2011 Yılı Kova Burcu

2011 Yılı Kova Burcu

2011 Yılında Kova Burcunu Ne Gibi Gelişmeler Bekliyor

2011 yılında kova burcunun aşk ve aile hayatında gerçekleşecek değişmeler olacak.İş ve kariyer hayatında da kısmen farklı olaylar gelişecek.Uzman astrologların konu ile ilgili detaylı bilgiler içeren makalemize aşağıdan ulaşabilirsiniz.

2011 Yılı için Kova Burcu Yorumları

Aşk ve aile hayatı:

2011 yılının Eylül ayına kadar sürecek Satürn Aslan burcu transiti siz kovalar için bu süreçte, başka insanlarla işbirliği yapmanızı ve onların duygularını anlamanızı sağlayacak. Bu insanların duygularını ve düşüncelerini merak edecek ve öğreneceksiniz. Evlilik hakkında ihtiyatlı ve tedbirli olacak fakat ilişkileri bitirmekte çok zorlanacaksınız. Evliliğinizde ise, sevgiden çok güvenlik ihtiyacı yoğun olacaktır. Tüm ortaklık biçimlerimine karşı kontrollü ve bazen de hesapçı bir zihniyetle yanaşabileceksiniz. Kendinizde olan sorumluluk duygunuzu tetikleyecek ve sizi başarıya ulaştıracak kişilerle iş ortaklığı yapabileceksiniz. Eğer bayan kova iseniz, genelde eş arayışınızda baba figürünüze benzer birini tercih edeceksiniz. ilişki kurduğunuz kişilerle aranızda önemli yaş farklılıkları bulunabilecek. Ve yine eşinizin sizin tüm yaşamınızı organize etmesini bekleyeceksiniz.

Bu süreç ilişkinin evliliğe dönüşmesini engelleyebilir, her iki taraf olduğu gibi, taraflardan bir kişi de evliliğin sorumluluğunu almak istemeyebilir. İlişki devam edebilir fakat zamanla sevgiden çok alışkanlık şekline dönüşebilir. Eğer doğum haritanızda Satürn sert bir oluşuma sahipse ve ilişki haritanızda uyumsuzluk varsa, satürn bu süreçte ilişkinin bitmesine neden olabilir. Taraflarlar birbirinden acı bir şekilde kopabilirler. Evli olanlar ise bu süreçte, birbirlerinden uzaklaşmaya başlayarak evliliklerini kağıt üstünde sürdürmeye başlayabilirler (doğum haritanızdaki etkiler nisbetinde) ve mutsuz bir evliliği sürdürmek zorunda kalabilirler. Ayrıca bu süreçte eşlerden bir tanesi bir başka kişiyle evliliği de tercih edebilir. Bazı durumlarda eş çok sevilir fakat kötü bir hastalığa maruz kalabilir. Bu süreç bir dulla evliliği de gösterebilir. (yine iki kişinin eşleştirme haritasında uygun oluşumlar varsa).

Bu süreçte, ciddi ilişkiyi kurmayı reddetme veya hiç ilişki yaşamak istememe gibi etkiler de söz konusu olabilir, kimi kişilerde ise sorumluluk sahibi olgun bir kişiyle evlilikte göstergesi sayılabilir. Genelde kendinizden büyük bir kişiyi duygusal yada maddi bir güvence için isteyebilirsiniz. Fakat ne olursa olsun karşınızdaki kişiye güvenmekte zorlanabilirsiniz. Bu nedenle de ilişkiye kendinizi tam olarak adayamaz durumda da davranabilirsiniz. Bazı durumlarda ise ümitsiz insanlara aşık olma gibi bir durum da gerçekleşebilir. Arzuladığınız kişiyi boş yere bekler veya işler yoluna girmeye başladığında ise korkup geri çekilebilirsiniz. Sadece kendiniz olduğunuz için sevildiğinize inanmamak ta bu sürecin etkilerindendir. Aşkta garanti arama veya kanıtlar isteme gibi etkiler de görülebilir. İlişkiniz duygusal açıdan bitmiş olsa da görünüşte devam ettirmek te, bazı ilişkilerde görülen bu dönemin enerjileridir. Özetlersek bu süreç zorludur fakat ne olursa olsun Satürn burdaki süreci sonunda bir yapının ortaya çıkışını engellerle, tersliklerle zorlayarak gerçeği eninde sonunda ortaya getirecektir. Ne olursa olsun ilişki yada evlilik oyun değildir sözü bu sürecin sonunda söylenebilir.

İş ve Kariyer:

İş yaşamınız açısından 2011 yılından itibaren burcunuzla olumlu bir görünüm yapacak olan Jüpiter enerjisi, ileriye dönük hedefleriniz açısından oldukça yoğun ve olumlu bir enerjiye sahip olacağınız göstermekte. Satürn enerjisi nedeniyle neredeyse iki yıldır kafanızın içindekileri hayata geçirmeniz zor olmuştu.
Jüpiterin de geri harekette oluşu herşeyin tuzu biberi oldu diyebiliriz. Şimdi Jüpiter gezegeni olanca gücüyle sizi desteklemeye başlayacaktır. Bu süreç içinde içinize dönerek derin düşüncelere daldınız ve hedeflerinizi yeni planlar çerçevesinde kurgulamaya başladınız. Kendinizi geliştirdiniz, kimi zaman olumlu kimi zamansa olumsuz bir şekilde düşünerek ve oldukça geniş bir bakış açısıyla yaşamınızı yeniden ele aldınız. İşte sevgili Kovalar bütün bunları yapabildiğiniz oranda başarılı olacaksınız.

Jüpiter 2011 yılında, verdiğiniz kararları uygulamanız için yolunuzu aydınlatmaya ve büyük nimetlerinden yararlanmanız için emrinize amade olmaya hazır. Şimdi gerek ilişkiler gerekse yaşamınız için yeni kararlarını uygulamak durumundasınız. Karşınıza çıkacak fırsatlar aracılığıyla, gelişim sağlayabileceğinize inandığınız alanlarda cesur olmak durumundasınız.

Çevrenizdeki insanlarla temasa geçerek, yenilikler yaşamak adına istekli olarak, her alanda kendinizi ve yeteneklerinizi göstermeye çalışarak ilerlemeniz gerekecektir. Her türlü organize iş, ekip halinde yapılacak görevler, sosyal gruplar, modernize çalışmaları, projeleriniz açısından oldukça etkili enerjilere sahip olduğunuzu biliniz. Bu veya bunun dışında düşündüğünüz ve yaşamınızı yarınlarınız için en olumlu şekilde düzenlemenizi sağlayacak her konuda atılımda bulunacağınızı biliniz.



SENDE YORUM YAP!

Whatsapp