2011 Kova Burcunu Neler Bekliyor

2011 Kova Burcunu Neler Bekliyor

2011 Kova Burcunu Neler Bekliyor hakkında bilgiler

2011 yılında kova burcunu bekleyen gelişmeler,geleceğe dair açıklamalar,değerlendirmeler ve yorumlamaları uzmanların hazırladığı aşağıdaki makalede yer almaktadır.

2011 Yılında Kova Burcu

Bu yılda eğitim, seyahat, hukuk, ticaret alanlarınızda sınanmaya ve test edilmeye devam edeceksiniz.Yaptıklarınızın meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. Artık bu noktada hayata bakış açınız dengelenmiş ve sağlamlaştırılmış olacaktır. Bakış açınızda dar görüşlü olmamaya, kendinizi yeni keşiflerden soyutlamaya kalkışmayın. Ben her şekilde oldum düşüncesi size yanlış yaptırabilir. Artık nasıl bir oyunun içinde olduğunuzu, nasıl verimli bir şekilde kendinizi göstereceğinizi bileceksiniz. Seyahatleriniz veya yolculuklarınız sorumluluk verici ve öğretici olabilir. O yüzden uzun seyahatlerde kaza ve zorluk ihtimallerine karşı hazırlıklı olun. Anlayışınızı ve umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Yüksek eğitim, din, metafizik, felsefe ve hukuk gerektiren konulara ilginiz artabilir. Bu yıl, 22 ocak itibariyle 4 hazirana kadar jüpiter reklam, satış, pazarlama, öğrenim, yazım, alanlarınızda size şans verecek.

Yine yakın çevre akraba, kardeşler ve komşularınızdan yana olumlu etkiler altında olacak, onlardan iyilikler göreceksiniz.Basın, yayınla, gazetecilikle ilgili işe sahip olanlar ferah, rahat ve yaratıcı bir süreç içerisinde bulunuyor olacaklar. İletişiminiz fazlasıyla artabilir ve temas halinde olduğunuz kişilerden güzel açılımlar elde edebilirsiniz. 04 haziran sonrası jüpiter burç değiştirecek ve bu sefer bir yıl boyunca ev ve aile konularında inanılmaz şanslarınız olacak. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz. Evlenmek ve yuva kurmak istiyorsanız harekete geçmenin tam zamanı. Ailevi ilişkileriniz size huzur ve mutluluk getirecek. Kendinizle ilgili önemli gelişmeler kaydedeceksiniz.

12 martta sizin yakın çevre evinizde dolaşmaya başlayacak olan uranüs, iletişim temponuzu arttıracak. Özellikle ocak doğumlu kovalar hayata, çevrenize, yakınlarınıza ve ilişkinize bakış açınızı hızlı bir şekilde değiştireceksiniz. Oldukça heyecanlı ve canlı olacağınız bu süreçte, karşınıza hiç ummadığınız olaylar ve kişiler çıkabilir. Normal davranışlarınızın değiştiğini ve sıradan olan herşeyden sıkıldığınızı farkedebilirsiniz. Değişimlere açık olun ve korkmayın. Özellikle ocak doğumlu kovalar bu etkiyi üzerlerinde bu yıl daha fazla hissedecekler.04 ocaktaki güneş tutulması sizin kadersel alanınızda oluşacak . Bu tarihten sonra bir sonraki tutulmaya kadar beklenmedik ve hayatınızı değiştirecek olaylara hazırlıklı olmalısınız. Şartlar elinizde olmayacağından, yaşayacaklarınız muhakkak size bir şeyler gösterecek ve öğretecek. Önünüzdeki 6 ay boyunca sağlığınızla ilgili konularda beklenmedik etkilere açıksınız.

18-19 ocak beklenmedik bir yerlerden elinize para geçebilir. Veya unuttuğunuz veya alamayacağınızı düşündüğünüz bir paraya kavuşabilirsiniz. 20 ocak itibariyle artık kendinizi rahat ve iyi hissetmeye başlayabilirsiniz. Yine de önemli atılımlarınızı ve girişimlerinizi 3 şubat sonrası yapmakta fayda var. Gerek özel hayatınızda, gerekse işlerinizde artık bu süreç sonrası çok rahat hareket edeceksiniz. Şartlar sizden yana olacak. 18 şubatta özel hayatınızda önemli kararlar alabilir veya buna göre davranabilirsiniz. İlişkilerinizde sevginizi göstermekte zorlanacağınız bir dönem olacağından gözden uzak olmamalısınız. 19 şubat sonrası parasal konular gündeminize yerleşecek. Her tür maddi konuyu halletmek için uygun bir süreç olacak.4 mart ve sonraki 2 hafta boyunca parasal konularda harekete geçebilir, yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. 19 mart ve öncesi ve sonrasındaki birkaç gün, hesapta olmayan ödemeler canınızı sıkabilir. Belki de sevdiğiniz insanın paraya ihtiyacı olacak ve sizden yardım isteyecek.

21 martta satış, pazarlama, reklam ve yayıncılık alanlarınızda beklenmedik ve farklı teklifler alabilirsiniz. 29 martta sizi geliştiren yakın çevre ilişkilerinizin, size sorumluluk aldıran uzak çevre ilişkileriniz tarafından engellendiğini düşünebilir, sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevre alanlarınızdaki mücadelele, akraba veya kardeşlerinizin hayatı nisan ayında sizin için önemli olacak. 1-22 nisan arası önünüze gelecek anlaşmalara kesinlikle imza atmayın ve yeni bir oluşuma başlamayın.21 nisan itibariyle yakın çevre ilişkileriniz güzelleşmeye başlayacak. Ay sonu ev ve aile hayatınız önemini arttırmaya başlıyor. 1 mayıs satış, pazarlama, reklam, yayıncılık ve iletişime dayalı işlerinizde harika bir gün olabilir. Evinizle ilgili kararlarınızı,alım,satım,kiralama işlerinizi 03 mayıstan sonra yapmalısınız. 21 mayısta eğlence ve aşk hayatınız aktif olmaya başlıyor. Bu alandaki harcamalarınız bugünlerde sizi zorlayabilir. 1 hazirandaki tutulma sizin aşk evinizde gerçekleşiyor. Beklenmedik aşklar kapınızı çalabilir, bu tarihten sonra aşık olabilir veya sevdiğiniz insanla aşkınızı güçlendirebilirsiniz. Beklenmedik seyahatler aşkınızı perçinleyebilir. Yine bu tarih sonrası çocuk yapma isteyenler harekete geçebilirler veya çocukları olacağının sürpriz haberini alabilirler. Haziran sonu iş ve hizmet hayatınız aktif olmaya başlayacak. Maddi konularda şanslı olacaksınız.
1 temmuzdaki tutulma iş hayatınızda, seyahat alanlarınızda, yakın çevre konularınızda etkili olacak ve bu tarih sonrası bu alanlarda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Yine bu tutulma sizin sağlık evinizde gerçekleşiyor.Bu sene sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.Dolaşım sisteminizi, ciğerlerinizi ve göğüslerinizi kontrol ettirmekte fayda var. 15 temmuzdaki dolunay size gerçekleri apaçık bir şekilde gösterecek. 24 temmuz itibariyle artık ilgi alanınız daha çok özel hayatınıza ve sevdiğiniz kişiye kayacak.Yaşayacaklarınız sonucunda bu alanda önemli adımlar atmak için 30 temmuz sonrasını bekleyin.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp