2013 Terazi Burcu Rezzan Kiraz

2013 Terazi Burcu Rezzan Kiraz. 2013 yılında terazi burcunda yaşanacak gelişmeler nelerdir. Terazi burçlarını 2013 yılında ne gibi sürprizler bekliyor. 2013 Terazi burcu hakkında açıklamalar ve detaylar aşağıdaki makalede yer almaktadır.

Rezzan Kiraz 2013 yılında Terazi burcunu neler bekliyor?

Görev ustası Satürn 29 Ekim 2009 ‘da sizin burcunuza girdiğinden beri yolunuz olmamıştır. Siz bazı aksilikleri hâlihazırda paylaşmış olabilirsiniz ve önünüze daha fazla zorluklar çıkabilir.

Ancak içtenlikli ve tutarlı olarak bunun üstesinden gelebilirsiniz çünkü karmik Satürn size kazandığınız şeyi verecektir. Kendinizi üzgün hissedeceğiniz veya şikayet edeceğiniz boşa harcanacak vakit yoktur.

Bunun yerine kendi sorumluluklarınızı yerine getirerek ve mücadelenizi sürdürerek olumsuzlukları aşabilirsiniz. Her ne kadar Satürn sizin nerede hata yaptığınızı ve hayatınızın hangi alanlarında ciddi bîr dikkat içinde olmanız gerektiğini ortaya koysa da, bu ayrıca doğru yolun nerede olduğunu ve çabalarımızın tam olarak nasıl ödüllendirileceğini gösterir.

Temkinli Satürn sosyal Terazi burcunda kalır ve 5 Ekim tarihine kadar Kişiselliğe ilişkin 1.Evinizde bulunur.Başkaları size somut faydalar sağlamadıkça ev sahibi veya ev sahibesi rolü oynayarak zamanınızı boşa harcamayın. Uzun bir koşuşturmaca içinde, yıllar geçip giderken özgürce davranmak yerine yaşantınızı organize ederek sevdiklerinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz.Satürn‘ün sahiplenici Akrep burcuna ve Kişisel Kaynaklara ilişkin

2. Evinize 5 Ekim‘de girişi baskıyı rahatlatacaktır. Sizin için önemli olan şeyleri ön planda tutun ve geri kalanı oluruna bırakın. Vites değiştirmek ve dünyada kendiniz için daha iyi bir ortam yaratmak en iyisi olacaktır.Sizin yönetici gezegeniniz Venüs genellikle her bir burca bir aydan daha kısa bîr sürede geçer. Fakat bu yıl onun gerileme dönemidir onu babacan İkizler ve Yüksek Zihne ilişkin 9. Evinizde 3 Nssan‘dan 7 Ağustos‘a kadar tutar.

Bu uzatılmış geçiş sizin idealizminizi harekete geçirir, büyük düşünmeye cesaretlendirir ve eğitim veya yolculuk aracılığıyla dünya hakkında daha fazla şey öğrenmenizi sağlar. Venüs 15 Mayıs 27 Haziran tarihlerinde gerilerken, kendinizi eski sevgilinizle bağlantı halinde bulabilirsiniz; veya bir kenara koymuş olduğunuz yaratıcı bir projeyi bitirmekle ilgili olabilirsiniz. Birinde ya da diğerinde, geçmişten gelen bitirilmemiş işler döngü halindedir ve mevcut deneyiminize katılmıştır.

Bu arada, Uyandırıcı Uranüs Dostlara ilişkin 7. Evinizi yedi-yıllık ziyaretini sürdürür. Sıradışı karakterler yaşamınıza girer ve kontrollü partnerler veya hiç ilerleme göstermeyen ilişkilerden özgür olmaya çalışırsınız. Başka insanlar ve değişen koşullar hâlihazırda yaşamınızı sarsmaya başlamış olabilir çünkü öngörülemez Uranüs 11 Mart 2011 tarihinden beri 7. Evinizde bulunmaktadır.Ancak sizin öncü durumlara karşı çekiminiz arzunun bir sonucu olarak gelişmeye devam eder. Risk aldığınız ve geleneksel olmayan uçlara daha yakın yaşadığınız zaman, beklenmeyen Sürprizleri en aza indirgeyebilirsiniz.

Ancak ne olursa olsun, başkalarıyla etkileşim halinde olduğunuz durumda derin değişimler olacaktır. Uranüs 24 Haziran ve 15 Eylül ‘de, Mart 2015 ‘e kadar beşten fazla kez meydana gelecek bir dizi açılım içinde olarak, Köklere ilişkin 4. Evinizde evrimsel Plüton ile dinamik kareler oluşturarak bir sabit işaret yapacaktır.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp