2013 Aslan Burcu Rezzan Kiraz

2013 Aslan Burcu Rezzan Kiraz. Ünlü astrolog Rezzan Kiraz 2013 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. Aslan burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

2012 Aslan Burcu Rezzan Kiraz


2013 yılında Satürn gezegeni sizi etkisi altına alacaktır. Satürn kişisel anlamda değer verdiğiniz şeyler, maddi ve manevi anlamdaki sahip olduğunuz değerler, fiziksel ve ruhsal olarak sahip olmanız gereken değerleriniz, ihtiyaçlarınız ve maddi anlamdaki güvenliğiniz gibi konularda, size bu konularda sıkıntılar yaşatabilecektir. Yaşayabileceğiniz bu tür sıkıntılar sizin bu konularda tecrübe ve deneyim sahibi olmanız anlamında bir nevi sizin açınızdan olumlu olacaktır. Bu konuda sabırlı olmanız sizin menfaatinize olacaktır.

2012 Aslan Burcu Rezzan Kiraz Güven

Yaşayacağınız bu ortamı mantıklı bir şekilde idare ederek dikkatli ve sabırlı olmanız sizin lehinize sonuçlar verecektir. Yaptığınız hataları bu süreç içinde gözden geçirerek doğru yöntemleri bulmanız kendi gücünüzü bulmanız anlamında önem taşımaktadır. Kendinize güven duygunuzu geliştirmeniz gerekmektedir. Yaşayacağınız zorluklar karşısında pratik çözümler üretebilirseniz, hayatınızın kolaylaşmasına yardımcı olabilirsiniz. Sorunlar karşısında korku ve panik yaşamadan cesaretle giderseniz, çözümü kolaylıkla sağlama olasılığınız yüksektir. Maddi anlamda aşırı ve yersiz harcamalardan uzak durmanız sizin menfaatinize olacaktır. Bu konudaki maddi imkanlarınızı doğru ve sizin için önemli kaynaklara yönlendirirseniz bu durum size fayda sağlayacaktır.

2013Aslan Burcu Razzan Kiraz Satürn GezegeniSatürn gezegeni 2013 yılında, kişisel değerler, maddi ve manevi kaynaklarınız, mallarınız, yetenekleriniz, fiziksel ihtiyaçlarınız kısaca finansal güvenliğiniz konularında eğitici olmak adına dersler vererek, engellerle karşılaştırarak ve zorluklar vererek sabırlı olmanız için baskıda bulunacaktır. Sizler bu süreçte mantıklı bir düzen içinde, çaba sarfederek, dikkat göstererek, sabırla görevlerinizi yerine getirmeniz lazımdır. Hatalarınızı görmeniz, kendi yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için çaba sarfetmeniz çok önemlidir. Pratik çözümler bulmak ve ekmeğinizi kazanmak için öncelikle kendinize güven duymalı ve cesur davranmalısınız. Parasal konularda harcamalarınızı kontrol altına almanız ve elinize geçen finansal geliri ise gerekli yatırımlarda kullanmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp