2013 Koç Burcu Nuray Sayarı

2013 Koç Burcu Nuray Sayarı. 2013 yılında koç burcunda yaşanacak gelişmeler nelerdir. Koç burçlarını 2013 yılında ne gibi sürprizler bekliyor. 2013 Koç burcu hakkında açıklamalar ve detaylar aşağıdaki makalede yer almaktadır.

Nuray Sayari 2013'de Koç Burcu

Sevgili Koçlar 2013 İş ve kariyer konusunda yılın en baskın etkilerini siz yaşayacaksınız.

Mars‘ın Başak burcundaki etkisi sebebi ile yılbaşından Mart 2013 tarihine kadar olan dönemde önemli fırsatlar ile karşılaşacak olan sevgili Koçlar 24 Ocak ile 15 Nisan 2013 arasındaki dönemde inşaat petrol ulaşım bankacılık medya ve ticarette son yılların en güzel günlerini yaşayacağınız bir döneme hazırlanın.

Hayatınızda çok ciddi ve köklü bir değişimi yaşayacaksınız. Bir kırılma noktası yaşamış olanlar yeni bir 7 yıllık döneme hazırlanın. Siyasette sanatta sporda ön planda olacaksınız Sürekli daha yukarıyı ve daha fazlasını hedefleyeceksiniz.

Bazılarınız da çalıştığınız firmalarda büyük başarılar yakalayacaksınız. Girdiğiniz ortamda dikkati çekecek ve insanları etraflınıza toplayacaksınız Zaten toplulukları idare etme dürtüsü Koçların liderlik vasıflarının bir yansımasıdır. Sağlığınıza biraz daha dikkat ediniz. Venüs‘ün etkisi ile birlikte beklenmedik seyahatler ufak tanışmalar olasılığınız çok yüksek Temmuz 2013 sonrasında evinizle ilgili beklenmedik sorunlar veya aile içi ilişkilerde var olan bir gerilimin iyice su yüzüne çıkması dikkat etmeniz gereken konular.

Yine oluşacak olan Güneş ve Ay tutulmaları hayata beklentileriniz ile beraber yaşama bakış açınız da değişecek eğer çıktığınız kişiyle zaten güçlü bir ilişkiniz varsa kendinizi evliliğe hazır hissedeceksiniz; birkaç ay önce hazır olduğunuzu düşünmüyor olsanız bile… Eğer evliliğinizde bir süredir mutsuzsanız nihayet bu ilişkiden çıkacaksınız.

Geleceğinizin öyküsü henüz yazılmadı çünkü gelecek şu anda verdiğiniz ve vereceğiniz kararlara göre oluşacak sadece doğru gerçek iyiyi seçmeyi umabilin sevgili Koçlar…

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp