kuvvet macunlarının zararları

Kuvvet Macunları

Fomül 1:

Malzeme:

Kuru soğan, Kediotu, Yulaf ezmesi, Sanmsak, Arpa, Bal, Su

Hazırlanısı:

Bir kahve fincanı yeni çıkanlmış kuru soğan suyu, üç çorba kaşığı ufalanmış kedi otu kökü, yanm çay bardağı yulaf ezmesi, dört diş sanmsak, bir çay bardağı arpa unu kanştırılıp dövülür. Üzerine bir bardak su ilave edilir ve hafif ateşte pişirilir. Sonra çalkalanmadan süzülür, Kapta kalan kısmın üstüne bir kilo süzme bal ilave edilir, hafif ateşte katılaşıncaya kadar pişirilir. Sonra geniş bir kaba dökülüp, soğuması beklenir.Soğuduktan sonra ufak parçalara aynlarak her gün yenir.

Formül 2:

Malzeme:

Kuru siyah üzüm, Kuru kayısı, Portakal çiçeği, Yumurta sarısı, Yaban havucu, Safran, Bal, Su.

Hazırlanısı:

Dört bardak suya, beş kaşık kuru siyah üzüm, üç tane kuru kayısı, yirmi beş tane portakal çiçeği, dört çiğ yumurta sarısı, iki çorba kaşığı rendelenmiş yaban havucu, bir tatlı kaşığı safran. On beş dakika kaynatıldıktan sonra süzülür, Suyuna iki kaşık bal ilave edilir. Sabah aç karnına veya akşam yemeğinden hemen önce birer çorba kaşığı içilir.

Formül 3:

Malzeme:

Kuşburnu, Ahududu, Böğürtlen yaprağı, Mersin yaprağı, Bal,Su.

Hazırlanısı:

Dört bardak suya, bir tatlı kaşığı kuşburnu, bir tatlı kaşığı ahududu, bir tatlı kaşığı ufalanmış böğürtlen yaprağı ve bir tatlı kaşığı ufalanmış mersin yaprağı konur. On dakika kaynatıldıktan sonra, dinlendirilip süzülür, Suya bir çay bardağı bal ilave edilir. Her gün bir çay bardağı içilir.

Formül 4:

Malzeme:

Havlıcan, Zencefil, Antep fıstığı, Şeker.

Hazırlanısı:

Üç çorba kaşığı dövülmüş havlıcan, üç çorba kaşığı dövülmüş zencefil, üç çorba kaşığı dövülmüş antepfıstığı içi ve bir çay bardağı toz şeker karıştırılır. Havanda iyicene dövülür. Yatmadan önce bir çorba kaşığı içilir.

Fomül 5:

Malzeme:

Su teresi, Havuç, Kereviz, Patates, Su.

Hazırlanısı:

Dört bardak suya, bir tutam su teresi, üç çorba kaşığı rendelenmiş havuç, bir tane orta boy doğranmış kereviz, üç tane doğranmış patates konur. On dakika kaynatıldıktan sonra süzülür, Günde üç kere birer çay bardağı içilir.

Formül 6 :

Malzeme:

Misk otu, Su.

Hazırlanısı:

Dört bardak suya, bir çorba kaşığı ufalanrnış misk otu konur. On dakika bekletildikten sonra süzülür, Günde bir kahve fincanı içilir.

Formül 7:

Malzeme:

Havuç, Elma, Kereviz, Ceviz, BaL.

Hazırlanısı:

Sabahları kahvaltıda birer havuç, elma, kereviz, ceviz ve bir çorba kaşığı süzme bal yenir.

Formül 8:

Malzeme:

Şalgam yaprağı, Su.

Hazırlanısı:

Dört bardak suya bir avuç şalgam yaprağı konur. On dakika kaynatıldıktan sonra süzülür. Günde iki kere bir kahve fincanı içilir.

Formül 9:

Malzeme:

Çörek otu, Anason, Tarçın, Biberiye, Karanfil, Kereviz tohumu, Havlıcan, Zencefil, Günlük, Kişniş, Polen, Bal, Andız pekmezi, Meyan balı.

Hazırlanısı:

Büyük bir kaba 500 gr. süzme bal, 2S0gr, andız pekmezi, 25gr meyan balı, 25er gr. dövülmüş çörek otu, anason, tarçın, biberiye, karanfil, kereviz tohumu, havlıcan, zencefil, Onar gr. dövülmüş günlük ve kişniş konur. Macun haline gelinceye kadar karıştırılır. Sabahları bir tatlı kaşığı yenir. Şehvet ve Arzuları Artırıcı Bitkiler.

Formül 10:

Malzeme:

Taze bezelye,Soğan,Tarçın,Zencefil.

Hazırlanısı:

Bol soğanlı taze fasulye yemeğine, tarçın ve zencefil konup yenir.

Formül 11:

Malzeme:

Soğan tohumu ve Bal.

Hazırlanısı:

Bir kaşık soğan tohumu içine bir kaşık süzme bal karıştırılıp yenır.

Formül 12:

Malzeme:

Karanfil, Hindistan cevizi, Tarçın, Deve dikeni, Defne tohumu, Şebboy çiçeği, Bal, Tavuk suyu.

Hazırlanısı:

Bir kahve kaşığı karanfil, bir kaşık rendelenmiş hindistan İki bardak soğuk suya, bir çorba kaşığı anason, bir tatlı kaşığı safran, bir tane portakal çekirdeği, 50 adet kuru hurma ve dört tane çiğ yumurta sarısı konur. Hafif ateşte yarım saat kaynatıldıktan sonra indirilir. Üzerine beş çorba kaşığı süzme bal eklenir. Her saat karıştırılarak bir gün bekletilir. Yatmadan önce içilir ve yedi gün devam edilir.

Formül 13:

Malzeme:

Dana eti, Şalgam, Un, Tereyağı, Karabiber, Havuç, Soğan,Makama, Tuz, Su.

Hazırlanısı:

Altı bardak suya, 200gr parça dana eti konur, kaynatılır.Büyükçe bir tavaya bir tane ince doğranmış şalgam, bir tane orta boy rendelenmiş havuç, iki rendelenmiş soğan ve bir çorba kaşığı tereyağı konup iyicene kavrulur. Daha küçük bir tavaya bir tatlı kaşığı tereyağı ile bir tatlı kaşığı un konup kavrulur. Tavalardaki malzemelerin hepsi et suyu bulunan kaba boşaltılır. Üzerine bir kahve kaşığı toz karabiber ve bir su bardağı dolusu makama ilave edilir. Hafif ateşte yarım saat pişirilir. Öğlen ve akşam yenir.

Formül 14:

Malzeme:

Kuru soğan, Bal, Su.

Hazırlanısı:

İki kuru soğan ezilerek suyu çıkarılır, suyun iki misli süzme bal ilave edilir. Sonra soğan suyu buharlaşıncaya kadar kaynatılıp, soğutulur. Yatmadan önce bir çorba kaşığı suya bir tatlı kaşığı karıştırılıp içilir.

Formül 15:

Malzeme:

Kuş konmaz, Yumurta, Tereyağı, Karabiber, Tarçın, Su

Hazırlanısı:

Dört bardak suya, bir su bardağı kuş konmaz konur, On dakika kaynatıldıktan sonra tavaya dökülür. Üzerine bir çorba kaşığı tereyağı, bir yumurta sarısı, bir kahve kaşığı karabiber ve tarçın ilave edilir, Kızartılır. Öğlen ve akşam yenir.

Formül 16:

Malzeme:

Pirinç, Yumurta, Süt, BaL.

Hazırlanısı:

Dört su bardağı süte yumurta sarısı ilave edilir, bir çay bardağı pirinç konur. On beş dakika kaynatılarak indirilir. Üç kaşık süzme bal ilave edilir. Sabah ve akşam yenir.

Formül 17:

Malzeme:

Susam, Yumurta, Buğday unu, Şeker ve Süt.

Hazırlanısı:

Dört su bardağı süte, bir kaşık susam ve bir yumurta sarısı konur. Kaynatıldıktan sonra bir çorba kaşığı toz şeker ve buğday unu ilave edilip, karıştırılır. Öğlen ve akşam yenir.

Formül 18:

Malzeme:

Yufka, Koyun kıyması, Kımıızı biber, tuz.

Hazirlanısı:

Yarım yufkanm içine dört çorba kaşığı kavrulmuş koyun kıyması, bir tatlı kaşığı kırmızı biber ve bir kahve kaşığı sofra tuzu konur. Tavada yağsız pişirildikten sonra yenir.

Formül 19:

Malzeme:

Adamotu, Bal, Su.

Hazırlanısı:

Dört bardak suya, bir tatlı kaşığı ufalarımış adam otu beş dakika kaynatılır ve süzülür, Suya bir çay kaşığı bal ilave edilir ve soğutulur. Akşamları birer çorba kaşığı içilir.

Formül 20:

Malzeme:

Dereotu, Şeker, Bal, SÜt.

Hazırlanısı:

Dört bardak suya, bir avuç temizlenmiş dere otu konur, yarım saat kaynatıldıktan sonra süzülür, Suyuna, bir su bardağı kaynamış süt, iki çorba kaşığı süzme bal ve bir tatlı kaşığı şeker konur. Karıştırılır. Akşamları bir çorba kaşığı yenir.

Formül 21:

Malzeme:

Bir çay fincanı zeytinyağı, yarım çay bardağı kırmızı biber, yarım çay bardağı kekik, yarım çay bardağı nane, çay bardağının dörtte biri kadar sumak, bir çay kaşığı domates salçası ve biber salçası, bir çorba kaşığı pekmez karıştırılıp sabah kahvaltıda yenir.

Formül 22:

Ve kuru soğan, sarımsak, taze fasulye, pırasa, lahana, ananas, salatalık, kereviz çorbası, dana eti ve beyni, balık çorbası, kalkan balığı yumurtası, fındık, fıstık, badem, ceviz, susam, bal ve bitki çayları içilmesi tavsiye edilir.

Antep fıstığı kavrularak, çekirdeksiz üzüm ile karıştırılır. Macun halinde yenir.

Salep, süt ve tarçın birlikte kaynatilıp içilir.

Kuru üzüm, ceviz içi, bal ve süt karıştırılıp katı hale getirilir ve macun şeklinde yerıir.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp