Oğlak Burcu Kadını 2013

Oğlak Burcu Kadını 2013 :

Tipik bir oğlak kızı diye bir şey yoktur. O bir müze müdürü de olabilir, eğlence için tel takıp danseden bir dansöz de olabilir.

Ama ne yaparsa yapsın, ne giyerse giysin, Satürn onun bütün hareketlerine ve gizli amaçlarına hükmedecektir. Hangi kişiliğine bürünürse bürünsün, o kadınca hilelerinin veya pratik makul davranışlarının altında hep aynı amaç vardır.

Önemli bir kişi olacak, koltuklarını kabartacak ve çocuklarına iyi bir baba olacak erkeği elde etme yolundaki çelik gibi bir azim. Öyle çok Oğlak kızları meslek sahibidir ki, sanki aşk ve evlilik onların ikinci tercihiymiş gibi görünebilir size.

Aşk konusunda haklı olabilirsiniz. Evlilik konusunda, hayır. Anlamanız gereken şey şudur ki, Oğlağın amaçları güven, otorite, saygı ve mevkidir.

Öyle ya da böyle Oğlak kadını üne kavuşacaktır. Bazıları bunu kitap yazarak, konferans vererek, resim yaparak veya müzik besteleyerek sağlayabilir. Her iki cinsten oğlakların içinde şaşılacak kadar çok olağanüstü sanat yeteneğine sahip olanlar vardır. . Belki bu içlerindeki denge ve uyum duygusundan neyin hoşa gideceğini, neyin doğru, neyin yanlış olduğunu bilmelerinden kaynaklanmaktadır.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp