Testesteron Fazlalığı Tedavisi

Testesteron Fazlalığı Tedavisi :

Enjeksiyon: Testosteron enjeksiyonları güvenli ve etkili bir yöntemdir. Yaklaşık her iki haftada bir kas içine enjeksiyonlar şeklinde uygulanır. Dozlar arasında belirti ve şikayetleriniz artıp azalabilir.

Testosteron enjeksiyonlarını siz veya bir yakınınız uygulamayı öğrenebilirsiniz. Eğer kendi kendinize enjeksiyon uygulamaktan rahatsız oluyorsanız doktor ve hemşireniz de bu iğneleri uygulayabilir.

Testosteron Bantları: Testosteron içeren deri bantlarını her gece sırtınıza, karın bölgenize, üst kol yada bacağınıza uygulayabilirsiniz. Cilt reaksiyonlarını azaltmak amacıyla aynı noktaya tekrar bant uygulamadan önce en az 7 gün beklemeniz önerilmektedir.

Testosteron Jelleri: Alt karın, üst kol veya omuz bölgenize testosteron jellerini sürebilirsiniz. Bu jel kurudukça vücudunuz deri yoluyla testosteronu emecektir. Testosteron jelleri bantlardan daha az cilt reaksiyonuna yol açmaktadır.

Jeli sürdükten birkaç sonra duş almamız testosteronun emilimi için gerekmektedir. Jellerin bir dezavantajı testosteronun partnerinize geçme ihtimalidir. Bu yan etkiyi jel kuruyana kadar eşinizle temas etmeyerek yada uygulama alanının üzerini kapayarak önleyebilirsiniz.

Yanak içi: Diş etinizin üst dudakla birleştiği doğal çukura konulan ve testosteron içeren küçük bantlar tükürükle jel benzeri bir forma girer. Böylece testosteron kan akımınıza karışır. Bazı kişilerde bu yöntem diş etlerinde yanmaya, hassasiyete neden olur. Daha nadir olarak acımtırak bir tat yada başağrısıyla karşılaşabilirsiniz.

Oral testosteron: Testosteronu oral yolla almak uzun süreli bir hormon tedavisi olarak önerilmemektedir. Testosteronun ağızdan alınması karaciğer problemlerine yol açabilir, kolesterolünüzü ve kalp hastalığı riskinizi yükseltebilir.

Yorumlar

  • öm** Meh*** Ger****
    7 yıl önce
    merhaba ben de testesteron fazlalığı var nasıl doğal düzeye getirebilirim bir de bu fazla olan testesteron vucüt sıvıları ile eşime geçer mi??
    • Şifalı Bitkilerim
      7 yıl önce
      Fazla testosteron östrojene çevrilir, bu da yağ dokusu miktarını daha da artırır. Östrojen fazlalığı vücudun su ve tuz tutmasına neden olur. Erkeklerde östrojen fazlalığı kas kitlesinin azalmasına, vucüt konturlarının deforme olmasına, memelerin büyümesine, vücut kıllarının incelip azalmasına, sesin incelmesine, testislerin küçülmesine, cinsel isteksizlik ve iktidarsızlığın başlamasına neden olur. Tavsiye ettiğimiz sette östrojen miktarını ve yağ dokusunu dengeler. İnceleyiniz bilgi hattı : 0224 2-3-4-5-6-7-8

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp