Kova Burcu 2013

Kova Burcu 2013 : Kova burçları bu yıl şansınız yüksek, 2013 yılı sosyal hayatınız çok renkli ve iş yalşamında isteklerinizin gerçekleşeceği bir bir yıl olacak. Kovalar bu yıl sıkıntı yaşayabileceğiniz en önemli dönem şubat ayı olacak. Yolunda gitmeyen işlerinizle ilgili karamsar duygular içine girebilirsiniz. Bunun geçici olduğunu unutmayın.Hiç kimse, hiçbir olay rahat ve huzurunuzu kaçırmayı başaramayacak.

Şubat gibi ev almak için kredi bekleyenlere güzel haberler gelebilir. Aşırı lükse kaçmanız borç batağına girmenize sebep olabilir. İşinizle ilgili bazı sorunlardan kurtulmak için karşınıza inanılmaz imkanlar çıkacak. Bu durumu değerlendirerek problemlerinizden kurtulmaya bakın.Nisan ayı gibi bazılarınız ailelerinin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir veya aile büyüklerinizin haberiniz olamadan sizinle ilgili aldıkları özel hayat kararlarına tepki vermeniz aile içinde gerilimli bir atmosfer yaratabilir.

Mayıs ayı her açıdan olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir dönem ykınlarınızla ilişkileriniz düzeliyor.Eşinizle ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçireceğiniz hayatınızda olumlu gelişmelerin yaşanacağı şansınızında her açıdan yüksek olduğu bir dönem olacak.Uzak bir akrabayı evinizde misafir etmek durumunda kalabilirsiniz.Haziran ayı oldukça şanslısınız. Bu şansınız sadece bu dönemlede sınırlı değil. . Neşeniz yerinde. Umutlusunuz ve gitgide canlandığınızı hissedebilirsiniz. Sizin için hiç bir sorun ve hiç bir olay halledilmeyecek gibi değildir. Sonuçlara çabucak ulaşmanızı sağlayacak olan akıl ve beden gücünüz de eksik değil.

Temmuzda uyumlu bir dönemdesiniz Çok önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hemen hemen her şeye uygun bir çare bulabilirsiniz,ayrıca bu dönemde çocuk sahibi olanlar çocukları ile ilgili konularla ilgilenme ailelerine daha fazla zaman ayırma ihtiyacı duyabilirler.Ağustos gibi ummadığınız bir yerden gelen toplu para sizi çok rahatlatacak.Daha çok organize olunması gereken işlere öncelik vermelisiniz. Zihinsel açıdan yoğun olduğunuz bir dönem.Eylül ayı hayatınıza giren yeni konular ve ufuklar size heyecan vermekte. Sevgili kovalar, kişisel açıdan kendinizi geliştirmek, yeni girişimler yapmak için fırsatlarınız var.Ekim gibi uzaklardan gelecek ilginç bir ziyaretçiniz olabilir.

Kasım gibi iki arkadaşınızın arasında meydana gelen bir gerginlikte arada kalabilirsiniz taraf tutmanız hata olur. En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek uzak kalmanızda fayda var. Bununla beraber bu olayın büyümesi ve sonunda sizin de karışmak zorunda kalma ihtimaliniz de var.Ayrıca bu dönemde gereksiz harcamalara dikkat edin,eşinizle aranızda sorun olabilir.Aralık ayı sosyal yaşamınızın renklendiği bir dönem olacak.Arkadaş ortamın da yeni insanlarla tanışabilir,hayatınızda biri yoksa sürpriz bir ilişki sizi heyecanlandırabilir.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp