Yengeç Burcu 2013

Yengeç Burcu 2013: Yeni yılın başlamasıyla yengeç burcu yeni başlangıçlar yapmaya ve eskiyi temizlemeye uygun durumdasınız. Yenngeç burcu 2013 İlgilendiğiniz her alanda yeni bir sayfa açılabilir. Çok çabuk tepki vermeniz ve geçerli çözümler bulmak zorunda olacağınız olaylarla karşılaşmanız olası.

Şubat gibi iki farklı konu arasında kararsız kalabilirsiniz. Bu gibi durumlarda size çekici geleni, doğrudan ilgilendiğinizi tercih ederseniz daha kazançlı olursunuz.

Sevgili yengeçler 2013 Mart-Nisan dönemi sağlığınızı güçlendirecek sizi hastalıklara karşı dirençli kılacak şeyler yapmalısınız. Sakin ve huzurlu bir dönem geçireceksiniz. Ancak nisan sonlarına doğru alacağınız acil ve önemli bir haber üzerine yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Sonrasında fazla telaşlanmayı gerektirecek bir durum olmadığını anlayacaksınız.

Mayıs gibi duygusal ilişkilerde şanssızsınız. Ufak şeyler yüzünden birlikte olduğunuz kişi tarafından kalbiniz kırılabilir.Bu dönemde arkadaşlarınızın bazılarınının yardım isteklerini kabul etmeden önce düşünmelisiniz.Daha sonra iyiliğin maraz doğurduğunu görecek ve bu düşüncelere bir kez daha hak vereceksiniz.

Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız. Gene bu dönemde patron gibi üstünüz bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir. Aslında siz haklı olabilirsiniz fakat derdinizi anlatmanız çok zor olabilir.Bu dönem bünye olarak güçlüsünüz fakat psikolojik yorgunluklarınız olabilir ve kendinizi hasta hissedebilirsiniz. Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.
Haziran gibi aile içi bir meselede haksızlığa uğradığınızı düşüneceğiniz gelişmeler olabilir.

2013 yengeç burcu Temmuzda sevdiğiniz birisinden biraz uzak kalabilir ve ona karşı ilgisizleştiğiniz hissine kapılmasına neden olabilirsiniz bu şekilde devam ederse gerçek uzaklaşmalar yaşayabilirsiniz.
Ağustos ayı yatırımlatınızı doğru kanallara aktardığınız taktirde çok kazançlı çıkabileceğiniz maddi yönden rahatlamaların başladığı dönem olacak.

Yengeç 2013 Eylül- Ekim gibi çocuk sahibi olanlarınız çocukları ile ilgili konulara yoğunlaşmaları gerekebilir.Kasım ayı mesleki gücünüzü ortaya koycağınız faaliyetler sonrası güzel kazançlar elde edebilirsiniz.Gene bu dönemde yurt dışı bağlntılı bir gelişme yaşanabilir.
Kasımda yakın arkadaşlarınızla aranızdaki samimiyeti kullanarak sıcak ve yapıcı tutumunuz işlerinizi kolaylaştırıyor.

Kasım Aralık gibi iş hayatı ile ilgili girişimlerde bulunmak istiyorsanız yakın çevrenizin desteğini yanınızda bulacaksınız.Beklenmedik bir anda hayatınızın aşkını bulduğunuzu düşünebilir, çocuk sahibi olacağınızı öğrenebilirsiniz.

2013 YENGEÇ BURCU İŞ HAYATI

2013 yılının ikinci yarısında yengeç burçu iş hayatınız daha verimli olacak. Bazılarınız bu sene memuriyete girebilir.Şubatta meslek hayatınızda size yardımı dokunacak biriyle iş ilişkisine gireceksiniz. Yatırım için uygun zaman değil.

Mart ayı birlikte çalıştığınız insanlarla aranızda çatışmalar oluşabilir. Veya birlikte aynı işi paylaştığınız iş arkaşlarınızla problemler çıkabilir.

Yengeçler ödemeler ve bazı maddi beklentilerinize dayalı bir haber veya alacağınız bir karara olumlu yanıtı nisan sonuna doğru yapacağınız görüşmelerle alabileceksiniz

Mayıs sonu çok önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz Ekonomik yaşamınızı sürdürmek için yaptığınız çalışmalar, kendinizi yetiştirmek için gösterdiğiniz çabalar olumlu sonuç verecek ve çevre ilişkilerinizde sizi mutlu edecek gelişmelere sahne olacak. Kişisel harcamalarınız arttıracak. Bazı parasal beklentileriniz gerçekleşecek.

Haziranda iş ortamınızda hareketlilik beklenmedik gelişmeler,olabilir,dikkatli olmalı artan sorumlulukları elden geldiğince tamamlamalısınız.

Yengeç burçları için Ekim sonrası para ve yatırım olayları çok yoğun yaşanacak. Bazılarınız bir miras bazılarınız ise borç alıp verme ile uğraşacak.

2013 Kasım ve aralık ayları kazancınız fazlalaştığı işlerinizin rayına oturduğu pürüzlerin kalktığı,iş arkadaşları ile olan anlaşmazlıkların giderildiği,dönem olacak.

2013 YENGEÇ BURCU AŞK HAYATI

Yengeç buruçları 2013 Ocak sonu sevgilinizle ilgili kafanızı karıştıran sorular iyice rahatsız edici bir hal alabilir bunların cevaplarını öğrenmek için öncelikle karşınızdaki kişiye sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Böyle davranırsanız onunla aranızdaki olumsuzluk sona erecek. Ancak bazılarınız,ilişkilerinin yıprandığını ortak paylaşımların azaldığını düşünenler, direkt olarak ilişkiyi bitirme yoluna gidecektir.

Şubat sonu mart başı akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz. En kötüsü de size hiç de uygun olmayan kimselerle yakınlık kurabilirsiniz.Bu dönemde yakınlştığınız insanın size uygun olup olmadığına dikkat edin iyi ölçüp biçmeden hareket etmeyin sonunda zarar göreceğiniz ilişkilere girmeyin.

Eğer bekarsanız mart ayı partnerinizi ve ailenizi tanıştırma girişiminiz iki tarafından birbirinden hoşlanmaması sonucu hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir.Kısa ömürlü yeni maceralara atılabilirsiniz.

Sevgili yengeç buruc 2013 Nisanda hayatınıza girecek yeni biri ile aşk yaşayabilirsiniz. Yeni aşkınıza şans verirseniz, o sizi hayal kırıklığına uğratmayacak. Güvenmeyi öğrenin.Duygularınıza karşınızdaki insana yansıttığınız kadar karşılık göreceksiniz.

Haziran ayı karşı cinsle olan ilişkileriniz sizi üzebilir.Eşiniz ya da birlikte olduğunuz kimseden hiç de hakkettmediğiniz sözler duyabilir,ortaklaşa alınan ve sonucu kötü olan bir karardan sizi sorumlu tutabilir yada yerine getirmeniz çok zor olan taleplerle karşılaşabilirsiniz.

Yengeçler Temmuz ağustos gibi yalnız yaşayanlar için ise, aşk yolculukları gündeme gelecek.Eylül ekim dönemi duygusal açıdn sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanacak, eşinizin veya sevdiğinizin romantik aşk gösterileri duygusal paylaşımlarınızın artması ilişkinizi dahada güçlendirecek..

2013 YENGEÇ BURCU SAĞLIK

Bu yıl rutin sağlık taramalarınızı ihmal etmediğiniz sürece önemli bir problem yok sevgili yengeçler. Bazılarınızın karaciğerle ilgili bir problemi çıkabilir. Eylül sonrası aileden birinin sağlık sorunlarına üzülebilir ve ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp