2010 Aslan Burcu Aşk Hayatı

2010 Aslan Burcu Aşk Hayatı

2010 Aslan Burcu Aşk Hayatı hakkında bilgiler

2010 yılı astroloji aşk takvimine göre uzmanların yorumladığı detaylı bilgiler aşağıdaki makalemizdeayrıntılı bir biçimde yer almaktadır.

Ocak
Ocak ayı içersinde üzerinde önemle durmanız gereken konu, mütevaziliği elden bırakmamaktır. Artan çekiciliğinizin başınızı döndürmesine izin vermeyiniz. Her zamanki gibi cömert, sevgi dolu davranınız. Ama altından kalkamayacağınız sözler vermeye çalışmayınız. Aşkta şansınızı denemek isterken, geçmişiniz veya henüz bitmemiş ilişkiniz bir gölge gibi sizi izleyebilir. İlişkisi olmayanlar bu süreçte arkadaşlık merkezli kısa süreli bir ilişki yaşayabilirler. Ancak bunun kökleşmesi için zamana ihtiyaç vardır.

Şubat
Aşk hayatınızla ilgili konularda, partnerinizle eşit koşullarda ve birbiriniz üzerinde hakimiyet kurmadan ortaklaşa düşünmeniz gereken bir ay olarak dikkat çekiyor. Bu dönemde üstünlük taslamak ve egonuzun esiri olmak gibi durumlardan kaçınmak lazım. Çünkü böyle bir bakış açısı öncelikle ilişkinizdeki dengeleri sarsabilir. Ay ortasından sonra bağımlılıklarınız, cinsel tutkularınız ve aşkla kendinizden geçme ihtiyacınız yükselir.

Mart
Dış dünyada artan cazibeniz ve güvenli duruşunuz karşı cins üzerinde etkilidir. Cinselliğin merkez alındığı ilişkiler bu dönemin yansımaları arasındadır. Yalnız gerçekleşmesi imkansız sözler vermemeli ve size söylenenlerin doğru olup olmadığını araştırmalısınız. İlişkinizde sorunlar varsa da dikkatli olmak, yükselen egonuzun sizi esir etmesine izin vermemek lazım. Dönemin keyfini çıkarın ama ne kendinize ne de başkasına zehir etmeyin. Bu dönemi, ilişkinizle alakalı konularda hayatınıza anlam katmak veya yeni bir yön tayin etmek şeklinde kullanabilirsiniz.

Nisan
İlişkinizle ilgili mevzularda mantığınızı devrede tutmak mecburiyetiniz vardır. Cesaretiniz oldukça yüksek, tutkularınız yoğundur. Ancak karşınızdaki kişinin size ayak uydurmaya çalışması gerekecektir.
Aşka bakış tarzınız, uyum ve sevgi paylaşımınızda güvence olgusu temel teşkil eder. Bu yüzden de yenilik anlamındaki bir ilişki, güven hissi veren, zamanla eskimiş olana yönelmeniz mümkündür.

Mayıs
Aşkta ggemenliğinizi elinizde tutmaktan hoşlanabilirsiniz. Sadece hayatı biraz daha yaşanabilir yanlarıyla görmekten zevk alabilirsiniz. Ciddi ilişkisiyle ilgili konularda kafanız karışabilir, iletişimsel sorunlar nedeniyle kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. 20 Mayıs sonrası ise, duygusal açıdan geriye çekilerek, iç dünyanızı, ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz. Hassasiyetiniz oldukça yüksektir. Bazılarınız bu dönemde sevgi alışverişinizde, şefkatli yaklaşımlar gösterebilen kişilere yönelebilirsiniz.

Haziran
Romantizm, duygusu seksle karıştırılabilir. İlişkinizin gerçekliğini çok iyi oturtmanız ve aranızdaki paylaşımı gayet dengeli bir şekilde oturtmalısınız. Yeni başlayan bir ilişkide dikkatli gözlemlerde bulunmanız yararlıdır. Güven hissi, Haziran ayının en etkili olgusudur.
20 Haziran sonrası iş, özel hayat, ailevi konularda hassasiyet artabilir.

Temmuz
Romantizm ve idealizm ateşiniz yüksektir. İlişkinizde sorunlar olsa da, bütün bunları unutmaya ve hayatı kucaklamaya hazırsınızdır. Beraberliğinizden beklentiniz yoğundur. Aranızdaki problemleri hatta çözümsüz olanları bile, sevgilinizin dudaklarından çıkacak bir güzel cümleyle unutmaya hazırsınızdır. Karşınıza çıkacak kişinin aklınızı başınızdan alması sizin de onu kendinize bağlamanız son derece kolaydır.

Ağustos
Yeni bir ilişki anlamında veya devam eden ilişkinizde yeni bir karar almanız anlamında heyecanlandırıcı bir ay olduğunu söyleyebiliriz. Devam eden ilişkinizde verilecek kararların çok önceden üzerinde düşünülmüş, planlanmış olması gerekir. Aksi takdirde boş bir umudun peşinden koşmuş, hayatınızı düzenlemeye çalışırken tekrar aynı noktaya geri dönmüş olursunuz.

Eylül
İlişkinizi mahremiyet içinde kendi sınırlarınız dahilinde gizlilik esas tutulmak kaydıyla yaşamaktan hoşlanabilirsiniz. Evliyseniz veya ailenizle yaşıyorsanız, beraberliğinizle ilgili konularda ne yapmanız gerektiğini söyleyebilirler. Baskıların görüldüğü bir aydır. Eşiniz, sevgiliniz veya bazı kişilerin sizi denetim altına alması mümkündür. Bütün bunlar Eylül ayının zorlayıcı geçmesine neden olabilir.

Ekim
Hayallerinizi gerçek gibi görmenize kimi zaman da sınırlamalardan uzaklaşmak için ani kararlar vermenize neden olabilecek enerjiler altındasınız. Oysaki yapacağımız değişim şu an hoş gibi görünse de, yanıldığınızı anlamanız hatta sürprizlerle karşılaşmanız an meselesidir. Benim tavsiyem öncelikle iç dünyanızda kendinizle yüzleşmeniz ve gerçekçi bir şekilde planlamalarda bulunmanızdır.

Kasım
Aşk evinizdeki hareketlenme yoğunlaşır. İsteklerinizi ortaya koyabilecek güce kavuşursunuz. İlişkisi olmayanlar için bu süreç gerek kısa süreli flörtler gerekse keyifli paylaşımlar yaşama hususunda etkileyicidir. Ancak dozunda olmak kaydıyla.

Aralık
Aşk ve flört ilişkileriniz, romantik ilişkileriniz, irade gücünüz, kararlılığınız, zevk aldığınız tüm hobileriniz, yaratıcılığınız, çocuklarınız, benliğinizi öne çıkarmanızı sağlayan faaliyetleriniz ve dikkat çekme çabalarınız konusunda meydana gelecek Tam Ay Tutulması gayet etkilidir. Sorunlu ilişkiler sona erebilir, yeni bir ilişki olanca hızıyla hayatınıza girebilir.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp