2011 Yengeç Burcu

2011 Yengeç Burcu



2011 Yengeç Burcu Öğrenmek İstedikleriniz!

2011 Yengeç Burcu bu yılda kararsızlık içinde olmayacak ve yengeçlerer uğur getirecek bir yıl olacak. Tabi bunların olması için yengeçlerin çokta çalışması gerekiyor. Aşağıdaki makalemizde konu ile ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.



İş ve aşk hayatınızın çok önemli bir noktasında bulunuyorsunuz. Hiç kuşkusuz çok çalışmanız ve mücadele etmeniz gereken bir yılı tamamladınız. Ancak hiç üzülmeyin! Bu etki geçtiğinde tüm çalışmalarınızın birbirinden lezzetli meyvelerini topluyor olacaksınız. Ev sahibi olma isteğiniz de bu yıl artıyor. İşin en güzel tarafı 2011 bu düşünüzü gerçekleştirecek konumda olabilecek. Özel hayatınızda ki insanla ciddi bir ilişki düşünüyorsanız Haziran ayı girişimde bulunmak için en güzel ay olacak.

Yengeç bilinci varlık bilincine karşıdan bakabilen kendinin varlığı konusunda daha ılımlı bir çizgide olmanın bilincidir.
Yengeç bilinci: tıpkı liderliğin gücü gibi kararlarının arkasında durmaktadır. "yapsam mı yapmasam mı ?" veya "söylesem mi söylemesem mi ?" gibi bocalamaz

Bazen bir düşünce ağır basar hemen arkasından diğer düşünceler böylece Yengeç kararsızlık içinde olmaz. Çok hassas bir denge ile sağlanacak mükemmel kararlar verebilirler. Çünkü Yengeçler ahengin; kusursuzca güzelliğin temeli olduğunun bilincidir.
İkizlerin' ın üstün nitelikler peşinde koşması terazinin kusursuzluğu en ince ayrıntılarda aramasından sonra Yengeç bir şey keşfetmiştir. Kusursuz bir şey yoktur ancak her şey uyumlu olduğu kadar güzeldir.

2011 yılı Siz Yengeçler için Şans bereket ve genişleme imkanı getiren ve kişiyi inancı açısından besleyen kuvvetlendiren Venüs gezegeni 25 Şubat 2011 tarihine kadar sürecek bu dönemin siz Yengeçlere olan etkisi içsel huzur ve güvenlik aradığınız en önemli yaşam alanının eviniz aile yaşantınız aileniz ve geçmişinizle alakalı konularda olacağını görmekteyiz. Satürn kova burcunda ilerlerken sorumluluk güvenilirlik görevlerini yerine getirme hissi vereceği gibi sınırlamalar getirerek bunları gönüllü olarak kabul etmeniz açısından da size etkileyecektir. Ne kadar modern düşünürseniz düşünün bu süreçte geleneksel kurallar önünüze gelebilir ve sizi belirli bir çerçeve içinde hareket etmek adına teşvik edici olabilir. Dürüstlük ciddiyet sadelik disiplin içinde yaşamanız için içsel olarak size enerji sunar. Ailenizle alakalı konularda sorumluluk almaya ve ruhsal olarak kendinizi güvende hissetmek adına eylemlerde bulunmaya çalışabilirsiniz. Tedbirli bir şekilde yaşamak gerektiğini anlar ve daha dikkatli adımlar atmak için özen gösterebilirsiniz.
Uranüs gezegeninin Terazi burcundaki seyri ise sizler için içsel korkularınızla yüzleşmek mesleki konularda gelişim için sıkı çalışmak kendinize olan güveninizi geliştirmek amaçlı deneyimlerle karşılaşmak ve dengeli bir yaşam demektir. Sonunda kendinizi yeniden keşfederek olgunlaşmış sorumluluklarınızın kesinlikle bilincinde olarak yeni bir yaşama adım atarak bütün öğrendiklerinizi uygulamak isteğiyle dolu olabilirsiniz. Bu etki altında içsel olarak yalnızlığa yatkın olmanıza rağmen kimi zamanlarda oldukça neşeli fazlasıyla çalışan fakat hayatın eğlenceli yanlarını yaşamaktan hoşlanan biri gibi davranabilirsiniz bunun altında yatan sebep ise içinizdeki korkuları bastırmak ve etrafınıza ne kadar güvende ve mutlu olduğunuzu hissettirmektir. Bu bir yerde iyi bir davranış olabilir ama sorunlarınızı paylaşmak istemediğiniz ve bilinmesi durumunda aciz gözükeceğinizi düşünmeniz en büyük yanlışlardan biri olacağı için yüreğinizdeki tutsaklık daha fazla yükselecek ve sonunda iyice yalnız kalabilirsiniz. Onun yerine sevdiğiniz güvendiğiniz insanlara ruhunuzu paylaşıma açık tutmak onların desteğini almak ve sorunlarınızı bölüşmek hem sizi boşluktan kurtaracak hem de içsel olarak huzur verecektir.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp