Filiz Mete Oğlak Burcu 2012

Filiz Mete Oğlak Burcu 2012 : Kariyer gezegeniniz Venüs 14 Ocak‘a kadar para evinizi destekleyecek. İş ilişkisi içinde bulunduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi dostane bir şekilde geliştirmeye çalışın. Bu şekilde iyi iletişim, kozmik güçlerle birleştiğinde sevdiğiniz işlerden para kazanma şansınızı oldukça yükseltecek.

Mükemmel başarılar eşiğinde iken, sizi aşan konuların altına imza atıyorsunuz. 4 Ocak‘tan sonra, kardeşlerle birlikte ortak kararlar almak için, uygun bir dönem. Fakat, bu tür birlikteliklerde baskıcı ve israrcı bir karakter sergilemeyin. Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz.14 Ocak‘tan sonra çalışmanızın karşılığını almakta zorlanacaksınız. Borç verme gibi durumlarda dikkatli olmalısınız. Kırıcı olacağınızı düşünerek, daha sonra altından kalkamayacağınız taahhütler içine girmeyin. Üzülen taraf siz olursunuz.

8 Ocak‘a kadar aşkla birlikte para kazanma motivasyonunu birlikte seyrediyor. Partnerinizden alacağınız manevi destek, iş konusunda size itici güç oluyor. Bu arada, çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli bir şekilde yürüteceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde aileniz size destek olurken, bazı Oğlaklar aile arasında söz kesme, nişan gibi aktiviteler içinde bulunacaklar. Bu olaylar sırasında çok israrcı olmayarak, çevrede ilişki içinde olduğunuz insanların düşüncelerine de önem verin. Hatta, uygulayın. 8 Ocak‘a kadar günlük yaşam aktivitelerinizi yavaştan alın, çok hızlı kararlar vermeyin. Bu dönemde, yaşamınızdaki rolanti, istenmeyan durumlara karşı bir sigorta olacaktır.

Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek.Bu ay sağlık gezgeniniz Merkür sizi hassaslaştıracak Kronik rahatsızlıklarını yeniden gündeme gelebilir. 14 Ocak‘tan sonra ayaklarınıza, akciğerlerinize ve dizlerinize dikkat etmelisiniz. . Daha önce ihmal ettiğiniz rutin sağlık kontrolleriniz varsa onları yeniden yaptırmalısınız. Sakın tedavileriniz yarım bırakmamalı sınız.. Sizi çok yüklemeyecek sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp