2012 Kova Burcu Rezzan Kiraz

2012 Kova Burcu Rezzan Kiraz

2012 Kova Burcu Rezzan Kiraz


2012 Kova Burcu Rezzan Kiraz. Ünlü astrolog Rezzan Kiraz 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. Kova burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.


2012 Kova Burcu Rezzan Kiraz


Kova burcu mensupları bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi gelecekle ilgili tasarı ve planlarla ilgili çalışmalar içinde bulunacaklardır. Özellikle iş ve eğitim alanındaki çalışmalar ön planda olabilir. Planladığınız hedefler ulaşmak için sabırla ve belli bir plan dahilinde çalışmalar yaparsanız bu durum sizi ideallerinize kolaylıkla ulaştıracaktır. Özellikle iş açısından eksik olan yönleriniz tespit ederek kendinizi bu yönde tamamlamanız gerekmektedir. Kariyeriniz üst seviyelerine erişebilmek adına iş alanındaki gelişmeleri ve yenilikleri devamlı olarak takip etmek durumundasınız. Burcunuzun temel özelliklerinden olan yenilikçi ve araştırmacı yönünüz size büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Azminizi ve isteklerinizi kırabilecek ortamlardan uzak durmanız lazımdır. Bazı yakınlarınız sizi hedeflerinizden uzaklaştırmak veya saptırmak isteyebilir. Onları kırmadan ve tahammül ile dinleyin fakat siz yine de bildiğiniz yoldan şaşmayın.

Bu yıl beklentilerinizin büyük çoğunlukla gerçekleşeceği bir yıl olacaktır. Bazen kısmi olarak birtakım aksaklıklar yaşasanız bile çoğunluk olarak hedeflerinizde bir şaşma olması mümkün değildir. Kavuşacağınız yeni imkanlar sayesinde ortam değişikliği yapabilmemiz mümkündür. Yeni bir ev almak, yeni bir araç almak gibi değişimlerde bulunabilirsiniz. İş alanındaki başarı ve kazançlarınız ev yaşamınıza da olumlu bir şekilde yansıma yapacaktır. Yılın ortalarına doğru işlerinizde yoğunluklar fazlalaşabilir. Yeni ve ilginç teklifler gelebilir. Çocuğu olanlar çocuklarının eğitim alanındaki başarıları ile mutluluk duyabilirler. Şans çizginiz devamlı üst seviyelerde olacaktır. Mutluluğu her alanda yaşamanız olasıdır.

Sağlık açısından sindirim sisteminize ve midenize dikkat etmeniz gerekiyor. Hazır yiyecekler yerine ev yemeklerini tercih edebilirsiniz. Soğuk içeceklerden de uzak durmalısınız.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp