2013 Balık Burcu Yorumu

2013 Balık Burcu Yorumu: Balık Burçları 2013 bütçenizi ciddi biçimde düzenlediğiniz savurganlıktan uzak durduğunuz taktirde sorunsuz bir yıl sizi bekliyor . Etrafınıza uyum sağlamak, zevk ve konfor içinde yaşamak ihtiyacınızın diğer zamanlara göre çok daha ön plana çıktığı, önünüze çıkan engelleri kolayca aştığınız, barış, güzellik ve estetik duygunuzun yüksek olduğu bir yıl sizi bekliyor.

Bu yıl hayatınızda güzel gelişmelerin mutlulukların yaşandığı çocuklarınızla,ailemizle ilgili güzelliklerin yaşanacağı bir yıl olacak.

Balık burçları 2013 yılı içinde sorumluluklarınızın bilincinde olmalı ve yatırımlarınızı değerlendirmek konusunda daha dikkatli davranmalısınız. Çeşme akarken doldurmalı geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Yılın ilk yarısı hayatınızı biçimlendirme ve yeni hedeflere yönelmeye istekli olabilirsiniz. Güçlü iradenizle olayları kendi iyiliğinize olacak şekilde yönlendirmeyi arzulayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürmeniz kendinizi yeniden keşfederek dış dünyaya sunabilmeniz açısından önemlidir.

Evlilik, iş ortaklığı, eğitim, gelişim, akademik kariyer nedenleriyle yerleşim yerinizi değiştirebilir, bir başka ülke veya şehirde ikamet etmek için uğraş verebilirsiniz.
Balıklar, Şubat sonu gibi parasal konularda kontrol dışı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Risk ve abartıdan kaçınmak gerekebilir. Lüks harcamaları bıraktığınız taktirde finansal açıdan rahat olacaksınız.

Mart gibi sadece kendiniz adına değil, birlikte olduğunuz kişi veya kişiler adına da düşünmek, hareket etmek durumunda kalaabilirsiniz.Bu tüm aileyi ilgilendiren sizin karar vermenizi gerektiren bir konu yada bir miras işi gibi bir meselede olabilir.

Haziran gibi istemeden sarfettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.Bu dönemde istemeden de olsa bi yakınınızla aranız bozulabilir.Saf ettiğiniz bazı sözlerin yanlış anlaşıması canınızı sıkabilir.

Temmuz-Ağustos gibi yeni bir bireyin aileye katılımı ile ailenin genişlemesi söz konusu olabilir: bu evlilikle yada yeni bir bebeğin haberiyle gerçekleşebilir.

Eylül -Ekim gibi can sıkıcı konularla uğraşmanız gerekebilir ancak karamsar düşünmeyin. Bu yıl iş yerinde canınızı sıkmak isteyen sizi çekemeyen hatta ayağınızı kaydırmak isteyen kimseler çıkabilir ancak bu kimselerin tüm çabaları boşa çıkacak ve size zarar veremeyecekler unutmayın çevrenizde sizi sevenler daha çok.

Kasım-Aralık gibi parasal açıdan oldukça şanslı bir döneme gireceksiniz. Sevgili balıklar, ayrıca bu dönem sosyal ilişkilerinizde çok yoğun olacak aile,arkadaş toplantıları davetler iş yemekleri gibi yoğun bir tempoda geçecek.

2013 BALIK BURCU AŞK HAYATI

Yılın ilk ayları sizi bağlıyan tutsak eden özgürlüğünüzün kısıtlandığını düşündüğünüz bir ilişkiyi bitirebilirsiniz ancak bu ilişkinin bitmesinde üçüncü şahısların da etkisi olabilir.

Martta bazılarınızın eşi ile ,aile büyüklerinden kaynaklı meselelerden dolayı,aralarında tartışmalar yaşanabilir hattta boşanmayı da düşüne bilirsiniz hatta bazıları bavullarını toplayıp evi terk edebilir ancak bu ayrılık fazla sürmeyecek tekrar eve döneceksiniz ancak bu süreçte birbirinizi ve ilişkinizi fazla yıpratmamaya çalışmalısınız.

Mayıs gibi partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalardan ve kıskançlıklardan kaynaklı gerginlikler yaşanabilir. 2013 balık burcu aşk hayatınızda biraz daha şeffaf olmaya çalışmalı ve duygularınızı paylaşmaya gayret etmelisiniz.
Temmuz sonrası aşk hayatınızda şanslı bir döneme gireceksiniz.Uzun soluklu ilişki yaşıyanlar evlilik kararı alabilir.Yada uzun zamandır aradığınız gerçek aşkı bulabilisiniz.

2013 BALIK BURCU İŞ HAYATI


Yılın ilk ayları balık burçları iş hayatınızla ilgili konulardan kaynaklanan huzursuzluklar, kontrol dışı gelişmeler ve hatta gizli düşmanlıklar sizi rahatsız edebilir. Özellikle iş ortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz.Sorunlardan, sorun çıkaran insanlardan pek hoşlanmaz, anında tepki gösterebilirsiniz.

Sevgili balıklar ancak düşmeden hareket etmemenizde sinirlerinize hakim olmanızda fayda var. serinkanlı davranıp fevri hareketlerde bulunmaktan kaçınmalı özellikle üstlerinizle olan dialoglarınızda dikkatli olmanızda fayda var aksi taktirde iş yerinde huzurunuzu kaçıracak uzun vadede çalışma ortamında canınızı sıkacak gelişmeler yaşanabilir.Ancak bu dönemi huzursuzluğa neden olmadan atlattığınız taktirde işinizde olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.
iş hayatınızdaki olumlu dönem Mart sonrası başlıcak.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu fırsatları değerlendirdiğiniz takdirde hoş kazançlar elde edebilirsiniz.

Özellikle yılın ikinci yarısından sonra yakın dostlarınızdan, birlikte olduğunuz kişiden veya eşiniznizden ya da ortağınızdan maddi destek alacaksınız.Bu yıl yeni ortaklıklara girebilir yeni bir işe başlayabilirsiniz.
Yılın ikinci yarısı iş hayatında beklediğiniz fırsatı yakalayabilirsiniz.
Özellikle eylül gibi iş ortamına ait değişiklikler sizi oldukça hareketli kılıyor,bir yandan da ortaklıklar adına önemli bir dönem,yeni bağlantılar,karlı girişimler, iş ilişkilerindeki canlılıkla motivasyonunuzun daha da artacağı son derece memnun olcağınız bir dönem olacaktır.
Kasım ayıda oldukça yoğun yaşanacak iş hayatının getirdiği yeni fırsatlara rağmen, aşırı giderler artış gösterebilir.

2013 BALIK BURCU SAĞLIK

Grip soğuk algınlığı gibi kısa süreli istirahat gerektiren durumlar dışında sağlığınız iyi olacak. Sevgili balıklar, mide rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz,hazımsızlık sorunları çıkabilir.Cilt hassasiyetleri alerjik reaksiyonlar yaşayabilirsiniz.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp