2012 Yengeç Burcu Rezzan Kiraz

2012 Yengeç Burcu Rezzan Kiraz. Ünlü astrolog Rezzan Kiraz 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. Yengeç burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

2012 Yengeç Burcu Rezzan Kiraz

2012 yılı siz Yengeçler için kendinizi en değerli ve etkileyici bulduğunuz ve hayata yaklaşım tarzı olarak mutlu ve huzurlu hissetmek isteğinizin alanın evlilik, ciddi ilişkiler, iş ortaklığı konularında olacağını görmekteyim. Bu yıl içinde birçoklarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz.

Karşınıza çıkabilecek, olgun, nasıl davranması gerektiğini bilen, iş hayatında belirli bir yer edinmiş, kendi içinde bazı sıkılganlıkları olabilir fakat cömert paylaşımlı bir kişiyi işaret göstermekte. Bu kişi sayesinde kendinizi geliştirebilir, kendinize ve hayata karşı daha güven içinde olmayı öğrenebilirsiniz.

2012 yılında iş hayatınızda çevreniz tarafından saygınlık görecek ve işinizle ilgili asla yalnış yapmamaya ve kanun dışı çalışmamaya gayret edeceksiniz Kendinize olan güveninizle, yüksek hedefler belirleyecek, bunun için de elinizden gelen gayreti göstereceksiniz Başarılarınız başta patronlarınız yada yanınızda çalışan kişiler tarafından da saygı ve sevgi görmenize neden olacaktır Sağlık konusunda öğrenim gören yengeçler, bu dönemde yeni işlerine başlayabilirler.

Ve bu sektörde kısa sürede iyi yerlere geleceklerdir Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu, herkesten üstün olduğunuzu düşünmemek, ayrıntılara dikkat etmemek, her başarıda muhakkak bir karşılık beklemek, herşeyi bildiğinizi sanarak etrafınızdakilerden üstün olduğunuzu herkese ilan etmek yada bu davranışlar içine girmek sayılabilir.

Aşk isteğiniz, bir ilişkiye sahip olma arzunuz, sevme-sevilme arzunuz yükselecek Flörtçü bir duygusal havada olacaksınız Bu arada, arkadaşlıkla aşkı karıştırma durumları da yaşanabilir Kiminiz de arkadaş saydığı birinden duygusal bir çıkış görüp şaşırabilir Kiminiz ise, aşık olduğunu sandığı bir kişiyi yakından tanıyınca bir hayal kırıklığı yaşayabilir.

Kimi Koçlar ise, zamanlaması erken bir evliliğe gitmeye kalkışacak gibi Ya hazır olmadığı bir evlilik bu ya da çok erken karar verilmiş bir seçim durumu olacak gibi Yani, ilişkiler, aşk konusunda bereketli bir sene olmakla beraber, kalıcı ilişki yakalamak, tatmin edici bir ilişki kurmak kolay olmayacak Bireysel haritası uygun olanlar istisna Onlar da sorun yaşar ama daha çok yeni yaşantıya, sorumluluk yükleyen bir ilişkiye alışma aşamasının sıkıntıları şeklinde olur.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp