2013 Yay Burcu Nuray Sayarı

2013 Yay Burcu Nuray Sayarı. 2013 yılında yay burcunda yaşanacak gelişmeler nelerdir ? Yay burçlarını 2013 yılında ne gibi sürprizler bekliyor. 2013 Yay burcu hakkında açıklamalar ve detaylar aşağıdaki makalede bulabilirsiniz.

2013 yay burçları için hayatlarında memnun kalacakları değişimler gerçekleşecek.Özel hayatınızda her şey yolunda. Bu kez şansın da sizi sonuna kadar desteklediğini hissedeceğiniz olumlu gelişmelerin yaşanacaağı size sıkıntı veren durumların biteceği mutlu haberler alacağınız küçük kutlamalalrın yaşanacağı güzel bir yıl.

Hiç hesapta yokken hayatınızın aşkını bulabilir ve birden bire evlilik kararı alabilirsiniz. Çekiciliğinizin ve kişisel cazibenizin bu bir hayli yoğun oluşu karşı cins ile ilişkilerinizi olumlu etkileyecek evli yaylar ise eşleri ile son derece uyumlu oldukları adeta aşk tazeledikleri bir döneme giriyor.Çocuk sahibi olan yaylar bu yıl ikinci bir bebek düşünebilir.

Eğer bir apartman dairesinde oturuyorsanız bahçeli bir eve taşına bilirsiniz. Eğer yüksek lisans doktara gibi eğitim hayatınıza yönelik ilerleme düşünen bir yay iseniz bu yıl istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz. 2013 sizin yılınız olacak bu yıl hiç gezmediğiniz kadar gezecek kısa süreli ancak sık tatillere çıkacaksınız. Güzel geçen hafta sonu turları gibi.

Bu yıl uzun süredir planladığınız ancak bir türlü hayata geçiremediğiniz bir yurt dışı gezi planınız varsa bavulunuz hazır olsun. Bazılarınız yılın ikinci yarısında girmiş olduğunuz bir sınavdan alacağınız güzel bir sonuçla sevinebilir.

Bu yıl çok güzel haberler ve kararlar alabilir işle ve gelecekle ilgili konularda hayat size güzel süprizler yapabilir. Karşı cinsten yeni irtibat kurduğunuz birisi varsa, yakınlaşmak için gayretin sizden gelmesi gerekiyor.

Bu akademik kariyer eğitim gibi fırsatları değerlendireceğiniz ve akademik olarak yükseleceğiniz bir yıl olacak. Yılın ikinci yarısı yurt dışı bir gezi düşünüyorsanız yada kendinizle ilgili bir yenilikte bulunma arzusu içinde iseniz bu dönem bunları hayata geçirebilirsiniz.Gene bu dönemde bir gayrimenkul alımı gündeme gelebilir,bazılarınız mevcut otomobillerini değiştirebilir.

Yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir süreç.Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığı iş konularında ailenizin ve çalışma arkadaşlarınızın desteği ile kazançlı yatırımlara girişeceğiniz yapacağınız ek işler ile bütcenizin dahada rahatlayacağı bir yıl geçireceksiniz.

Hayatınıza dair hoşunuza gitmeyen durumların çözüme kavuştuğu,işlerinizin rayına oturduğu gerek iş gerekse aşka dair tüm beklentilerinizi gerçekleştireceğiniz bir 2013.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp