2013 Kova Burcu Nuray Sayarı

2013 Kova Burcu Nuray Sayarı :

Bu yıl evrensel kardeşlik burcunun altında doğan biri olarak arkadaşlarınıza çok büyük önem veriyorsunuz ve hayatınızda onların değeri çok özel. Arkadaşlarınız erkek yada kadın hayatın değişik seviyelerinden geliyorlar ve siz her bireyi özeliklerine göre hayatınızda yerlerine yerleştiriyorsunuz.

Sizin etrafınızdaki her insanın kendine göre özelliği var ve bunlar normların dışında insanlar. Siz alışıldık insanları sıkıcı buluyorsunuz sadece sizin ilginizi çeken, sizi enterese eden insanlar arkadaşınız olabiliyor.

Heyecanlı ve hayat dolu ama aynı zamanda romantik hayattan büyük zevk alıyorsunuz. Karşı cinsle sürekli flört halinde olma ve randevulaşma ve uzun konuşmalar kalbinize giden yol.

Bağımsızlığınız sizin için çok önemli olduğundan bu doğanız sizin evliliğinizin önünde duran en büyük engel. Sizin için doğru insan aynı zamanda sizin için en iyi arkadaş olan ve sizin bağımsızlık duygunuzu anlayıp aynı zamanda da eşiniz olmak isteyecek kişidir.

Karşıt burcunuz Aslan insanları ile iyi bir ikili olabilirsiniz ayrıca Koç ve Yay burcu insanları sizin özgür ruhunuza ilgi duyabilirler. Bir diğer Kova burcu insanıyla birçok ortak yönünüz olabilir veya diğer hava burcu olan İkizler ya da Terazi ile geçinebilirsiniz. Ama Boğa ve Akrepler sizin için uygun eşler olamayabilirler.

Aileniz sizin konforlu yaşam alanınız ve siz bu insanlarla olmaktan çok büyük zevk alıyorsunuz. Hayatın bu alanında çok geleneksel bir duruşunuz var. Bu özelliğiniz çok güvenli bir çocukluk geçirdiğinizden ortaya çıkmış olabilir. Kova burcu insanlarının aileleri genelde küçüktür.

İkiz çocuklarınız olabilir. Bir ebeveyn olarak çocuklarınızı merak ve ilgilerini öğrenmek yönünde canlı tutarsınız. Ama verdiğiniz mesajda biraz istikrarsızsınız. Bu yüzden çocuklarınıza güçlü bir temel sağlayacak değerleri ve prensipleri vermeyi ihmal etmeyin.

Bu yıl çalışmak ve oynamak için birçok fırsatınız olacak aynı zamanda en derin düşüncelerinizi de araştırabileceksiniz. Ev hayatı, romantik dakikalar ve kariyer sizin dikkatinizi çeken konular. En yakın arkadaşlarınızla zaman geçirirken yeni tanışacağınız insanlarla çevreni geliştireceksiniz.

SAĞLIK

Bu yıl sağlıklı ve enerjik olacağınız bir yıl 18 mayıs 22 nisan bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz. Yeni ay 10 Şubat'ta burcunuzda bedeninizi dinlendirin. 21 ağustosta dolunay burcunuzda sadece mutlu olmayı isteyin ve size gerilim veren her şeyden uzaklaşın. Mars burcunuzdan 1 Şubat'ta ayrılıyor. Huzurunuz artıyor. Güneş 19 Şubat'ta burcunuzda kendinizi mutlu hissettiren sporlara zaman ayırın.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp