Filiz Mete Aslan Burcu 2012

Filiz Mete Aslan Burcu 2012

Filiz Mete Aslan Burcu 2012


Filiz Mete Aslan Burcu 2012. Ünlü astrolog Filiz Mete 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. Aslan burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.


ASLAN BURCU
( 23 Temmuz - 23 Ağustos )

2012 YILINDA İŞTE BAŞARILI OLACAK SOSYAL ÇEVRENİZİ GENİŞLETECEK
YENİ ATILIM FIRSATLARI YAKALAYACAK PARASAL KONULARDA ZORLANACAKSINIZ

2012 yılında

Uğurlu sayınız: 4, 5, 9, 12, 18, 22
Uğurlu taşınız: Sarı safir, sarı necef, sarı pırlanta, kedigözü
Uğurlu kokunuz: Misk, gül, yasemin
Uğurlu renginiz: Altın sarısı, koyu yeşil, sütlü kahve, toprak rengi
Giymemeniz gereken renkler: Pembe, siyah, gece mavisi

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALANLAR

2012 sizin için bitişlerin ve başlangıçların yaşanacağı bir yıl olacak. Yılın ilk yarısında Jüpiter‘in Boğa burcundaki transiti işte size başarı vaat ediyor ve kendinizi gösterebileceğiniz yeni olanaklar sunuyor. Bu etki altında çalışmalarınızla dikkat çekebilir ve üstlerinizin desteğini alabilirsiniz. Yeni iş olanaklarını değerlendirebilir ve karşınıza çıkan fırsatlardan yararlanarak kariyer edinebilirsiniz. Toplumdaki yerinizi sağlamlaştıracak gelişmeler yaşayabilir ve işinizde atılım fırsatları yakalayabilirsiniz. Uranüs‘ün etkisiyle düşüncelerinizde değişiklik olurken her şeye daha farklı açıdan bakabilir ve ideallerinizin peşinde koşabilirsiniz. Tüm bu etkenler altında yaşamınıza giren yeni kişiler ve alacağınız eğitim size yeni ufukların kapısını açabilir.

Yılın ikinci yarısında İkizler burcuna geçen Jüpiter‘in olumlu etkisi ile başarılarınızı sosyal çevrenize kabul ettirebilir ve güç sahibi dostlarınızdan aldığınız destek ile yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Bu yıl içinde maddi veya manevi bir dileğinizin gerçekleştiğini görebilir, sosyal çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir ve yeni çevrelerde yeni dostlar edinebilirsiniz. Kendinizden çok başkalarının mutluluğu için çalışabilir, mesleki atılımlarda bulunabilir ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Ortak çalışmalara yönelebilir, bilimsel çalışmalara ilgi duyabilir ve grup çalışmaları ile başarıyı daha kolay yakalayabilirsiniz.

ZORLANACAĞINIZ ALANLAR

Uzun süredir Terazi burcunda hareket eden Satürn‘ün zorlayıcı etkisini iletişim gerektiren işlerde, eğitim alanında ve yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde hissediyorsunuz. Bu etki altında zihinsel olarak fazlasıyla yorucu çalışmalar içinde olabilir, iletişim gerektiren işlerde engellere takılabilir, eğitim alanında ise daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan kardeş ve komşu gibi kişilerden kaynaklanan baskılara maruz kalabilir ve kendi düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan kişileri iyi seçmeli ve zarar görmemek için ilişkilerinize sınır koymalısınız. Yapılan tartışmalar, anlamsız konuşmalar ve üretilen dedikodular ilişkilere zarar verebilir. Eğitim alanında beklenmedik anda ortaya çıkan bir durum eğitim hayatınızda engel oluşturabilir. Yılın ilk yarısında geri giden Mars para konusunda can sıkıcı durumlara neden olabilir ve artan harcamalar nedeniyle bütçeniz açık verebilir. Yılın son aylarında Satürn‘ün zorlayıcı etkisini ev ve aile ile ilgili konularda hissedeceksiniz. Alınan yeni sorumluluklar, aile büyükleri ile ilgili sorunlar, evde ve işte sıkıntı verici durumlar söz konusu… Satürn‘ün saklı süreç konumunu tamamladığı bu dönemde gerek işte gerekse özel hayatınızda önemli dönüm noktaları oluşturacak gelişmeler yaşayabilir ve zorlanma sonucu kendinize yeni bir yön çizebilirsiniz.

SATÜRN

Uzun süredir Terazi burcunda hareket eden Satürn sizi yakın çevre ilişkilerinde, eğitim alanında ve iletişim gerektiren işlerde bir hayli zorluyor. Satürn‘ün etkisi altında düşüncelerinizi ifade etmekte güçlük çekebilir, ilişkilerinde ise kısıtlanma ve iletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz. Zihinsel olarak yorucu projeler ile ilgilenebilir ve disiplinli çalışmalar sonucunda büyük başarılar elde edebilirler.

Satürn 7 Şubat - 25 Haziran arası geri gidiyor. Bu dönemde Satürn‘ün ters etkisiyle hayal gücünden yoksun, kuşkulu ve güvensiz biri haline dönüşebilirsiniz. Özellikle 15 Ağustos civarında transit Satürn‘ün transit Mars ile oluşturacağı birleşimin açığa çıkaracağı dönüşüm enerjisi 14, 15, 16 Ağustos doğumlu olanları iletişim gerektiren işlerde ve yakın çevreleri ile olan ilişkilerinde zorlayabilir. Beklenmedik aksilikler, engel oluşturan durumlar ve zorlayıcı koşullar söz konusu… Bu etki altında konuşmalarınıza dikkat etmeli, tartışmalardan uzak durmalı, yolculuklarınızda ise daha önlemci olmalısınız.

5 Ekim‘de Akrep burcuna geçen Satürn‘ün zorlayıcı etkisini önümüzdeki süreçte ev ve aile ile ilgili konularda hissedeceksiniz. Satürn döngüsünün saklı süreç konumunu bitirdiği bu dönemde seçtiğiniz hedeflere ulaşmak için çabalarken kendinizi baskı altında hissedebilir, gerek işte gerekse özel yaşamınızda radikal kararlar almak zorunda kalabilirsiniz.

PLÜTON

Oğlak burcunda hareket eden Plüton‘un etkisini önümüzdeki yıllarda iş ortamındaki ilişkilerinizde ve sağlığınız ile ilgili konularda hissedeceksiniz. Plüton‘un etkisiyle yeni iş fırsatları yakalayabilir ve sağlığınızla ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Verimli bir iş yaşamını sürdürmek ya da günlük yaşamınızda huzurlu ve güvenlik içinde olabilmek için her şeyden önce kendinizi geliştirmek ve eksik yanlarınızı tamamlamak zorundasınız. Siz bunları kabullenmedikçe, ruhsal olarak kendinizi baskı altında hissedebilir, sağlık sorunları ile uğraşabilir, mutsuz ve doyumsuz bir yaşam sürebilirsiniz. 2012 yılında Oğlak burcunun 6, 7, 8, 9 derecelerinde hareket eden Plüton en çok 27, 28, 29, 30, 31 Temmuz ve 1 Ağustos doğumlu olanları etkiliyor. Bu etki altında değişen iş koşulları nedeniyle zorlanabilir, kendilerini fazla yorabilir ve sağlık sorunları ile uğraşabilirler. Plüton 10 Nisan - 18 Eylül arasında geri gidiyor. Bu dönemde işinizde kendinizi güvensiz hissedebilir ve sağlığınız için fazlasıyla endişe duyabilirsiniz.

NEPTÜN

Uzun yıllardır Kova burcunda hareket eden Neptün‘ün etkisini karşı cins ilişkilerinizde ve ortak çalışmalarınızda hissettiniz. Neptün‘ün etkisi altında gerçekleri görmekte zorlandınız ve ilişkilerinizde hayal kırıklıkları yaşadınız. Artık Balık burcuna geçen Neptün önümüzdeki yıllarda ortaklaşa kazançlar, vergi, sigorta, taksit, miras ve ödemeler konusunda hissedeceksiniz. Neptün olumlu etkili olduğu günlerde bu konularda sevindirici gelişmelere neden olurken, olumsuz etkili olduğu günlerde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Neptün‘ün etkisi altında spritüel ve ruhsal konulara ilgi duyabilir ve değişik vizyonlar görebilirsiniz.

Neptün 4 Haziran - 11 Kasım arası geri gidiyor. Bu dönemde finansal olarak yeterince desteklenmediğinizi düşünebilir, ortak kazançlar ve yatırımlar konusunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Neptün‘ün konumu 2012 yılında en çok 23, 24, 25 Temmuz doğumlu olanları etkiliyor.

URANÜS

Uzun yıllardır Balık burcunda hareket eden Uranüs‘ün etkisini ortaklaşa kazançlar, hisseli paralar, vergi, sigorta, miras ve alacak verecek konularında hissettiniz. Uranüs‘ün etkisiyle ani kazanç ve kayıplar yaşadınız, ortak paylaşımlar ve ödemeler ve kredi kullanımı konusunda değişen koşullar nedeniyle zorlandınız. Zaaflarınıza yenik düştünüz, artan cinsel isteklerinizin etkisiyle değişik heyecanlar peşinde koştunuz. Eminim bu etki altında kontrol edemediğiniz maddi ve manevi kayıplarınız olmuştur. Artık Koç burcunda hareket edecek olan Uranüs‘ün etkisini önümüzdeki yıllarda yüksek eğitim, dış ticaret, inanç, uzun yolları ilgilendiren olaylar ve yabancılar ile ilişkiler konusunda hissedeceksiniz. Değişen düşünceler, koşullar ve ortaya çıkan ani fırsatlar söz konusu… Uranüs‘ün etkisi altında hayatınıza yenilikler katabilir ve ufkunuzu genişletecek olanaklardan yararlanabilirsiniz. Uranüs bu konumunda ideallerinizi, inançlarınızı ve düşünce gücünüzü güçlendirerek hayata bakış açınızı değiştirebilir. Olumsuz etkili günlerinde eşinizin ailesi ile olan ilişkilerinizde dikkatli olmalı, eğitim, yolculuk ve hukuksal konularda çıkabilecek terslikleri göz önünde bulundurmalısınız.

Uranüs 15 Temmuz - 13 Aralık döneminde geri gidiyor. Uranüs‘te Merkür gibi geri gittiği dönemlerde kafa karışıklığına neden olabilir, iş ve ilişkiler açısından zorlayıcı koşulları ortaya çıkarabilir. Bu dönemde şansınızı zorlamanız ve hırslı hareket etmeniz fırsat kaçırmanıza ve ilişkilerde sorunlara neden olabilir. 2012 yılında Uranüs en çok 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 Temmuz doğumlu olanları etkiliyor.

JÜPİTER

2012 yılında Jüpiter 12 Haziran‘a kadar olan dönemde Boğa burcunda hareket ediyor, yılın ikinci yarısını ise İkizler burcunda geçiriyor. 2012 yılının ilk yarısında Boğa burcunda hareket eden Jüpiter size işte yükselme olanağı ve başarı vaat ediyor. Bu etki altında karşılaştığınız kişiler ve yaşadığınız olaylar toplumdaki yeriniz ve işiniz için olumlu etkenler olacaktır. Disiplinli ve sabırlı çalışmalar ile çok şey kazanabilir ve işinizde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Yeniliklere açık olmalı ve karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Bu etki altında üslerinizden aldığınız destek ile işinizde yükselebilir, yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ve toplumda iyi bir yer edinebilirsiniz. Kariyeriniz için önemli adımlar atabilir ve çalışmalarınızın karşılığını alarak işte istediğiniz yere gelebilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında Jüpiter‘in İkizler burcundaki transiti sosyoekonomik yönden mutluluk verici gelişmelere işaret ediyor. Jüpiter‘in etkisi altında mesleki projelerinizi destekleyecek kişiler ile tanışabilir ve sosyal çevrenizden aldığınız destek ile yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Güçlü kişilerin yardımını alabilir ve mesleğinizde istediğiniz yere gelebilirsiniz. Arkadaş çevrenizi genişletebilir ve kalıcı dostlar edinebilirsiniz. Organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir ve evrensel konulara ilgi duyabilirsiniz. İnsancıl amaçlar için çalışan kuruluşlara katılabilir ve idealleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Doğum haritanızda olumsuz etkileşim varsa kendinizden çok başkaları için çalışabilir, gösteriş için aşırı harcamalar ve arkadaş etkisinde hatalı işler yapabilirsiniz.

Jüpiter 4 Ekim 2012 - 30 Ocak 2013 arasında geri gidiyor. Jüpiter geri giderken sizce şans tatile mi çıkıyor. Hayır, siz sadece bu etki altında kendinizi bezgin ve aşırı rahatlamış hisseder, bazı durumları kabullenmekte zorluk çeker ve daha fazla risk alma eğiliminde olursunuz. Hem işinizi hem de ilişkilerinizi sorgulamaya başlar, olumsuzluklar karşısında geri çekilir ve kendinizi terk edilmiş hissedersiniz. Bu dönemde kendinizi yargılayıcı olmaktan çok kabullenmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Onur ve saygıyı elde etmek için her şeyden önce kendinize karşı dürüst olmalısınız. Bu dönemde sosyal çevrenizdeki insanların farkına varmanız ve mutluluk için özgürlüğü seçmeniz işinizi kolaylaştıracaktır.

MARS

Cazibe savaş ve seks temsilcisi Mars burçlar kuşağında hareket ederken sizde etkisini farklı alanlarda hissedeceksiniz.

Yılın ilk yarısında Başak burcunda hareket eden ve geri giden Mars harcamalarınızda artışa ve para konusunda sıkıntı verici durumlara neden olabilir. Bu dönemde her şeyin hesabını iyi yapmalı, harcamalarınızı ise kontrol altında tutmalısınız. Farkında olmadan sınırı aşabilir ve zor durumda kalabilirsiniz. Oluşan kozmik enerji beklenmedik aksiliklere ve kontrol dışı parasal kayıplara neden olabilir. 24 Ocak - 14 Nisan arası Başak burcunda geri giden Mars‘ın etkisiyle para konusunda sıkıntı verici durumlar ortaya çıkabilir. Gerçekleşmeyen beklentiler, artan harcamalar, beklenmedik anda ortaya çıkan aksilikler ve can sıkıcı durumlar söz konusu… Her şeyin hesabını iyi yapmalı, alışveriş yaparken dikkatli olmalı ve elinizi cebinize götürürken iyi düşünmelisiniz. Farkında olmadan sınırı aşabilir ve zor durumda kalabilirsiniz. Üç kuruşluk şeye beş kuruş verebilir ve kontrolünüzün dışında para kaybedebilirsiniz. Mars tersken mümkünse alışverişlerinizi ertelemeli, şahsi eşyalarınızı iyi korumalı, harcamalarınızı ise kontrol altında tutmalısınız.

3 Temmuz - 23 Ağustos arası Terazi burcunda hareket eden Mars‘ın etkisiyle yakın çevrenizde bulunanların sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilir, eğitim ve iletişim alanında daha aktif hareket etme zorunluluğu duyabilirsiniz. Bu dönemde ifade edilemeyen düşünceler, yolculuklarda yaşanan sorunlar, ilişkilerde ortaya çıkan engeller, üretilen dedikodular her şeyi içinden daha da çıkılmaz hale getirebilir. Mars ile Satürn‘ün birleşim oluşturacağı 15 Ağustos civarında aceleci ve agresif davranışların ilişkileri olumsuz etkileyebileceğini unutmamalısınız. Etkisini hafifletmek için yolculuklarınızda dikkatli olmalı, konuşmalarınıza özen göstermeli ve tartışmalardan uzak durmalısınız.
23 Ağustos - 7 Ekim arası Akrep burcunda hareket eden Mars ev ve aile ile ilgili zorlayıcı koşullara dikkat çekiyor. Bu etki altında ev için yaptığınız harcamalarda artış olurken, aile içi anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Taşınma, onarım, değişiklikler gibi işler, aile büyükleri ile ilgili sorunlar ve sıkıntı verici durumlar söz konusu… Bu dönemde ev ve iş arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilir, işte ise sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Her şeyi uzun vadeli düşünmeli, gelişmeler karşısında ani tepkiler vermemeli ve zamanı iyi değerlendirmelisiniz. Bu dönemde vereceğiniz ani kararlar ve tartışmalar ilişkilere ve iş yaşamınıza olumsuz yansıyabilir.

7 Ekim arası - 17 Kasım arası Yay burcunda hareket eden Mars‘ın etkisi altında duygularınızı paylaşmakta zorlanabilir ve sizi duygusal olarak fazlasıyla zorlayan bir ilişki içinde olabilirsiniz. Süregelen ilişkinizde tartışmalar ve kıskançlıklar nedeniyle sorun yaşayabilir, çocuklar ile ilgili sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınızla daha çok ilgilenme gereği duyabilir ve işinize odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Bu etki altında hatalara açık olduğunuzu bilmeli ve sosyal konumunuzu olumsuz etkileyebilecek olaylara ise izin vermemelisiniz. Toplumsal değerlere uymayan davranışlarda bulunmamalı, yasal olmayan işlerden, ilişkilerden ve spekülatif yatırımlardan uzak durmalısınız. Kontrol dışı kayıplarınız olabilir.

17 Kasım - 26 Aralık arası Mars‘ın Oğlak burcundaki transiti iş ortamında sizi zorluyor ve sağlığınız açısından risk oluşturuyor. Daha çok çalışmanızı gerektiren durumlar, tamamlanması gereken işler, ortaya çıkan aksilikler ve iş ortamında yaşanan gerginlikler söz konusu… Özellikle Mars ile Plüton‘un birleşim oluşturacağı 28 Kasım civarında kendinizi fazla yormamalı, çıkabilecek sağlık sorunlarını ciddiye almalı, sağlığınıza ise dikkat etmelisiniz. İşte sorumluluklarınızı aksatmamalı, iş ilişkilerinizde ise daha dikkatli olmalısınız. Zamanı iyi değerlendirmeli ve çok daha planlı hareket etmelisiniz.

VENÜS

Sevgi güzellik yıldızı Venüs burçlar kuşağından geçerken sizi değişik alanlarda etkiliyor ve hayatınıza yeni renkler katıyor. Etkilerini iş, para, aşk ve sağlık bölümlerinde okuyabilirsiniz.

Venüs 15 Mayıs - 27 Haziran arası İkizler burcunda geri giden Venüs‘ün etkisiyle sosyal ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ve ilişkilerinize sınırlama koyarak içinize kapanabilirsiniz. Eski dostlarınıza yönelebilir ve evrensel konulara daha çok ilgi duyabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde Venüs‘ün ters hareketi size daha önce kaçırmış olduğunuz bir iş fırsatını yeniden değerlendirme şansı verebilir ve eski bir dostunuzu yeniden karşınıza çıkarabilir.

MERKÜR

2012 yılında Merkür burçlar kuşağında hareket ederken 12 Mart - 4 Nisan, 15 Temmuz - 8 Ağustos, 6 - 26 Kasım arasında ters hareket ediyor. Merkür tersken hiçbir konuda yenilik ve değişiklik yapmamalı ve yeni başlangıçlar için harekete geçmemelisiniz. Bu devrelerde sürüncemede kalmış işlerinizi kısa zamanda tamamlayabilir ve kafanızda soru işareti oluşturan konuları yeniden ele alabilirsiniz.

12 - 23 Mart arası Koç burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle yüksek eğitimde, yolculuklarınızda, yabancılar ile ilişkilerde ve ticari işlerde engellere takılabilir, yaşanan belirsizlikler nedeni ile sıkıntı duyabilirsiniz. Yine bu etki altında önemsemediğiniz bir durum hukuksal sorun olarak karşınıza çıkabilir. Sorun yaşamamak için önleminizi almalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.
24 Mart - 4 Nisan arası Balık burcunda geri giden Merkür parasal konularda aksiliklere neden olabilir. Geciken ödemeler, ortak paylaşımlarda yaşanan aksilikler, gerçekleşmeyen beklentiler, sigorta ve pirim ödemelerinde sorunlar söz konusu… Yine bu etki altında daha önce gözden çıkardığınız bir değer yeniden elinize geçebilir. Bu durum miras, ortak bir kazanç, ödenmesinden umut kesilmiş bir alacak, kaybedilen bir şey ya da bir kenarda unutulan bir para ile ilgili olabilir.

5 Temmuz - 8 Ağustos arası burcunuzda geri giden Merkür bazı işlerinizde aksamalara ve motivasyon eksikliğine neden olabilir. Bu etki altında fiziksel görünümünüzde dağınıklık gözlemlenirken, kendinizi ifade etmekte ve karar vererek harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel girişimlerinizde dikkatli olmalı ve hazırladığınız projeleri yenide gözden geçirmelisiniz. Eksik tarafları olabilir. Merkür tersken alınan kararların ve yapılan işlerin daha sonra incelenme ve düzeltmeler ile sekteye uğrayacağını unutmamalı ve harekete geçmek için acele etmemelisiniz.

6 - 15 Kasım arasında Yay burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle çocuklarınız ya da toplumsal ilişkilerinizle ilgili daha önce farkında olmadığınız bir durumu öğrenebilir ve ilişkilerinizi yeniden düzenleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Yine bu dönemde geri giden Merkür‘ün enerjisi geçmişte kalmış bir ilişkiyi yeniden canlandırabilir. Bu etki altında yeni başlangıçlar için harekete geçmemeli ve yatırımlar konusunda dikkatli olmalısınız. Sonradan pişman olabilirsiniz.
15 - 26 Kasım arası Akrep burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle eviniz ve ailenizle ilgili daha önde farkında olmadığınız bir durumu öğrenebilir ve ilişkilerinize yeni düzenlemeler getirebilirsiniz. Sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilir ve hayatınızdan bazı şeyleri çıkarma gereği duyabilirsiniz. Bu etki altında her şeyi uzun vadeli düşünmeli ve harekete geçmek için acele etmemelisiniz.

GÜNEŞ TUTULMALARI

2012 yılında iki kere Güneş tutulması olacak.
21 Mayıs‘ta gerçekleşecek gölgeli Güneş tutulması en çok 23, 24, 25, 26 Temmuz doğumlu olanları etkiliyor. Bu tutulmanın etkisiyle sosyal yaşamlarında değişiklik olabileceği gibi, meslek hayatları ile ilgili yeni gelişmelerde ortaya çıkabilir.

14 Kasım‘da gerçekleşecek tam Güneş tutulması ise 13, 14, 15, 16, 17, 18 Ağustos doğumlu olanları etkileyecek. Bu tutulmanın etkisiyle de ev ve aile ile ilgili yeni bir durum ortaya çıkarken, aile büyükleri ile olan ilişkilerini yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirler. Oturdukları yerle ilgili değişiklikler ve yeni başlangıçlar söz konusudur. Yaşanan olaylar iş hayatlarını da etkileyebilir.

AY UTULMALARI

2012 yılında iki kere Ay tutulması olacak.
4 Haziran‘da gerçekleşecek parçalı Ay tutulmasının etkisiyle toplumsal ilişkilerinizde değişiklikler olurken, aşk konusunda ve çocuklarınızla ilgili yeni bir durum ortaya çıkabilir.

28 Kasım‘da gerçekleşecek gölgeli Ay tutulmasının etkisi ise sosyal ilişkilerinizi ve mesleki geleceğinizi etkileyen yeni bir durum olarak yorumlanabilir.

Not: Ay ve Güneş tutulmalarının etkileri bir ay öncesinde ya da bir ay sonrasında hissedilebilir.

KİŞİSEL GELİŞİM

2012 yılının ilk yarısında düşünceleriniz kariyeriniz ile ilgili konulara yoğunlaşırken işiniz ile ilgili yeni bilgiler edinebilir ve yeni deneyimler yaşayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında sosyal olarak aktif hareket edebilir ve yeni arkadaş gruplarına katılabilirsiniz. Yeni edindiğiniz arkadaşlar sayesinde bilginizi artırabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Uranüs‘ün etkisiyle ruhsal amaçlarınıza ulaşmak için çalışabilir ve ideallerinizi gerçekleştirme olanağı bulabilirsiniz. Bu etki altında doğru kişiler ile kuracağınız iletişim sizi aydınlatırken, yanlış seçimler düşünce ve inançlarınızda karışıklığa neden olabilir. Yapacağınız yolculuklar, iletişim kuracağınız yeni kişiler, katılacağınız fuar ve seminer gibi düzenlemeler ufkunuzu aydınlatacak etkenler olacaktır. Tüm bu etkenler altında yaşadığınız yeni deneyimler, gördüğünüz şeyler ve edindiğiniz bilgiler hayata bakış açınızı, inançlarınızı ve düşüncelerinizi değiştirebilir. Aldığınız kozmik etkiyle sıradan düşüncelerin ötesine geçerek yaşamın gerçek amacını öğrenmeye çalışabilirsiniz.

İŞ VE PARA

2012 yılı iş açısından başarılı olacağınız ve büyük düşüneceğiniz bir yıl. Doğal olarak işteki başarınız para durumunuzu da olumlu etkileyecektir. Yılın ilk yarısında karşınıza çıkan fırsatları değerlendirerek işinizde yükselebilir ve yüksek kazançlı işler yapabilirsiniz. Sizden üst konumda bulunan kişilerden aldığınız destek ile işinizde yeni adımlar atabilir, işe yönelik yatırımlar yapabilir ve işinizi genişletme olanağı bulabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında sosyal ilişkileriniz için fazla para harcayabilir ve katılacağınız toplantılarda işiniz ile ilgili yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Başarılarınızı sosyal çevrenize kabul ettirebilir ve grup çalışmaları ile hedefinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Neptün‘ün etkisi altında burcunuzun ilk günlerinde doğanlar ortak kazançlar, ödemeler ve yatırım konularında dikkatli olmalılar. Yanıltıcı durumlar ile karşılaşmaları söz konusu…

EĞİTİM

2012 yılında aldığınız kozmik enerji ile işiniz ile ilgili yeni eğitim programlarına katılabilir ve bilimsel çalışmalara ilgi duyabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında Jüpiter‘den aldığınız etki ile değişik konulara ilgi duyabilir ve kültürel alanda kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz. Mesleki alanda yeni eğitim fırsatlarından yararlanabilir, grup çalışmalarında başarılı olabilir ve evrensel amaçlar için çalışan gruplara katılabilirsiniz. Bu yıl Satürn‘ün etkisiyle yakın çevrenizden kaynaklanan engellere takılabilir ya da zihinsel olarak sizi fazlasıyla yoracak çalışmalar içinde olabilirsiniz. Bu etki altında disiplinli çalışmalar ile büyük başarılar elde edebilirsiniz. Başarılı olmak için ilginizi dağıtmadan daha çok çalışmalı, hiçbir şeyi şansa bırakmamalı, vaktinizi çalabilecek kardeş komşu, arkadaş gibi kişilere karşı ise dikkatli olmalısınız.
8 Ocak‘a kadar olan dönemde kendinizi çok iyi ifade edebilir, yaratıcılık isteyen çalışmalarda ve sanatsal faaliyetlerde başarılı olabilirsiniz. 8 - 27 Ocak arası detay gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir ve mesleki alanda kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz.

Kurs ve seminerlere katılarak bilgi ve becerilerinizi artırabilirsiniz. 27 Ocak - 14 Şubat arası Merkür‘ün karşıt konumu motivasyonunuzu aşağı çekerek başarı grafiğinizde düşüşe neden olabilir. Daha sonra ilginizin başka alanlara kayması başarı grafiğinizi aşağı çekebilir. 2 - 11 Mart arası Merkür size yüksek eğitimde başarı vaat ediyor. Bu dönemde aldığınız kozmik etkiyle size ışık tutacak kişiler ile temasa geçebilir, akademik alanda önemli adımlar atabilir, katılacağınız fuar ve seminer gibi etkinliklerde bilginizi artırabilirsiniz. İşe yönelik eğitim alabilir, staj yapabilir, bilgi ve ruhsal aydınlanma amaçlı gezilere katılabilir ve felsefi konulara ilgi duyabilirsiniz. 12 Mart - 3 Nisan arası Merkür‘ün ters hareketi sizi eğitim konusunda zorlayabilir. Tamamlanması gereken ödevler, yeniden çalışmanızı gerektiren konular ve beklenmedik anda ortaya çıkan engeller söz konusu… Bu etki altında daha önce kaçırmış olduğunuz bir eğitim fırsatını da yakalayabilir ve sürüncemede kalmış bir ödevinizi tamamlayabilirsiniz. 17 Nisan - 9 Mayıs arası Merkür‘den olumu etki alıyorsunuz. Akademik alanda başarılı olabilir ve size ışık tutacak kişiler ile temasa geçebilirsiniz. Ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir ve kariyer aşamasında yeni sorumluluklar alabilirsiniz. 10 - 25 Mayıs arası Merkür‘ün konumu sizi zorlayabilir.

26 Mayıs - 7 Haziran döneminde bilimsel çalışmalara ilgi duyabilir, kültürel etkinliklere katılabilir, grup çalışmalarında başarılı olabilir ve mesleki alanda kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz. 8- 26 Haziran arası Merkür‘ün enerjisi sizi geçmişe ve hayal dünyasına çekiyor. Bu dönemde geçmişe ait olaylar zihninizi fazlasıyla meşgul ederken, düşüncelerinizde karışıklık söz konusu… Fazla hayale kapılmadan gerçekleri görmeli, düşüncelerinizin başarınızı engellemesine izin vermemelisiniz. 26 Haziran - 14 Temmuz döneminde burcunuzda hareket eden Merkür zihinsel faaliyetlerinizi artırıyor ve başarıyı sizin için kolaylaştırıyor. Atılımda bulunarak eksiklerinizi tamamlayabilir ve istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Temmuz ve Ağustos aylarında Mars‘ın konumu zorlayıcı koşullara dikkat çekiyor. Daha aktif hareket etmenizi gerektiren durumlar ve beklenmedik aksilikler söz konusu… En iyisi dinlenmeli ve kendinizi gelecek dönem için hazırlamalısınız. Eylül ayının ilk yarısında ilginiz başka alanlara kayabilir. 16 Eylül - 5 Ekim arası Merkür‘den olumlu etki alıyorsunuz. Başarılı sunumlar yapabilir ve sınavlardan iyi sonuç alabilirsiniz. Bütünlemeye kalmış derslerinizi verebilir ve istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

6 - 29 Ekim arası eğitim açısından zorlayıcı enerjiler var. Bu dönemde ilginiz ve enerjiniz özel yaşamınıza yoğunlaşırken eğitime zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. Başarılı olmak için derlerinize gereken zamanı ayırmalı, sosyal faaliyetlerinizi azaltmalı ve daha disiplinli çalışmalısınız. 29 Ekim - 6 Kasım arası yine çok başarılı olacağınız bir zaman dilimi. Bu dönemde yaratıcı düşünce gücü gerektiren çalışmalarda ve sanatsal faaliyetlerde başarılı olabilir, atılımda bulunarak istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Değişik kurs ve etkinliklere katılarak sosyokültürel anlamda bilginizi artırabilirsiniz. 6 - 26 Kasım arası Merkür‘ün konumu ve ters hareketi sizi zorlayabilir. Başarılı olmak için zamanı iyi değerlendirmeli, sosyal faaliyetlerinizi azaltmalı ve daha çok çalışmalısınız. 26 Kasım - 12 Aralık döneminde ilginizin başka alanlara kaymasına izin vermemeli ve başarılı olmak için derslerinize gereken zamanı ayırmalısınız. Aralık ayının ikinci yarısında kendinizi çok iyi ifade edebilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabilir ve sanatsal çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.
Görünen o ki 2012 yılında Merkür‘ün ters hareketi eğitim konusunda sizi bir hayli zorluyor. Başarılı olmak için disiplinli ve düzenli bir şekilde çalışmalı ve de hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız. Vaktinizi çalan arkadaşlarınıza dikkat etmeli, ilginizin dağılmasına neden olacak uğraşılardan ve sosyal faaliyetlerden uzak durmalısınız.

İLİŞKİLER

AŞK

2012 yılının ilk yarısında parasal konular aşk hayatınızın önüne geçebilir. Düşünceleriniz iş, başarı ve maddiyata yoğunlaşırken aşka zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. Yılın ilk yarısında iş çevrenizde ya da iş toplantılarında karşılaşacağınız üstün biri ile ciddi anlamda ilişki başlatabilir ve ilerleyen dönemde ilişkinizi evliliğe götürebilirsiniz. Yalnız bu ilişkide aşktan çok çıkarların ön planda olacağını da bilmelisiniz. Yılın ikinci yarısında sağlam ve geleceğe yönelik bir ilişki arayışı içinde olabilirsiniz. Katıldığınız sosyal etkinliklerde ve arkadaş toplantılarında böyle biri ile karşılaşma olasılığınız çok yüksek. Bu dönemde İkizler burcunda hareket eden Jüpiter‘in etkisiyle uzun süredir arkadaş olarak sürdürdüğünüz bir ilişki aşka dönüşerek evlilikle noktalanabilir. Bekârsanız arkadaşlarınızın tanıştıracağı biri ile anlaşmanız da mümkün. Evliyseniz yılın ilk yarısında eşinize zaman ayırmakta zorlanabilir, yılın ikinci yarısında ise eşiniz ile iyi anlaşabilir ve mutluluğunuzu sosyal çevreniz ile paylaşabilirsiniz.

14 Ocak‘a kadar olan dönemde Venüs‘ün enerjisi ilişkilere olumlu yansıyor. Bekârsanız yeni teklifler alabilir ve mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle iyi anlaşabilir ve her konuda desteğini alabilirsiniz. 14 Ocak - 8 Şubat arası Venüs‘ün etkisiyle sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilir ve partnerinize karşı farklı bir bağımlılık duygusu geliştirebilirsiniz. 8 Şubat - 5 Mart arası Venüs‘ten olumlu etki alıyorsunuz. Sevgiliniz ya da eşinizle tatil ve gezi programlarına katılabilir ve ilişkinizi renklendirecek olanaklardan yararlanabilirsiniz. Bu dönemde kalbiniz boşsa katılacağınız fuar ve seminer gibi yererde ya da eğitim kurumlarının çevrelerinde tanışacağınız üstün ve deneyimli birinden çok hoşlanabilirsiniz. Bu etki altında dul olanlar ikinci eşleri ile tanışabilir ve hatta ikinci bir evlilik yapabilirler. 5 Mart - 3 Nisan arası iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. 3 Nisan - 15 Mayıs eşiniz ya da sevgilinizle katılacağınız kültürel etkinliklerde hoşça vakit geçirebilirsiniz. Bu dönemde kalbiniz boşsa arkadaş çevrenizde tanışacağınız birinden çok etkilenebilir ve geleceğe yönelik ilişki başlatabilirsiniz.

Arkadaşça sürdürdüğünüz bir ilişkinin aşka dönüştüğünü görebilir ve gelecekte evlilikle noktalanacak yeni bir ilişki başlatabilirsiniz. 15 Mayıs - 27 Haziran arası İkizler burcunda geri giden Venüs‘ün etkisiyle geçmişte kalan biri ile yeniden bir araya gelebilir ve arkadaş olarak düşündüğünüz birinin aslında size farklı duygular beslediğini görebilirsiniz. 27 Haziran - 7 Ağustos arası yine Venüs‘ün enerjisi ilişkilere olumlu yansıyor. Sevecek sevilecek ve sevgilinizle birlikte katılacağınız toplantılarda mutluluğunuzu etrafınızda bulunanlar ile paylaşacaksınız. 8 Ağustos - 6 Eylül arası Venüs duygularınızı derinden etkileyen ve gizlilik içeren ilişkilere dikkat çekiyor. Bu etki altında gizli maceralara sürüklenebilir ya da hayallerinizde mutlu olmayı seçebilirsiniz. Evli veya bekâr olun fark etmez bu dönemde hatalara açık olduğunuzu bilmeli ve duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Duygusal anlamda her zamankinden daha hassas olacağınız bu dönemde geçmişte kalan bir ilişkiyi içinizde fazlasıyla sorgulayabilirsiniz. 6 Eylül - 3 Ekim arası Venüs‘ün burcunuzdaki transiti çekiciliğinizi artırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Bu dönemde karşı cins üzerinde etkili olabilir, süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir ve eşinizle olan ilişkinizde kontrolü elinizde tutabilirsiniz.

Kabiniz boşsa bu etki altında sizinle ilgilenenler olacaktır içlerinden birini seçebilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı. Yalnız Mars‘ın etkin olacağı bu dönemde eşiniz ile ailenizi bir araya getirmemelisiniz. Ufak tefek anlaşmazlıklar mutluluğunuza gölge düşürebilir. Ekim ayında ilginiz başka alanlara kayarken aşk hayatını es geçebilirsiniz. 28 Ekim - 22 Kasım arası Venüs‘ten olumlu etki alıyorsunuz. Sevgilinizle iletişim içinde olabilir ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Aranızda sorun varsa konuşarak çözüm bulabilir ve birlikte kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönemde kısa yollarda veya yakın çevrenizde tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. 22 Kasım - 18 Aralık döneminde evliyseniz eşiniz ile iyi analaşabilir ve süregelen ilişkinizi mutlu olacağınız bir evliliğe götürebilirsiniz. Bu dönemde her konuda ailenizin desteğini alabilir ve güven içinde olabilirsiniz. Sevgiliniz varsa ailenizle tanıştırmanın ve evlenmenin tam zamanı. Aralık ayının ikinci yarısı yaşamdan zevk alacağınız ve mutlu olacağınız bir zaman dilimi. Venüs size aşkta mutluluk vaat ediyor. Bu dönemde gezecek eğlenecek, güzel duygusal ilişkiler yaşayacaksınız. Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla. Gideceğiniz eğlence yerlerinde ve kalabalık ortamlarda yeni tanışacağınız biri ile aşka kucak açabilirsiniz. Evlilik aşamasındaysanız çok güzel bir düğünle mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Yılın son günlerinde Mars‘ın karşıt konumu evli olanları ilişkilerinde zorlayabilir. Mars‘ın etkisiyle birikmiş sorunlar açığa çıkarak ilişkilerin boyutunu değiştirebilir. Aşırı duygusal tepkiler, tartışmalar ve eleştiriler ilişkilere olumsuz yansıyabilir. Tartışmalardan uzak durmalı ve karşı tarafın eline koz vermemelisiniz.

Yeni yıla biraz gergin ama yinede mutlu bir şekilde girebilirsiniz.

AİLE

Siz Aslanlar için evinizin ve ailenizin hayatınızda önemli bir yeri vardır. Siz kralsınız eviniz karala uygun bir saray, evdekiler ise sizin hükümran davranışlarınıza ses çıkarmayacak yakınlarınızdır. Evinizde her zaman için sevdikleriniz için yer vardır. Anne ve babanıza değer verir, onlar tarafından sevilmeyi ve onurlandırılmayı arzu edersiniz. Ailenizin sorunları ile ilgilenir ve onları korumak için elinizden geleni yaparsınız.

2012 yılının ilk yarısında işinizde yaşadığınız olumlu gelişmeler bir şekilde aile ilişkileriniz de olumlu yansıyacaktır. Yılın ikinci yarısında sosyoekonomik yönden tatmin edici gelişmeler yaşayabilir ve yuvanızdaki huzurun temini için sosyal çevrenizde bulunanların desteğini alabilirsiniz. Bu yıl Satürn‘ün konumu sizi kardeş ve yakın çevre ilişkilerinizde zorluyor. Engel ve baskı unsuru oluşturan gelişmeler söz konusu… Bu etki altında yakın çevrenizde bulunanların baskısını üzerinizde hissedebilir ya onların sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İlişkilerde iletişim kurmakta zorlanabilir ve yeterince ifade edilemeyen düşünceler nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz. Özellikle 3. on günlük dönemde doğan evliler Satürn ile Mars‘ın birleşim oluşturacağı 15 Ağustos civarında sorunlar ile yüz yüze gelebilirler. Anlaşmazlıklar, inatlaşmalar ve farklı düşünceler ilişkilerin boyutunu değiştirebilir. Bu etki altında olaylara empati ile yaklaşmanız sorun her ne ise çözümünü kolaylaştıracaktır. Yılın son aylarında Akrep burcuna geçen Satürn‘ün etkisiyle sizi ev ve aile ile ilgili konularda sorumluluklarınızda artış olurken, ev ve yerleşime ait sıkıntı verici durumlar yaşamı sizin için zorlaştırabilir. Kısıtlayıcı koşullar, yatırım, taşınma veya onarım nedeni ile parasal sorunlar söz konusu… Bu etki altında aile büyüklerinizin baskısını üzerinizde hissedebilir ya onların sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle burcunuzun 1. on günlük döneminde doğanlar aldıkları kozmik etki ile ailelerinden uzaklaşarak yeni bir yaşam dönemi başlatabilir ya da tam tersi maddi sıkıtılar nedeni ile aileleri ile aynı yerde yaşamak zorunluluğu duyabilirler.

ARKADAŞLIK

Siz Aslanlar dostluğa önem veren, iyi niyetli, mert, asil ruhlu ve eli açık kişilersiniz. İlişkilerinizde koruyucu davranır ve karşınızdaki kişiye güven verirsiniz. Egonuzu tatmin etmek ve sosyal hayatınızı renklendirmek için arkadaş ilişkilerine ihtiyacınız vardır. Yalnız övülmeye olan tutkunuz etrafınızın dalkavuklarla dolmasına neden olabilir. Cömertliğiniz arkadaşlarınız tarafından istismar edilebilir. Herkesi kendiniz gibi sandığınız için yanılır, farkında olmadan arkadaşlarınız tarafından kullanılır, bunu anladığınızda ise geç kalmış olursunuz. Aktif ve cesaretli yapınız sayesinde bulunduğunuz arkadaş grubu içinde lider olur, etraflarındaki kişileri harekete geçirir, hükmedici ve ezici davranışlar sergilersiniz.

2012 yılının ilk yarısında iş çevrenizde arkadaşlarınızı genişletebilir ve belirli bir kariyere sahip olan kişiler ile arkadaş olmaya çalışabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise İkizler burcunda hareket edecek olan Jüpiter‘in etkisiyle yeni arkadaş gruplarına katılabilir ve arkadaşlarınız ile yapacağınız işbirliğinden çok şey kazanabilirsiniz. Katıldığınız arkadaş toplantılarında düşüncelerinizi paylaşabilir ve arkadaşlarınızdan aldığınız destek ile yeni çıkış yolları bulabilirsiniz.

SAĞLIK

2012 yılında önemli bir sağlık sorununuz yok. Yalnız yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle ev ve aile ilgili yaşanan sorunlar nedeni ile kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Artan sorumluluklar ve yoğun iş temposu nedeni ile yorgun düşebilir ve sinirsel yönden gergin olabilirsiniz. Bu yıl transit Plüton‘un konumu 27, 28, 29, 30, 31 Temmuz doğumlu olanları sağlık konusunda zorlayabilir. Bu etki altında ortaya çıkan bir sağlık sorunu beslenme alışkanlıklarını ve yaşam koşullarını yeniden düzenlemeleri için harekete geçirici etken olacaktır. Önümüzdeki yıllarda Oğlak burcunda hareket edecek olan Plüton sağlığınızla ilgili yeni gelişmelere neden olabileceğini unutmamalı ve daha önlemci olmalısınız.

Yılın ilk yarısında Mars‘ın etkisiyle parasal konularda yaşanan aksilikler canınızı sıkabilir. 9 - 27 Ocak arası Merkür‘ün etkisiyle sağlıklı yaşam ürünlerine, diyet ve egzersiz programlarına ilgi duyabilirsiniz. Şubat ayında hayatınıza katacağınız yenilikler motivasyonunuzu artıracaktır. 7 - 26 Haziran arası içinizde geçmişi sorgulayabilir ve harekete geçememenin verdiği tedirginlikle gergin olabilirsiniz. Bu dönemde düşüncelerinizdeki karışıklık ve moral bozukluğu hayatı sizin için zorlaştırabilir. Hemen pes etmemeli aldığınız kozmik etkinin geçici olduğunu bilmeli ve iyimser düşünceler ile hareket etmelisiniz. Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında aldığınız kozmik enerjiler yaşam enerjinizi yükseltiyor ve içinizde yeni hevesler oluşturuyor. Eylül ayında burcunuzda hareket eden Venüs‘ün etkisiyle hayata daha iyimser gözler ile bakabilir ve mutlu olabilirsiniz. Ekim ayı iş ve ilişkiler açısından yorucu bir ay. Yoğun bir çalışma temposu içinde olabilir ve her şeye yetişmeye çalışırken yorgun düşebilirsiniz. Bu dönemde aşırı yapılan her şeyin beraberinde bazı sağlık sorunlarını da getirebileceğini unutmamalısınız. Yerken, içerken eğlenirken ölçüyü kaçırmamalı, spor yaparken dikkatli olmalı, eklem ve kaslarınızı fazla zorlamamalısınız. Kasım ve Aralık aylarında Mars‘ın konumu sağlığınız için risk oluşturuyor. Kendinizi fazla yormamalı, çıkabilecek sorunları ise ciddiye almalısınız. Bu dönemde aşırı yorgunluk ve stres bazı sağlık sorunlarını ortaya çıkarabilir.

Görünen o ki 2012 yılında her ne kadar önemli bir sağlık sorununuz olmasa bile kozmik enerjiler sağlık konusunda sizi biraz zorluyor. Sağlığınızı korumak için dengeli ve yeterli beslenme uygulamalı, uyku düzeninize dikkat etmeli, omurganızı, sırt kaslarınızı ve belinizi zorlamamalısınız. Sportif faaliyet ve yürüyüşlerle vücudunuzu canlı tutmalı ve hareketli olmalısınız. Sinirsel gerilim oluşturacak ortamlarda bulunmamalı ve açık havada yapacağınız yürüyüşler ile rahatlamaya çalışmalısınız. Bol vitamin ve mineral içeren sebze meyve ağırlıklı beslenmeli, yemekleri vaktinde yemeli, bol su içmelisiniz. Kalbinizi yoracak ve kan değerlerinizi olumsuz etkileyecek yağlı yiyeceklerden, alkollü içkilerden ve kızartmalardan uzak durmalısınız.

ASLAN BURCUNUN YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE

YILLIK YORUMLARI

Koç yükselen Aslan: 2012 yılının ilk yarısında işte başarılı olabilir, artan sorumluluklarınız ve iş yükü nedeniyle zorlanabilirsiniz. Bulunduğunuz toplumda kendinize iyi bir yer edinebilir ve yaşamınızda dönüm noktası oluşturacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Parasal konuların önem kazanacağı bu dönemde ödemeler konusunda dikkatli olmalısınız. Can sıkıcı durumlar ortaya çıkabilir. Yılın ikinci yarısında mesleki alanda yeni adımlar atabilir, yeni çevrelerde yeni arkadaşlar edinebilir ve bilimsel çalışmalar ilgi duyabilirsiniz. Kazançlı çıkacağınız ortak projelere sıcak bakabilir ve sosyoekonomik yönden tatmin edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yılın son aylarında evde ve işte zorlanabilir ve de baskı unsuru oluşturan gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa yükselen Aslan: 2012 yılının ilk yarısında Jüpiter sizin için her şeyi kolaylaştırıyor. Yeni başlangıçlar için harekete geçebilir, kariyeriniz için önemli adımlar atabilir ve fırsatları değerlendirerek işte istediğiniz yere gelebilirsiniz. Zevkiniz için fazla para harcayabilir, risk alma eğiliminde olabilir, toplumsal ilişkilerde ve aşk konusunda zorlanabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında aldığınız kozmik etki ile para konusunda şansı yakalayabilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Gelirinizi artıracak yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ve sosyal çevrenizden aldığınız destek ile işinizi büyütme olanağı bulabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle evlilik ilişkinizde ve ailevi konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

İkizler yükselen Aslan: 2012 yılının ilk yarısında hislerinize güvenerek hareket edebilir, gizli destekler alarak işinizde yükselebilir ve düşünce gücünüzden yararlanarak geleceğinizi şekillendirebilirsiniz. Sizi zorlayan yüklerinizden arınmaya çalışabilir, ruhsal enerjinizi yükseltebilir ve mistik konulara ilgi duyabilirsiniz. Bu dönemde eviniz ve aileniz için fazla para harcayabilir ve sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında Jüpiter size kişisel girişimlerinizde başarı vaat ediyor. Mesleki alanda yeni adımlar atabilir ve toplumdaki yerinizi sağlamlaştıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. Grup çalışmaları ile hedefinize daha kolay ulaşabilir ve sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Yılın son aylarında artan iş yükü nedeniyle yorgun düşebilir ve sağlığınız için endişe duyabilirsiniz.

Yengeç yükselen Aslan:
2012 yılının ilk yarısında mesleğinizle ilgili eğitim alabilir ve kariyer aşamasında yeni adımlar atabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinde ve eğitim konusunda zorlanabilir, iletişim gerektiren işlerde ise aksilikler ile karşılaşabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında sosyal çevrenizden aldığınız destek ile işinizde yükselebilir ve mesleki projelerinizi uygulama alanı bulabilir ve sosyoekonomik yönden tatmin edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. İç sesinize güvenerek hareket edebilir ve gizli yardılar alabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle zihinsel olarak yorucu çalışmalar içinde olabilir, ev ve aile ile ilgili konularda zorlanabilir ve dönüm noktası oluşturacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aslan yükselen Aslan: 2012 yılının ilk yarısında kariyeriniz için önemli adımlar atabilir, işte başarılı olabilir ve çalışmalarınızın karşılığını alarak istediğiniz konuma gelebilirsiniz. Otorite konumunda bulunan kişilerin desteğini alabilir ve toplumdaki yerinizi sağlamlaştıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Para konusunda zorlanabilir ve sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Lüks harcamalarınızdan vazgeçmek ve elinizdeki parayı akıllı kullanmak zorundasınız. Yılın ikinci yarısında ortak çalışmalarda başarılı olabilir, işten gelen gelirinizi artırabilir ve sosyal çevrenizden aldığınız destek ile mesleki projelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Yılın son aylarında yakın çevre ve kardeş ilişkilerinde zorlanabilir, ev ve aile ile ilgili sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Başak yükselen Aslan: 2012 yılının ilk yarısında ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir, yurtdışı bağlantılı işlerden iyi para kazanabilir, kariyerinizi etkileyecek sorumluluklar alabilir ve hayatınıza yenilikler katabilirsiniz. Katılacağınız fuar ve seminer gibi etkinlikler ile işinizde önünüze yeni kapılar açabilir ve size ışık tutacak kişiler ile temasa geçebilirsiniz. siniz. Kaza ve enfeksiyonlara karşı açık olacağınız bu dönemde artan enerjinizle çok iş başarabilir ve sinirsel yönden gergin olabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında çalışmalarınızın karşılığını alarak işinizde istediğiniz yere gelebilir ve sosyoekonomik yönden mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yılın son aylarında eğitim ve iletişim gerektiren işlerde engellere takılabilir ve zihinsel açıdan yorucu projeler ile ilgilenebilirsiniz.

Terazi yükselen Aslan: 2012 yılının ilk yarısında para ve yatırım konusunda şansı yakalayabilir ve de sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilirsiniz. Sizi zorlayan yüklerden kurtulabilir ve gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz. Ortak bir kazançtan pay alabilir ve güven artırıcı yatırımlar yapabilirsiniz. Gizli düşmanlıkla karşılaşma olasılığınızın olduğu bu dönemde atacağınız adımlara ve ilişki içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Yılın ikinci yarısında ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir, uzun yolculuklar yapabilir, yabancılar ile ilişkilerden ve yurtdışı bağlantılı işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Yılın son aylarında parasal konularda engellere takılabilir ve ailevi konularda sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Akrep yükselen Aslan: 2012 yılının ilk yarısında Jüpiter‘in olumlu etkisiyle kazançlı çıkacağınız ortak projelere imza atabilir ve mutlu olacağınız bir evlilik yapabilirsiniz. İşinizi genişletme olanağı bulabilir ve otorite konumunda bulunan kişilerden alacağınız destek ile işinizde istediğiniz yere gelebilirsiniz. Ortak çalışmalarda daha çok sorumluluk alacağınız bu dönemde sosyal ilişkileriniz için yapacağınız harcamalar bütçenizin dengesini bozabilir. Bu konuda dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında başkalarının desteğini alabilir ve sosyal çevrenizden alacağınız destek ile sizi zorlayan yüklerinizden kurtulabilirsiniz. Yılın son aylarında kişisel sorumluluklarınızda artış olurken, birçok engelle uğraşmak ve disiplinli olmak durumundasınız.

Yay yükselen Aslan: 2012 yılının ilk yarısında yeni iş olanaklarını değerlendirebilir, işinizin geleceği için sağlam temeller kurabilir ve çalışma arkadaşlarınızla dayanışma içinde olabilirsiniz. Jüpiter‘in olumlu etkisi altında süregelen sağlık sorununuz varsa çözüm bulabilir, uygun diyet ve egzersizle fala kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. İşte rekabet oluşturacak durumlar ile karşılaşacağınız bu dönemde otorite konumunda bulunan kişiler ile olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında ortak çalışmalarda başarılı olabilir, sosyoekonomik yönden tatmin edici gelişmeler yaşayabilir ve mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Yılın son aylarında bilinçaltı düşüncelerinizin girişimlerinizde sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Oğlak yükselen Aslan: 2012 ilk yarısında Jüpiter size aş ve çocuk konusunda mutluluk vaat ediyor. Çocuk sahibi olabilir ve yeni bir aşka kucak açabilirsiniz. Kazançlı yatırımlar yapabilir, şansınızı deneyebilir, hiç ummadığınız yerlerden para ve ortak bir kazançtan pay alabilirsiniz. Duygu ve esin gerektiren sanatsal çalışmalarda başarılı olabilir, otorite konumunda bulunan kişilerin desteğini alabilir ve kariyerinizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında sosyal çevrenizden aldığınız destek ile işinizi genişletebilir ve işten gelen gelirinizi artırabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle sosyal ilişkilerinize sınırlama koyabilir ve ciddi mesleki projelere yönelebilirsiniz.

Kova yükselen Aslan: 2012 yılının ilk yarısında aileyi mutlu edici gelişmeler yaşayabilir, işinizi genişletme olanağı bulabilir ve geleceğe daha güvenle bakabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evlilik yapabilir ve toplumdaki yerinizi ve kariyerinizi sağlamlaştıracak adımlar atabilirsiniz. Biraz sıkıntı ile hayallerinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Yalnız ortak paylaşımlar, borçlanma ve ödemeler konusunda dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında aşk ve çocuk konusunda mutlu edici gelişmeler yaşayabilir, yaşamın farklı zevklerini tadabilir ve yaratıcılığınızı kullanarak yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Yılın son aylarında kariyer aşamasında yeni sorumluluklar alabilir, kabuğunuzu kırmaya çalışırken bazı engellere takılabilirsiniz.

Balık yükselen Aslan: 2012 yılının ilk yarısında yakın çevrenizde bulunanlar ile yapacağınız işbirliğinden çok şey kazanabilir ve yeni eğitim olanaklarından yararlanabilirsiniz. İletişim gerektiren işlerde başarılı olabilir ve zihinsel olarak sizi fazlasıyla yoracak projelere ile ilgilenebilirsiniz. Muhalif durumlar ile karşılaşacağınız ve parasal yönden zorlanacağınız bu dönemde ortak işlerde ve karşı cinsle olan ilişkilerde sağduyu ile hareket etmelisiniz. Yılın ikinci yarısında ev ve aileyi mutlu edici gelişmeler yaşayabilir ve kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisi ile yabancılar ile ilişkilerde zorlanabilir, yaşamınızın gerçek amacını öğrenmeye çalışabilir ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinize yeni sınırlar koyabilirsiniz.
Yeni yılda şans, mutluluk ve sağlık sizinle olsun…

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp