2013 İkizler Burcu Rezzan Kiraz

2013 İkizler Burcu Rezzan Kiraz. 2013 yılında ikizler burcunda yaşanacak gelişmeler nelerdir. İkizler burçlarını 2013 yılında ne gibi sürprizler bekliyor. 2013 İkizler burcu hakkında açıklamalar ve detaylar gerekli tarihlerde internet sitemizde güncellenecektir. Bizi takip etmeye devam edin.

Rezzan Kiraz 2013 yılında İkizler burcunu neler bekliyor?


Bu sizin için harika bir yıl olabilir çünkü cömert Jüpiter 11 Haziran‘da 12 yılda bir yaptığı ziyaret için burcunuza dönüyor. Jüpiter‘in zeki İkizler burcuna girmesini beklerken sabırsızlanabilirsiniz, ama sizi bekleyen fırsatlara hazırlık olarak yapacak çok şey var.

Jüpiter sonuçlara ilişkin 12. Evinizden geçerken yılın ilk kısmını eski işleri bitirmekle geçirmeniz akıllıca olur. Önceki başarılar ve başarısızlıkların hayatınızda tekrar eden kalıplara nasıl bağlı olduğunu görmek için sîze bir şans verildi.

Kazandığınız içgörülerle şimdiki hırslarınıza înce ayar yapabilirsiniz, bu içgörüler yeni kavuşulan bir güvenle geleceği planlamak için size güç veriyor.

11 Haziran‘da dev gezegen Benliğe ilişkin 1. Evinize girdiğinde, başkalarının görüşlerinin fazla ağırlık taşımalarına izin vermektense kendi aklınıza kulak vermek ve kendinize güvenmek önemlidir. Jüpiter astrolojinin en şanslı gezegenidir ve onun burcunuza yıl boyunca sürecek ziyareti önünüzdeki dikkate değer kişisel gelişimin işaretidir. Mesele bir gecede başarıya ulaşmak değil, bununla birlikte olumlu bir tavır işte ilerlemeye ve giderek artan toplumsal itibara yöneltebilir.

Her ne kadar bir kararın hatalı olduğu anlaşılsa da hemen bundan ders alabilir ve gidişatınızı uygun bir şekilde düzeltebilirsiniz. Hiçbir şey yapmadan durmanın zamanı değil, ama daha çok hayatınızın her alanında yüksek amaçlar belirlemek ve sonra yıldızlara ulaşmak için bir çağrıdır.

Her ne kadar bu yıl oldukça ilerleme kaydedebilecek olsanız da, 3 Şubat‘ta manevi Neptün Toplumsal Sorumluluklara ilişkin 10. Evinize girdiğinde hayat amacınızla ilgili gerçekçi olmak daha zor.

Bu uzun süreli geçiş işinizde daha fazla anlam aramanız için size ilham verebilir ama yine de eğer hizmette bulunmak para kazanmaktan daha önemli bir hale gelirse mesleki isteklerinizi karmaşık bir hale getirebilir. 25 Haziran‘da sınırsız Jüpiter kafa karıştırıcı Neptün‘le kare açı oluşturduğunda amaçlarınız konusunda belirginlik eksikliği sîzi fazla uzağa götürebilir ya da izinizi kaybetmenize yol açabilir.

Ama 24 Haziran‘da yedi Uranüs-Plüton kare açısının birincisinin başlattığı destansı dramanın açılış perdesiyle belirsizliğin izi bile kalmayacak.
Uzun Vadeli Amaçlara ilişkin 11. Evinizdeki Uranüs ve Mahremiyete ilişkin 8. Evinizdeki şiddetli Plüton arasındaki bu dinamik çatışma, hayatınızda kimin kontrol altında olduğu konusunda sorular uyandırabilir.

Önceliklerinizi yeniden gözden geçirmeniz ve yeni amaçlar belirlemek için cesur hareket etmeniz gerekiyor. Kendiniz kadar başkalarını da derinden etkileyen ani değişiklikler yaptığınızda özel ve mesleki ilişkileriniz geriliyor. Neyse ki bu yıl vurgulanan meseleler 2015′teki son Uranüs-Plüton kare açısına kadar kesin bir çözüm gerektirmiyor. Yine de henüz gezegenler sizin lehinize çalışırken, amaçlarınızı büyük çapta gözden geçirmeniz akıllıca olur.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp