2012 Oğlak Burcu Rezzan Kiraz

2012 Oğlak Burcu Rezzan Kiraz

2012 Oğlak Burcu Rezzan Kiraz


2012 Oğlak Burcu Rezzan Kiraz. Ünlü astrolog Rezzan Kiraz 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. Oğlak burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

2012 Oğlak Burcu Rezzan Kiraz

Oğlak burcu temsilcilerinin temel özellikleri disiplinli her alanda sorumluluk alabilen pratik uygulamaları kolaylıkla yapabilmeleri nedeniyle, bu yıl da yaşayabilecekleri her olaylar karşısında bu yetenek ve özellikleri sayesinde zorluk yaşamayacaklardır. Gelecekle ilgili plan ve tasarıları kolayca gerçekleştirebileceklerdir. İşle ilgili genel toplantılara katılabilir, kendi projelerini ve tasarımlarını topluluklara sunabilirler.

Bulundukları iş ortamlarında sorumluluk ve insiyatif alarak topluluklara liderlik yapmak sizi mutlu edecektir. Başarılarınız ve gayretli çalışmalarınız başkaları tarafından takdir edilse bile, bazı kimseler bu durumunuzdan memnun olmayabilirler. Bu kimseler iş alanınızdaki size rakip ve rekabet içinde olduğunuz kişilerdir. Daha önceden yaptığınız ön hazırlıklar ve tasarılar bu dönemde hayata geçebilecek kıvama gelmiş bulunmaktadır.

Duygusal alanda beraber olduğunuz kimse ile arada sırada küçük anlaşmazlıklar olsa bile, genellikle uyum ve bütünlük içinde olacaksınız. Sevgi konusunda sahiplenici ve koruyucu bir yapınız mevcuttur. Sevdiğinizin kişinin kusurlarını görmezden gelme konusunda yüksek tolerans sahibisiniz. Sevdiklerinizle birlikte olmaktan son derece huzur ve mutluluk duymaktasınız.

Aile sizin en çok değer verdiğiniz kavramdır. Onları ilgilendiren her konuda yardımcı olmak sizin için vazgeçilmez bir davranış olarak görünmektedir. Sağlık konusunda özellikle yaz aylarında sindirimle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz. Sıcak havalar sizi fazla etkilemese bile, özellikle soğuklarda üşütmemeye özen göstermelisiniz.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp