2013 Yay Burcu Yorumları

2013 Yay Burcu Yorumları :

2013 yay burçları bazılarınız eğitimler alabilir, yabancı kültürler ve felsefelerle tanışabilir, kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Bu arada yüksek eğitiminizi tamamlamak ve kendinizi geliştirmek için sıkı çalışmalar içine girebilir hatta bunu yapmak için kendinizi mecbur hissedebilirsiniz.

2013 yılı yay burçları için oldukça yoğun olacak hem iş kariyer anlamında hemde ikili ilişkiler anlamında ,iş konularındaki yoğunluk,tüm o koşuşturmalar,sizi hem zihnen hem bedenen yorarken yay burcu ikili ilişkilerde özellikle evli olanlar için zihninizi yoracak sizi düşündürecek kimi zaman artık yeter dedirtecek tartışmaların yaşanacağı bir 2013 sizi bekliyor.

Ancak şunu baştan söylemekte fayda var ikili ilişkilerdeki tutarsızlıklara o sıkıntılı tartışmalara karşın iş hayatında oldukça başarılı bol kazançlı, istediğiniz kariyer hedeflerini gerçekleştirdiğiniz bir yıl diyebiliriz sevgili yaylar.

Şubat gibi aileniz veya eşiniz arasında çıkabilecek bir tatsızlıkta arada kalmanız da olası. Sevgili yaylar eğer bekarsanız ve ailenizin bilmediği bir birlikteliğiniz varsa,aileniz bir şekilde bunu öğrenip,size çok sert çıkabilir çünkü bu kişiyi onaylamayacaklar.Yakınlarınızın tavsiyelerini yabana atmayın.

Mart ayı her açıdan yoğun gerek iş gerek ikili ilişkiler bu durumda fiziksel yorgunluklar ve yeterince dinlenememiş olmak sizi zorlayabilir. İstirahat düzenizi korumanız ve düzenli beslenmeye dikkat etmeniz gerekiyor.Yine bu dönemde telefonla gelecek bir habere çok sevine bilirsiniz,bu bir yakınınız belki çocuğunuz için istediğiniz bir şeyde olabilir ama bir mutluluk yaşanacak.

Haziran gibi aile içinde tatsızlıklar tartışmalar çıkabilir ve bu tartışmalar aile büyüklerininde araya girmesi ile dahada büyüyebilir ancak siz tüm bu tartışmaları bir sinema filmi seyreder gibi uzaktan seyreceksiniz,sizin bu tutumunuz eşinizi çok kızdıracak ve bu durum karşısında size olan öfkesi dahada büyüyecek buda gergin ortamın daha da gerilmesine huzursuzluğun büyümesine neden olacak.

Temmuz ayı yolculuklarda şanslınız tatlı sürprizlerle karşılaşabilir, hoşlanacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Yay burçalrı, siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işlerinizde sorun çıkabilir. Huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca sakar ve kazalara açık durumdasınız.

Ekim ,kasım dönemi bir miras işi gündeme gelebilir.Aileden biri sizin fikirlerinize karşı çıkabilir ve tartışmalar yaşanabilir.Bu durumdan huzursuz olabilirsiniz.Hatta bazı aile bireyleri ile ilşkileriniz bozulabilir yada araya soğukluk girebilir.Tüm bu gerginlikler sağlığınızıda olumsuz etkileyebilir,gereksiz alış veriş, gereksiz masraflar ve alkollü içeceklere eğilimli olabilirsiniz.

Aralık ayı bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz. 2013′de unuttuğunuz bazı ufak işler başınıza bela olacak derecede büyüyebilirler. Önemsediğiniz kişilerin baskısını hissedebilirsiniz.Eğer evli iseniz eşiniz ters giden işlerden sizi sorumlu tutup huzursuzluk çıkarabilir ve bu dönem size karşı oldukça anlayışsız olabilir

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp