Filiz Mete Koç Burcu 2012

Filiz Mete Koç Burcu 2012

Filiz Mete Koç Burcu 2012


Filiz Mete Koç Burcu 2012. Ünlü astrolog Filiz Mete 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. Koç burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

KOÇ BURCU
( 21 Mart - 20 Nisan )

2012 YILINDA PARA VE EĞİTİMDE
ŞANSI YAKALAYACAK İLETİŞİMDE BAŞARILI OLACAK
SAĞLIK KONUSUNDA İSE ZORLANACAKSINIZ


2012 yılında

Uğurlu sayınız: 5, 9, 14, 23, 32, 41
Uğurlu taşınız: Pırlanta, elmas, beyaz ve kırmızı necef, lal
Uğurlu kokunuz: Manolya, sardunya, ıtır, keskin kokular
Uğurlu renginiz: Ateş kırmızısı, yeşil, mavi ve sarı
Giymemeniz gereken renkler: Pembe, siyah, turkuvaz

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALANLAR

2012 yılında enerjiniz parasal konulara ve iletişim gerektiren işlere yoğunlaşmış durumda. Yılın ilk yarısında Boğa burcunda hareket eden Jüpiter‘in etkisini finanssal alanda hissedeceksiniz. Genişleyen olanaklar, artan kazanç ve para konusunda güzel fırsatlar söz konusu… Parasal bolluktan yararlanarak kalıcı değerlere yatırım yapabilir ya da uzun süredir almak istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz. Kendinizi güvende hissedeceğiniz bu yıl savurganca davranmamaya özen göstermeli, para akarken küpünüzü doldurmaya ve kazançlarınızı uzun vadeli yatırımlarda değerlendirmeye çalışmalısınız. Yılın ikinci yarısında İkizler burcunda hareket edecek olan Jüpiter yakın çevrenizin desteğini almanızı kolaylaştırıyor ve size yeni eğitim olanakları sunuyor. Bu etki altında yakın çevrenizde bulunanlar ile yapacağınız işbirliğinden çok şey kazanabilir, eğitim alanında ve iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilir ve kendinizi yenileyebileceğiniz olanaklardan yararlanabilirsiniz. Şansı ve çıkış yolunu etrafınızla kuracağınız ilişkilerde, iletişim gerektiren işlerde ve eğitim alanında aramalısınız. Bu yıl burcunuzda hareket eden Uranüs‘ün etkisi ile kendinizi yenileme olanağı bulabilir ve farklı heyecanlar peşinde koşabilirsiniz.

Kısacası 2012 yılını kendinizi yenileyeceğiniz ve düşüncelerinizi netleştirerek harekete geçeceğiniz bir yıl olarak düşünebilirsiniz.

ZORLANACAĞINIZ ALANLAR

Yılın ilk yarısında Başak burcunda hareket eden Mars iş ortamında sizi zorluyor ve sağlığınız açısından risk oluşturuyor. Artan iş yükü, beklenmedik anda ortaya çıkan aksilikler, anlaşmazlıklar söz konusu… Tüm bu etkenler altında kendinizi fazlasıyla yorabilir ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda Terazi burcunda hareket eden Satürn‘ün karşıt etkisiyle ortaklaşa çalışmalarda ve evlilik ilişkinizde sorun yaşayabilir, tek başınıza hareket etmekte zorlanabilir ve her türlü ilişkiyi sorgulayarak yeni değerlendirmeler yapabilirsiniz. Engelleyici koşullar, karşı taraftan kaynaklanan sorunlar, baskı unsuru oluşturan ve bağımlılık yaratan durumlar söz konusu… Bu etkiyi ayrılıklardan çok ilişkilerin sınırlarının belli olduğu ve ne derecede bu ilişkiye ihtiyaç duyduğunuzu anlamanızı sağlayan bir enerji olarak düşünmelisiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde belirgin bir soğukluk ve geri çekilme gözlemlenebilir. Satürn‘ün etkisiyle eşiniz veya ortağınız tarafından kısıtladığınızı düşünebilir, kendinizi baskı altında hissedebilir ve ilişkinizde kalıcı düzenlemelere gidebilirsiniz. Eğer ilişkinizde bu güne kadar gerçekleri görememiş ve güven oluşturmamışsanız sarsıcı ve hüzün verici deneyimler yaşamanız kaçınılmaz olacaktır. Plüton 1. on günlük dönemde doğanları işte yeni koşulları ortaya çıkararak zorlarken, Balık burcuna geçen Neptün‘ün etkisiyle hayal dünyasında gezinebilir ve gerçekler ile aralarındaki bağı koparabilirler. Daha gerçekçi olmalılar.

MARS

Yıldızınız cazibe ve savaş yıldızı Mars 2012 yılında burçlar kuşağında hareket ederken sizde etkisini farklı alanlarda hissedeceksiniz.

Yılın ilk yarısında Başak burcunda hareket eden Mars iş ortamında sizi zorluyor ve sağlığınız açısından risk oluşturuyor. Daha çok çalışmanızı gerektiren durumlar, tamamlanması gereken işler, ortaya çıkan aksilikler ve iş ortamında yaşanan gerginlikler söz konusu… Bu dönemde kendinizi fazla yormamalı, çıkabilecek sağlık sorunlarını ciddiye almalı, sağlığınıza ise dikkat etmelisiniz. 24 Ocak - 14 Nisan arası Başak burcunda geri giden Mars‘ın etkisiyle işte yaşanan aksamalar canınızı sıkabilir. Yine bu etki altında uzun süredir farkında olduğunuz ama önemsemediğiniz bir sağlık sorunu sizi zorlayabilir. Bu etki altında çıkabilecek sağlık sorunlarını ciddiye almalı, sorumluluklarınızı aksatmamalı, iş ilişkilerinizde ise daha dikkatli olmalısınız. İşte sorumluluklarınızı aksatmanız ve iş yerinizdeki kişiler ile takışmanız halinde işinizi kaybedebileceğinizi ise unutmamalısınız. Zamanı iyi değerlendirmeli, çok daha planlı hareket etmeli, yakın akraba ve çalışma ortamındaki ilişkilerinizde ise dikkatli olmalısınız.

3 Temmuz - 23 Ağustos arası karşıt burcunuzda hareket eden Mars evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde zorlayıcı koşullara işaret ediyor. Mars‘ın etkisi altında eleştirilerin hedefi haline gelebilir ve kendinizi tartışmaların içinde bulabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın yarattığı sorunlar ile uğraşabilir ve sinirsel yönden gergin olabilirsiniz. Özellikle Mars‘ın Satürn ile birleşeceği 15 Ağustos civarında birikmiş sorunlar açığa çıkarak yürümeyen ilişkileri son noktaya getirebilir. Ayrıca Mars bu konumunda hukuksal konularda, toplumsal ilişkilerde, anlaşma ve satış işlerinde beklenmedik sorunları ortaya çıkarabilir ve açık düşmanlıkla karşılaşmanıza da neden olabilir. Bu dönemde yeni bir beraberliğe adım atmamalı, ortak çalışmalardan ise uzak durmalısınız.

23 Ağustos - 7 Ekim arası Akrep burcunda hareket eden Mars‘ın etkisiyle parasal konularda ve duygusal ilişkilerde zorlanabilir, ödemeler konusunda sorun yaşayabilir ve ortak paylaşımlarda aksilikler ile karşılaşabilirsiniz. Artan cinsel arzu ve isteklerinizin etkisiyle farklı arayışlar içine girebilir ve partnerinize karşı aşırı bağımlılık ve kıskançlık duygusu geliştirebilirsiniz. Bu etki altında şahsi eşyalarınızı ve birikimlerinizi iyi korumalı, ödemeler, borçlanma, kredi kullanımı ve paylaşımlar konusunda dikkatli olmalı, duygularınızı ise kontrol altında tutmalısınız. Kontrol dışı maddi ve manevi kayıplarınız olabilir.

7 Ekim arası - 17 Kasım arası Yay burcunda hareket eden Mars yüksek eğitimde, yapacağınız yolculuklarda, yurtdışı bağlantılı ticari işlerde, hukuksal konularda ve yabancılar ile ilişkilerde zorlanacağınız ve aktif olacağınız bir dönemi gösteriyor. Bu etki altında yolculuklarda, ticari işlerde ve ilişkilerde daha önlemci olmalı, sorun yaşamamak için her şeyin alternatifini hazırlamalısınız. Hiçbir şeyi şansa bırakmamalı, çıkabilecek aksiliklere karşı ise hazırlıklı olmalısınız.

17 Kasım - 26 Aralık arası Mars‘ın Oğlak burcundaki transiti işte zorlayıcı koşullara dikkat çekiyor. Beklenmedik aksilikler ve daha çok çalışmanızı gerektiren durumlar söz konusu… Bu dönemde işte yeni sorumluluklar üslenebilir ve rekabetten kaynaklanan sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle Mars ile Plüton‘un birleşeceği 28 Kasım civarında çalışmalarınızla dikkat çekebileceğiniz gibi hatalarınızla da göze batabileceğinizi unutmamalısınız. İş ilişkilerinizde dikkatli olmalı, risk faktörünü göz önünde bulundurmalı, ani çıkış ve tartışmalardan ise uzak durmalısınız. Her şey zararınıza sonuçlanabilir.

JÜPİTER

2012 yılında Boğa ve İkizler burçlarında hareket eden Jüpiter 12 Haziran‘a kadar olan dönemde Boğa burcunda hareket ediyor, yılın ikinci yarısını ise İkizler burcunda geçiriyor. Jüpiter Boğa burcunda hareket ettiği süreçte size para konusunda güzel fırsatlar sunuyor. Bu etki altında çalışma kapasitenizi yükselterek işten gelen gelirinizi artırabilir, yeni parasal kaynaklardan yararlanabilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Yalnız Jüpiter‘in olumsuz etkileşiminde savurganca zevk ve gösteriş için yapılan harcamalar bütçenizin dengesini bozabilir. Bu konuda dikkatli olmalı ve para muslukları açıkken yere dökmeden küpünüzü doldurmaya bakmalısınız. 14 Mart civarında transit Jüpiter‘in transit Venüs ile oluşturacağı birleşimin etkisiyle 28, 29, 30, 31 Mart ve 1, 2, 3 Nisan doğumlu olanlar para konusunda şansı yakalayabilir ve yeni parasal kaynaklardan yararlanabilirler. Oluşan enerjiyi boşa harcamamalı ve karşılarına çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakmalılar.

Yılın ikinci yarısında İkizler burcuna geçen Jüpiter olumlu enerjisiyle yakın çevrenizin desteğini almanızı kolaylaştırıyor ve eğitim alanında size yeni olanaklar sunuyor. Aldığınız kozmik etki ile kendinizi çok daha rahat ifade edebilir ve eğitim alanında ve iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Yakın çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey öğrenebilir, kardeş ya da komşu gibi kişiler ile işbirliğine gidebilirsiniz. Jüpiter 4 Ekim 2012 - 30 Ocak 2013 arasında geri gidiyor. Bu dönemde fırsat eksikliğinden şikâyet edebilir, aşırı rahat ve umursamaz davranışlar içinde olabilirsiniz.

URANÜS

Uzun süredir Balık burcunda hareket eden Uranüs duygu ve hislerinizi etkiledi. Uranüs‘ün etkisi altında yalnızlık hissi ve karışık düşünceler ile savaşmak durumunda kaldınız ve gizli düşmanlıklar ile karşılaştınız. Artık burcunuza geçmiş olan Uranüs‘ün enerjisiyle önümüzdeki yıllarda enerjinizde ve çekiciliğinizde artış olurken, daha özgür düşünceler ile değişik heyecanlar peşinde koşabilir, kendinizi yenileme olanağı bulabilir ve sıra dışı davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu etki altında davranışlarınız ve görünüşünüz aslında bilinçaltınızda saklı kimliğinizin yansımasıdır. Ne yapacağınızı önceden kestirmek ise son derece zordur. Olumsuz etkisini hafifletmek istiyorsanız gerçekçi yaklaşımlar ile değişimi kabul etmeli, özgür iradenizin sesine kulak vererek hareket etmeli ve kararlarınızı değiştirmemelisiniz.

2012 yılında Uranüs en çok 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Mart doğumlu olanları etkiliyor. Uranüs 15 Temmuz - 13 Aralık döneminde geri gidiyor. Uranüs geri gittiği dönemlerde iş ve ilişkiler açısından aksiliklere neden olur ve engelleyici faktörler oluşturur. Bu dönemde engeller karşısında yılmamalı ve özgür düşünceler ile kişiliğinizi ortaya koymaya çalışmalısınız.

SATÜRN

2012 yılında Terazi burcunda hareket eden Satürn‘ün etkisiyle evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde baskı ve engellenmeler ile karşılaşabilir, karar vermekte ve tek başınıza hareket etmekte zorlanabilirsiniz. İlişkinizi sorgulayabilir, gerçekler ile yüzleşebilir ve ilişkinize kalıcı düzenlemeler getirebilirsiniz. Eğer ilişkinizde bu güne kadar gerçekleri görememiş ve güven oluşturmamışsanız sarsıcı deneyimler yaşayabilir, ayaklarınızı yere bastıracak olaylar ile karşılaşabilirsiniz.

Satürn 7 Şubat - 25 Haziran arası geri gidiyor. Satürn‘ün geri gittiği bu dönemde ilişkinizde engeller ile karşılaşabilir, karşı tarafın baskısını üzerinizde hissedebilir ve kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

15 Ağustos civarı transit Satürn‘ün transit Mars ile oluşturacağı birleşim ve açığa çıkaracağı dönüşüm enerjisi evlilik ve ortaklık ilişkilerinde zorlayıcı koşullara işaret ediyor. Bu etki altında birikmiş sorunlar açığa çıkarak 14 Nisan civarında doğanları ilişkilerinde zorlayabilir. Tartışmalar ve inatlaşmalar yürümeyen ilişkileri kopma noktasına gelebilir.

5 Ekim‘de Akrep burcuna geçen Satürn‘ün etkisini parasal konularda hissedeceksiniz. Engellenmeler ve sıkıntı verici durumlar söz konusu… Aldığınız kozmik titreşimle maddi ve manevi güven arayışı ile hareket edebilir ve aşırı isteklerinize bilinçli olarak sınır koyabilirsiniz. Kendi gücünüzün farkına varabilir, duygusal ilişkilerinizi sorgulayabilir ve sizi zorlayan her şeyden kurtulmaya çalışabilirsiniz.

2012 yılında Satürn‘ün konumu en çok 3. ve 1.on günlük dönemde doğanları etkiliyor.

PLÜTON

Artık Oğlak burcuna yerleşen Plüton‘un etkisiyle yaşadığınız olaylar yeni koşulları ortaya çıkararak işiniz ve toplumdaki yeriniz için değiştirici etkenler olacaktır. Aldığınız enerji ile baskı ve otorite karşısında sert tavırlar takınabilir ve işte yeni arayışlar içine girebilirsiniz. İşte gereken yenilikleri ve değişiklikleri yapmalı, değişim karşısında direnmemeli ve size sunulan her ne ise kabul etmelisiniz. Nasıl olsa eninde sonunda kabul etmek zorunda kalacaksınız. Olumlu etkisinde toplumda tanınan ve oldukça saygınlık içeren bir noktaya gelebilirsiniz. Olumsuz etkileşimde ise değişime direnir veya kafanızın bildiğine giderek gelişmeleri dikkate almazsanız birçok sorunla karşılaşmanız söz konusu… Belki de bu etki altında iş hayatında, otorite konumunda olan kişilerle ilişkilerinizde güçlü değişimler ve sizi zorlayan baskılar hissedeceksiniz ama koşullar ne olursa olsun kararlı ve sabırlı bir şekilde çaba sarf ederseniz sonuçta kazanan siz olacaksınız. Anlayacağınız ya hep ya hiç, seçim sizin. Siz Koçlar kolay pes etmeyen tipler olduğunuz için bu süreçten son derece güçlenerek ve önemli hayat dersleri alarak çıkacağınızdan emin olabilirsiz.

2012 yılında Oğlak burcunun 6, 7, 8, 9 derecelerinde hareket eden Plüton en çok 27, 28, 29, 30 Mart doğumlu olanları etkiliyor. Plüton 10 Nisan - 18 Eylül arası geri gidiyor. Bu dönemde gücünüzü kaybettiğinizi düşünebilir, işte aktif hareket etmekte ve yeni atılım yapma cesaretini bulmakta zorlanabilirsiniz.

NEPTÜN

Uzun süredir Neptün‘ün Kova burcundaki transiti arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizi etkiledi ve evrensel bakış açınızı değiştirdi. Olumlu etkili olduğu dönemlerde ideallerinizi sosyal çevrenizle paylaşma ihtiyacı duydunuz, insancıl ve ruhsal amaçlar için çalışan arkadaş gruplara katıldınız. Olumsuz etkili olduğu dönemlerde ise mesleki konularda ve arkadaşlık ilişkilerinizde hayal kırıklığı yaşadınız, gerçekleşmeyen beklentiler nedeniyle üzüldünüz.

2012 yılında artık Balık burcuna geçen Neptün‘ün enerjisi önümüzdeki yıllarda hayal dünyanızı genişletiyor ve hislerinizi artırıyor. Neptün‘ün etkisi altında zihin karışıklığı, dalgınlık, hayale kapılma, geçmiş olayların etkisinde yanlış hareket etmeler söz konusu… Bu etki altında ilişkilerinizdeki belirsizlik ve güvensizlik duygusu yıpratıcı olabilir. İnançlarınız içinizde çelişki yaratırken, fazla hayale kapılmanız gerçekler ile aranızdaki bağı koparabilir ve başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. Mistik konulara artan ilgi, yalnızlık hissi ve belirli bir insana tutsak derecede bağlanma yaşanan olgular arasındadır. Doğum haritanızdaki yıldız konumlarına bağlı olarak düşkün ve muhtaç kişilere yardım, yatağa bağlı bir insana hizmet etme gibi durumlar ortaya çıkabilir. Bu süreçte gizli düşmanlarınıza karşı da dikkatli olmanız gerekiyor. Güvendiğiniz kişiler sizi yarı yolda bırakabilir ya da arkanızdan kuyunuzu kazanlar olabilir.

2012 yılında Neptün en çok 21, 22, 23 Mart doğumlu olanları etkiliyor. Neptün 4 Haziran - 11 Kasım arası geri gidiyor. Bu dönemde bazı gerçekleri görmekte zorlanabilir ve yanılgı içinde olabilirsiniz.

VENÜS

Sevgi güzellik yıldızı Venüs 2012 yılında burçlar kuşağından geçerken sizi değişik alanlarda etkiliyor ve hayatınıza yeni renkler katıyor. Etkilerini iş, para, aşk ve sağlık bölümlerinde okuyabilirsiniz.

Venüs 15 Mayıs - 27 Haziran arası İkizler burcunda geri gidiyor, etkisini ise yakın çevre ilişkilerinde ve iletişim gerektiren işlerde hissettiriyor. Bu dönemde geri giden Venüs‘ün etkisiyle kardeş komşu gibi yakın çevrenizde bulunanlar ile olan ilişkilerinizi yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilir, duygu ve düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Eğitim konusunda yeni fırsatlar yakalayabilir ve iletişim gerektiren işlerde engellere takılabilir, ilişkilerinizde yanlış anlaşılmadan kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz.

MERKÜR GERİLEMELERİ

2012 yılında Merkür burçlar kuşağında hareket ederken 12 Mart - 4 Nisan, 15 Temmuz - 8 Ağustos, 6 - 26 Kasım arasında ters hareket ediyor. Merkür tersken hiçbir konuda yenilik ve değişiklik yapmamalı ve yeni başlangıçlar için harekete geçmemelisiniz. Bu devrelerde sürüncemede kalmış işlerinizi kısa zamanda tamamlayabilir ve kafanızda soru işareti oluşturan konuları yeniden ele alabilirsiniz.

12 - 23 Mart arası burcunuzda geri giden Merkür bazı işlerinizde aksamalara ve motivasyon eksikliğine neden olabilir. Bu etki altında fiziksel görünümünüzde dağınıklık gözlemlenirken, kendinizi ifade etmekte ve karar vererek harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel girişimlerinizde dikkatli olmalı ve hazırladığınız projeleri yenide gözden geçirmelisiniz. Eksik tarafları olabilir. Merkür tersken alınan kararların ve yapılan işlerin daha sonra incelenme ve düzeltmeler ile sekteye uğrayacağını unutmamalı ve harekete geçmek için acele etmemelisiniz.

24 Mart - 4 Nisan arası Balık burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle düşüncelerinizde karışıklığa neden olabilir ve girişimlerinizde engeller oluşturabilir. Bu etki altında sizden gizlenen bir gerçeği öğrenebilir ve yaşanan belirsizlikler nedeni ile gergin olabilirsiniz.

15 Temmuz - 8 Ağustos arası Aslan burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle işinize odaklanmakta güçlük çekebilir ve organizasyon gerektiren işlerde aksilikler ile karşılaşabilirsiniz. Merkür bu konumunda çocuklarınızla ilgili daha önce göz ardı ettiğiniz bir durumu yeniden ortaya çıkabilir. Yine bu etki altında geçmişte kalmış bir ilişki yeniden hayatınızda yer alabilir. Bu dönede yatırım konusunda dikkatli olmalı ve riskli işlerden uzak durmalısınız. Kontrol dışı kayıplarınız olabilir.

6 - 15 Kasım arasında Yay burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle yüksek eğitimde, yolculuklarınızda, yabancılar ile ilişkilerde ve ticari işlerde engellere takılabilir, yaşanan belirsizlikler nedeni ile sıkıntı duyabilirsiniz. Yine bu etki altında önemsemediğiniz bir durum hukuksal sorun olarak karşınıza çıkabilir. Sorun yaşamamak için önleminizi almalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

15 - 26 Kasım arası Akrep burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle ortaklaşa kazançlar, borç alacak ilişkileri, sigorta ve taksit ödemelerinde sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Gecikmeler ve aksilikler yaşanabilir. Yine bu etki altında ödenmesinden umut kestiğiniz bir alacağınızı alabilir ve kaybettiğiniz bir değeri yeniden elde edebilirsiniz. Bağımlılık duyduğunuz her şeyin değerlendirmesini yapabilir ve size sıkıntı veren yüklerinizden kurtulmaya çalışabilirsiniz.

AY UTULMALARI

2012 yılında iki kere Ay tutulması olacak.
4 Haziran‘da gerçekleşecek parçalı Ay tutulmasının etkisiyle yüksek eğitim ve hukuksal konularda sorunlar ve farkında olmadığınız durumlar ile karşılaşabilir, ticari işlerde, yabancılar ile ilişkilerde ve uzun yolculuklarda beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu tutulma dini inanç ve düşüncelerinizde çelişkilere neden olabilir.

28 Kasım‘da gerçekleşecek gölgeli Ay tutulmasının etkisiyle de yakın çevre ilişkilerinizde önemli değişiklikler olabilir, iletişim gerektiren işlerde ve eğitim alanında sorunlar ortaya çıkabilir.

GÜNEŞ TUTULMALARI


2012 yılında iki kere Güneş tutulması olacak.
21 Mayıs‘ta gerçekleşecek gölgeli Güneş tutulması en çok 21, 22, 23, 24 Mart doğumlu olanları etkiliyor. Bu tutulmanın etkisi yakın çevre ilişkileri ve eğitim ile ilgili ortaya çıkan yeni bir durum olarak değerlendirilebilir. Bu etki altında yeni eğitim olanakları ortaya çıkarken, komşu ve kardeş ilişkilerinde değişiklik gözlemlenebilir.

14 Kasım‘da gerçekleşecek tam Güneş tutulması ise 11, 12, 13, 14, 15, 16 Nisan doğumlu olanları etkileyecek. Bu tutulmanın etkisiyle de ortak kazançlar, yatırımlar ve para ile ilgili yeni bir durum ortaya çıkabilir. Ortak bir kazançtan alınan pay, miras veya yatırımlardan elde edilen gelir söz konusudur. Ayrıca Güneş tutulmasının etkisi ile bağımlılık duyduğunuz her şeyin değerlendirmesini yapabilir, ruhsal arınma yoluna gidebilir ve sorumluluklarınızdan sıyrılmaya çalışabilirsiniz.

Not: Ay ve Güneş tutulmalarının etkileri bir ay öncesinde ya da bir ay sonrasında hissedilebilir.

KİŞİSEL GELİŞİM

2012 yılında burcunuza geçen Uranüs size kendinizi yenileme olanağı sunuyor ve ufkunuzu genişletiyor. Uranüs‘ün etkisiyle özgür düşünceler ile hareket edebilir, bilgiye ve iletişime açık olmakla çok şey kazanabilirsiniz. Her şeye farklı açıdan bakabilir ve kendinize yeni bir vizyon oluşturabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında Jüpiter‘in etkisiyle yeni eğitim olanaklarından yararlanabilir ve kendinizi yenileme fırsatı bulabilirsiniz. Güzel konuşma, yazma ve lisan öğrenimi gibi kurslara katılabilir, duygu ve düşüncelerinizi büyük bir başarı ile aktarabilirsiniz. İnternet yolu ile veya değişik iletişim araçlarını kullanarak yeni şeyler öğrenebilir ve kendinizi tanıtabilirsiniz. Dini, felsefi ve metafizik konularına ilgi duyabilir ve ruhsal enerjinizi artırabilirsiniz. Kısaca bu yıl Uranüs, Jüpiter ve Neptün‘ün etkisi ile kendiniz için yeni bir hayat felsefesi oluşturabilir, gelişmiş his ve algılama kapasitenizle her şeye daha farklı açıdan bakabilirsiniz.

İŞ VE PARA

2012 yılının ilk yarısında Boğa burcunda hareket eden Jüpiter para konusunda şansınızı açıyor ve yeni olanaklara işaret ediyor. Jüpiter‘in etkisi ile daha çok çalışarak gelirinizi artırabilir, kazançlı yatırımlar yapabilir ve yeni parasal kaynaklardan yararlanabilirsiniz. Ama ne var ki Jüpiter size para konusunda da güzel fırsatlar sunarken, Satürn‘ün karşıt konumu sizi ortak çalışmalarda zorluyor ve üzerinizde baskı oluşturan durumlara işaret ediyor. Bu etki altında bir köşeye çekilerek birilerinin sizi keşfetmesini beklemek yerine ben buradayım demeli ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmesini bilmelisiniz. Eleştiriler ve baskılar karşısında yılmamalı ve kendinizi ifade etmelisiniz. Venüs ile Jüpiter‘in birleşim oluşturacağı 14 Mart civarında oluşan kozmik enerji kazancınızı artıracak yeni olanaklara dikkat çekiyor. Gözünüzü dört açmalı ve fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Oğlak burcunda bulunan Plüton yeni koşulları ortaya çıkararak işiniz ve toplumdaki yeriniz için değiştirici etkenler oluşturuyor. Özellikle 1. on günlük dönemde doğanlar bu etki altında işte değişiklik yapmaktan korkmamalılar. Nasıl olsa eninde sonunda değiştirmek durumunda olacaklar.

Yılın ikinci yarısında İkizler burcunda hareket eden Jüpiter yakın çevrenizin desteğini almanızı kolaylaştırıyor ve size iletişim gerektiren işlerde başarı vaat ediyor. Bu etki altında interneti ya da değişik yayın araçlarını kullanarak işinizi büyütebilir ve amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Taşımacılık, yayıncılık, konuşma ve iletişim gerektiren işler ve hizmet sektörleri başarılı olacağınız iş alanları. Şansı ve çıkış yolunu yakın çevreniz ile kuracağınız ilişkilerde ve iletişim gerektiren işlerde aramalısınız.

Yılın son aylarında Akrep burcuna geçen Satürn ilerleyen süreçte ortak paylaşımlar, yatırımlar ve ödemeler konusunda sizi zorluyor. Bu etki altında maddi durumunuzun değerlendirmesini yapabilir ve gelecek endişesi ile hareket edebilirsiniz. Eğer eşinizin parasına güvenerek yaşam sürüyorsanız bu parayı elde etmeniz güçleşebilir, ailenizin desteğiyle ayakta duruyorsanız bundan yararlanmanız zorlaşabilirsiniz. Kira pirim gibi ek gelir kaynaklarınız varsa, bu kaynaklardan gelen gelirde de azalma söz konusu…

EĞİTİM

Artık burcunuzda hareket eden Uranüs‘ün etkisiyle önümüzdeki yıllarda yeni eğitim olanaklarından yararlanabilir, artan enerji ve anlayışınızla başarılı olabilirsiniz. Her şeye daha farklı açıdan bakabilir ve kendinizi yenileme olanağı bulabilirsiniz. 2012 yılının ilk yarısında ilginizin değişik alanlara kayması başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. Yılın ikinci yarısında Jüpiter size olumlu titreşimler gönderiyor. Gerekli çabayı gösterirseniz istediğiniz başarıyı kolaylıkla elde edebilirsiniz. Yalnız Jüpiter etkisinde aşırı rahatlık ve boş vermişlik hanenize eksi puan olarak yazılabileceğini de unutmamalısınız. Satürn‘ün karşıt pozisyonu motivasyonunu aşağı çekse bile disiplinli çalışmalar ile iyi sonuçlar elde edebilir ve hatta atılım yapabilirsiniz. Başarılı olmak için her şeyden önce disiplinli olmalı ve zamanı iyi değerlendirmelisiniz. Vaktinizi alan ve çalışmanıza engel olan arkadaşlarınızdan, boş uğraşılardan uzak durmalı ve başarıyı şansa bırakmamalısınız. Yılın ikinci yarısında Jüpiter‘in etkisiyle yeni eğitim olanaklarından yararlanabilir ve istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Özellikle orta öğrenim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler bu etki altında çok başarılı olabilir ve istedikleri hedefe ulaşabilirler.

Burcunuzun ilk günlerinde doğanlar Neptün‘ün etkisiyle hayal dünyasında gezebilir ve boş şeylere ilgi duyabilirler.

İLİŞKİLER

AŞK

Artık burcunuza geçmiş olan Uranüs enerjinizi yükselterek sizi popüler yapıyor. Aldığınız kozmik etki ile herkesin dikkatini çekebilir ve değişik heyecanlar peşinde koşabilirsiniz. Karşıt burcunuzda hareket eden Satürn ise 3. on günlük dönemde doğanları ilişkilerinde zorlamaya devam ediyor. Özel doğum haritalarında olumsuz yıldız etkileşimi olanlar bu etki altında yürümeyen ilişkilerini sonlandırabilir ya da yeni düzenlemelere gidebilirler. Yılın son aylarında Satürn‘ün zorlayıcı karşıt etkisinden kurtulmuş olacaksınız. Önümüzdeki yıllarda Akrep burcunda hareket eden Satürn‘ün etkisi ile duygusal bağımlılıklarınızı sorgulayabilir, kendinizi keyifsiz hissedebilir, cinsel arzu ve isteklerinize bilinçli olarak sınırlama koyabilirsiniz. Bu etki altında sizi fazlasıyla zorlayan bir ilişkiyi bitirebilir ve yalnızlığı seçebilirsiniz. 2012 yılında iş hayatı ve parasal konular aşk hayatınızın önüne geçse bile yılın ikinci yarısında daha mutlu edici ilişkiler yaşayabilirsiniz.

14 Ocak‘ a kadar olan dönemde eşiniz ya da sevgilinizle katılacağınız kültürel etkinliklerde hoşça vakit geçirebilirsiniz. Bu dönemde kalbiniz boşsa arkadaş çevrenizde tanışacağınız birinden çok etkilenebilir ve geleceğe yönelik ilişki başlatabilirsiniz. 14 Ocak - 8 Şubat arası Venüs duygularınızı derinden etkileyen ve gizlilik içeren ilişkilere dikkat çekiyor. 8 Şubat - 5 Mart arası Venüs‘ün burcunuzdaki transiti çekiciliğinizi artırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Bu etki altında herkesin ilgisini çekebilir ve bekârsanız yeni teklifler alabilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı. 5 Mart - 3 Nisan arası ilginiz başka alanlara kayarken aşk hayatını es geçebilirsiniz. 3 Nisan - 15 Mayıs arası Venüs‘ten olumlu etki alıyorsunuz. Sevgilinizle iletişim içinde olabilir ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. 15 Mayıs - 26 Haziran arası Venüs‘ün ters hareketi ilişkilerde iletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunlara neden olabilir. 26 Haziran - 7 Ağustos arası Venüs‘ün enerjisi ilişkilere olumlu yansıyor. Temmuz ve Ağustos aylarında Mars‘ın karşıt konumu evli olanları ilişkilerinde zorlasa bile 7 Ağustos - 6 Eylül arası Venüs‘ün etkisiyle eşiniz ile iyi analaşabilir ve ailenizin desteğini alabilirsiniz. 15Temmuz - 8 Ağustos arası Merkür‘ün ters hareketi geçmişte kalan bir sevgiliyi yeniden karşınıza çıkarabilir.

24 Ağustos - 8 Ekim arası Venüs‘ün enerjisi aşk hayatınıza olumlu yansırken, Mars‘ın konumu cinsel arzu ve isteklerinizde artışla neden olabilir. Bu etki altında maceralara sürüklenebilir, sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilir ve farklı arayışlar içinde olabilirsiniz. Evliyseniz aşırı isteklerinizi kontrol altında tutmalı, ısrarcı davranışlarda bulunmamalı ve gizli ilişkilerden uzak durmalısınız. Yaşanan kaçamaklar ve yasak duygular evliliğinize zarar verebilir. Bu dönemde gezecek eğlenecek, güzel duygusal ilişkiler yaşayacaksınız. Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla. Gideceğiniz eğlence yerlerinde ve kalabalık ortamlarda tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. Evlenmeyi düşünüyorsanız çok güzel bir düğünle mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Ekim ayında iş hayatınız ön plana çıkarken aşka zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. 28 Ekim - 22 Kasım arası karşıt burcunuzda hareket eden Venüs size mutluluk vaat ediyor.

Bekârsanız yeni teklifler alabilir ve mutlu olacağınız bir evlilik yapabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle iyi anlaşabilir ve her konuda desteğini alabilirsiniz. 22 Kasım - 16 Aralık döneminde tutkulu beraberlikler yaşayabilir, eşinize ya da sevgilinize karşı bağımlılık duygusu geliştirebilirsiniz. Aralık ayının ikinci yarısında Venüs aşk hayatınızı renklendirecek olanaklara işaret ediyor. Eşiniz ya da sevgilinizle birlikte kültürel etkinliklere katılabilir ve birlikte yolculuklar yapabilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönemde katılacağınız fuar ve seminer gibi etkinliklerde ya da eğitim kurumlarının çevrelerinde tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. Yeni yılı mutluluk içinde ve yeni umutlar ile karşılayabilirsiniz.

AİLE

Siz Koç burcu insanları ailenizi sever, daima onlarla uyumlu ilişkiler içinde olmak ister ama dik başlı, çabuk öfkelenen, emir almaktan hoşlanmayan, olaylar karşısında çabuk tepki veren yaradılışınızla ilişkilerinizde sorun yaşarsınız. 2012 yılının ilk yarısında parasal konulardaki olumlu gelişmeler ilişkilerinize de olumlu yansıyacaktır. Ailenizin istediklerini alabilir ve kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında Jüpiter‘in olumlu etkisi ile kardeşlerinizle iyi anlaşabilir ve her konuda desteklerini alabilirsiniz. Kardeş ve komşularınızla yapacağınız işbirliği ile çok şey kazanabilirsiniz. Bu yıl 3. on günlük dönemde doğanlar Satürn etkisi ile evlilik ilişkilerinde sorun yaşayabilir ve ailelerinin desteğine ihtiyaç duyabilirler.

ARKADAŞLIK

Sizler zihinsel ve duygusal canlılığınızı korumak için sosyal çevreye ihtiyaç duyan kişilersiniz. Arkadaşlık ve dostluk ilişkilerine önem verir ama ilişkilerinizin kurallarını kendiniz koyarsınız. İlişkilerinizde her ne kadar etkin kişi olmaya çalışsanız da hiçbir zaman karşı taraf üzerinde baskı yaratmaz ve sizde aşırı bağımlılık duymazsınız. Özgürlük sizi için önemlidir. Arkadaş ve dostlarınız için verici davranır, yüzeysel ilişkilerden hoşlanmazsınız. 2012 yılında aldığınız kozmik enerji ile iyimser düşünceler ile hareket edecek, burcunuzda hareket eden Uranüs‘ün etkisi ile bulunduğunuz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekecek ve popüler olacaksınız. Yılın ilk yarısında parasal bolluktan yararlanarak arkadaşlarınıza hediyeler alabilir ve genişleyen olanaklarınızı etrafınızda bulunalar ile paylaşabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında Jüpiter‘den aldığınız kozmik etki ile etrafınızla iletişim içinde olacak ve yakın çevrenizde tanışacağınız yeni arkadaşlar edineceksiniz.

SAĞLIK

Sizler hareketli, enerjik, sağlıklı insanlarsınız. Hareketli oluşunuz sizi kazalara karşı açık hale getiriyor.

2012 yılında burcunuza geçen Uranüs‘ün etkisi ile kendinizi yenileme olanağı bulabilir, duygu ve düşüncelerinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Yılın ilk yarısında burcunuzda Başak burcunda hareket eden yıldızınız Mars sağlık konusunda sizi zorluyor. Özellikle Mars‘ın geri gideceği 24 Ocak - 14 Nisan arası uzun süredir önemsemediğiniz bir durumu ortaya çıkararak sizi zorlayabilir. Bu etki altında çıkabilecek sorunları ciddiye almalı ve ne gerekiyorsa yapmalısınız. Terazi burcunda hareket eden Satürn ise 3. on günlük dönemde doğanların motivasyonunu azaltarak kendilerini baskı altında hissetmelerine neden olabilir.

Yılın ilk yarısında artan iş yükü nedeni ile yorgun düşebilir ve sağlık sorunları ile uğraşabilirsiniz. Kendinizi fazla yormamalı, iyimserliğinizi korumalı ve ne gerekiyorsa yapmalısınız. Ocak ayında iş ve ilişkilerdeki hızlı tempo sizi bir hayli yorabilir. Şubat ayının ikinci yarısında içinizde geçmişi sorgulayabilir ve Mars‘ın etkisiyle psikosomatik sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.

Mart ve Nisan ayında düşüncelerinizdeki karışıklık ve moral bozukluğu hayatı sizin için zorlaştırabilir. Hemen pes etmemeli aldığınız kozmik etkinin geçici olduğunu bilmeli ve iyimser düşünceler ile hareket etmelisiniz. Nisa Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında çevreniz ile kuracağınız iletişim size iyi gelecek ve motivasyonunuzu yükseltecektir. Temmuz ve Ağustos aylarında Mars‘ın karşıt konumu sinirsel gerilime neden olabilir. Ağustos ayında ailenizle dayanışma içinde olabilir ve güven artırıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eylül ayında sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Kozmik enerjiler bu konuda tetikleyici etken olabilir. Aşırı zevk düşkünlüğünün beraberinde bazı sağlık sorunlarını da gündeme getirebileceğini unutmamalı, yerken içeren eğlenirken ölçüyü kaçırmalı, eklem ve kaslarını fazla zorlamamalısınız. Yine bu ay Mars‘ın konumu jinekolojik sorunları ortaya çıkarabilir. Ekim ayında sağlığınız Venüs‘ün koruması altında. Süregelen sorunlarda iyileşme gözlemlenirken, çıkabilecek sorunlara çözüm bulmanızda kolaylaşıyor. Yani yeni tedavi, uygun diyet ve egzersiz uygulamanın tam zamanı. Kasım ve aralık ayları iş ve ilişkiler açısından hareketli bir zaman dilimi. Kendinizi fazla yormadan sorumluluklarınızı yerine getirmeli, yolculuklarınızda ise daha dikkatli olmalısınız.

Görünen o ki 2012 yılında kozmik enerjiler sizi sağlık konusunda bir hayli zorluyor. Öyleyse yıl boyunca sağlığınızı korumak için dengeli ve yeterli beslenmeli, yemekleri vaktinde yemeli ve kilonuzu kontrol altında tutmalısınız. Uyku düzeninize dikkat etmeli, ani hareketlerde bulunmamalı ve sinirsel gerilim oluşturacak ortamlardan uzak durmalısınız. Etrafınızla iyi ilişkiler içinde olmanız ve sevdiğiniz şeyler ile ilgilenmeniz, motivasyonunuzu ve enerjinizi yükseltecektir.

KOÇ BURCUNUN YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE

YILLIK YORUMLARI


Koç yükselen Koç: 2012 yılının ilk yarısında para konusunda şansı yakalayabilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Yeni parasal kaynaklardan yararlanabilir, istediklerinizi alabilir ve kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. Artan iş yükü nedeniyle zorlanabilir ve salık sorunları ile uğraşabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında yakın çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir ve ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Eğitim konusunda güzel fırsatlar yakalayabilir, zihinsel aktivite gerektiren işlerde başarılı olabilir ve iletişim gerektiren işlerden iyi para kazanabilirsiniz. Bu yıl Satürn‘ün etkisiyle ortak çalışmalarda ve evlilik ilişkinizde karşı tarafın baskısını üzerinizde hissedebilir ve can sıkıcı durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Boğa yükselen Koç: 2012 yılının ilk yarısında Jüpiter sizin için her şeyi kolaylaştırıyor ve para konusunda şansınızı açıyor. Kişisel alanda güven artırıcı adımlar atabilir, evlenebilir ve kazancınızı artıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yalnız aşırı rahat davranışlar sonucunda fırsat kaçırabileceğinizi de unutmamalısınız. Risk alma eğiliminde olacağınız bu dönemde işte artan sorumluluklarınız nedeniyle zorlanabilir ve sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında kazancınızda belirgin bir artış söz konusu… Yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir, yeni parasal kaynaklardan yararlanabilir ve etrafınızla güzel ilişkiler içinde olabilirsiniz.

İkizler yükselen Koç: Duygu ve hislerinizde artışın olacağı 2012 yılının ilk yarısında güçlenen inançlarınızla yeni çıkış yolları bulabilir ve ruhsal arınma yoluna gidebilirsiniz. Kendinizden çok başkalarının mutluluğu için çalışabilir ve gizli yardımlar alabilirsiniz. Düşünce ve hayal gücünüzden yararlanarak geleceğinizi yönlendirebilir ve gizlilik gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Satürn‘ün ve Mars‘ın etkisiyle ilişkilerinizde kısıtlanabilir, artan iş yükü ve ailevi sorunlar nedeniyle duygusal ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında Jüpiter sizin için her şeyi kolaylaştırıyor ve hayatınızı değiştirecek yeni olanaklara işaret ediyor. Kişisel alanda yeni adımlar atabilir ve etrafınızla kuracağınız ilişkiler ile önünüze yeni kapılar açabilirsiniz.

Yengeç yükselen Koç: 2012 yılının ilk yarısında sosyal çevrenizin desteğini alabilir, işten gelen kazancınızı artırabilir ve arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz. Kendinizden çok başkalarının mutluluğu için çalışabilir, bilimsel çalışmalara ilgi duyabilir ve başarılarınızı sosyal çevrenize kabul ettirebilirsiniz. Satürn ve Mars‘ın etkisiyle ailevi konular ve artan iş yükü nedeniyle zorlanabilirsiniz. Yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde her şeyi hassas dengeler üzerinde tutmak durumundasınız. Yılın ikinci yarısında güçlenen inançlarınızla yeni çıkış yolları bulabilir ve ruhsal arınma yoluna gidebilirsiniz. Gizli yardımlar alabilir ve duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilir ve etrafınızla güzel ilişkiler içinde olabilirsiniz.

Aslan yükselen Koç: 2012 yılının ilk yarısında da Jüpiter size işte başarı vaat ediyor ve yükselme olanağı sunuyor. Çalışmalarınızın karşılığını alarak istediğiniz yere gelebilir, üstlerinizin desteğini alabilir, çalışmalarınızla dikkat çekebilir ve kazancınızı artıracak fırsatları değerlendirebilirsiniz. Satürn ve Mars‘ın etkisiyle yakın çevre ilişkilerinde can sıkıcı durumlar ile karşılaşabilir ve artan harcamalarınız nedeniyle zorlanabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir ve sosyoekonomik yönden tatmin edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mesleki projelerinizi uygulama alanı bulabilir ve grup çalışmaları ile hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bir dostunuzla yapacağınız işbirliği size yeni kazanç yollarının kapısını açabilir.

Başak yükselen Koç: 2012 yılının ilk yarısında hayatınıza yenilikler katabilir, artan enerjinizle çok şey başarabilir ve yabancılar ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilirsiniz. Yüksek eğitimde başarılı olabilir, akademik alanda önemli adımlar atabilir ve kariyer aşamasında yani sorumluluklar alabilirsiniz. Satürn‘ün etkisiyle ortak alanda ve parasal konularda zorlanabilirsiniz. Daha az parayla yetinmek durumundasınız. Yılın ikinci yarısında Jüpiter‘in etkisiyle işte başarılı olabilir, çalışmalarınızın karşılığını alabilir ve fırsatları değerlendirerek yükselme olanağı bulabilir, kardeş ve komşu gibi kişiler ile yapacağınız işbirliği ile çok şey kazanabilirsiniz.

Terazi yükselen Koç:
2012 yılının ilk yarısında Satürn sizi ikili ilişkilerde ve ortak çalışmalarda zorlarken Jüpiter‘in etkisiyle aradığınız maddi desteği bulabilir ve kredi olanaklarından yararlanabilirsiniz. Satürn‘ün etkisi altında aşırı önlemci davranışların ve karamsar düşüncelerin başarı grafiğinizi aşağı çekebileceğini unutmamalısınız. Mars‘ın etkin olacağı bu dönemde ruhsal ve fiziksel sağlığınıza dikkat etmeli, moralinizi yüksek tutmalı ve kendinizi fazla yormamalısınız. Yılın ikinci yarısında ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir, yeni çıkış yolları bulabilir ve uzun yolculuklar yapabilirsiniz. Akademik alanda önemli adımlar atabilir, yabancılar ile ilişkilerden ve yurtdışı bağlantılı işlerden kazanç elde edebilirsiniz.

Akrep yükselen Koç: 2012 yılının ilk yarısında Jüpiter‘in etkisiyle evlilik konusunda şansı yakalayabilir ve mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Kazançlı ortak işler yapabilir, güven artırıcı gelişmeler yaşayabilir, ben değil biz olarak hareket etmekle çok şey kazanabilirsiniz. Bu dönemde Mars sizi mesleki alanda atılım yapmaya zorlarken Satürn‘ün etkisiyle bazı işlerinizde engellere takılabilir ve karamsar düşünceler eşliğinde endişelere kapılabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında para konusunda şansı yakalayabilir, sizi zorlayan yüklerden ve ilişkilerden kurtulabilirsiniz. Başkalarından destek alabilir, kredi olanaklarından yararlanabilir ve kalıcı değerlere yatırım yapabilirsiniz. Yaşamın gizemli yönlerine ilgi duyabilir ve sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilirsiniz.

Yay yükselen Koç: 2012 yılının ilk yarısında cazip iş teklifleri alabilir ve artan iş yükü nedeniyle yorgun düşebilirsiniz. İşten gelen kazancınızı artırabilir ve çalışma arkadaşlarınızla dayanışma içinde olabilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstermeli, sosyal çevrenizden kaynaklanan baskılara ise aldırmamalısınız. Bu dönemde iş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilir ve işinizi genişletme olanağı bulabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir ve yakın çevrenizden biri ile kazançlı ortak işler yapabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın desteğini alabilir, ben değil biz olarak hareket etmekle çok şey elde edebilirsiniz.

Oğlak yükselen Koç: 2012 yılının ilk yarısında aradığınız aşkı bulabilir ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Şansınızı deneyebilir, yeni çıkış yolları bulabilir ve evliyseniz çocuk konusunda mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Toplumsal ilişkilerde ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Yalnız aşırı zevk düşkünlüğünün beraberinde bazı sağlık sorunlarını da getirebileceğini unutmamalısınız. Yabancılar ile ilişkilerde dikkatli, yolculuklarda ise daha önlemci olmalısınız. Yılın ikinci yarısında yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir, yakın akrabalarınızın ve çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. İşten gelen gelirinizi artırabilir ya da olanakların daha iyi olduğu yeni bir işe geçebilirsiniz.

Kova yükselen Koç: 2012 özel yaşamınızda ve iş hayatınızda bitişlerin ve başlangıçların yaşanacağı bir yıl. İşte artan sorumluluklarınız nedeniyle zorlansanız bile disiplinli çalışmaların sonucunda başarılı olabilir ve kariyer edinebilirsiniz. Yılının ilk yarısında evinizde istediğiniz değişiklikleri yapabilir, yeni bir ev alabilir ve mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. Bir şeylere sahip olmaya çalışırken ağır maddi yükler altında ezileceğinizi unutmamalı ve kontrollü olmalısınız. Yılın ikinci yarısında aşkta mutluluğu yakalayabilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Zevk alacağınız uğraşılara yönelebilir, yaratıcılık isteyen çalışmalarda ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Şansınızı deneyebilir, evliyseniz çocuklarınızla ilgili mutluluk verici gelişmeler yaşayabilir, hatta bebek sahibi olabilirsiniz.

Balık yükselen Koç: 2012 yılının ilk yarısında yakın çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir ve ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Eğitim konusunda güzel fırsatlar yakalayabilir ve güçlenen inançlarınızla yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Kendinizi çok iyi ifade edebilir ve zihinsel aktivite gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Mars ve Satürn‘ün etkisiyle ikili ilişkilerde ve ortak çalışmalarda zorlanabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında her konuda yakın çevrenizin ve ailenizin desteğini alabilir, işte ise güven artırıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evlilik yapabilir, eviniz için istediğiniz şeyleri alabilir ve yeni bir ev sahibi olabilirsiniz.

Yeni yılda şans, mutluluk ve sağlık sizinle olsun…

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp