2012 Kova Burcu Aşk Hayatı

2012 Kova Burcu Aşk Hayatı :

Partnerinizle karşılıklı inatlaşmalardan uzak durmalı. Bunun dışında gayet olumlu geçebilecek ve sorunları konuşabileceğiniz bir dönem olabilir. İlişkinizin evliliğe dönüşmesi adına umutlanmaya başladığınız bir süreç başlıyor.

Yalnız olan kovalar için Aşk konusunda yine şanslı bir dönem. Sezgilerinizin yükselişe geçmesi. Değerlerinize olan düşkünlüğünüz ve ilişkilerde duyacağınız kendine güven ve bağımlılık, sahiplenici tavırlar ve duygusal yaklaşımlar yaşayacağınız güzel bir dönem geliyor.

2012 de sosyal hayatınız çok fazla ön planda olacak. Özellikle uzun zamandır görüşmediğiniz eski dostlarınızla görüşeceksiniz hatta eski aşkların alevlenmesi bile gündeme gelebilir. Ancak karşı taraf buna istekli olsa da siz eski defterleri açmayacaksınız.

Yılın ilk yarısı sizden yaşça büyük bir kişiden evlilik teklifi alabilirsiniz. Bazılarınız için kısa süreli aşklar da söz konusu olabilir. Bu flörtleri gözünüzde büyütmemeli ve olayları kendi akışına bırakmalısınız.

Haziran ayından sonraki dönemde eski arkadaşlarla bir araya geldiğiniz bir arkadaş toplantısında karşılaşacağınız bir kişi ile duygusal bir birliktelik başlayabilir. Maddi durumu iyi olan varlıklı kişilerle tanışma olanakları yakalayabilirler. Evlilik planları yâda ortaklaşa girilen bir iş için en olumlu sonuç ve gelişmelerin yaşanabileceği dönemdesiniz.

Eğer gerçek aşk yaşanıyorsa tüm evlilik testleri olumlu sonuçlar verecektir. Bu insan sizin için doğru insan olabilir. Uzun soluklu ve sağlam bir ilişkinin temelleri atılabilir. Evet, sayın kova bu yıl gerçek aşkı bulabilir güzel bir evlilik yapabilirsin.

Evli olan kovalar için ise hafta sonları kısa tatillerle ilişkilerini canlı tuttukları güzel bir yıl geçecek Evliliklerin de sorun yaşayan kovalar ilişkinizde yumuşak başlı ve uzlaşmacı olduğunuz bir yıl geliyor. Sorunlarınızı çözüme kavuşturduğunuz iki tarafında birbirini anlamaya çalıştığı huzurlu bir yıl olacak.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp