2012 Oğlak Burcu Nuray Sayarı

2012 Oğlak Burcu Nuray Sayarı : Sevgili Oğlaklar 2012 yılına özel yaşantınızdaki ani oluşacak olaylar ve oluşumlarla merhaba diyeceksiniz.Kendi özgürlüğünüze ve hayat standartlarınıza düşkün olduğunuz bu günlerde,partnerinizin veya sevdiğiniz insanın isteklerine ve hayatına göre hareket etmek duygusal gerginliklere neden olabilir.15 ocak itibariyle kişisel girişimlerinizi ve atılımlarınızı ortaya kolaylıkla dökeceğiniz,hayatınızı yeniden yönlendireceğiniz bir dönem içine gireceksiniz.Hayatınızda önemli değişiklikler olacak.18 ocak sonrası satış,pazarlama,reklam,kısa yolculuklar,basın alanlarınızda şanslarınız yüksek olacak. Yakın çevre,akraba veya kardeşlerinizle ilişkileriniz güzelleşecek,onlardan fayda ve yarar göreceksiniz.21 ocak sonrası ve şubat başı maddi konularda güzel açılımlarınız ve kazanımlarınız olacak.

17 şubat satış,pazarlama,reklam alanlarınızda inanılmaz güzel bir gün.Ortaklaşa maddi konular,vergi,ödemeler,borçlar alanlarınızda birkaç aydır yaşadığınız terslikler 12 mart sonrası normale dönecek.

12 mart sonrası tehlikeli yer ve olaylardan,aktivitelerden özellikle ameliyatlardan uzak durmalısınız.15 mart ve sonrası akrabalarınız ve kardeşlerinizle olan ilişkileriniz gündeminize yerleşecek.

Nisan başı aşk hayatınız için oldukça güzel dönemler.14 nisan ve sonrası ev ve aile hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilir,ev alımı,yer değiştirme için harekete geçebilirsiniz.Bu dönem yine yakın çevrenizden destek ve yardım göreceksiniz.24-26 nisan arası iş hayatınızda düşünsel konularda fikir ayrılıkları yaşayabilir,beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.Yine o günlerde akrabalarınızla veya kardeşlerinizle olan iletişiminizde fikir ayrılıkları ve zorluklar görülebilir.17 nisan -12 mayıs arası aşk hayatınızda yanlış ifadelere ve anlaşılmalara açıksınız.

14 mayıs sonrası aşk hayatınızda,çocuklarla ilgili kararlarınız için yeni bir dönem başlıyor olacak.Bebek isteyenler ve bekleyenler için harika bir zaman.28 mayıs sonrası özellikle 21-22-23-24-25 aralık‘ta doğanlar ailevi konularda oluşacak ani değişimlere adapte olmakta zorlanabilirler.19 mayıs-23 mayıs arası düşünceleriniz ve girişimleriniz engellenebilir.

Haziran ayında sağlığınız ön planda olacak.Bu dönem kontrollerinizi yaptırabilir,alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz.06 haziran‘a kadar aile hayatınızda mayıs sonu yaşayacağınız gerilimleri farkedip,bu tarihten sonra (06 haziran)bu olayların birer fırsat kapısı olduğunu algılayabilirler.Hatta ilk dönem oğlaklar ev sahibi olabilirler.Bu tarihte aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar alınacak. 12 haziran sonrası iş hayatınızla ilgili konularda başlangıçlarınız ve kararlarınız olabilir.26 haziranda hayatınıza dair çok önemli kararlar alacaksınız.

11 temmuz özel yaşantınız,evlilik,beraberlik ve uzun dönem ilişkileri olanlar için beklenmedik olaylar ve güzel gelişmeler söz konusu olacak.26 temmuz-02 ağustos arası iş sorumluluklarınız sizi bunaltabilir,acınızı ailenizden çıkarabilirsiniz. Aile ve iş hayatınız arasında zorlanacağınız ve kolaylıkla çileden çıkmaya müsait olacağınız bir dönem. 30 temmuz yine iş hayatınızda en zorlanacağınız günlerden bir tanesi olacak.

21 ağustos işinizde göz kamaştıracaksınız,yeni anlaşmalar gündeme gelebilir,yalnız kişiliğinizin sorumluluklarınızla çatışmasına hazırlıklı olmalısınız.21 ağustos-14 eylül arası yabancı ortaklı işler,eğitim,seyahat,hukuk,ticaret alanlarınızda imza atmayın.

08 eylül ve sonrası önemli bir seyahat programı,eğitim konusu gündeme gelebilir.23 eylül sonrası tamamıyle kariyerinize yönelik çalışmalarınız artacak.Bu dönem sosyal gruplardan ve arkadaşlarınızdan destek göreceksiniz.

03 ekim tarihinde arkadaş çevrenizden bir insanla yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.Arkadaşlarınız sizinle bu dönem aynı fikir ve düşünceleri paylaşıyor olacaklar.08 ekim ve sonrası 40 gün işten elde edilen gelirlerinizde zorlanmalar görülebilir.Ekim sonu gruplarla olan işlerinizde başarı sizi bekliyor olacak. Yine bu dönem eski arkadaşlarınızla olan bağlarınız güçlenebilir.Diğer arkadaşlarınız ve çevrenizle olan iletişiminizde sorunlar yaşayabilirsiniz. 29 ekim itibariyle enerjinizde düşüşler görülebilir.Ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara çok dikkat etmelisiniz..

Kasım sonu arkanızdan dönecek dolaplara ve olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız.Asla harekete geçmemeli,son bir yılda neler yaşandığını gözden geçirmeli,yeni planlarınızı oluşturmalısınız.

21 aralık tarihinde iş hayatınızda beklenmedik olaylar,sonlanmalar,zorluklar görülebilir. Yine bu günler sağlığınızla ilgili ani olaylara açık olacağınız bir tarih.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp