2011 Yılı Aslan Burcunu Neler Bekliyor

2011 Yılı Aslan Burcunu Neler Bekliyor

2011 Yılı Aslan Burcunu Neler Bekliyor

2011 yılında aslan burçlarını iş, aşk ve sağlık alanında mucizeler vaadediyor.Bu konu hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki makalemizi okuyabilirsiniz.

Bu yıl yılın en şanslı burcu olan Aslan, burcunuza giren Uranüs size iş, aşk vesağlık alanında mucizeler vaadediyor. Evrenin size sunduğu bu fırsatlarla dolu bir yıllık zamanı en iyi şekilde değerlendirin, çünkü bu durum bir daha 5 yıl sonra karşınıza çıkacak. Aşk da ummadığınız sürprizler ve kaçınılmaz değişiklikler yaşayabilirsiniz; özellikle Haziran ve Temmuz aylarında tutku dolu görünüyor.

Aslan Burcu, duygusallığın ve cesaretin burcudur.Çok duygusal ve değişken bir yapıya sahip olan Aslan karakteri, hızla değişen duygularımızı sembolize eder.Aslan karakteri son derece merhametli ve empati sahibi bir yapıdadır. Kuvvetli sezgileriyle kelimelere dökülemeyecek manaları hisseden Aslan karakteri, hayatı bu şekilsiz ve sessiz kelimelerle çözümler. Bilinç yapısı açısından bir Aslan, akli kavramlardan ziyade sembolleri ve benzetmeleri kavramaya yatkındır. Bu bilinç, kainattaki çokluk ve nesnelliği çözümleyip birleştirir, soyut manalara eşittir. 2011 yılı siz Aslanlar için kendinizi en değerli ve etkileyici bulduğunuz ve hayata yaklaşım tarzı olarak mutlu ve huzurlu hissetmek isteğinizin alanın evlilik, ciddi ilişkiler, iş ortaklığı konularında olacağını görmekteyiz.

Bu yıl içinde birçoklarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz.Karşınıza çıkabilecek, olgun, nasıl davranması gerektiğini bilen, iş hayatında belirli bir yer edinmiş, kendi içinde bazı sıkılganlıkları olabilir fakat cömert paylaşımlı bir kişiyi işaret göstermekte. Bu kişi sayesinde kendinizi geliştirebilir, kendinize ve hayata karşı daha güven içinde olmayı öğrenebilirsiniz. Mars gezegeninin ders vererek disiplin altına aldıran etkisi ise yakın çevrenizle olan ilişkileriniz, gündelik iş hayatınızda çevrenizdeki kişilerle iletişim açısından dikkatli olmanız gereken bir dönemi göstermekte. Kardeş ilişkileriniz ve hizmet duygunuzun ön plana geldiği bir yıl olarak, planlı ve programlı şekilde hareket etmeye özen göstermeli, iletişim açısından güçlü kontaklar kurabilmeli ve sağlık konularında dikkatli olmaya çalışmalısınız. Ne aşırı detaylar içinde dağılmalı ne de rahat davranarak fırsatları kaçırmalısınız.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp