2013 Koç Burcu Aşk Hayatı

2013 Koç Burcu Aşk Hayatı : Koç burcu 2013′ün ilk yarısı cazibenizin yüksek olduğu bir dönem olacak. Bu yıl pek çoğunuzun evlilik planları hayata geçebilir özellikle yılın ikinci yarısı aradığınız aşk karşınıza çıkabilir.

Koç burçları Nisan ayına dikkat evliyseniz veya ciddi bir partneriniz varsa, onunla güzel günler geçirebilirsiniz. Bazılarınız tam gerçek aşkı bulduklarını zannettikleri anda ilişkiden vazgeçebelirler. Evli olanlar şeytana uyabilirler. Oldukça dikkat çekici olduğunuz bir aydasınız.

Haziran ayı sürpriz aşklar yaşayabilirsiniz sürpriz karşılaşmalar meydana gelebilir.Ancak bu ay içinde meydana gelebilecek bu sürpriz aşkların uzun vadeli olmasını beklemeyin çünkü karşınızdaki insana aşırı eleştirel yaklaşacağınızdan,birazda onunla ilgili hoşlanmadığınız şeyleri hiçbir süzgeçden geçirmeden direkt söylemeye kalkışabileceğinizden ,bu ilişki uzun vadeli olmayacak.

2013 yılın ikinci yarısı fiziksel olarak yorgun, düşünsel olarak dağınık olabilirsiniz sevgili koç burçları fakat karşı cins ilişkilerinde oldukça şanslı bir dönem,aşk hayatınızı canlandıracağınız etkiler söz konusu,yalnız olanlar yada ciddi bir ilişki arayışı içinde olanlar bu dönem hiç ummadıkları bir anda işte bu diyecekleri insanla karşılaşacaklar.

Bu yıl aşk sizi bekliyor olacak hemde sevdiğiniz sevildiğiniz bir ilişki,bazılarınız uzun zamandır beklediği mutluluğu bu sene yakalayacak.Bu dönemde evliliği problemli olan çiftlerde ilişkilerin de huzuru bulacak eşleriyle uyumu yakalayacaklar.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp