2013 Oğlak Burcu Nuray Sayarı

2013 Oğlak Burcu Nuray Sayarı :

Bu yıl Kariyer ve hırs sizi tarif edebilir. Başka hiç bir burç sizin tutkunuz ve hırsınızla boy ölçüşemez ve diğerlerinden daha iyi olmayı bu kadar isteyemez. Her adımınızı planlıyorsunuz ve hamlenizi yapacağınız ana kadar sabırla bekliyorsunuz. Her şeyden çok zamanlamanın çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Günlük hayatınızda değişikliğe ve iletişime ihtiyacınız var. Birçok Oğlak burcu insanı şirketler dünyasında çalışmak ister.

Parasal konularda tutumlu ve konservatifsiniz ama bazı Oğlak insanları bunu fazla ileriye götürür. Yatırımlarınızdan çoğu zaman uzun dönemde kar edersiniz. Çünkü siz yatırımlarınızı duygularınız üzerine değil gerçekler ve rakamlar üzerine yaparsınız. Sizin parasal zayıf yanınız statü sembolleri olan pahallı arabalar büyük bir ev gibi harcamalarınızdır. Sosyalleşme arkadaşlık ve romantizm 2013 yılının çoğuna egemen olacak. En sevdiğiniz insanlarla, çocuklarınız ve eşinizle tatlı anlar geçireceksiniz.

Ev hayatınız ayrıca mercek altında olabilir. Akşamları işin stresini evde atacaksınız ve sevdiğiniz insanlarla iyi vakit geçireceksiniz.Haziran ayının 24'ünde Jüpiter İkizler burcundaki geçişini tamamlayacak bu dönemde iş hayatınız sizin için çok tatmin edici ve ödüllendirici olacak. Bazı zamanlar başarabileceğinizden daha çok şeyi yüklenebilirsiniz. Unutmayın ki siz bir insansınız ve gün sadece 24 saattir. Bu saatleri iyi değerlendirin ve söz verdiğiniz projeyi zamanında teslim edin. Yoksa Jüpiter'in bu geçişi ters tepebilir. Sonuç olarak kendinizi göstermeniz için çok önemli fırsatlara sahip olacaksınız.

Güneşinizin 6. Evi aynı zamanda sağlık sektörüdür. Çalışma hayatınızı yani uzun çalışma saatlerinizi özel insanlarla geçireceğiniz eğlenceli dakikalarla dengelerseniz daha verimli olursunuz. Bir adım ileri giderek düzenli egzersizlere başlayın. İş arkadaşlarınızla öğle yemeği sonrası yürüyüşlere gidebilirsiniz veya sabah erken kalkıp egzersiz yapabilirsiniz.

Sağlıklı bir beslenme ve iyi bir uyku da üretkenliğinizi arttıracaktır.Bir kaç tane olan yakın arkadaşlarınızla aranızda kırılmaz bir bağ var. Bu derin duygusal bağ hayatınızı oturduğu temelleri oluşturuyor. Bu düzende her bir arkadaşınız bir işe yarıyor. Bu arkadaşlarınız birbirlerini tanımıyorlar. Birçok tanıdığınızın yanında bu insanlar kariyeriniz boyunca karşınıza çıkmış insanlar ve onlarla bir arkadaş çevresi oluşturmakta başarılısınız. Bu sizin merdivenin basamaklarını çıkmaktaki başarınızın sırrı…

Ailenizle yakın ilişkidesiniz ve onlardan koparamayacağınız bir bağınız var. Özelikle annenizle. Aynı zamanda kendinize ait bir hayatınız olsun istiyorsunuz. Bir ebeveyn olarak çok duygusalsınız ve çocuklarınızı çok seviyorsunuz. Onlardan sıkı ama adil beklentileriniz var. Onları disiplinle ve her fırsatı vererek kendi şahsiyetlerini bulmalarını sağlıyorsunuz. Bir çocuğunuz sizin limitlerinizi zorlayabilir. Eğer öyleyse dikkatli olun. Büyük ihtimal ikiniz bir birinize çok benziyorsunuz ve bu aranızdaki kırılmaz bağı oluşturuyor. Dışardan bakan birçok kişi sizin yumuşak kalbinizi fark etmeyebilir.

Bu kişiler bütün hayatı işi olan, hayatın yumuşak yanı ile ilgisi olmayan hırslı Oğlağı görüyor olabilirler. Ama doğru insanla tutkulu ve hassas olabilirsiniz. Sizin için evlilik güvenlik demektir. Bir Akrep veya Balık burcu sizin için ideal eş olabilir. Boğa ve Başak gibi diğer toprak burçları da sizin için iyi bir eş olabilirler. Ama en iyi karşıt burcunuz Yengeçlerle anlaşabilirsiniz. Terazi ve Koç burcundan insanlarla dikkatli olun.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp