2012 Yay Burcu Rezzan Kiraz

2012 Yay Burcu Rezzan Kiraz. Ünlü astrolog Rezzan Kiraz 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. Yay burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

2012 Yay Burcu Rezzan Kiraz

Yeni anlaşmalar ve ortaklık konuları yeni bir iş ortamının yaratılması veya sahip olduğunuz işlerin hacminin büyütülmesi ve bu konularla ilgili yapacağınız ek çalışmalar yeni yılda gündeminizde olacak konular olarak dikkat çekmektedir. Zaman içerisinde işlerinizle ilgili yapacağınız çalışmalar sırasında bazı gerilimli ortamlar yaşamanız muhtemeldir.

İş konusunda bazı aksaklıklar ve gecikmeler yaşanabilir. Bu konularda nihai kararlar almadan önce, sakin ve planlı bir şekilde hareket etmeniz gerekmektedir. Ancak yeri geldiğinde de kararlı tutumuzu sergilemelisiniz. Gereken yerde duruma hakimiyet gücünüzü gösterebilmelisiniz.

Yine yılın ikinci yarısının başlarında evlilikle ilgili olaylar yaşayabilirsiniz. Veya iş alanında yeni bir ortaklık girişimi de olabilir. Hangisi olursa olsun sonuç olarak en uygun sonucu elde edebileceğiniz bir ortamda olacaksınız.

İster evlilik olsun veyahut ortaklık olsun, sorun yaşama olasılığı gördüğünüz kimselerden uzak durunuz. Sizin için en uygun kişiler sizi hedeflerinize ulaştırabilecektir.

Daha önceden problem yaşadığınız kimselerle iş veya evlilik konusundaki ortaklıklardan uzak durunuz. Hayattan beklentiniz mutluluk ve huzur ise gergin ve stresli ortamlardan elinizden geldiğince uzakta kalmalısınız.

Sağlık konusunda ise beslenme alışkanlıklarınızı düzene sokmalısınız. Kendinize uygun diyet programlarını belirlemeniz gerekmektedir. Uyku düzenize dikkat ederseniz daha zinde bir gün yaşarsınız.

Boş zamanlarınızda en azından yürüyüşler yapmalısınız. Uygun zaman ve ortamınız olduğunda ise düzenli olarak spor yapmanız sağlık açısından önemli gibi görünmektedir.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp