2012 Yengeç Burcu Nuray Sayarı

2012 Yengeç Burcu Nuray Sayarı :

Yeni yıla hayatınızı veya özel hayatınızıbir anda değiştirecek olaylarla başlayacaksınız.01 ocak ve 3-5 gün ona yakın tarihte doğanlar bu değişimden ve olaylardan en fazla nasibini alacak olan kişiler.

15 ocaktan sonra özel hayatınızla ilgili önemli başlangıç ve kararlar alabilirsiniz.Düzenli ve süregelen bir ilişkisi bulunanlar evlilik kararı alabilir veya ortada hiçbir şey yokken bir anda kendilerini bir aşk ve uzun süreli ilişki içerisinde bulabilirler.

16 ocak ve sonrası yeni iş teklifleri ve anlaşmalar gündeme gelebilir. 18 ocak sonrası yabancı ortaklı işler,hukuk,eğitim,medya,ticaretle ilgili işleri olanlar gökyüzünden olumlu etkiler alacak ve kendilerini her anlamda geliştirecek işler yapacaklar.Ay sonu ortaklaşa giderler,banka,kredi ve eşin ya da sevgilinizin para konuları ön planda olacak.

14 şubat itibariyle başkalarının kaynakları,ödemeler ve ortaklaşa kullanılan paralar alanınızda yeni atılım ve başlangıçlarınız olabilir.17 şubatta yapılacak olan bir gezi,seyahat,kurs,seminer gibi etkinliklerden fayda ve güzellikler göreceksiniz.

Bir seyahat ya da eğitim sırasında tanımadığınız bir insanla karşılaşabilir,cömertliğinden etkilenebilirsiniz.Halihazırda bir ilişkiniz varsa bugün oldukça güzel bir gün olacak.

12 mart itibariyle para evinizde birkaç aydır yaşadığınız sorunlar geride kalmaya başlayacak.Harcamalarınızı ve gelirlerinizi rayına oturtmayı becereceksiniz.08 mart sonrası patronlarınız veya üstlerinizle ilişkileriniz çok iyi olmaya başlayacak.15 mart yine yabancı ortaklı işler,ticaret,seyahatler,eğitim,hukuk,medya alanlarınızda harika yenilikler yapabileceğiniz ve isteklerinizi ortaya dökebileceğiniz bir dönem olacak.

07 nisan ve sonrasında yine akraba ve kardeşlerinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir.Tamamlanmamış bir konu veya olay yeniden hayatınızda önemli olmaya başlayacak.14 nisan ve onu takip eden 2 hafta kariyerinizle ilgili önemli başlangıçlarınız olabilir.Yeni teklifler,terfi,zam gibi güzel etkiler altında olacaksınız. 17 nisan-13 mayıs arası arkadaşlarınızla veya gruplarla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz.

Bu dönem eski arkadaşlarınızla görüşebilir,geçmişi yad edebilirsiniz. 24-26 nisan arası fikirsel olarak zorlanacağınız ve üzerinizde baskı hissedeceğiniz bir döneminiz olacak.Yakın çevrenizin sorumlulukları sizi yapmak istediğiniz şeyler konusunda isyana götürebilir.28 nisan yine ilişkiniz varsa aşk hayatınızda zorlanacağınız ve hassaslıklar yaşayacağınız bir gün.

Mayıs ayı organizasyonlar,grupsal aktiviteler,arkadaşlarınızla yapılacak planlar adına olumlu bir dönem. 18 mayıs ve civarında çok yapmak istediğiniz bir seyahat,iş veya eğitim bazı koşullar sonucunda ertelenebilir veya engellenebilir. 21 mayıs ve sonrası enerjiniz düşük olacağından kendinizi zorlayacak aktivitelerden ve planlardan uzak durmalısınız.Bu bir ay boyunca bol vitamin almayı ihmal etmeyin.28 mayıs ve sonrası kariyer ve iş hayatınızda beklenmedik değişimler ve olaylar yaşamaya hazırlıklı olun.Çok ani bir şekilde iş ve kariyer değişiklikleri yaşayabilir veya var olan işiniz içerisinde beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz.Bu dönem esnek olmanız gerekecek.

Bu arada hiç merak etmeyin birkaç gün sonra 06 haziran civarlarında çok önemli bir fırsat yakalayacak,sizi memnun edecek fırsat ve etkilerle karşılaşacaksınız.12 haziran ve sonrasında şartlar elinizde olmayabilir,kadersel bir takım olaylarla karşılaşabilirsiniz.Yeni girişimleriniz veya başlayacağınız bir işiniz varsa bu döneme denk getirmemekte fayda var,yine bu 2 hafta sağlığınıza çok dikkat edin..Temmuz‘un ilk 10 gün içinde doğanlar 21-22 haziran‘a hayatınızla her tür konularda çok dikkat edin. 26 haziranda aşk hayatınızda duygusal gelişmeler yaşayabilirsiniz.Bekar olanlar ani verilecek olan bir kararla evlilik kararı alabilir veya beraber yaşamaya başlayabilirler.

11 temmuz civarı hayatınız ve girişimleriniz için hızlı ve ani sonuçlar alacağınız bir dönem başlıyor. Hayatınızı değiştirecek kararlar alabilirsiniz.Başka bir alana kayma,değişik ve sizi farklı etkileyecek işlerle uğraşma,şehir veya yurt değiştirme,aşk hayatınızla veya aile yapınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelecek.Temmuz ayı genel olarak hayatınızdaki dönüm noktasını temsil ediyor olacak.

09-10-11-12-13-14 Temmuz doğumlu olanlar bu dönüşümü ve değişimi en fazla yaşayacak olanlar. 26 temmuzda iş hayatınızdaki ani gelişmeler ev ve ailenizi bir müddet de olsa ihmal etmenize ve o günler sinirli olmanıza neden olabilir,dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Aynı şekilde ailenizdeki büyüklerin sağlıklarına çok dikkat etmesi gerekiyor.

10 ağustos ve sonrası maddi konular hayatınızda ağırlık kazanmaya başlayacak.20 ağustos-14 eylül arası para konularında imza atmamaya özen gösterin. 21 ağustos aileniz ve sevdiğiniz kişi arasında sürtüşmeler yaşanabilir.Veya yer değiştirme gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz.Koşullar pek istediğiniz gibi olmayabilir

20 eylül seyahatler veya önemli işlerinizde daha önceden gündeme gelen ve sonrasında ertelenen bir kısmetiniz olacak. Eylül sonu aile ve ev hayatınızın detaylarıyla uğraşmak durumunda kalacaksınız.Evinizde vakit geçirmek,misafir ağırlamak,tadilat,dekorasyon,tamirat işlerine girmek ön planda olacak.

Kasım ayı özellikle sonlarına doğru hiç durmadan çalışacak,enerjinizi bu yönde harcayacaksınız. . Kasım ayında bünyenizi fazla zorlama ihtimalinizden kaynaklı olarak ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara meyilli olacaksınız.Yine bu dönem çocuklarınızın sağlığına dikkat edin.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp