2013 Koç Burcu Rezzan Kiraz

2013 Koç Burcu Rezzan Kiraz :

Uranüs 11 Mart 2012′ de bağımsız Koç‘ a girdiğinden beri, hayatınızın hızlı ilerleyişine kapılıp gittiniz. Bu yıl daha da fazla değişiklik getirerek pencerelerinizi çatırdatıyor ve hayatınızın temellerini sarsacak.

Her ne kadar önünüzde uzanan yolla ilgili endişeleriniz olsa da yeni deneyimlere duyduğunuz heves endişenize baskın gelecek. Neyse ki, siz Koçlar kendinizi size yabancı olan durumlar içinde bulduğunuzda meydan okuyorsunuz ve haritada olmayan ülkeleri keşfetmeye can atıyorsunuz.

Yıl boyunca, sürprizlerle dolu Uranüs, hem fiziksel, hem duygusal hem de ruhsal gizli gerginlikleri açığa vurmaya devam ederek, değişen bakış açılarınızla uyumlu radikal değişiklikleri yapmak için size fırsatlar sunuyor.

Farkındalığınızı genişletmek, özellikle 24 Haziran ve 19 Eylül tarihlerinde, Uranüs Plüton‘la 2015′e kadar tekrarlanacak olan yedi sert kare açının ilk ikisini oluşturduğunda, elbette kolay olmayacaktır. Şiddetli Plüton 2008′de Kariyere ilişkin 10. Evinize girerek, hayatınızın akışında 2023′e kadar dünyayla ilişki kurma biçiminizi kademeli olarak dönüştürecek uzun süreli bir değişikliği başlattı. Öte yandan şu anda, mesleki hırslarınız aniden yüksek voltajlı Uranüs‘ün kare açılarının elektrik akımına tutuldu. Beklenmedik gelişmeler, sizi geleceğe taşıyacağını düşündüğünüz gidişatı değiştirmenizi gerektiriyor.

Tereddüte kapılmadan ileri atılmak size cazip gelse de, amaçlarınıza azimle ilerlerken sabırlı olun. Kararlı Boğa‘daki fırsatçı Jüpiter, 11 Haziran‘da Özsaygıya ilişkin 2. Evinizden geçerek, özgüveninizi destekliyor ve idealizmden ziyade faydacılığı ödüllendiriyor. Bu arada, temel gezegeniniz Mars, 3Temmuz‘a kadar verimli Başak‘ta ve Çalışmaya ilişkin 6. Evinizde kalıyor. Gezegenin 23 Ocak‘tan 13 Nisan‘a kadar süren geri hareketi işlerdeki ilerlemenizi geciktirebilir, ama ayrıntılara odaklanmanız ve becerilerinizi mükemmele ulaştırmanız için bir şans daha veriyor; böylece yeniden ilerleme zamanı geldiğinde her şeyiniz sıraya konmuş olacak.

Jüpiter‘in 11 Haziran‘da İletişime ilişkin 3. Evinize girişi, başkalarıyla daha olumlu bir temel üzerinde etkileşimde bulunmak için size yol açıyor. Çok fazla şeyi çok hızlı yerine getirmeye çalışarak enerjinizi dağıtmadığınız takdirde, bu durum önemli bir projeyi bîr üst seviyeye taşımanızı sağlayabilir.

Görev ustası Satürn Başkalarına ilişkin 7. Evinizde iki yıllık ziyaretini tamamlarken, bu yıl ilişkiler size önemli dersler öğretmeye devam edecek. Ancak Satürn 5 Ekim‘de Mahremiyete ilişkin 8. Evinize girdiğinde Ortaklıklara ilişkin eskiden üstlenilen görevler yeniden değerlendirmeye alınırken, yakın geçmişteki bir taahhüdü yeniden doğrulamanız ya da yeni bir taahhütte bulunmanız gerekebilir. Neyse ki önünüzde uzanan imkânlara dair görüşünüze sağduyuyu katabileceksiniz. Her ne kadar şu anda karşı karşıya bulunduğunuz zorluklar 2013′e kadar devam edecek gibi görünse de, eğer ulaşabileceğinizden daha yükseği hedeflemenin cazibesine dayanabilirseniz, zor kazandığınız istikrar bu yılın sonunda geri dönmeye başlıyor.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp