2012 Kova Burcu Nuray Sayarı

2012 Kova Burcu Nuray Sayarı. Ünlü astrolog Nuray Sayarı 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. Kova burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

2012 Kova Burcu Nuray Sayarı

Sevgili Kovalar 2012 yılında para kazanımlarınızda artış olacak,mal varlığınız çoğalacak,para ile ilgili her konuda şansın sizden yana olduğunu göreceksiniz.

Eğer hayat amacınız para ve maddi değerlerse bunlarla ilgili konularda yükselişler görülebilir. Eğer yaşama daha ruhsal bir alandan bakıyorsanız,fikirlerin içine girmek,adaleti kazanmak gibi konularıda hayatınıza dahil ederek ilerleyebilirsiniz. Kaynakların ızı nasıl kullanmanız gerektiğini anlayacaksınız.

Yalnız yanlış yönlenme ve çok açılma gibi dezavantajları göz ardı etmemek lazımGerçekten neyi istediğimizi,niçin istediğimizi bilmemiz gerekecek. Seyahatleriniz veya yolculuklarınız sorumluluk verici ve öğretici olabilirO yüzden uzun seyahatlerde kaza ve zorluk ihtimallerine karşı hazırlıklı olun Anlayışınızı ve umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin.

Yeniyıla iş hayatınızdaki gelişmeler ve ani olaylarla merhaba diyeceksiniz. Yeni yıl ve sonrası enerjinizde düşüşler,ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara yatkınlık görülebilir. Kendinize ocak ayı boyunca iyi bakmalı,vitamin destekleri almalısınız.

Planlarınızı gözden geçirmeniz ve beklemeniz gerekirken ani doğacak fırsatlar üzerinizde strese neden olabilirYine bu dönem sizinle uğraşanlar yüzünden iş hayatınızda sıkıntılı birkaç gün geçirebilirsiniz. 15 ocaktaki güneş tutulması beklenmedik olayları hayatınıza taşıyacak.

Kadersel olacak bu olayları kontrol edemeyeceğinizi ve herşeyin olması gerektiği gibi olduğunu bilin21 ocak ve sonrası enerjinizi ve kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınızYine bu dönem arkanızdan konuşmalar dönebilir.

Maddi durumunuzda genişleme ve bollaşmalar görülecek 14 şubat ve sonrası sizin döneminiz başlıyoryeni atılımlar,girişimler,planların ızı hayata geçirmek,anlaşmalar yapmak açısından olumlu bir dönem olacak.

17 şubat elinize aniden geçecek bir para veya maddi durumunuzu arttıracak olaylar yaşamanız muhtemel olan harika bir gün. Şubat sonu maddi konular hayatınızda önemli olmaya başlayacak.

Mart başı ticaretle uğraşanlar veya alacağı olanlar için harika bir dönem olacak Özel yaşantınızdaki geri çekilmeler,ortaklaşa işlerinizdeki bozulmalar,ailevi sorunlarınız 12 marttan sonra düzelmeye başlıyor. 21 mart ve sonrası yakın çevreniz,akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkileriniz önem kazanmaya başlayacak.

14 nisan ve sonrası satış,pazarlama,reklam,yazım,b asın,bilgisayar alanlarında çalışıyorsanız yeni kararlar ve uygulamalar,anlaşma ve görüşemeler söz konusu olabilir 17 nisan-13 mayıs arası ev alım, satımlarına veya kiralamalara karşı imza atmayın,yer değiştirmeyin.

Yine bu dönem ailenizle olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız. 24-26 nisan arası maddi konularda ve özellikle eşin veya partnerin para durumuyla ilgili konularda bir zorlanma,sorun yaşanabilir. Banka ödemeleriyle veya gözden kaçırılmış bir ödemeyle ilgili sorunlar ani tavırlar sergilemenize neden olabilir.

19-24 mayıs maddi konularda yine sizi zorlayabilir 28 mayıstan sonra akraba veya kardeşlerinizden keyif, zenginlik, fayda göreceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz.

Haziran ayı aşk hayatınızın önem kazanmaya başlayacağı,özellikle çocuk yapmak isteyenler için uygun şartların yaratılacağı bir süreç olacak. Yine bu dönem aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

06 haziran sonrası basın, yayın, satış, pazarlama, beceri, bilgisayar, öğretim, reklam alanlarınızda çok güzel şanslar yakalayacağınız bir dönem olacak özellikle ocak 21-22-23-24-25- doğumlu kovalar fırsatlar ayağınıza gelecek 26 haziran ve civarında iş hayatınızda gerginlik dolu birkaç gün geçirebilirsiniz.

Bir olayın iç yüzünü öğrenecek, karanlıkta kalan konular aydınlığa çıkacak. Yine bu günlerde sağlığınız olumsuz etkiler altında kalacak. Çok çalışmaktan kaynaklı olarak,sağlığınızı ihmal edebilir,sonrasında problemler yaşayabilirsiniz.

11 temmuzda iş hayatınızda beklenmedik gelişmelere ve ani tekliflere hazırlıklı olunİş başvurusunda bulunanlar beklemedikleri fırsatla karşılaşabilirler. 26 temmuz-02 ağustos arası yakın çevrenizle ciddi bir gerginlik yaşayabilir, fikirlerinizi hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Önemli bir seyahat veya eğitim yarıda kalabilir.

Ağustos ayı genelde özel hayatınız ve yakın çevre koşullarınız ön planda olacakKalbi boş olanlar seyahatte veya kendi çevrelerinden uzak bir yerde aşkı bulabilirler. 21 ağustosta önemli bir seyahat veya eğitim fırsatı kapınıza gelebilir. Yine bu dönem, 14 eylüle kadar para ve banka işlemleriniz varsa imza atmamaya özen gösterin.

Eylül ayı iş hayatınız açısından oldukça verimli bir ay olacak. Patronlarınızla ilişkileriniz iyi akacak ve onların gözbebeği olacaksınız. Bu iyi ilişkileri terfi, promosyon ve tanıtımınız için kullanmalı,belki de zam istemelisinizBu fırsatları kaçırmamakta fayda var.

03 Ekimi bir yere not edin,harika bir gün olacakYalnız bu etkiler uzun süreli olmayacağından hızlı hareket etmeli,aman canım nasılsa yarın hallederim gibi bir tutum içine girmemelisiniz.

08 ekimden sonra istediğiniz şartları oluşturmakta ve yine patronlarınız veya üstlerinizle olan ilişkilerinizde zorlanmalar yaşamaya başlayabilirsiniz. Yine bu ay seyahatler,eğitim ve hukuksal alanda fırsatlarınız olacak.

06 kasım ve sonrası kariyerinizde yeni anlaşmalar,kararlar alabilir, başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinizi çok rahatlıkla gösterebilecek, göz önünde olmak isteyeceksiniz. İşlerinizi ve atılımlarınızı bu ay ortaya koymak size kazandırabilir.

Aralık başı yine sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemKendinizi aşırı zorlamayın. 21 aralık aşk hayatınızda ve çocukla ilgili konularda ani ve önemli kararlarınız olacak.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp