2013 Yengeç Burcu Rezzan Kiraz

2013 Yengeç Burcu Rezzan Kiraz: 11 Haziran‘ a kadar Gruplara ilişkin 11. Evinizde şanslı Jüpiter‘le yılın ilk yarısında dostlarınız ve iş arkadaşlarınız size bir sürü bağlantı kazandırıyor. Başkalarının desteğine sahip olmak ve inandığınız bir davaya kendinizi adamak 2013 boyunca size gelişim için sağlam bir temel kazandırıyor. Birey ya da kurum ne kadar idealist olursa olsun en önemlisi sizin pratik düşüncelere öncelik vermenizdir.

Hedefler ve prosedürler konusunda emin olmadığınız durumlarda zorunlu işler üstlenmek zahmetli ve yorucu olabilir. Sağlam bir yapı içinde sabit ilerleme, sadece umutlar ve dilekler üstüne inşa edilmiş parlak fikirlerden sizi daha ileri götürecektir. 11 Haziran‘da Jüpiter esnek İkizler‘e ve spiritüel 12. Evinize geçerek burada 25 Haziran 2014′ e kadar hayatın derin gizemlerine ışık tutacak.

Eğer zihninizi açmak ve alternatif inanç sistemlerini keşfetmek isterseniz, bu oldukça fazla ruhu besleyen bilgi demektir.Size en anlamlı gelen gerçekler size bütünleşmiş bir paket olarak değil, çeşitli kaynaklardan ufak parçalar olarak gelebilir. Dünyayı ve kendi düşüncelerinizi yargılamadan incelemek, öğrendiklerinizi arttırmak ve zihninizi genişletmek için etkin bir yoldur.

Hayalperest Neptün 3 Şubat‘ta Balık burcuna ve Yüce Düşünceye ilişkin 9. Evinize girdiğinde ilham dalgalarının ve farkındalığın size doğru akmasını bekleyin. Bu transit, yolculuk ve eğitim fırsatlarının peşinden koşarak bakış açınızı genişletmeniz için size cesaret veren bir keşif dönemini başlatıyor. Öğretmen ya da ana konu sizi etkilerse ruhunuz zihniniz kadar gelişecektir. Ama amacınız sadece özgeçmişinizi daha iyi bir hale getirmekse, mücadele sizi yıpratabilir.

Daha sıkı çalışmak, eğitim arayışınızın anlamı ve amacını bulmanın size kazandıracağı sonuçları getirmeyecektir. Konuya gerçekten ilgi duyduğunuz zaman bilgiyi kolaylıkla özümseyebileceksiniz. 25 Haziran‘da Jüpiter ve Neptün arasında zorlu bir kare açı, yolculuk, öğrenmek ve dinle ilgili deneyimlere duyduğunuz açlık, bunları özümseme kapasitenizden daha büyük hale geldiğinde bîr aşırı genişleme dönemini işaret edebilir. Ufuklarınızı genişletmek konusunda büyük heyecan duymanız güzel bir şey ama bedelleri faydalarından fazla olacak şekilde kendinizi zorlamaktan kaçının.

Patronluk taslayan Satürn evinizde düzeni korumanın bu yıl sizin için hayati önemde olduğunu dikte ediyor.Terazi‘deki Satürn 5 Ekim‘e kadar Güvenliğe ilişkin 4. Evinizde yer alarak etrafınızda uyum ihtiyacını işaret ediyor. Yapıcı bir atmosfer kurmayı umuyorsanız birlikte yaşadığınız insanlarla uzlaşmak ve daha çekici bir çevre yaratmak ihtiyacını duyabilirsiniz.

Akrabalara taviz vermek her zaman kolay değil ama sabır ve olgunlukla dikkate değer farklılıkların üstesinden gelmek için yollar bulmalısınız. Ayrıca bu yıl, yeni bir iş ya da farklı bir kariyer başlatma düşüncelerinin çekici gelebileceği bîr yıl. Bütün zamanınızı dünyaya iz bırakmaya çalışmak için harcarken temeliniz sallanabilir. İhtiraslarınızı destekleyecek mutlu bir ev hayatını korumanın önemini gözardı etmeyin.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp