2012 Yay Burcu Nuray Sayarı

2012 Yay Burcu Nuray Sayarı. Ünlü astrolog Nuray Sayarı 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. Yay burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

2012 Yay Burcu Nuray Sayarı

Sevgili Yaylar 2012 yılında Jüpiter size ev ve aile konularında inanılmaz şans ve fırsatlar verecek. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir,istediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz.Evlenmek ve yuva kurmak istiyorsanız harekete geçmenin tam zamanı.

Aileniz ve aile dostlarınız sizi her adımda destekleyecek.Yine evinizle ilgili yapmak istediğiniz tadilat,dekorasyon,tamirat varsa sorun çıkmadan hallolucak.

2012 yılına maddi konularda ortaya çıkacak masraflar ve ödemelerle giriş yapacaksınız.Eşinizin veya sevgilinizin harcamaları veya ödemeleri sizin üzerinize kalabilir veya bu konularla ilgili ayrıntıları son dakika öğrenebilirsiniz.

15 ocak ve civarı para evinizde aniden gerçekleşecek olaylar size yeni maddi imkanlar sağlayabilir ya da bu konulardaki gelişmeleri hızlandırabilir. 18 ocak itibariyle ev ve aile hayatınızda çok güzel genişlemeler,fırsatlar ve güzellikler sizinle olmaya başlayacak.Ay sonu ve şubat başı akrabalar veya kardeşlerinizle olan ilişkileriniz gündeminize yerleşebilir.

14 şubat satış,pazarlama,basın,reklam,seyahat alanlarınızda yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. 16-17 şubat tarihlerinde bir ev alımı,beklediğiniz bir ev satışı yada ailenizi içeren sevindirici haberler alacaksınız.

Mart ayı aile ve yerleşimle ilgili konular ön planda olacak.Çocuğu olan yaylar onlarla vakit geçirmekten ve vakitlerinin çoğunu çocuklarına ayırmaktan keyif alacaklar.

Mart 12‘de uzun zamandır rahatsızlıklar yaşadığınız seyahat,ticaret,hukuk ,eğitim veya yabancı ortaklı işler alanınızda düzelmeler ve enerjinizin rahat çalışması görülecek.Seyahatler gündeme gelebilir.

Nisan ayı iş ve hizmet hayatınız çok aktif olacak,çok çalışacak ve yorulacaksınız. 12 nisan ve sonrası çocuklarınız,aşk hayatınız ve eğlenceye yönelik faaliyetleriniz için kararlarınızı alacağınız ve uygulamalarınızı başlatacağınız bir dönem olacak.24-26 nisan arası kariyerinizdeki sorumluluklara,ailevi şartlarınız yüzünden istediğiniz ehemmiyeti veremeyebilir,sinirli olabilirsiniz.

Aile ortamınızdaki değişimlerin iş hayatınıza olumsuz yansımasına izin vermemelisiniz.Bu birkaç gün oldukça gergin olacak,kimseleri dinlemeyerek asi davranacaksınız.17 nisan-14 mayıs arası iş yerinizdeki iletişiminize dikkat edin ve imza atmayın.

Nisan ayı çalışma şartlarınızın ağırlığı sebebiyle kendinizi en fazla zorlayacağınız aylardan bir tanesi olacak.Yine bu ay içerisinde kontrollerinizi yaptırabilir,alışkanlıklarınızı değiştirmek üzere harekete geçebilirsiniz

Mayıs ayı sevdiğiniz kişiyle romantizmi ve aşkı yakalayacağınız bir ay olacak.Yine de hızlı çalışma koşullarınız aşkınızı dilediğiniz gibi yaşamanıza engel olabilir. : 22 mayıs ailevi ve iş hayatınız arasında bocalayacağınız bir dönem.23-24-25-26-27 kasım doğumlu yaylar 28 mayıs itibariyle aşk hayatlarında değişim rüzgarlarını olumlu bir şekilde üzerlerinde hissetmeye başlayacaklar.

06 haziran sonrası yaylarn ilk günlerinde doğanları sürpriz şanslar bekliyor.Yine bu dönem ani bir çocuk haberi ortalığa bomba gibi düşebilir 26 haziran ve civarı ödemelerinizle uğraşırken,elinizden aniden bir para çıkabilir veya girebilir.

Ödemeleriniz varsa sizi şıkıştıran insanlarla ilişkilerinizin bozulmamasına dikkat etmelisiniz.Yine bu dönem vergi ödemelerinize dikkat etmelisiniz.

11 temmuz ve civarı başkalarının kaynakları ve eşin parasıyla ilgili alanlarınızda yeni gelişmeler ve beklenmedik açılımlarınız gündeme gelecek.Bir miras veya nafaka elinize geçebilir.Bu dönem mücadeleleriniz ve ilişkileriniz hep kariyerinize yönelik çalışacak.

26 temmuz-02 ağustos arası aşk hayatınızda çabuk zıvanadan çıkmaya müsait olacaksınız.Bu gergin zamanlarda çabuk kararlar vermemeli ve daha sakin durmalısınız.

19-21 ağustos arası arkadaşlarınızdan bir tanesiyle bekarsanız yakınlaşma yaşayabilirsiniz.Bu insanın sizi her anlamda anladığını düşüneceksiniz.21 ağustos-14 eylül arası iş anlaşmalarına imza atmayın ve söylediklerinize dikkat edin.

Eylül ayı kariyeriniz adına en hızlı gelişmelerin yaşandığı bir ay olacak. 14 eylül sonrası ilişkilerinizde ve sosyal yaşantınızda geri çekilmeler görülebilir.Sevginizi yeteri kadar ifade edemeyebilir,sevdiğiniz kişiye soğuk davranabilirsiniz.

Ekim başı gizli ilişkilere meyiliniz fazla olabilir.08 ekim ve 40 gün boyunca eski aşklarınız ve geçmişte yaşadıklarınız hayatınıza girmeye başlayacak.Aynı hatalara düşmemekten kaçının.Ekim sonu iş hayatınızda en dikkat etmeniz gereken dönemlerden bir tanesi.Arkanızdan iş çeviren insanlara karşı dikkatli olmalısınız.

Yine bu dönem planlarınızı ve düşündüklerinizi uygulamak ve hayatınızla ilgili önemli konularda herekete geçmek için uygun bir zaman değil. Ekim sonu enerjinizde düşüşler görülebilir.Yine bu dönem ateşli hastalıklara yakalanma riskiniz yüksek olabilir.Kendinize dikkat etmelisiniz.

Kasım sonu her tür girişim ve harekete geçme için harika bir ay olacak.Kendinize olan güveniniz tam olacak.Görüşme ve konuşma ve anlaşmalar için harika bir dönem.Kendinizi gösterin ve sorumluluklarınızdan kaçmayın.

05 aralık ve sonrası anlaşmalarınızı yapmak,hayatınızla ilgili kararlar almak için harika.21 aralıkta evlilik ve özel yaşantınızda ani duygusal kararlar meydana gelecek.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp