2011 Terazi Burcu Aşk Hayatı

2011 Terazi Burcu Aşk Hayatı


2011 Terazi Burcu Aşk Hayatı Teraziler Tutku Dolu Aşk Hayatınız Sizi Bu Yıl Çok Keyiflendirecek


2011 Terazi burcu aşk hayatı hakkında açıklamalar. Terazi burcu bir aşk burcudur. Teraziler romantik ve aşkı tutkulu yaşayan insanlardır. Bu yıl da aşk hayatları tutkulu bir şekilde devam edecek. Terazi burcu hakkında açıklamalar makalemizde yer almaktadır.


2011 Terazi Burcu Aşk Hayatı

Neptün gezegeni 2011 yılında aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, hayatın keyifli yanlarını hissetmenizle alakalı mevzularda bağımlılık yaratabilecek ilişkilere sebep olabilir. ilişki kurduğunuz insanlar ve diğer konularda hayalkırıklığı yaşamamak için tedbirli olmanız, sorunlara pembe gözlüklerle bakmamanız gerekmektedir.

31 Aralık 2010-24 Ocak 2011 arası yakın çevreyle ilişkiler ve yolculuklar açısından etkili görünmekte. Değişik insanlarla tanışmak, haberleşmek yoğun bir şekilde görülebilir. Bağımlılık yaratabilecek ilişkilerden kaçınabilirsiniz.

17 Şubat-13 Mart dönemi aşkta şanslı bir dönem. İlginç ve sıradışı ilişkiler yaşanabilir. Özgürlük konusunda oldukça dikkatlisinizdir.

6 Nisan-30 Nisan arası ciddi ilişkinizle alakalı konularda çatışmalar ve anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Partnerinizin size karşı olan davranışlarında sertlikler ve bencillikler nedeniyle tartışmalar 9 yaşanabilir.

30 Ağustos-24 Eylül ilişkiler açısından oldukça şanslı bir dönem. Kendinizi pozitif bir şekilde ifade edeceğiniz güçlü bir dönem. Fiziki açıdan güzellik, çekicilik ve kendinize olan güven duygunuzun yükselişi size aşk konusunda keyifli günler yaşatabilir.

16 Kasım-27 Aralık yakın çevrenizle güçlü ilişkiler, yolculuklar ve etkili girişimler.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp