2013 Yengeç Burcu Aşk Hayatı

2013 Yengeç Burcu Aşk Hayatı: 2013 yılında yengeç burcunda yaşanacak gelişmeler nelerdir. Yengeç burçlarını 2013 yılında ne gibi sürprizler bekliyor. 2013 Yengeç burcu hakkında açıklamalar ve detaylar aşağıdaki makalede yer almaktadır.

İlişkilerinizde, duygularınız çok derindir ve sahiplenici, hatta kıskanç olabilirsiniz. Artık yola devam etme geldiğini bilseniz bile, bir İlişkiye tutunabilirsiniz. Aynı zamanda doğru insanla olduğunuzda tutkulu, romantik anlar yaşar ama ideal eşinizi bulduğunuzda o kişi büyük olasılıkla sizinle aynı finansal güvence ve bir aile yaşamını paylaşacaktır.

Toprak burçlarından biriyle, Boğa, Başak veya özellikle karşıt burcunuz Oğlak burcuyla mutluluğu yakalayabilirsiniz. Diğer su burçları Akrep ve Balık enerjinizle uyum içerisindedir ama bir Koç veya Terazi ile duygusal ilişkileri tatmin etmeniz zordur.

Ocak ayının ilk yarısında yoğunlaşan duygular ve artan istekler tutku dolu beraberlikler yaşamanıza neden olabilir. Bu etki altında partnerinize aşırı sahiplenici davranabilir, gereksiz endişe ve kuruntular yüzünden kıskanç tavırlar sergileyebilirsiniz. Bu tavrınızın, onu sizden uzaklaştıracağını aklınızdan çıkartmayın. Neyse ki Ocak ayının ikinci yarısında bu haliniz değişiyor.

Daha iyimser ve kabullenici olmanız ilişkinizi olumlu yönde etkileyecek. Bu günlerde yurt dışı bağlantılı konular, yolculuklar, eğitim ve hukuksal konular daha fazla gündeminizde olabilir.
Sevgiliniz veya eşinizle tatil programları yapabilir, katıldığınız uzun yolculuklarda oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Macera arzularınızın artacağı bugünler yeni aşk maceraları yaşamak için uygun gözüküyor. Bulunduğunuz ortamlarda sizi duygusal anlamda heyecanlandıracak yabancılarla karşılaşmanız ve hoş maceralar içine girmeniz mümkün.

Bir arkadaş olarak sizden iyisi yok. Yakın çevrenizdekilere sadık ve destekleyicisiniz. Sayıları az da olsa, çok da olsa, yanlarında kendiniz olabildiğiniz insanlarla birliktesiniz ve genelde onunla teke tek veya küçük gruplar içinde zaman geçirmekten hoşlanıyorsunuz. Zaman ve kaynaklarınız konusunda cömertsiniz. Arkadaşlıklarınıza değer veriyorsunuz ve uzun süreli dostluklarınız var. Bu insanlardan bazıları sizin ailenizin bir uzantısı oldu bile.

Yengeçler tüm ilişkilerinde başkalarının ihtiyaçları için kendi ihtiyaçlarını feda ederler. İki insan bir araya geldiğinde özveri şart olsa da aşırı uyumlu olmak iki taraf için de sağlıksızdır. Hem kendinizin hem de karşınızdaki insan ihtiyaç, umut ve dileklerini karşılamak için dengeyi sağlayın. Bazen daha çok verin, bazen daha az.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp