2012 Terazi Burcu Yorumları

2012 Terazi Burcu Yorumları

2012 Terazi Burcu Yorumları


2012 Terazi Burcu Yorumları. Teraziler 2012 yılında kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Girişimlerinizde başarılı olup, zorluklara karşı daha dayanıklı olabileceksiniz. Terazi burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.


2012 Terazi Burcu Yorumları


Kuşkusuz bu yılın şanslı burcu Terazi olacak 2012, kendinize güvenin artacağı, şansa daha çok güvenebileceğiniz bir yıl Sorumluluk hissiniz ve çabalarınız bu yıl çok daha güzel sonuçlar getirirken, kişisel olarak kendinizi yenileyeceksiniz Sağlık problemleriniz varsa, bunlar daha kolay düzelebilecek Kendinize güveninizi tazelerken, iş hayatında da olanakları daha iyi değerlendirebileceksiniz.

Anlaşmalar, ortaklıklar ve evlilik alanında daha büyük şanslar yakalayabilirsiniz
14 Ekim‘den sonra doğmuş olan Terazi‘ler, Satürn‘ün disiplin getiren enerjisini hissedecek

Sıkı çalışma ve sorumluluklar etkin olacak. Özellikle güzel sanatlar ve yaratıcı alanda aktif olan Terazi‘ler için, Neptün daha üstün bir yaratıcılık ve ruhsallık getirmekte.

Şanslı alanlar

Bu yıl kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız Kişiliğiniz, girişimleriniz ve görünümünüzle şansı kendi üzerinize çekmek daha kolay olacak Daha popüler, ilgi gören ve iyimserlik sergileyen bir tavırdasınız Kendine güvenerek yeni riskler alabilecek ve hayatınızın ufuklarını genişletebileceksiniz Eğitim, kariyer ve evlilik hayatında pozitif deneyimler söz konusu 26 Ekim‘den sonra ise Jüpiter size maddi alanda daha fazla kazanç getirebilir ve elde ettiğiniz tecrübeleri daha kolay biriktirebilir, sağlamlaştırabilirsiniz.

Mücadele alanları

Bu yıl zorlamalara karşı daha dirençli olabilirsiniz 2012, size daha fazla kolaylık ve başarı şansı getiriyor Ancak 14 Ekim‘den sonra doğmuş olan Terazi‘ler, kariyerle ilgili konularda ve amaçlarına erişme yolunda daha fazla disiplin sergilemek zorunda 6 Şubat-20 Mart ve 12 Haziran-28 Temmuz tarihleri arasında Mars‘ın sert açıları, yorucu zamanlara işaret etmekte.

Aşk ve İlişkiler

Venüs‘le ilişkili olan Terazi, ilişkilerin, aşkın ve uyumun burcudur Terazi‘ler, aşka ve beraberliklere özel bir önem verir ve duygularını mümkün olduğunca belirgin kılar Bu burcun insanı romantizmi öne çıkarır ve kabalıklardan hoşlanmaz Partnerlerinin kararlı ve irade sahibi olmasını tercih ederler.

Terazi Kadını

Terazi kadını aşka âşıktır Düzensiz, vasat ve agresif hareketlerden hoşlanmaz İlişkilerinde tarafsız, yumuşatıcı ve dengeleyicidirler Bununla birlikte Terazi, fikirleriyle de öne çıkan bir burçtur ve ilişkilerinde zihinsel canlılığa büyük önem verir Aşkın sadece fiziksel alanında kalmayacaklar, düşüncelerini paylaşan partnerler arayacaklardır

Bu yıl Neptün, size romantizm ve aşkta kendinizi kaptırabileceğiniz temaslar getirmekte 2 Şubat-26 Şubat, 22 Mart-15 Nisan, 10 Mayıs-3 Haziran, 17Ağustos-11 Eylül, 8 Ekim-5 Kasım dönemleri, ilişkilerde çok daha olumlu ve keyifli dönemler olabilir 6 Şubat-20 Mart ve 12 Haziran-28 Temmuz arasında tartışmalar ya da kişilik çatışmaları huzursuzluk getirebilir.

Terazi Erkeği

Zevk sahibi ve dikkat çekmeyi bilen bir erkektir Gerçek bir romantiktir Özellikle 6 Şubat‘a kadar ve 20 Mart-20 Mayıs arasındaki dönemde ilişkiler daha akıcı ve heyecan verici olabilir. 12 Haziran-28 Temmuz arasında sabırsızlık, ters ve ani çıkışlar ve yanlış anlamalar yüzünden keyfinizin kaçması, ilişkileri zora sokabilir.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp