşı taraftan kaynaklanan fikir değişiklikleri sizi zorlayabilir. Sözlerin yerine getirilmemesi ve geciken kararlar söz konusu… Merkür‘ün ters etkisiyle karar vermeniz ve harekete geçmeniz zorlaşabilir. Bu etki altında yeni bir beraberliğe adım atmamalı ve anlaşma imzalamamalısınız. Sonuç iyi olmayabilir.

6 - 15 Kasım arasında Yay burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle geçmişte kalmış bir dostluk ilişkiniz yeniden canlanabilir. Bu dönemde evrensel konular ile daha çok ilgilenebilir, grup çalışmalarında ve sosyal ilişkilerinizde iletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz. Mesleki projelerinizi yeniden gözden geçirme ihtiyacı duyabilir, işteki aksama ve gecikmeler nedeniyle huzursuz olabilirsiniz.

15 - 26 Kasım arası Akrep burcunda geri giden Merkür işte belirsizliklere ve bazı aksamalara neden olabilir. Bu etki altında daha önce önemsenmeyen ve gözden kaçan bir ayrıntı sorunların kaynağını oluşturabilir. Bazı planlarınızı değiştirmek ve bazı işleri yeniden ele almak zorunda kalabilir, yaşananlardan dolayı gergin olabilirsiniz. Sorun yaşamamak için dikkatli olmalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

AY UTULMALARI


2012 yılında iki kere Ay tutulması olacak.
4 Haziran‘da gerçekleşecek parçalı Ay tutulmasının etkisi sosyal ilişkilerinizde değişiklik olarak yorumlanabileceği gibi ortak çalışmalar ile ilgili bir sorun olarak ta değerlendirilebilir. Bu etki altında sosyal ilişkilerinizi ve mesleki geleceğinizi etkileyen yeni bir durum ortaya çıkabilir. Gerçekleşmeyen beklentiler ve hayal kırıklıkları üzücü olabilir, çok sevdiğiniz bir dostunuz da hayatınızdan çıkabilir.

28 Kasım‘da gerçekleşecek gölgeli Ay tutulması ise toplumsal ilişkilerinizde değişiklikler, çocuklarınız ve duygusal ilişkilerinizle ilgili yeni bir durum olarak yorumlanabilir.

GÜNEŞ TUTULMALARI

2012 yılında iki kere Güneş tutulması olacak.
21 Mayıs‘ta gerçekleşecek gölgeli Güneş tutulmasının etkisiyle 19 20, 21, 22 Ocak doğumlu olanların toplumsal ilişkilerinde, aşk hayatlarında ve çocukları ile ilgili konularda yeni durumlar ortaya çıkabilir.
14 Kasım‘da gerçekleşecek tam Güneş tutulması ise 11, 12, 13, 14, 15, 16 Şubat doğumlu olanların iş hayatlarında yeni bir durumu ortaya çıkabilir. Doğum haritalarındaki yıldızların konumuna göre beklenmedik anda yükselebilecekleri gibi, tam tersi gözden de düşebilirler. Yaşanan olaylardan özel yaşamları ve aileleri de etkilenebilir.

Not: Ay ve Güneş tutulmalarının etkileri bir ay öncesinde ya da bir ay sonrasında hissedilebilir.

KİŞİSEL GELİŞİM

2012 yılının ilk yarısında aldığınız kozmik enerji ile kendinizi yenileme fırsatı bulabilir ve yaşamınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Düşüncelerinizi kariyeriniz ile ilgili konulara yoğunlaştırabilir ve işiniz ile ilgili yeni bilgiler edinebilirsiniz. Satürn‘ün etkisiyle dini, felsefi ve metafizik konularına ilgi duyabilir, yüksek konsantrasyon ve araştırma gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hayat felsefesi oluşturabilir, gelişmiş his ve algılama kapasitenizle her şeye daha farklı açıdan bakabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında sanatsal çalışmalarda başarılı olabilir ve adınızı duyuracak yapıtlara imza atabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilir, değişik kurslara katılarak bilgi ve becerilerinizi artırabilirsiniz. Katıldığınız kültürel faaliyetler ile içinizdeki sıkıntıları atabilir ve her şeye daha farklı açıdan bakabilirsiniz. Yaşamın farklı zevklerini tadabilir ve duygusal yönden kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz.

İŞ VE PARA

Satürn 2012 yılında kariyer aşamasında sorumluluklarınızı artırarak sizi zorluyor. Jüpiter ise size hayatınızı değiştirecek yeni olanaklar sunuyor. 1. ve 2. on günlük dönemde doğanlar Venüs ile Jüpiter‘in birleşim oluşturacağı 14 Mart civarında oluşan kozmik enerjiyi iyi değerlendirmeliler. Bu etki altında ailenizden aldığınız destek ile işinizde yeni adımlar atabilir ve işinizi genişletme olanağı bulabilirsiniz. Yılın ilk yarısında emlak türü şeylere yatırım yapabilir, köklerinizle daha sağlam temellere tutunabilir, işinizde güven artırıcı adımlar atabilir ve eviniz ile ilgili bir hayalinizi gerçekleştirme olanağı bulabilirsiniz. Yılın ilk yarısında Mars‘ın konumu para konusunda zorlayıcı koşullara ve sıkıntı verici durumlara dikkat çekiyor. Kredi kullanımı ve borçlanma konusunda dikkatli olmalı ve kaldıramayacağınız yüklerin altına girmemelisiniz. Neptün ise para konusunda yanıltıcı bir etkiye sahip. Burcunuzun ilk günlerinde doğanlar bu etki altında para konusunda daha dikkatli olmalılar. Yanılgı sonucu kayıpları olabilir.

Yılın ikinci yarısında yaratıcılık ve organizasyon gerektiren işlerden ve sanatsal çalışmalardan iyi para kazanabilirsiniz. Kazançlı yatırımlar yapabilir ve işinizde yeni atılım fırsatları yakalayabilirsiniz. Şansınızı loto, toto ve piyango gibi oyunlarda deneyebilir ve ortak bir kazançtan pay alabilirsiniz. Çocuklara yönelik bir işten iyi para kazanabilirsiniz. Bu bağlamda çocuklara yönelik kıyafetler, oyuncak üretimi, kreş ve okul faaliyetleri gibi konular size çıkış yolunun kapısını açabilir. Halkla ilişkiler ve reklâm gibi tanıtım işleri de yine başarılı olacağınız alanlar. Spor dallarına ve eğlence sektörüne yönelebilir ve toplumsal ilişkilerde başarılı olabilirsiniz.

EĞİTİM


2012 yılında yıldızların konumu eğitim alanında size değişik fırsatlar sunuyor. İyi disipline olabilirseniz istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Yılın ilk yarısında enerjiniz ev ve aile ile ilgili konulara yoğunlaşırken başarı grafiğinizde düşüş gözlemlenebilir. Yılın ikinci yarısında kendinizi çok iyi ifade edebilir yaratıcılık isteyen çalışmalarda ve sanatsal faaliyetlerde başarılı olabilirsiniz Çeşitli kurs ve seminerlere katılarak bilgi ve becerilerinizi artırabilirsiniz. Bu yıl yüksek eğitim alanında öğrenim görenler Satürn‘ün etkisi altında kendilerini çok iyi disipline edebilirlerse başarılı olabilir ve akademik alanda yeni adımlar atabilirler.

Önümüzdeki yıllarda Koç burcunda hareket edecek olan Uranüs‘ün etkisiyle düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilir ve yeni eğitim programlarına ilgi duyabilirsiniz.

İLİŞKİLER

AŞK

2012 yılında Boğa ve İkizler burcunda hareket eden Jüpiter size aile ilişkilerinde ve aşk konusunda mutluluk vaat ediyor. Aldığınız kozmik enerji ile mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir, evliyseniz eşiniz ile daha iyi anlaşabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında bekârsanız aradığınız aşkı bulabilir ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Katılacağınız eğlencelerde ve kalabalık ortamlarda karşınıza çıkan biri ile yeni bir ilişki başlatabilir ve ilerleyen süreçte bu ilişkiyi kalıcı beraberliğe götürebilirsiniz. Bu yıl aldığınız kozmik etkiyle değişik heyecanlar peşinde koşabilir ve maceralara sürüklenebilirsiniz.

14 Ocak‘ a kadar olan dönemde Venüs‘ün burcunuzdaki transiti çekiciliğinizi artırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Bu etki altında herkesin ilgisini çekebilir ve bekârsanız yeni teklifler alabilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı. 8 Şubat - 5 Mart arası Venüs‘ten olumlu etki alıyorsunuz. Sevgilinizle iletişim içinde olabilir ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. 5 Mart - 3 Nisan arası evliyseniz eşiniz ile iyi analaşabilir ve süregelen ilişkinizi mutlu olacağınız bir evliliğe götürebilirsiniz. Bu dönemde her konuda ailenizin desteğini alabilir ve güven içinde olabilirsiniz. Sevgiliniz varsa ailenizle tanıştırmanın ve evlenmenin tam zamanı 3 Nisan - 15 Mayıs arası Venüs size aşkta mutluluk vaat ediyor. Bu dönemde gezecek eğlenecek, güzel duygusal ilişkiler yaşayacaksınız.

Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla. Gideceğiniz eğlence yerlerinde ve kalabalık ortamlarda tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. Evlenmeyi düşünüyorsanız çok güzel bir düğünle mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Yalnız bu dönemde Mars‘ın etkisi ile artan cinsel arzu ve isteklerinizin etkisiyle maceralara sürüklenebilirsiniz. Sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilir ve farklı arayışlar içinde olabilirsiniz. Evliyseniz aşırı isteklerinizi kontrol altında tutmalı, ısrarcı davranışlarda bulunmamalı ve gizli ilişkilerden uzak durmalısınız. Yaşanan kaçamaklar ve yasak duygular evliliğinize zarar verebilir. Bu etki altında süregelen ilişkinizi hassas dengeler üzerinde tutmalı, konuşma ve davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. 15 Mayıs - 27 Haziran arası Venüs‘ün ters hareketi ilişkilerde sorunlara neden olabilir. Bu etki altında farkında olmadığınız durumlar ortaya çıkabileceği gibi geçmişte kalan bir sevgili yeniden hayatınıza girebilir. Yine bu etki altında süregelen ilişkinizdeki sorunların farkına varabileceğiniz gibi sorun her ne ise düzeltme şansı da bulabilirsiniz. Temmuz aşk açısından şanslı olduğunuz bir ay.

Gezip eğlenebilir, yaşamın farklı zevklerini tadabilir, eşiniz ya da sevgilinizle birlikte tatil yapabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında Merkür‘ün geri gidiyor olması nedeniyle kararsız davranışlar sergilemeniz beklenebilir. Ağustos ayında iş hayatınızın ön plana çıkmasıyla aşka zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. 6 Eylül - 3 Ekim arası karşıt burcunuzda hareket eden Venüs size mutluluk vaat ediyor. Bekârsanız yeni teklifler alabilir ve mutlu olacağınız bir evlilik yapabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle iyi anlaşabilir ve her konuda desteğini alabilirsiniz. 3 - 28 Ekim arası sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilir, eşinize ya da sevgilinize karşı bağımlılık duygusu geliştirebilirsiniz. 28 Ekim - 22 Kasım arası Venüs aşk hayatınızı renklendirecek olanaklara işaret ediyor.

Eşiniz ya da sevgilinizle birlikte kültürel etkinliklere katılabilir ve birlikte yolculuklar yapabilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönemde katılacağınız fuar ve seminer gibi etkinliklerde ya da eğitim kurumlarının çevrelerinde tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. Aralık ayında iş sizin için daha önemli. Kalbiniz boşsa Aralık ayının ikinci yarısında katıldığınız arkadaş toplantılarında yeni biri ile tanışabilirsiniz. Venüs ile Jüpiter‘in karşıt açı oluşturacağı 23 Aralık civarını bu konuda iyi değerlendirmelisiniz. Oluşan kozmik enerji ilerde hayat arkadaşınız olacak birini karşınıza çıkarabilir. Yılın son günlerinde burcunuza geçen Mars‘ın etkisiyle çok daha çekici ve etkileyici olacaksınız.

AİLE

Siz Kova‘lar evinize ve ailenize düşkün insanlarsınız. Özgürlüğünüze verdiğiniz önem ailenizden kopacağınız anlamına gelmez. 2012 yılının ilk yarısında Jüpiter size ev ve aile ile ilgili konularda mutluluk vaat ediyor. Evliyseniz eşiniz ile iyi anlaşabilir ve aileyi mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailenizin her konuda desteğini alabilir ve aileye yeni katılan birinin varlığından mutluluk duyabilirsiniz. Bu yıl bekâr olanlar aile dostlarının aracılığı ile tanışacakları birinden çok hoşlanabilir ve mutlu olacakları bir evliliğe adım atabilirler. Yaşı genç olanlar yılın ikinci yarısında bebek sahibi olabilirler. Yaşı geçmiş olanlar ise evlerinde rahat ve huzur içinde yaşayabilir, kendilerini güven içinde hissedebilir ve çocukları ile ilgili mutluluk verici gelişmelere yaşayabilirler. Uranüs‘ün etkisi ile 1. on günlük dönemde doğanların yakın çevre, komşu ve kardeşleri ile olan ilişkilerinde önemli değişiklikler söz konusu… Bu etki altında değişen koşullar ilişkilerinde boyutunu değiştirebilir. 3. on günlük dönemde doğan evliler eşlerinin aileleri ile olan ilişkilerinde dikkatli olmak durumundalar. Satürn‘ün etkisi ile bazı anlaşmazlıklar ve baskı unsuru oluşturan gelişmeler ortaya çıkabilir.

ARKADAŞLIK

Sizler bilgili, arkadaşları için verici ve aranılan bir dost ve arkadaşsınız. İdealist düşünceleri olan, evrensel amaçlar içinde hareket eden ve etrafında olanlara ışık saçan birisiniz. İletişim kurmakta başarılı olduğunuz için zamanla çok sayıda arkadaşınız olacaktır. 2012 yılının ikinci yarısında aldığınız kozmik enerji ile sosyal yönden aktif hareket edebilir ve yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte gezip eğlenebilir ve yaşamın farklı zevklerini tadabilirsiniz. Satürn‘ün etkisi ile sizden yaşça büyük deneyimli ve kültürlü yabancı kişiler ile dost olabilir ve aranızda bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

SAĞLIK

2012 yılında önemli bir sağlık sorununuz yok. Yılın ikinci yarısında Jüpiter‘in İkizler burcundaki transiti yaşamdan zevk alacağınız ve mutlu olacağınız bir dönemi gösteriyor. Bu etki altında aşırı zevk düşkünlüğünün ve aşırı yapılan her şeyin sağlığınızı olumsuz etkileyebileceğini bilmelisiniz. Yerken, içerken, eğlenirken ölçülü olmalı, kaslarınızı ve eklemlerinizi fazla zorlamamalısınız.

Yılın ilk yarısında Mars‘ın konumu ve ters hareketi jinekolojik sorunlara neden olabilir. Ayrıca bu etki altında acil değilse operasyon gerektiren durumları ertelemelisiniz. Ocak ayında içinizde geçmişi sorgulayabilir ve içsel sıkıntılar duyabilirsiniz. Şubat ayında daha iyimser düşünceler ile hareket edebilirsiniz. Mart ayında iletişim gerektiren işlerde ve ilişkilerde yaşanan aksilikler can sıkıcı olabilir. Nisan hayattan zevk alacağınız ve mutlu olacağınız bir ay. Yalnız aşırı zevk düşkünlüğünün beraberinde bazı sağlık sorunlarını da gündeme getirebileceğini unutmamalı, yerken içeren eğlenirken ölçüyü kaçırmalı, eklem ve kaslarını fazla zorlamamalısınız.

8 - 24 Mayıs arası eve ait işler nedeni ile yorgun düşebilir ve gergin olabilirsiniz. Haziran iş açısında hareketli bir ay. Kendinizi fazla yormamalı ve sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Temmuz ve Ağustos aylarında Merkür‘ün karşıt konumu motivasyonunuzu aşağı çekebilir ve sinirsel gerilim oluşturabilir. Bu etki altında ani baş ağrıları ortaya çıkabilir. 8 Ağustos - 1 Eylül arası sağlığınız Venüs‘ün koruması altında. Bu dönemde süregelen sorunlarınızda iyileşme gözlemlenirken, çıkabilecek sorunlara çözüm bulmanız da kolay olacaktır. Yine bu dönemde kilo sorununuz varsa uygun rejim ve egzersiz uygulayarak sonuç alabilirsiniz. Eylül ayında yoğun iş temposu yorucu olabilir. Kendinize dikkat etmelisiniz. Kasım ve Aralık aylarında sosyal ilişkilerdeki hareketlilik yorucu olabilir. Katıldığınız toplantılarda yediğiniz içtiğiniz şeylere dikkat etmelisiniz. Kendinize dinlenmek için zaman ayırmalısınız. Aralık sonunda Mars enerjinizi artırıyor ve sizi sinirsel yönden gergin yapıyor.

Yıl boyunca sağlığınızı korumak için hareketli olmalı, sportif aktivite ve yürüyüşler ile vücudunuzu canlı tutmalısınız. Yemekleri vaktinde yemeli, sindirim sisteminizi yoracak ağır yağlı yiyeceklerden, kızartmalardan ve sert içkilerden uzak durmalısınız. Diz ve bacak kaslarınızı zorlamamalı, kemiklerinizi güçlendirecek kalsiyumdan zengin yiyecekler yemelisiniz. Bu yıl ev, aile ile ilgili yaşanan mutluluklar motivasyonunuzu yükseltecek ve içinizde güven oluşturacaktır.

KOVA BURCUNUN YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE
YILLIK YORUMLARI


Koç yükselen Kova: 2012 yılının ilk yarısında Jüpiter para konusunda şansınızı açıyor ve gelirinizi artırabileceğiniz yeni olanaklara işaret ediyor. Parasal bolluktan yararlanarak emlak türü kalıcı değerlere yatırım yapabilir ve birikim yapabileceğiniz yeni kazanç olanakları elde edebilirsiniz. Bu yıl Satürn‘ün etkisiyle evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde kendinizi baskı altında hissedebilir ve karşı taraftan kaynaklanan sorunlar ile uğraşabilirsiniz. Mars‘ın konumu ise iş yükünüzü artırıyor ve sağlığınız açısından risk oluşturuyor. Yılın ikinci yarısında iletişim gerektiren işlerde ve yaratıcılık isteyen çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Kendinizi çok iyi ifade edebilir ve yakın çevrenizde tanıyacağınız biri ile yeni bir aşka kucak açabilirsiniz.

Boğa yükselen Kova: 2012 yılında Jüpiter sizin için her şeyi kolaylaştırıyor. Güven artırıcı gelişmeler ve kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklar söz konusu. Yılın ilk yarısında iyimser düşüncelerle başlattığınız atılımlarda başarılı olabilir ve ailenizin desteğini alarak yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Mars ve Satürn‘ün etkisiyle işte artan sorumluluklarınız nedeniyle zorlanabilir ve sağlık sorunları ile uğraşabilirsiniz. Yakın akraba ilişkilerinde sorun yaşayabilir, yüksek eğitimde, hukuksal alanda ve yabancılar ile ilişkilerde daha aktif hareket etme zorunluluğu duyabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında Jüpiter‘in etkisiyle para konusunda şansı yakalayabilir, mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Hayatın farklı zevklerini tadabilir ve ortak alanda yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

İkizler yükselen Kova: 2012 yılının ilk yarısında güçlenen inançlarınızla mistik vizyonlar görebilir, düşünce ve hayal gücünüzden yararlanabilir ve gizli yardımlar alabilirsiniz. Düşünce gücünüzden yararlanarak geleceğinizi şekillendirebilir ve hayallerinizde mutluluğu yakalayabilirsiniz. Mars ve Satürn‘ün etkisi ile kendinizi keyifsiz hissedebilir ve zarar görmemek için etrafınıza duvar örebilirsiniz. Evde sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilir, işte ise rekabetten kaynaklanan sorunlar ile uğraşabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında İkizler burcunda hareket edecek olan Jüpiter sizin için her şeyi kolaylaştırıyor ve size yeni çıkış yolları sunuyor. Kişisel atılımlarınızda başarılı olabilir, mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilir ve para konusunda şansı yakalayabilirsiniz.

Yengeç yükselen Kova: 2012 yılının ilk yarısında evrensel konulara ilgi duyabilir ve ortak çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Mesleki atılımlarda bulunabilir, idealleriniz doğrultusunda hareket edebilir ve geleceğe yönelik yeni planlar yapabilirsiniz Organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir ve sosyoekonomik yönden tatmin edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mars ve Satürn sizi ev, aile ve yakın çevre ilişkileri ile ilgili konularda zorluyor. Bazı bitişler, baskı oluşturan durumlar ve yeni başlangıçlar söz konusu… Hassas dengeler içinde olacağınız bu yıl baskılar karşısında yılmamalısınız. Yılın ikinci yarısında duygu ve hislerinizde artış söz konusu… Aldığınız kozmik enerji ile inançlarınızı güçlendirebilir, düşüncelerinizle etkili olabilir ve ruhsal arınma yoluna gidebilirsiniz.

Aslan yükselen Kova: 2012 yılında işte güzel fırsatlar yakalayabilir, sosyal çevrenizi genişletebilir ve sosyoekonomik yönden tatmin edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yılın ilk yarısında Jüpiter size işte güzel olanaklar sunuyor ve güven artırıcı gelişmelere dikkat çekiyor. Kariyerinizi yükseltecek adımlar atabilir, sizden üst konumda bulunan kişilerin desteğini alabilir, işinizi büyütme olanağı bulabilir ve kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. Mars ve Satürn‘ün etkisiyle yakın çevre ilişkilerinizde ve parasal konularda zorlanabilirsiniz. Artan harcamalar ve baskı unsuru oluşturan gelişmeler söz konusu… Yılın ikinci yarısında sosyal çevrenizle güzel ilişkiler içinde olabilir ve kariyerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Yeni arkadaş gruplarına katılabilir ve başarılarınızı sosyal çevrenize kabul ettirebilirsiniz.

Başak yükselen Kova: 2012 yılında hayatınıza yenilikler katabilir, inançlarınızı güçlendirebilir ve yabancılar ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilirsiniz. İşinizin gereği ve ruhsal aydınlanma amacı ile yolculuklar yapabilir, akademik alanda ve araştırma gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Yılın ilk yarısında fiziksel ve zihinsel olarak daha aktif hareket edebilir ve ailenizin desteğini alarak kişisel alanda yeni adımlar atabilirsiniz. Satürn‘ün etkisiyle bir şeylere yatırım yapmaya çalışırken ağır maddi yüklerin altında ezilebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında sürpriz bir şekilde işinizde yükselme olanağı bulabilir ve yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ve kariyerinizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz.

Terazi yükselen Kova: 2012 yılının ilk yarısında ortak bir kazançtan pay alabilir, miras türü şeylerden ve kredi olanaklarından yararlanabilirsiniz. Yeni bir ev sahibi olabilir ve ailenizden alacağınız destek ile mutlu olacağınız bir yuva kurabilirsiniz. Para konuşunda şansı yakalayabilir sizi zorlayan yüklerden ve ilişkilerden kurtulmaya çalışabilirsiniz. Artan sorumluluklar nedeniyle zorlanabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Gizli düşmanlıklara açık olacağınız bu dönemde ruhsal ve fiziksel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yılın ikinci yarısında ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir, hayatınıza yenilikler katabilir ve akademik alanda önemli adımlar atabilirsiniz. İnançlarınızı güçlendirebilir ve değişik düşüncelerin peşinden koşabilirsiniz.

Akrep yükselen Kova: 2012 yılının ilk yarısında kazançlı ortak işler yapabilir ve mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. Yalnız rahatlığın ve aşırı güvenin zarar verici sonuçlara neden olabileceğini unutmamalısınız. Mars‘ın etkisinde yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde, iletişim gerektiren işlerde ve eğitim alanında zorlayıcı durumların ortaya çıkabileceğini bilmelisiniz. Bu yıl Satürn‘ün etkisiyle endişelere kapılabilir, geçmişten gelen bazı huzursuzluklar nedeni ile ruhsal sıkıntılar duyabilirsiniz. Bazı konularda elde olamayan nedenlerle engellenebilir ve belirsizlikler ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz… Yılın ikinci yarısında para konusunda şansı yakalayabilir ve başkalarının desteğini alabilirsiniz. Sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilir ve sizi zorlayan her şeyden kurtulmaya çalışabilirsiniz.

Yay yükselen Kova: 2012 yılının ilk yarısında cazip iş teklifleri alabilir, işinizde kendinizi geliştirme olanağı bulabilir ve daha çok çalışma zorunluluğu duyabilirsiniz. İşten gelen gelirinizi artırabilir ve emlak türü kalıcı değerlere yatırım yapabilirsiniz. Rekabete açık olacağınız bu dönemde sorumluluklarınızı aksatmamalı, otorite konumunda bulunan kişilere karşı ise dikkatli olmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızın ve ailenizin desteğini alarak sorunları aşabilirsiniz. Bu yıl Satürn‘ün etkisiyle sosyal çevrenizden kaynaklanan baskılara maruz kalabilir ve ilişkilerinize sınır koyabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında evlilik ve ortaklık ilişkilerinde şansı yakalayabilir, yeni birlikteliklere adım atabilirsiniz.

Oğlak yükselen Kova: 2012 yılında kozmik enerjiler size aşkta mutluluk, işte ise başarı vaat ediyor. Yılın ilk yarısında yaratıcılık isteyen çalışmalarda başarılı olabilir, yeni çıkış yolları bulabilir ve büyük organizasyonlara imza atabilirsiniz. Çocuk konusunda mutluluk verici gelişmeler yaşayabilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Yaşamın farklı zevklerini tadacağınız bu dönemde yabancılar ile ilişkilerde ve parasal konularda daha dikkatli olmalısınız. Bu yıl Satürn işte sorumluluklarınızı artırıyor ve yeni alınan görevlere dikkat çekiyor. Baskı oluşturan ve daha çok çalışmanızı gerektiren durumlar söz konusu… Yılın ikinci yarısında cazip iş teklifleri alabilir, işinizi genişletme olanağı bulabilir ve işten gelen gelirinizi artırabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın ve yakın akrabalarınızın desteğini alabilir, sağlığınızla ilgili yeni kararlar verebilirsiniz.

Kova yükselen Kova: 2012 yılında yaşam standardınızı yükseltmek için çalışabilir, aileyi mutlu edici gelişmeler yaşayabilir, aşk ve para konusunda şansı yakalayabilirsiniz. Yaşamınızda bitişlerin ve başlangıçların yaşanacağı yılın ilk yarısında yeni bir ev sahibi olabilir, emlak türü kalıcı değerlere yatırım yapabilir ve mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. Mars‘ın etkin olacağı bu dönemde parasal konularda dikkatli olmalısınız. Kaldıramayacağınız yüklerin altında ezilebilirsiniz. Yabancılar ile ilişkilerde sorun yaşayabilir ve özgür düşüncelerinizin karşısında engeller ile savaşmak durumunda kalabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında Jüpiter size aşkta mutluluk, yaratıcılık isteyen işlerde ve toplumsal ilişkilerinizde başarı vaat ediyor. Hayatınızı değiştirecek fırsatlar yakalayabilir ve büyük organizasyonlara imza atabilirsiniz. Yeni bir aşka kucak açabilir ve çocuk sahibi olabilirsiniz.

Balık yükselen Kova: 2012 yılının ilk yarısında Jüpiter yakın çevrenizin desteğini almanızı kolaylaştırıyor ve size eğitim alanında güzel fırsatlar sunuyor. İletişim ve hareketle çok şey kazanabilir, ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Bu dönemde Mars sizi ortak çalışmalarda ve karşı cins ilişkilerinizde zorlarken, Satürn‘ün etkisiyle içinizde her şeyi sorgulayabilir, sizi zorlayan bağımlılıklardan ve yüklerden kurtulmaya çalışabilirsiniz Bu yıl borçlanma, ödemeler ve ortak kazançlar konusunda dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında ev ve aile ile ilgili sevindirici gelişmeler yaşayabilir, ailenizin desteğini alabilir ve işinizde güven artırıcı adımlar atabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evlilik yapabilir, yeni bir ev sahibi olabilir ve yaşadığınız yeri değiştirebilirsiniz.

Yeni yılda şans, mutluluk ve sağlık sizinle olsun…

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp