2010 Yengeç Burcu Aşk Hayatı

2010 Yengeç Burcu Aşk Hayatı


2010 Yengeç Burcu Aşk Hayatı Ve Geniş Değerlendirilmesi


2010 Yengeç Burcu Aşk Hayatı, bu yılın ilk başlarında partnerinizle ilgili ortak karar ve düşüncelere sahip olacaksınız. Konu ayrıntılarını aşağıda bulunan makalemizden inceleyebilirsiniz.

YENGEÇ

Sevgi yönleri kuvvetlidir. Ama kuşkucu tutumları, kuruntuları ve kıskançlıkları ile sevgiyi hem kendilerine hem de sevdiklerine zehir edebilirler. Sevdiği kişi yanındayken iyidir ama yanında değilse hemen kuşkulanacak bir fıkır üretebilirler. Şüphelenerek olayların üstüne gider, araştırır incelerler. Bu tutumları çoğu kez kuşkularının daha çok artmasından başka bir işe yaramaz.Aile bağları güçlüdür. Evlenseler bile bu böyle kalır Hatta bu aşırı ebeveyn düşkünlüğü eşleri ile aralarında sorunlar çıkmasına neden olabilir. Ailesini kaybetmek, yalnız kalmaktan çok korkarlar. Yanında güveneceği birinin olması onu rahatlatır.Romantik ilişkilere, sevildiğini bilmekten öte hissetmeğe ihtiyacı vardır. Pek çok durum karşısında çok çabuk dehşete kapılırlar, panik yaparlar Bu yüzden zarar vermeyecek durumlarda bile zarar görebilirler.

Ocak
15 Ocak tarihine kadar devam edecek etkiler altında partnerinizle ortak bir nokta üzerinde anlaşmaya çalışmanız, sizden farklı yanlarını hoşgörü içinde kabullenmeniz en doğrusudur. İlişkiniz olsun veya olması bu tarihe kadar olan tüm paylaşımlarda kimliğinizi muhafaza etmeye çalışırken, partnerinizin de aynı şekilde kendi sınırlarını korumak isteyeceğini biliniz. 15 Ocak sonrası ise partnerinizle ortak noktalarda üzerindeki anlaşmazlıklar konuşularak çözüme bağlanabilir. Yenilik anlamındaki gelişmelerde şansınız biraz daha açıktır.

Şubat
Yakın ilişkilerde zorlayıcı gelişmelerin en yoğun görüldüğü aydır. Duygusal problemler oldukça yüksektir. İlişkilerde güç arayışı ve birbirinizin üzerinde hakimiyet kurma arzusu yoğundur. Platonik aşklar gündeme gelebilir. Kolayca etkilenme söz konusu olduğundan karşınızdaki kişiyi gözünüzde büyütmeniz mümkündür. İlişkilerin derinleşmesi ve kökleşmesi oldukça zordur. Kendi ülkeniz veya kendi şehriniz dışından kişilerle beraberlik yaşamanız mümkündür.

Mart
20 Mart tarihine kadar devam edecek enerjileriniz, ruhsal açıdan rahatlatıcı inancınızı yükseltici, aşk hayatınızla ilgili konularda, ılımlı düşünmeye teşvik edicidir. Böylelikle üstünüzdeki gerilim yavaş yavaş azalır ve ilişki nedeniyle oluşan güvensizlik hissiniz yok olmaya başlar. Hayatın karmaşasını veya çirkinliklerini görmemeye çalışırsınız.

Nisan
Aşkta kazanma konusunda iddialı, bazen inatçı fakat aklını koyduğunu yapmak için engelleri ortadan kaldırmaya azimli olduğunuzu söylemek mümkün. Üzerinizde denetim kurulmasından, size akıl verilmesinden hoşlanmayacağınız bu süreçte bir yandan sorumluluklarınız diğer yandan aileniz(eşiniz)sizi kendi istekleri şekilde yönlendirmeye çalışabilirler.

Mayıs
Sevgide, doğanıza hiç uymasa da hesabi davranabilirsiniz. Tutarsızlıklar gösterseniz de, sizin için önemli dostları, arkadaşlarınızı ihmal etmez, onlarla paylaşımda bulunmaktan hoşlanabilirsiniz. 20 Mayıs sonrası aşk hayatınızla ilgili konularda şansınız açılmaya başlar. Duygusal, sahiplenici, koruyucu, kollayıcı tarzda ilişkiler kurmaktan hoşlanabilirsiniz.

Haziran
Beraberlik konusunda gayet dikkatli olunması gereken bir ay olarak karşımıza çıkmakta. Lakin ilişkinizdeki asıl gerçeği görebilmeniz açısından da son derece etkilidir. Eğer sorunlar çözülemiyorsa ve ilerlemek mümkün değilse, bu şekilde devam etmenin zor olacağının göstergesidir. Bu durum evliliğinizin veya ciddi ilişkinizin sona erişi anlamına gelebilir.

Temmuz
Yakın çevrenizde bulunan insanlarla ve aşk hayatınızla ilgili her türlü konuda sakin ve ılımlı tarzda ilişki kurmanız gayet yararlıdır. Bu enerji, seçici düşünmenize ve beğeni çıtanızı gereğinden fazla yüksek tutmanıza neden olabilir. Kendinizi güvende hissetmek için, etrafınızdaki insanları, olayları, ilişkinizi sorgulayabilir, detayları fazlasıyla önemseyebilirsiniz.

Ağustos
Artık yeni bir oluşumun içindesiniz. Kendinize şöyle bir dönüp baktığınızda gördüğünüz gerçek çok önemli. Hayatınıza giren kişi veya kişilerin bıraktığı izlerden ziyade sizin kendiniz adına yeni bir yaşam için adım atma vaktiniz geldi. Gerçekten ne istiyorsunuz veya şu anki mevcut ilişkinizde neyle karşı karşıyasınız, bunu tespit edebilmeniz geriye çekilerek düşünmek gayet faydalı olabilir.

Eylül
Aşkın çekimsel gücü, sizi bir başkasıyla bütünleşmeye çağırabilir. Tensel arzularınızı hissetme ve hissettirme enerjiniz fazlasıyla etkilidir ve aşkta romantik paylaşımlardan ziyade karşılıklı çekim gücünün yarattığı duyguların tadına varmak size daha çok zevk verebilir.

Ekim
Bu devrede ilişkilerinizde son derece dikkatli olmak lazım. Cinsel ilişkilerde yaşanabilecek hayal kırıklıkları göz önüne alarak hareket etmeniz en doğrusu. Çatışmalardan, üstünlük kurmaya kalkışmalardan uzak durmak gerekiyor. Çünkü bunların kimseye pek faydası yok.

Kasım
Derin tutkuların, cinselliğin zirvelerinde dolaşma zamanıdır. Hayatı zorlaştıran her şeye karşın dönüşümde bulunma arzunuz yoğundur. Bir şeyler yapmalıyım diyen iç sesiniz rehberiniz gibidir. 8 Kasım tarihine kadar ilişkinizle alakalı yapacağınız iç gözlem oldukça işinize yarayabilir.

Aralık
Duygusal ve ruhsal açıdan kendinizi güvende hissetme arzunuz oldukça yoğundur. Bu hassasiyet altında, gerek maddi gerekse manevi konularda kendinizi tedirgin hissetmeniz doğaldır. Bir takım kişilerin size karşı muhalif tavırlar içinde olduklarını hissedebilirsiniz, hatta bazı kişiler oldukça kötü niyetli davranabilirler. Sırlarınızı ele vermeye kalkabilirler, iyi niyetinizden yararlanmaya kalkabilirler. İletişimsel konularda temkinli hareket etmek son derece yararlıdır. Gizli saklı konularda da ve ilişkilerinizle alakalı meselelerde dikkatli olmalısınız.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp