Vücuttaki Yağ Bezeleri Tedavisi

Vücuttaki Yağ Bezeleri Tedavisi : Yağ bezesi nasıl geçer, yağ bezesi ameliyatı, yağ bezesi tedavisi, yağ bezesi nasıl geçer, yağ bezesi nasıl olur, yağ bezesine bitkisel çözüm, yağ bezesine hangi doktor bakar, yağ bezelerinin tedavisi, yağ bezelerinin alınması, yağ bezelerinin sebepleri, yağ bezesi neden çıkar.

Genellikle deri ile kas dokusu arasında bulunan yavaş büyüyen yağ hücrelerinden yoğun doku ile oluşmuş olan kitlelerdir, her yaşda ortaya çıkabilirler ancak genellikle 20-40 yaşları arasında sık görülür. Oluşum nedeni tam olarak bilinmemektedir ancak, ailesel ve genetiksel faktörleri suçlayanlar vardır.

Yağ bezlerinin türleri

Lipom:
derinin altındaki yağ tabakasında oluşur yeni oluşuma lipom denir.

Fibrom: bağdokusundaki iyi huylu yeni oluşuma fibrom denir.

Aterom: Yağ kisti, yağ bezi kanalının tıkanması ile gelişir.

Bunun haricinde çok sayıda ve çeşitli başka yağ bezi türleride vardır.

Yeni-Fibrom:
Çevre sinir sisteminin koruyucu hücrelerinde oluşan yeni iyi huylu yağ bezleri

Akantom:
teri altındaki sivri hücreler üzerinde oluşan yeni hücreler.

Neurom:
iyi huylu sinir urları sinir hücreleri, sinir lifleri ve bağdokusunda oluşur.

Yağ Bezesi kötü huylu bir kitle değildir ve genellikle kişiye zararsızdır. Sıklıkla kollarda, gövdede, sıtta, bacakta boyunda ve kalçada bulunur. Bu yumuşak doku yumrusu aslında vücudun bir çok yerinde oluşabilir.”

Yorumlar

  • Gü**** Alt*****
    7 yıl önce
    vücudumun degişik yerlerinde bezeler var zararlımıdır
    • Şifalı Bitkilerim
      7 yıl önce
      Her yaş da ortaya çıkabilirler ancak genellikle 20-40 yaşları arasında sık görülür. Sıklıkla kollarda, gövdede, sırta, bacakta boyunda ve kalçada bulunur. Bu yumuşak doku yumrusu aslında vücudun bir çok yerinde oluşabilir. Lipom (Yağ Bezesi) tanısı sıklıkla klinik muayene ile konur. Bitkisel tedavi için linki tıklayın

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp